Původní již ukončená nabídka

Praktická zábava: škola smyku na smykové desce

4,6 / 5 Libros - největší zážitkové centrum Ostrava  (mapa) 192 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Libros – největší zážitkové centrum

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Milí instruktoři, poradí. Skvělý zážitek. Doporučuji každému.

Kristýna
Varianty (2)

Že by vás zpátky do školy nedostali ani smykem? A co do školy smyku, kde se naučíte zachovat si chladnou hlavu i během horkých chvilek?

Naučte se ovládat svůj vůz i během smyku a absolvujte výcvik v Centru bezpečné jízdy. Vybrat si můžete půlhodinový nebo hodinový nácvik.

Velkou výhodou je, že budete jezdit vlastním vozem, takže pokud se později dostanete do nebezpečné situace na silnici, budete vědět, jak váš vůz reaguje a jak zvládnout jeho nezvladatelné chování. 

Nemáte vlastní auto? Nevadí, v Centru bezpečné jízdy si můžete vůz půjčit.
(K tomuto zážitku není třeba nic dokupovat, pokud jezdíte svým autem.)

Co vás čeká?

Pod dohledem zkušeného instruktora, který bude bdít nad vaší bezpečností, natrénujete jízdu ve smyku na kluzné ploše, která odpovídá jízdě na ledu. Stejně jako je nepředvídatelná namrzlá vozovka, tak ani tady nebudete nikdy vědět, na kterou stranu auto ve smyku pojede, protože smyky jsou vyvolávány nepravidelně, doleva i doprava. Jakmile je vůz ve smyku, jede po speciálním adhezním povrchu, kam jsou automaticky vkládány překážky – vodní clony, které musíte objet.

Speciální simulátor

Cvičení probíhá na smykové desce, což je nejmodernější technologie pro vyvolání bezpečného přetáčivého smyku. V ČR je pouze jediná a její technologie je unikátní v tom, že simuluje skutečné krizové situace na silnicích. Pře­počtená přilnavost ke klouzavému povrchu smykové technologie je následující: 30 km/hod. na smykové ploše se rovná 130 km/hod. na dálnici. 

Pojďte čelit vlastnímu strachu z řízení v zimě a získejte titul zkušený řidič.

Nahoru