Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Až 8hodinové dobrodružství v novém zábavním parku Toboga Fantasy

4,7 / 5 TOBOGA Fantasy Praha - Zličín  (mapa) 12 559 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Zdeňka

Dobrý den,syn má v pátek 10 narozeniny­.Chtěla bych ho vzít k Vám,ale dočetla jsem se,že oslavenec a doprovod mají vstup zdarma pouze ve všední den.Ale jen ( pondělí až čtvrtek). Je nějaké řešení? Děkuji za odpověď. Zdeňka

Vlasta

Dobry den, jak se k Vam dostanu MHD z Cerneho Mostu?

Markéta Blechová

Vlasto, od metra Zličín bus 180 a jen jedna a to konečná stanice z 3 ( pozor, ze 4 jede na letiště – také 180 ) a jdete směrem k Ikee.

Zuzka

Dobrý den, když koupím voucher pro dítě, za sebe tedy zaplatím celodenní vstup 99 Kč až na místě? Děkuji

Martina K.

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné malému dítěti vzít bylinkový čaj na který je zvyklé (v dětské lahvi) a svačinku (pár piškotů a ovocnou kapsičku do ručičky). Nenašla jsem, že byste toto měli v nabídce restaurace… Moc děkuji a přeji hezký den. Martina

TOBOGA Fantasy

Dobrý den Martino,

v nabídce máme spoustu druhů čaje, včetně bylinkového. Myslím, že si z nabídky určitě vyberete a co se týče zdravé svačinky, tak tu nabízíme také ve formě ovocných kapsiček.

Dominik

Olina Tlingerová

Zjistila jsem, že jelikož vstupné do Toboga zakoupené přes Slevoking platí jen od pondělí do pátku je uplně stejné jako běžné vstupné v tyto dny (čtvrtek – pátek)- 149,– Kč dítě a 49,– Kč dospělý. Jaká je tedy výhoda v zakoupení u Slevomatu? Kromě toho, že si Vouchery nakoupí více lidí, tedy skytá reklama?
Děkuji za odpověď.

TOBOGA Fantasy

Dobrý den Olino,

celodenní vstupné do našeho parku je za dítě 299,– a za dospělého 99,–.

Tudíž akce na Slevomatu Vám přinese 50% slevu na vstupném.

Hezký den,
Dominik

Zmatla Zmatla

Dobrý den, koutek je hezky upravený. Bohužel co se týče jídla a nápojů, zde se nic nezměnilo. Za 2cm široký medovník mi opravdu 65,– přijde hodně. Označení ledová káva: presso s jakýmsi kopečkem zmrzlyny zaplácnutou šlehačkou ve spreji je dle mého názoru uplně mimo… Více jsem už raději nezkoušela.
Přeji hezký den
Zdeňka Kudrnová

Markéta Blechová

Dobrý den, když jdu jako doprovod a mám průkaz TP, tak vstupné platím či ne?

TOBOGA Fantasy

Dobrý den Markéto,

při předložení průkazky máte vstupné jako doprovod zdarma.

Dominik

Soňa

Dobry den, staci pri uplatneni voucheru nadiktovat jen jeho cislo nebo musi byt vytisteny? Dekuji

Uz jsme v Toboze dvakrat byli za plnou cenu a je to opravdu zazitek. Doporucuji vsem.

Slevomat.cz

Dobrý den, Soňo,

šetříme lesy, voucher stačí ukázat v mobilu :-)

Hezký den. Míša

Martina

Tak ještě jednou…Teď když jsem dočetla dotazy až do konce… Je to neuvěřitelné co lidí remcá, že nemůže s dětmi přijet o víkendu nebo o prázdninách, protože nelze na tyto dny koupit voucher. Proboha, tak si to zaplaťte a jděte tam o víkendu. Co vám v tom brání? Těch pár korun navíc? To pro své děti nemůžete udělat? Když vidím co dospělých utrácí za blbosti, jak se napájí v kavárnách a barech za nemalé peníze, tak nechápu proč někdo čeká na víkendovou slevu. Pochopte, že tento způsob je také jakási reklama pro tuto firmu. A díky tomu, že tady koukáte na slevy jste se o ní dozvěděli. Tak buďte rádi, že udělali alespoň tuto akci. Pro plno lidí je přínosná. A pro koho není, tak nechápu že to sem píše a stěžuje si.

Martina

Já jen reaguji na ten hloupý text paní Magdy, která v něm plácá něco o podnikatelkém duchu. Vy jinak nikam bez slev nechodíte? To vás lituji, že jen čekáte na slevy. To je každé firmy věc kdy a jak slevu zákazníkům poskytne. Vůbec jsem nepochopila ten váš hloupý příspěvek.

Klára

Dobrý den,je možno využít voucher i dnes 13.4.?
Děkuji za odpověď

Dana Doležalová

Dobry den, rada bych se zeptala kde vznikl problem ohledne voucheru na Zlicin do Toboga Fantasy.

Dne 24.3.2017 (patek) mi prisly pokyny k platbe dvou voucheru. Dne 27.3.2017 (pondeli) jsem platbu odeslala z uctu cislo 2024654083/0800 s VS 4513229362.
Vouchery doted neprisly, v zadne slozce mailu je nemam.
Jak to tedy resit? Platbu mam strzenou, tudiz se odeslala.

Na Slevomat jsem volala nekolikrat, nelze se dovolat, jen hraje hudba a nic vic.

Dekuji za reseni problemu. S pozdravem Dolezalova

Slevomat.cz

Dobrý večer, Dano,

zasílám voucher tedy ještě jednou na tento email. Raděj však koukněte i do spamu či do složky hromadné, rád se tam schovává :-)

Hezký zbytek neděle. Míša

Lucie

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak to máme udělat, když bychom chtěli přijít ve čtvrtek cca v 10h a zůstat do cca 15h. Ve čtvrtek dopoledne (9–12) je cena 149Kč, za voucher je to také 149Kč, ale až od 12h. To bychom tedy v tomto čase (10–15) museli platit 2 × 149Kč?Děkuji za odpověď.

TOBOGA Fantasy

Dobrý den Lucie,

v tomto případě jsou možnosti tři, a to:
 

  1. zakoupíte si celodenní vstupné.
  2. využijete voucheru a dorazíte ve 12 hod.
  3. vužijete naší zvýhodněné nabídky early hour 9–12.

Dominik
Hana Daňková

Dobrý den,
ráda bych se zeptatala, dne 30.3.2017 jsem si zde objednala a ihned zaplatila lístky a do dnešního dne mi nepřišly poukazy a rádi bychom do herny vyrazili zítra. Kdy mohu očekávat zaslání poukazů.
Děkuji Daňková

Slevomat.cz

Dobrý den, Hani,

zasílám vouchery ještě jednou na email, prosím raději koukněte i do spamu, rádi se tam schovávají :-)

Hezký nadcházející víkend. Míša

Erika

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jedno naše dítě je ZTP/P, jak to je s cenou v tomto případě? Děkuji E.

TOBOGA Fantasy

Dobrý den Eriko,

vstup pro ZTP je na celý den 79Kč, takže by Vás vstupné vyšlo levněji bez voucheru.

A doprovod může jít zdarma.

Dominik

Eva Kofroňová

Dobry den, plati omezeni voucheru i na pristi ctvrtek kdy jsou Velikonocni prazdniny nebo jsou za prazdniny povazovany jen letni Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Evi

bohužel i velikonoční prázdiny se vztahují na toto omezení.

Děkuji a přeji vám krásný den. Míša

Martina Lacinová

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jaká je maximální kapacita herny. Když rozpočítám 6,5 tis. prodaných voucherů na cca 60 pracovních dnů do konce akce, vychází mi to víc než 100 lidí na jedno odpoledne. A to jsou jenom předplacené vstupy. Vejdeme se všichni? Martina

TOBOGA Fantasy

Dobrý den Martino,

naše hala má rozlohu 6000m2, tudíž se nemusíte obávat, že by zde nebylo pro Vás místo.

Dominik

sarka

Dobry den jak mate otevreno o vikendu?a kolik stoji dospeli a detsky .a dospeli muzou taky na atrakce nebo jen jako doprovod jesli tam je kde sedet

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko,

o víkendu je otevřeno od 9–20, celodenní vstupné stojí 299 Kč, 1 hodina je za 149 Kč. Parky jsou stavěny tak, aby mohly řádit nejen děti, ale i rodiče. Cílem našeho konceptu je právě společně strávený čas hrou a pohybem. Všechny atrakce jsou i pro dospělé, podléhají přísným bezpečnostním normám. Právě proto si je můžete užít spolu s dětmi a vrátit se tak do svých dětských let.

Hezký den. Míša

Markéta

Dobrý den, je to tedy vstup na celé odpoledne? Jezdíme v úterý na Zličín do Ikei na dílničky, které jsou 16–18 hod, bylo by tedy možné být u Vás od 14 hod, na hodinku odejít na dílničky a zase se vrátit?

TOBOGA Fantasy

Dobrý den Markéto,

ano, je možné si z parku odskočit.

Hezký den,

Dominik

Lída

Dobrý den. Chci se zeptat v ceně voucheru jsou vsechny atrakce, nebo jako v Ž… koupim vstup a pak pulku veci budu doplacet? Děkuji za info.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lído,

nemusíte se bát, budete vpuštěni dovnitř a již budete platit pouze za případné mlsání, které si tam přikoupíte :-)

Krásný den. Míša

Lenka

Dobrý den,
Mám dotaz ohledně nákupu voucheru. Pokud chceme se 7letym dítětem jít dve dospělé osoby, mám zakoupit 1 dětský za 149 a 2× dospělý za 49? Nebo druhý dospělý nemá na slevu nárok?

Děkuji

 Lenka

Slevomat.cz

Dobrý den, Leni,

ano je nutné pro každého zakoupit voucher zvlášť. Tedy 2× dospělý a 1× dítě.

Hezký výlet :-) Míša

Magda

Voucher je na vsedni dny proto, ze tam je v tyto dny prazdno a provozovatele se tak skrze slevy snazi nalakat lidi v nevyuzite dny, protoze malokdo si vezme dovolenou a uvolni kvuli tomu dite ze skoly. A na vikendy a svatky a prazdniny nam slevu nedaji, protoze je tam deti dost a oni by na tom nemohli vydelat vice. To by prece byli sami proti sobe, ze? Podnikatelskemu duchu zdar! :-)

Hanka

Dobrý den, ráda bych se zeptala ohledně pití pro děti. Není možné vzít ani obyčejnou vodu, kterou má dítě v dětské láhvi ( dítě 2roky )?

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko,

vodu si samozřejmě můžete vzít s sebou a případně i doplňovat zdarma na místě :-)

Hezký den. Míša

Eva H.

Dobrý den, jen bych ráda jako nezaujatá osoba napsala vše rýpalům, kterým se nelíbí uvedené časy. Nikdo vám přeci nebrání si udělat výlet o víkendu. Nebo to už dnes reagujeme jako roboti jen na slovo sleva ?
A ještě mám za sebe připomínku ohledně stravy. Dívala jsem se na vaši nabídku jídel a nápojů a bohužel se neztotožňuju s tvrzením, že si vybere každý. Kromě brambor jsem v nabídce nenašla nic veganského. Vegani nejsou vítáni nebo pro ně uděláte výjimku a mohou mít vlastní jídlo ? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evi,

v tomto případě je vše na domluvě s recepcí :-)

Hezký den. Míša

Andrea Mikešová

Dobrý den, pakliže bych chtěla využít vouchery na dětskou oslavu pro cca 6 dětí, šlo by to? Samozřejmě ve všední den… A jak by pak bylo možné vyřešit jídlo a dort v narozeninovém boxu? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo,

určitě to není problém. Můžete zakoupit narozeninový balíček přímo zde: http://www.toboga.cz/praha/oslavy-narozenin/cenik . Pokud budete chtít využít vouchery, tak to samozřejmě také není problém. Dort si můžete přinést svůj, případně na místě zakoupit. Narozeninový box můžet také využít, pokud bude volný, nicméně bez výzdoby.

Děkuji a přeji ať se oslava vydaří :-) Míša

Monika

Mám dva syny a dceru 14 měsíců, která bude mít po operaci obě nohy zasádrované až nad kolena, tudíž ona skutečně nebude moci využívat atrakce. Bráchové ale samozřejmě chtějí jít. Budu platit i za dceru v takovémto případě? Samozřejmě já ano. ale ptám jsou nějaké důvody hodného zvláštního zřetele na které berete ohled a dítě (dcera) nemusí platit.

Slevomat.cz

Dobrý den, Mončo,

dcera v tomto případě nemusí platit vstupné :-)

Hezký den. Míša

Eva

Dobrý den, lze na nákup těchto poukazů použít i body přenesené z programu Benefit plus? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý večer, Evi,

ano neměl by to být problém, stačí si je připsat zde: https://www.slevomat.cz/benefit-plus.

Krásný zbytek dne. Míša

Míla Charvátová

Dobrý den, pakliže bych chtěla využít vouchery na dětskou oslavu pro cca 12 dětí, šlo by to? Samozřejmě ve všední den…
A jak by pak bylo možné vyřešit jídlo a dort v narozeninovém boxu?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Mílo,

určitě to není problém. Můžete zakoupit narozeninový balíček přímo zde: http://www.toboga.cz/praha/oslavy-narozenin/cenik . Pokud budete chtít využít vouchery, tak to samozřejmě také není problém. Dort si můžete přinést svůj, případně na místě zakoupit. Narozeninový box můžet také využít, pokud bude volný, nicméně bez výzdoby.

Děkuji a přeji ať se oslava vydaří :-) Míša

Jitka

Velký pátek se počítá jako normální pátek?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko,

Velký pátek je od letošního roku již státní svátek a nelze tedy voucher využít.

Děkuji za pochopení a přeji vám hezký zbytek dne. Míša

ola

Dobrý den, šla bych s dvema detmi 1,5 let, jak mám koupit slevu.Vyplnit 3 krát? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Olo,

ano přesně ta, dva dětské vouchery a jeden dospělý :-)

Krásný den. Míša

Petr Novotný

Dobrý den pokud půjdeme dva dospělý a dvě děti tak zaplatime dohromady 396 kč? Chápu to dobře 2 dítě za 149 a 2 doprovod za 49? A nebyl zde zodpovezeny dotaz jestli piti a jídlo svoje nebo u vás zakoupené??

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře,

ano přesně tak, každý musí mít svůj voucher. Bohužel vlastní nápoje nejsou možné, nicméně je zde restaurace, kde určitě vyberete :-)

Krásný den. Míša

Barbora Raková

Škoda, pro nás, co jsme z daleka a do Prahy jezdíme jen na výlety, je tato slevová akce absolutně nevyhovující :-( Prvňáčky ze školy uvolňovat nechceme. Dětem se v herně líbilo a tak jsme si chtěli udělat výlet a ušetřit nějakou kačku :-( škoda…

Slevomat.cz

Dobrý den, Báro,

to mě moc mrzí :-( Pokusíme se tedy příště vymyslet vše lépe, aby mohl i váš prvňáček :-)

Krásný slunečný den. Míša

Veronika Jirutková

Dobry den,jak uz se tady nekdo ptal,tak bych taky rada vedela jak je to u vas s jidlem a pitim,muzu si neco prinyst,nebo se tam muze jenom mit koupeny od vas?

Slevomat.cz

Dobrý den, Verčo,

samoobslužná restaurace Vám nabízí výběr z několika jídel a nápojů. Prosíme Vás proto o pochopení, že nemůžeme tolerovat vnášení vlastních jídel a nápojů. Výjimku tvoří kojenecká strava, kterou Vám rádi na přání ohřejeme. Do haly nesmí být vnášeny obaly ze skla a porcelánu.

Hezký den. Míša

Romana Šliková

Dobrý den, pokud bychom chtěli voucher využít až 30.6. (jako odměnu za vysvědčení), což je zároveň poslední den platnosti voucheru, je možné si místa dopředu rezervovat, aby se nám nestalo, že se dovnitř nedostaneme, protože bude plno? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Romano,

ano rezervace je možná. Nicméně kapacita je obrovská a většinou jsou zakupovány vstupy pouze na hodinu a vše se tedy stíhá. Nicméně pokud budete chtít, můžee samozřejmě rezervaci provést :-)

Krásný den. Míša

Tomas Uher

Dobrý den, chápu správně, že vstupné je časově neomezené, tj. v rámci zvýhodněných časů nejde o částku za hod.?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Tomasi,

časově omezené vstupné není, stačí jen dodržet časy na voucheru a je to :-)

Krásný zbytek neděle. Míša

František Kozlík

Dobrý den Míšo a Johano, jelikož děti mám jen o víkendu tak tahle akce(neakce) je mi na dvě věci.A jak koukám podle příspěvků, tak ne jen pro mě!!! Udělat akci kterou nutíte lidi plýtvat dovolenou(mě by ani to nepomohlo) je opravdu umění!!! Nashledanou

Slevomat.cz

Dobrý den, Františku,

moc m mrzí, že vám voucher nevyhovuje. Hernu však můžete samozřejmě navštívit také o víkendu bez voucheru, budeme rádi, že jsme vás mohli inspirovat :-)

Hezký víkend. Míša

Lucie

To je velmi vypocitava ,,akce". Vyuziti pouze v tydnu a o prazdninach nelze. Lidi asi do prace nechodi…a dovolene maji,ze nevedi co s ni. Takze je to vlastne akce pro rodice na MD, nepracujici nebo prarodice (pokud je tedy rodina ma).
Misto,aby jste udelali akci bez nesmyslnych omezeni a tim si nalakali lidi…

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucko,

moc mě mrzí, že vám toto omezení nevyhovuje, bohužel v těchto dnech je herna opravdu plná a tyto časy jsou tedy proto, abyste si to co nejvíce užili. Pokud vám však nevyhovují, tak to samozřejmě chápeme a budeme rádi, pokud vás můžeme alespon inspirovat k návštěvě :-)

Krásný víkend. Míša

Jana Weberová

Dobrý den, Velikon. prázdniny – 1 den – mají děti ve CT 13.4., ale je NORMALNI VSEDNI den, ne státní svátek jako Velký pátek a Velikonoční pondělí, připadá mi tedy nefér, aby voucher v tento den nešlo využít, když je to šance dostat se do Prahy mimo školní dny. Případně by poskytovatel měl napsat přesněji, že to nejde ve státní svátek a ještě jiné „speciální“ dny…

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani,

moc mě to mrzí, ale voucher opravdu nelze využít ve státní svátky, o víkendu a také o prázdninách. Nicméně herna je samozřejmě otevřena, pokud tedy budete chtít, můžete ji samozřejmě navštívit i bez voucheru.

Krásný víkend. Míša

laala

dobry den,
je mozne mit vlastni piti? planuji koupit cca 10 voucheru jako detskou oslavu, tak potrebuji vedet, zda mam pocitat s dalsimi vydaji za piti. dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Laalo,

obyčejnou vodu je samozřejmě možné si vzít, nicméně jiné druhy je nutné zakoupit přímo na místě.

Děkuji a přeji vám hezký den. Míša

Alena

Dobrý den, je možné tento voucher využít i v dopoledních hodinách, pro nejmenší?
Děkuji Alena

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno,
voucher lze využít pouze v hodinách, které jsou uvedené na voucheru:
po–st od 14 do 20 hodin
čt–pá od 12 do 20 hodin
Hezky si to užijte! :) Johana

Iveta Zdobinská

Dobrý den, kolik platí doprovod jednoho dítěte dvěma dospělými o víkendu ?
Moc děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto,
vouchery lze využít pouze ve všední dny. Ceny o víkendu se řídí podle ceníku parku: http://www.toboga.cz/praha/informace/vstupne.
Hezký den, Johana

Eva

Dobry den, mohu koupit dvě dětské a dvě dospělé vstupenky dohromady, nebo musim samostatně? Dekuji Eva K.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evi,

vstupenky se prodávají po jednom, je tedy nutné koupit voucher pro každého zvlášť.

Krásný zbytek víkendu. Míša

Jana

Není mi jasné vstupné. Dítě je za cenu 149 a může jít samo ? Nebo se k dětskému vstupu vždy musí koupit i vstupenka pro dospělého? Dcera má 12 a určitě mě nepotřebuje. Co pak znamená v informacích dítě bez doprovodu – 50 Kč ? To je příplatek ke vstupence za 149 ? Nebo to je pro děti např. 5 leté?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani,

ano samozřejmě, pokud to zvládne samo, tak není problém :-)

Krásný den. Míša

Veronika

Dobrý den,
mám holčičku starou 13 měsíců.I ona musím mít vstupenku,když bude v kočárku nebo u mě na klíně?
Děkuji,Veronika

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko,
vstupné se platí u dětí od jednoho roku. Lístek tedy zakupte i holčičce.
Určitě si to hezky užijete! Johana

Alena

Dobry den, takze o velikonocnich prazdninach voucher vyuzit nelze ?? Myslim ctvrtek 13.4. 2017

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno,
o velikonočních prázdninách voucher bohužel využít nelze, ale snad si najdete volno i ve všední den! :)
Hezký den, Johana

Marie Andrášková

Dobrý den, to je předělaný Beckiland ?? Herna vypadá skvěle :-) . Předem děkuji za informaci.

Slevomat.cz

Dobrý den, Maruško,

ano dříve zde býval Beckiland, nicméně nyní vše provozuje jiný majitel, je zde více atrakcí a vše je nové a bezpečné.

Krásné slunečné pondělí. Míša

LENKA SVOBODOVÁ

DOBRÝ DEN PROVOZUJETE HERNU I O VÍKENDU OD KOLIKA DO KOLIKA,KOLIK STOJÍ DOSPĚLÝ,KOLIK DÍTĚ?VOUCHER JE POUZE PRO DOSPĚLÉHO NEBO JE TO DOHROMADY S DÍTĚTEM?DĚKUJI SVOBODOVÁ

Slevomat.cz

Dobrý den, Leni,

ano herna je otevřena i o víkendu od 9–20 hodin, nicméně bohužel tento voucher nelze o víkendu využít. V nabídce je varianta pouze 1× díte za 149 Kč a také druhá varianta 1× dospělý za 49 Kč.

Krásný páteční den. Míša

Linda

Dobrý den, bude na Slevomatu zlevněné vstupné s možností využití o víkendech? V týdnu se do Prahy s dětmi bohužel nedostanu.Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lindo,

moc mě to mrzí, zatím bohužel nemáme v plánu jinou akci :-( Pokusíme se tedy příště, případně si můžete udělat jeden den volna a užít si ho jen s dětmi :-)

Krásný páteční den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru