Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Výborný tatarský biftek z hovězího masa a neomezený přísun topinek

4,3 / 5 Restaurace Lokai Praha - Chodov  (mapa) 85 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Restaurace Lokai

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Tuto restauraci známe, je trochu zastrčená, Ale příjemná. Tatarák byl skvělý. Po telefonické…

Petra
Varianty (1)

Termín

Platnost do 31. 5. 2018.

V ceně

  • 500 g hovězího tataráku (pravá svíčková)
    • míchaný nebo nemíchaný
  • neomezené množství topinek a česneku 

Můžete využít do 31. 5. 2018

  • Rezervace: nejpozději den předem na tel. 774 215 957 a uveďte kód voucheru.
  • Jídlo s sebou: lze. Tuto variantu je třeba nahlásit předem při rezervaci. 

Rezervaci změňte nebo zrušte nejpozději den předem, jinak voucher propadá.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

945 Kč 349 Kč
945 Kč 349 Kč
Ukončeno

Nad syrovým masem z mořské havěti, kterou ukrývá třeba sushi, nejeden našinec ohrne nos. Nad syrovým hovězím v tataráku však nikdo nic neohrnuje, jen povoluje kalhoty, aby té dobroty pojal co nejvíc.

Zajděte si na skvěle vychucený tatarský biftek do nově otevřené restaurace Lokai. Čeká vás ho tam porce o hmotnosti 500 g a k ní neomezené množství křupavých topinek, takže bohatě zasytíte nejen sebe, ale můžete ho debužírovat i ve dvou.

Tatarský biftek vám připraví z pravé svíčkové a objednat si ho můžete míchaný či nemíchaný. Nechcete-li tatarák konzumovat v restauraci, ale preferujete odnos s sebou, obsluha vám ho ochotně zabalí (musíte ji ale informovat předem, při rezervaci termínu).

V restauraci Lokai, kterou najdete na pražském Chodově, si můžete pochutnat na tradiční české i zahraniční kuchyni. Mezi speciality patří steaky, ryby a jiné dobroty grilované na otevřeném ohni s dřevěným uhlím. Maso, které se při přípravě pokrmů používá, je z české produkce, a v rámci projektu Jídlo s příběhem vždy víte, z které konkrétní lokality pochází.

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru