Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

All you can eat: degustace ryb pro 2 osoby v ráji milovníků ryb a mořských plodů

4,6 / 5 Maare Praha - Vinohrady  (mapa) 43 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Maare

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Gurmánský zážitek! Vynikající jídlo a moc milý a pozorný šéfkuchař, který se o hosty zajímal.

Václav
Varianty (1)

Pozor, ať vám tahle zpráva nezaskočí jako rybí kůstka: chystá se „all you can eat“ v ráji mořských plodů!

Cítíte se v mořské gastronomii jako ryba ve vodě? Rádi sklízíte mořské plody? Tady jich najdete doslova moře. Navštivte ráj milovníků ryb a mořských plodů - restauraci Maare na Vinohradech. S voucherem si budete konzumaci čerstvých ryb a plodů moře ve dvou neomezeně užívat, dokud vám nezačnou růst za ušima ploutve.

Co nabízí all you can eat degustace?

  • Ryby a plody moře, které jsou servírovány hostům na talíř, jsou výhradně čerstvé i 4× týdně dovážené hned po výlovu (z Chorvatska i zbytku světa)
  • velké ryby, lovené na udici a pečené „pod pekou“ – dle denní nabídky: vlk, pražma, kanic, kambala, ropušnice aj.
  • Pomazánka z makrely
  • Bílá rybí pomazánka
  • Losos tartar
  • Tuna tartar
  • Carpaccio z mořského vlka
  • Carpaccio z chobotnice
  • Salát plodů moře
  • Chobotnicový salát
  • Krevetové rizoto
  • Černé sépiové rizoto
  • Slávky na víně
  • Brodet (rybí guláš z ďase, krevet, kalamáru, tresky – dle denní nabídky)
  • Kalamáry frit
  • Grilovaná pražma
  • Grilované krevety
  • Grilované kalamáry

Garantováno je vždy min. 70% nabízených surovin. 

Chcete se podívat, jak spokojení byli s partnerem zákazníci Slevomatu v minulosti? Podívejte se na hodnocení jeho předchozích nabídek.

Tip šéfkuchaře:

Zdejší šéfkuchař vám doporučuje středozemní slávky, které zde podávají krátce dušené na česneku, petrželce, olivovém oleji, bílém víně, rybím vývaru a trošce rajčat. Podle stovky let staré receptury je pak tento pokrm nejlepší s bílým chlebem,  ruce namáčíte do omáčky a jíte slávky. Jedině tak je prý chuťový dojem dokonalý.

Na další hodnocení restaurace se můžete podívat na jejich facebookové stránky.

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru