Vařte jako francouzský šéfkuchař: kurz s Janem Rimplerem ve škole Kuliner
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 24. 11. 2017.
V ceně
Kurz „Vařte jako francouzský šéfkuchař“ ve škole Kuliner
- Termín: pátek 24. listopadu od 17:30 do 20:30
- Náplň kurzu:
- Příprava 5chodového menu:
- Pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šarlotkou na opečené domácí bylinkové bagetce
- Kuřecí supreme plněný sušenou šunkou a fava fazolemi, salátek z barevné podzimní zeleniny a máslový jus
- Silný drůbeží vývar s dýňovými nočky, trhaným masem a zeleninou julienne
- Kuřecí stehno à la kohout na víně s restovanými žampiony, perlovou cibulkou a slaninovými chipsy
- Crème brûlée s karamelovou krustou a malinami v mátovém cukru
- Tipy a recepty pro domácí vaření
- Nápoje, které můžete konzumovat během kurzu: víno z regionálního vinařství, pivo Birell, pivo Plzeň, chlazená voda s citrusy
- Zapůjčení zástěry na vaření
- Certifikát o absolvování kurzu
- Příprava 5chodového menu:
Můžete využít do 24. 11. 2017
Rezervace není třeba, koupí voucheru jste automaticky zapsáni na konkrétní termín – 24. listopadu od 17:30 do 20:30.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
„Jedí aby žili, žijí aby jedli.“ Dokážete uhodnout, o kom tohle rčení vypovídá nejlépe? No jasně. O Francouzích!
Chcete vařit tak, aby před vámi smekl i rodilý Pařížan? Tak přijměte pozvání na kurz ve škole Kuliner. Provede vás jím Jan Rimpler – sympatický šéfkuchař a pravidelný host pořadu Dobré ráno v České televizi. Pod jeho vedením budete vytvářet noblesní hostinu o 5 chodech.
Kurz se koná v pátek 24. listopadu a je určen úplným začátečníkům i kulinářským nadšencům. Základem celého menu bude francouzské kuře – snadno dostupná surovina, kterou koupíte v běžných obchodech.
A jaké dobroty vlastně budete chystat? Jako amuse-bouche připravíte pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šarlotkou. Naučíte se udělat vynikající kuřecí supreme a krok po kroku se dopracujete k dokonalému drůbežímu vývaru. Hlavním chodem bude kuřecí stehno à la kohout na víně, sladkou tečkou zase crème brûlée.
Jednotlivé pokrmy můžete v průběhu kurzu degustovat, a co nesníte, to si odnesete zabalené domů. Odnášet si budete také certifikát a recepty s tipy pro domácí vaření.