Pořádná nálož žeber a křidýlek z lávového grilu ve Čtyřech růžích

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Ukončeno
259 Kč
61 zákazníků

V ceně:

  • 0,5 kg uzených žeber na grilu s oblohou 
  • 0,5 kg kuřecích křidélek v pivní marinádě na grilu
  • dva druhy hořčice, kečup, křen, kozí roh  
  • ošatka pečiva (6 půlek chleba) 

Platnost:

27. 12. 2017 – 28. 2. 2018

Omezení:

Voucher nelze využít 1. 1. 2018.

Podmínky uplatnění:

  • Rezervace: doporučena na tel. 541 215 315.
  • Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
  • Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno ke konzumaci v restauraci.
Více informací jak uplatnit voucher

Kde uplatnit:

Pivní šenk Čtyři Růže

Veveří 340/32, Brno

Dnes otevřeno 16:00–2:00
od 1.6. do 31.8. je v neděli zavřeno
Vybavení a služby
Internet zdarma
Bereme karty
Domácí mazlíčci vítáni

Mezi grilovací smetánkou se povídá, že žebro už nějakou dobu randí s křidýlkem na lávě. Zatím spolu vytvořily kilo grilovaného štěstí.

Milujete vůni čerstvě grilovaného masíčka? Zajděte do pivnice Čtyři růže, kterou najdete v samém centru Brna pár kroků od zastávky MHD na ulici Veveří, a dostanete ho celé kilo.

Prkno plné grilovaných dobrot spolehlivě zasytí 2 osoby s velkým apetitem. Pokud ale nemáte velký hlad a chcete jen něco na zakousnutí k pivku, klidně pozvěte kamarády a o hostinu se podělte. 

Uzená žebra i marinovaná křidýlka vám připraví na lávovém grilu. A žáhu zchlaďte jedním z pěti druhů točených piv, které tu mají na pípách. Protože kdo by odolal kombinaci zlatavého moku a grilovaného masa?

Kalkulace ceny

Další informace

  • Rezervace: doporučena na tel. 541 215 315. 
  • Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
  • Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno ke konzumaci v restauraci. 

Hodnocení podniku

Info

Luxusní žebra, chodíme sem 10 let a pokaždé neuvěřitelné…nechápu jak to dělají

17. 9. 2017

Všechna hodnocení