Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pomozte nám zaopatřit děti z Klokánků a získejte kredity na nákup na Slevomatu

4,5 / 5 Fond ohrožených dětí Praha - Nové Město  (mapa) 546 přispělo

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jíťa

Dobrý den, reaguji na připomínku pana Jana kroutila, které, přiznávám, moc nerozumím. V nabídce píšete zcela jasně, že na Klokánky připadne celá suma ve výši zakoupeného voucheru, tedy 100%. Nevím tedy, o jakých 10% pan Kroutil píše. A zdá-li se mu nejvyšší částka 1990,– Kč málo, myslím, že není problém zakoupit voucherů více. Zdravím a fandím vám!

Slevomat.cz

Dobrý večer, Jíťo,

děkujeme vám za pomoc a za pochvalu. Je hezké, že i v novém roce jste s námi a přispíváte na dobrou věc.

Krásný zbytek dne :-) Míša

Jan Kroutil

Předem se omlouvám, že se nejedná o dotaz – ale 10% Vašeho příspěvku se mi zdá málo, při obratu tak velké firmy, jako je můj oblíbený Slevomat. Kdyby to bylo 100%, nebylo by přispívajících 500, ale minimálně 5000 (a to si myslím, že při dobrém banneru na hlavní stránce, by to mohlo jít i o řád výš!). Určitě by potom lidé stejně nakoupili za víc a Vy na tom i tak vydělali. (možná by to šlo i ošetřit, že kredity z této akce by „musely“ být uplatněny na dražší věc).
Každopádně výsledkem by byl opravdový příspěvek pro Klokánka. Chtěl jsem se k Vám přihlásit na výběrový konkurz pro práci Gastro managera? pro oblast Moravy(za pár dnů pozice byla pryč). Upřímně, čekal bych od Vás lepší a promyšlenou kalkulaci.
Neberte to jako výtku, spíše jako připomínku, jsem fanoušek ;).

Slevomat.cz

Dobrý večer, Honzo,

děkujeme vám za milá slova, vždy je hezké vědět, že za námi někdo stojí a má nás rád :-) Jen upřesním, že celá věnovaná částka jde přímo na Fond ohrožených dětí, abychom právě této dobré věci pomohli a i když je již po Vánocích, potěšili někoho v novém roce.

Krásný den. Míša

Martina Dušková

Dobrý den, můžu se zeptat, zda mohu uplatnit kredity? Bohužel jsem tuto možnost nenašla. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý večer, Martino,

moc mě to mrzí, ale na charitativní akce bohužel nelze uplatnit kredity.

Děkuji za pochopení a přeji vám hezký zbytek dne. Míša

Antonin Plechaty

Zdravím, premyslim o příspěvku, ale nikde se nemohou docist kolik opravdu půjde do klokanku.. ? A to né pro mě rozhodujici volba.
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Antoníne,

v nabídce je několik variant částek, které můžete vybrat. Celá suma jde poté věnována Fondu ohrožených dětí, který provozuje Klokánky.

Děkujeme, že přispíváte na dobrou věc. Míša

JANA HUMLOVA

JE MOŽNÉ UDĚLAT RADOST PŘIMO DĚTEM DĚKUJI JANA HUMLOVÁ

Fond ohrožených dětí

Dobrý den, paní Jano. I my děkujeme Vám. Darované peníze se dostanou přímo do Klokánků, kde za ně nakupujeme věci, na které většinou nezbývá v základním rozpočtu. Například u dvou bratrů, které jsme nyní přijali, jsme zjistili oční vadu a budou potřebovat dioptrické brýle. Děkujeme za pomoc!

Kamila Praženková

Ještě jsem na Klokánky nepřispívala,po­raďte mi,jak odeslat peníze

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamčo,

děkujeme, že podporujete s námi dobrou dobrou věc :-) Stačí kliknout na tlačítko koupit a poté v košíku vyberete způsob platby, který vám bude nejvíce vyhovovat.

Krásný den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru