Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Oblečte svého milého do opravdového originálu: Luxusní košile šitá na míru

4,8 / 5 Krejčovství Emanuel Andrej Praha - Nové Město  (mapa) 51 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Sarka

Dobrý den, čím se, prosím, liší kategorie Classic, Premium, DeLuxe? Jde mi o to, jaký voucher vybrat. Děkuji.

Krejčovství Emanuel Andrej

Dobrý den, popis jednotlivých kategorií košilí naleznete v pravém sloupci po zvolení varianty. Děkujeme za Váš zájem a přejeme Vám hezký večer.

Lenka Pro

Dobrý den, uvažuji si nechat ušít košili – dámskou. Již jsem se ale jednou spálila a mám ve skříni košili, kterou si na sebe nakonec nevezmu – nevhodná volba látky a střihu. Vypadá jako pánská. Prosím Vás – máte zkušenosti se šitím dámských košil? Šijete je běžně? Děkuji Lenka

Krejčovství Emanuel Andrej

Dobrý den, jsme rodinné zakázkové krejčovství. Všichni naši zaměstnanci jsou vyučení v oboru s mnoha lety zkušeností . Na zakázku šijeme jak pánské tak i dámské košile. Jak správně píšete, střih a materiál jsou to nejdůležitější. Ušijeme Vám dámskou košili, která bude skutečně vypadat jako dámská košile.

Jana .

Dobrý den, máme k Vám zakoupený voucher na košili Classic. Při návštěvě u Vás se neprokazujeme číslem tohoto voucheru (vytištěným voucherem), ale musí se nejdříve napsat na Váš e-mail a teprve potom jej „proměníte“ na nějakou poukázku? Je možné k Vám přijít přímo s vytištěným voucherem ze Slevomatu (po domluvě termínu návštěvy)? Děkuji za odpověď.

Krejčovství Emanuel Andrej

Dobrý den, nabízíme pouze možnost si vyměnit voucher slevomatu za náš voucher. Pochopitelně to není povinnost a můžete se klidně dostavit s voucherem slevomatu. Termín schůzky si prosím domluvte na telefonním čísle 222 210 167. Dě­kujeme a přejeme Vám hezký den.

Martina Vernerová

Dobrý den, jedná se pouze o košile pánské? Díky

Krejčovství Emanuel Andrej

Dobrý den, nabídka se týká pánských košil. Vzhledem k tomu, že jsme krejčovství, které tyto košile přímo šije, můžete si koupit voucher na pánskou košili a bude Vám ušita košile dámská.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru