Nechte se pozvat na výjimečnou zahradní party, tento večer bude plný vytříbených chutí.
Užijte si grilování ve velkém stylu. V zahradě restaurace Le Grill se
o dokonalý, nejen chuťový zážitek postará kuchařský tým vedený
oceňovaným šéfkuchařemOndřejem Korábem.
Objev roku 3. ročníku ankety Zlatý kuchař 2015.
Kuchařské dovednosti získal od opravdových mistrů oboru, učil se pod vedením michelinských šéfkuchařů v nejlepších restauracích Velké
Británie. V michelinské restauraci Foliage sbíral ty nejcennější
zkušenosti od britského šéfkuchaře Chrise Stainese, pracoval i v týmu
uznávaného francouzského šéfkuchaře Daniela Bouluda.
Po exotické asijské a tradiční evropské kuchyni pronikl do tajů
molekulární gastronomie. Opět pod taktovkou opravdového experta –
britské televizní hvězdy Hestona Blumenthala v restauraci The Dinner by
Heston Blumenthal.
V září 2011 odjel do kanadského Toronta, kde vařil v nejlepších
restauracích ve městě. Do Prahy se vrátil, aby zúročil své zkušenosti
a potěšil chuťové pohárky gurmetů pokrmy podle spousty vlastních
receptů. Od června 2014 vede jako šéfkuchař restauraci Le Grill a znát
jej můžete i z gastronomických soutěží.
Griluje se denně od 18.00 do 22.00 a vy se můžete dostavit rovnou ve dvou. Oba si dozajista užijete jedinečné zahradní grilování, jehož
romantickou atmosféru dotváří živá klavírní hudba hrající
v pozadí.
Nabídka BBQ se mění dle sezónnosti. Na grilu je vždy ryba, hovězí,
vepřové i kuřecí maso, k tomu spousta zeleniny, dalších příloh,
omáček a dresinků. Nechybí ani několik druhů sladkých dezertů, které
udělají za gurmánským zážitkem perfektní finální tečku.
Koukněte
se, co třeba může být v menu, a nahlédněte také do nápojového
lístku, ať víte, čím se v průběhu večera osvěžit.
Předkrmy
Pošírovaný losos ve šťávě z červené řepy
Grilovaný chřest ve slanině
Okurka s uzeným pstruhem
Přílohy
Pečené brambory s bylinkovým tvarohem
Dušená zelenina
Pečená mrkev s koriandrem
Sladká kukuřice
Omáčky a dipy
Rajčatová salsa, kečup, BBQ, sladká a chilli omáčka
Saláty
Caesar salát s ančovičkami, dresink, vejce, krutony, cherry rajčata,
parmazán
Míchaný salát
Kuskus s ovocem
Cherry rajčata, krutony
Balsamico dresink, pomerančovo-jogurtový dresink
Z grilu
Losos s limetkou
Grilovaný flap steak
Grilovaná kuřecí prsa
Vepřová kotleta marinovaná v tymiánu
Dezerty
Ovocná panna cotta
Ovocný salát
Minidezerty
Restaurace je zařazena do průvodce Michelin a získala ocenění
prestižní americké společnosti Seven Stars and Stripesv New Yorku. Každoročně se také umisťuje mezi 100 nejlepšími restauracemiMaurerova výběru.
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.