Škola vaření s kuchařem s praxí z michelinské restaurace: 7 originálních chodů

Varianta: Podívejte se na další variantu
Termín 22. 1. 2018
28 zákazníků
do konce

V ceně varianty:

Škola vaření s šéfkuchařem Simonem Guestem (22. 1. 2018)

  • Prezentace vaření jídla (budete se dívat, jak se vše připravuje)
  • Degustace uvařených chodů
    • Francouzská cibulačka s krutonem a sýrem gruyère
    • Ravioli: výroba těstovin, náplně a molekulárního želé
    • Coq au vin: kuřecí marinované v červeném víně, koňaku a dijonské hořčici se žampiony, gratinované brambory
    • Opečený mořský vlk, šafránová omáčka: filetování, vykostění ryby, ukázka správného odstranění šupin, výroba omáčky
    • Jehněčí hřebínek v přípravě sous-vide, sirup z červeného vína 
    • Čokoládový fondant a vanilkový crème anglaise
    • Zmrzlina s tekutým dusíkem (např. vanilková, čokoládová)
  • 0,1 l vína podle výběru z nabídky
  • Jednohubky (canapes), welcome drink (molekulární cocktail)

Kuchař mluví anglicky, na místě bude tlumočník.

Platnost:

22. 1. – 26. 2. 2018

Podmínky uplatnění:

  • Zakoupením voucheru máte automaticky rezervováno místo na vybraném kurzu.
  • Rezervaci potvrďte alespoň 48 hodin před kurzem, a to nahlášením kódu voucheru na tel. 723 055 388.
Více informací jak uplatnit voucher

Kde uplatnit:

Guest restaurant

Ostravice 75, Ostravice, Golf & Ski Resort Ostravice

Dnes otevřeno 11:00–22:00
Vybavení a služby
Parkování zdarma
Internet zdarma
Bereme karty
U nás se nekouří
Letní zahrádka

„Jak děláte tu omáčku?“ „Tak nějak od oka.“ „A jak filetujete rybu?“ „Vezmu nůž a je to.“ S takovými radami vám kuchař moc nepomůže.

To šéfkuchař Simon Guest se s vámi o všechny své rady, tipy a triky rád podělí. A že jich má v rukávu rondonu slušnou zásobu – má praxi mimo jiné z restaurace se 2 michelinskými hvězdami. Nyní vede v Ostravě francouzskou restauraci Guest, kde také pořádá školu vaření. 

Sestavil rafinované 7chodové menu s francouzskými specialitami, ale předvede vám také kouzlo molekulární kuchyně, výrobu těstovin a filetování i vykostění ryby. Pracovat bude on, vy mu budete koukat pod ruce, poslouchat, třeba si i zapisovat a v neposlední řadě ochutnávat. 

Simon Guest mluví anglicky, ale na místě bude tlumočník, takže vám nic neuteče ani v případě, že jazyk neovládáte. 

Kalkulace ceny

Další informace

  • Zakoupením voucheru máte automaticky rezervováno místo na vybraném kurzu.
  • Rezervaci potvrďte alespoň 48 hodin před kurzem, a to nahlášením kódu voucheru na tel. 723 055 388
Storno podmínky

Pokud na kurz v rezervovaném termínu nepřijdete, voucher propadá.

Hodnocení podniku

4,9/5 (54 hodnocení)
Markéta

úžasný zážitek..nebylo to jen jídlo, ale přímo umění…doporučujeme

13. 9. 2017
Monika

Bezvadná a velmi milá obsluhy, jídlo výborné (jak po vizuální, tak chuťové stránce). Byli jsme maximálně spokojeni !!!!!!!

Není nic, co bych chtěla vytknout.

21. 9. 2017
Jaspercz

Vynikající jídlo, hravé, zajímavé, netradiční, příjemná obsluha, pěkné prostředí… Můžeme jedině doporučit…

10. 9. 2017
Andrea

všechno…maximální spokojenost, jídlo, víno, obsluha …

22. 9. 2017
Kateřina

výborné jídlo
příjemné prostředí
milá obsluha

20. 10. 2017
Hana

Prostředí, obsluha, jídlo včetně jeho prezentace

31. 10. 2017
Blanka

věnováno jako dárek, obdarovaní byli nadšení

9. 10. 2017
Martin

Příjemná atmosféra, výborné jídlo i pití.

30. 9. 2017
Sabina

Byl to dárek pro sestru, byla z něj nadšená.

21. 10. 2017
Ehadwigerova

Fantastická kuchyně, fantastická obsluha.

3. 10. 2017

Všechna hodnocení