Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tyčinky ze cvrččí mouky: zdravá energetická a proteinová svačina od SENS

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jakub Bartasek

Dobrý den, rád bych tyčinky zkusil, ale chtěl bych raději 2× arašídové a 2× sezamové. Tedy bez těch ovocných. Je možno? Díky

Sens Bar

Dobrý den, bohužel takto kombinovat SENS tyčinky do jedného sample packu nelze. Pracujeme ale na tom, aby ste nás brzy mohli vyzkoušet i v obchodě.

Michala Volná

Dobrý den,

všimla jsem si, že tyčinky mají velké množství cukru. Je to skutečně nezbytné tam přidávat takové množství a není nějaké varinta bez takového množství cukru?

 Děkuji

Sens Bar

Dobrý den,
máme 2 druhy tyčinek – energetické a proteinové. V energetických není žádný přidaný cukr navíc. Cukr pochází pouze ze sušených datlí, případně sušeného ananasu. V obou případech je to určitě ten lepší cukr :-). Nikdo u nás v SENS není extra na sladké, takže tyčinky rozhodně nejsou zbytečně přeslazené, myslím, že Vám budou chutnat. Naše proteinové tyčinky jsme dělali dokonce jako „low carb“, což znamená nízkosacharidové. Ingredience jsou ale potřeba něčím slepit a když nechceme použít žádnou chemii, trochu cukrů potřeba je. Přidali jsme tak úplně nejmenší množství agávového sirupu v kombinaci s kakaovým máslem :-).
Pěkný den :-)
 Radek

Jan Brichcín

Dobrý den, nevím si rady jak uplatnit kredit při nákupu. Můžete mi prosím, sdělit postup? Děkuji, JB

Slevomat.cz

Dobrý den,

Když budete mít zájem o některou nabídku, klikněte na zelené tlačítko „Koupit za“. Poté zvolte variantu voucheru, má-li nabídka varianty. V košíku pak vyplňte svoji e-mailovou adresu, počet voucherů a zvolte platební metodu. Před výběrem způsobu platby najdete zaškrtávací pole „Chci uplatnit XX kreditů“. Pokud máte například 200 kreditů a nabídka bude stát 250 Kč, uplatníte kredity a nabídka vás bude stát pouze 50 Kč. Když budete mít například 200 kreditů a nabídka bude stát 150 Kč, budete ji mít úplně zadarmo a ještě vám 50 kreditů zbude :-).

V případě, že chcete kredity uplatnit, je třeba být přihlášen ke svému uživatelskému účtu na Slevomatu, aby se vám možnost platby pomocí kreditů zobrazila.

Kredity lze uplatnit pouze na nákup v hodnotě 150 Kč a vyšší. Věrní zákazníci s věrnostním programem Platinum pak kredity můžou uplatnit bez tohoto omezení.

Přeji fajn nákupy.

Drahomíra

Hned v úvodu mě pobavil zřejmý překlep u tyčinky na druhém místě v pořadí: čokoláda & seznam
Jakou chuť má seznam? Nic ve zlém, překlepy se stávají nám všem 😊 Přeji hezký den

Slevomat.cz

Dobrý den, Drahomíro, máte pravdu. Nevšimli jsme si této chybičky,. a řekl bych, že v tom mají prsty právě cvrčci, kteří nám tam přihodili písmenko. No a jelikož jsme na základě vašeho postřehu chybu napravili, připíšeme Vám 20 kreditů na Váš účet tady na slevomatu. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru