Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Víkendový kurz domácí výroby sýrů + studijní materiály a receptury

4,3 / 5 KOZFARMMAR Bučovice  (mapa) 16 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku KOZFARMMAR

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Termín

Platnost do 24. 6. 2018.

V ceně

  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
  • možnost přespání (2 pokoje v podkroví) 
  • parkování 
  • studijní materiál včetně receptur
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu
  • sleva 10–15 % na další kurz (přenosná i na jiné osoby)
  • maximální kapacita kurzu – 6 osob
  • Náplň kurzu:
    • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
    • pasterované a nepastrerované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
    • mlékárenské kultury, očkování mléka
    • teploty, sýření
    • krájení, sýřeniny, dohřívání, prokysávání
    • solení, lisování, zrání
    • výroba různých druhů sýrů a mléčných produktů: máslo, tvaroh, jogurt, čerstvý sýr, hrudkový sýr na výrobu brynzy, sýr vhodný na gril-halloumi, pařené sýry – korbáčky, parenica, mozzarella atd.
  • Čas kurzu:
    • sobota: 10:00–cca 19:00 (včetně hodinové pauzy na oběd)
    • neděle: 9:00–cca 16:00 (včetně hodinové pauzy na oběd) 

Rezervace: pro účast na kurzu je nutno vytvořit rezervaci na webových stránkách výběrem z volných termínů v rozvrhu akcí a kód voucheru uvést do příslušného pole. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč
Ukončeno

Tady by dokázali vyrobit dobrý sýr i z Mléčné dráhy.

Chcete si vyzkoušet vyrábět sýry v domácích podmínkách? V KOZFARMMAR je pro vás připraven víkendový kurz, na kterém postupně proniknete do tajů skladování a úpravy mléka a výroby různých druhů sýrů a mléčných produktů jako např. máslo, tvaroh nebo jogurt.

Kurz se koná ve vybavené domácí sýrárně, vyzkoušíte si výrobu nejen z kravského mléka, ale také z kozího (v období laktace) a své hotové výrobky si odvezete domů, stejně jako studijní materiál včetně receptur. Po absolvování kurzu získáte certifikát a také slevu 10–15 % na další kurz, která je přenosná i na jiné osoby.

V okolí farmy je několik ubytovacích a stravovacích zařízení (širší okolí do 20 km – Slavkov u Brna, Vyškov, Rousínov, Kyjov). Můžete se najíst v některé z restaurací v blízkém okolí, objednat si dovoz z místní pizzerie, nebo si nakoupit v Penny či Coopu. 

Nahoru