Původní již ukončená nabídka

4chodová večeře od špičkového šéfkuchaře podávaná na plošině 50 m nad zemí

4,7 / 5 Dinner in the Sky Praha  (mapa) 98 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Dinner in the Sky

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Opravdu nevšední zážitek, který stojí za to! Výhled na Prahu je famózní a přitom lahodné jídlo…

Lizatko03
Varianty (2)

Někdy je budoucnost jasná jako facka. Tak třeba vy budete mít v září 2018 hlavu v oblacích.

Wow! Tak tohle bude neskutečný zážitek! Před vámi 4chodové menu od špičkového šéfkuchaře, pod vámi Riegrovy sady a kolem vás? Nic! Jen vzduch a výhled na pražské věžičky, který vám vyrazí dech. Nebo to bude těch 50 metrů pod vámi?

Akce se uskuteční až v září 2018, protože plošina putuje po světě. Do Prahy se vrátí až za rok, ale čekání rozhodně stojí za to. Zákazníci, kteří byli na plošině letos, jsou nadšení:

„Skutečně jedinečné, předčilo očekávání, a to jsem už leccos zažila (jak z hlediska enogastronomie, tak i v oblasti extrémních a adrenalinových aktivit). Možná zaslechnete názory, že je to předražené, profláklé apod. – nevěřit :) Byli jsme velmi spokojeni.“ Arianne, 8. 9. 2017 

Večeře v oblacích

A co vás vlastně čeká? Usednete na vyhlídkovou plošinu Dinner in the Sky a necháte se jeřábem vynést do úctyhodné výšky. Nebudou kolem vás žádné zdi ani pevná zem pod nohama. 

Tím ale zážitek zdaleka nekončí. Uprostřed plošiny se bude zručně ohánět špičkový šéfkuchař, který vám připraví a naservíruje 4chodovou večeři. Nebeský barman k ní přidá skleničku vína i nealka, aby byla atmosféra dokonalá. Celá akce trvá 60 minut a nechá ve vás hluboký dojem. No řekněte sami, kolik znáte lidí, kteří zažili něco podobného? 

Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.

Na čem si pochutnáte

Protože akce proběhne až příští rok, není ještě známé přesné menu ani jméno kuchaře, který bude vařit. Konkrétní informace odhalí pravděpodobně v květnu 2018. Pro představu: letos vařil vídeňský šéfkuchař Roland Huber oceněný michelinskou hvězdou. Pro hosty nachystal toto menu: 

Menu s masem

  • Pečené červené krevety s vinaigrette zálivkou s limetkami
  • Bramborová pěna s kaviárem ze pstruhů a uzeným úhořem
  • Telecí “Tafelspitz” se sake, konfitované shiitake, Fregola Sarda a květák
  • Maliny s posypkou, zázvor, shiso a litchi

Vegetariánské menu

  • Restovaný zelený chřest s vinaigrette zálivkou s limetkami
  • Bramborová pěna s organickým vejcem a špaldovým chlebem
  • Divoká brokolice, konfitované shiitake, Fregola Sarda a květák
  • Maliny s posypkou, zázvor, shiso a litchi

I za rok se večeře ponese v podobném duchu, těšte se na samé dobroty světové kuchyně.

Není se čeho bát

Nespadne to s námi? Nespadne! Plošinu jistí jeřáb a 16 ocelových lan, budete v bezpečí. Navíc si zapnete bezpečnostní pásy. 

Nahoru