Ušetřili jste: 1 037 746 489

Navigace

Hlavní menu

Užitečné informace

« Zpět na detail slevy

Diskuze ke dnešní slevě: Vstupenky pro DVA do 5D kina. Pohyblivá sedadla, vítr a další!

• T. před 27 dny

Dobrý den,
    tato akce nedávno proběhla i na 5D kino ve Zličíně. Zakoupili jsme 2 vstupenky na 2 filmy za 139,–. Chtěla jsem se zeptat, zda-li jde o stejnou firmu a vstupenky lze využít jak v Praze, tak v Brně?!

Tým Cinema maxim Před 26 dny

Dobrý den, ano jedná se o stejnou firmu. Zakoupené vouchery můžete využít jak v Praze, tak i na naší pobočce v Brně. Těšíme se na vaši návštěvu.

• Hana před 27 dny

Hezký den,
    již jsem Vás navštívila s dcerkou a byly jsme spokojené.Zajímalo by mne, zda slevu 2 osoby na 2 filmy musím využít hned (tedy 2 filmy za sebou), nebo pokud jsme 4-člená banda hned na jeden film.
    Od kolika let je projekce vhodná? Předem děkuji za odpověď !

Tým Cinema Maxim Před 26 dny

Dobrý den Hanko, Vaše spokojenost nás velice těší. Voucher v hodnotě 99,– můžete využít jak je napsáno – 2 osoby na 2 filmy (najdnou), nebo jak píšete 4 osoby na 1 film. Kino je vhodné pro děti od 3 let samozřejmě za doprovodu rodičů. Pěkný den

• Věra před 26 dny

Dobrý den ,chci se zeptat kolik vstupenek mám koupit pokud chceme jít 3 osoby na 2 filmy.Děkuji

Dobrý den, ve vašem případě bychom doporučili voucher v hodnotě 99,– ( 2 osoby na 2 filmy ) a pro třetí osobu zakoupit voucher v hodnotě 75,– a využít jej – 1 osoba na 2 filmy. A zážitek si můžete užít najednou. Těšíme se na Vás

• Jana Kučerová před 26 dny

A jak je to s programem, je nejak pevne stanoveny nebo je treba mozne si zvolit, kdyz chceme jit na dva filmy po sobe?

Dobrý den, až do našeho kina přijdete a budete na řadě, filmy, které chcete vidět vám hned pustíme. Nevysílají se v žádnou konkrétní dobu, ale nonstop po celou otevírací dobu na přání zákazníků. V případě uplatnění voucheru je potřeba shlédnout oba filmy najednou. Pěkný den

• Michaela Kubná před 26 dny

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat koupila jsem si vouchr a chtěla by jsem ho uplatnit o víkendu, Píšete,že je potřeba rezervace,tak se chci zeptat kde a jak si to můžu zarezervovat?

Dobrý večer, rezervaci pro město Brno je na tel.č. : 777 718 500. V pří­padě, že hovor není přijatý, skuste to později, je možné, že budeme obsluhovat jiné zákazníky. Děkujeme za pochopení

• Věrka před 26 dny

MOC VŠEM DOPORUČUJI,JE TO ZÁŽITEK.MY BYLY S KAMARÁDKOU A DĚTIČKAMA ,PÁN JE MOC PŘÍJEMNÝ,VŠE VÁM VYSVĚTLÍ A DOPORUČÍ FILM.VELKÁ SPOKOJENOST,URČITĚ PŘIJDEME ZAS.

Dobrý večer Věrko, jsme moc rádi, že jste byla v našem kině spokojená. Moc nás to těší. Našim cílem je poskytnout našim zákazníkům plnohodnotný zážitek :)

• Hanka před 25 dny

Hezký den, také se připojujeme s pozitivním komentářem.Pán je opravdu velmi milý a pozorný.Určitě jsme nebyli naposledy.Je to pěkný zážitek !Děkujeme

• Jakub před 25 dny

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v Brně je jaká kapacita?Kolik lidí může sledovat zaroveň..děkuji za odpověď:)

Tým Cinema Maxim Před 24 dny

Dobrý večer Jakube, jak píše Marie, kapacita našeho kina jak v Praze tak i v Brně je pro 4 osoby.

• Marie před 25 dny

Jakub: čtyři lidi

• Marťa… před 25 dny

Dobrý den a kde je možnost ta rezervace?A ty filmy se hrají jenom o víkendu?A kyž si koupím voucher tak do kdy to musím upplatnit než my propadne díky za odpověd

Slevomat.cz Před 24 dny

Dobrý den,

filmy se hrají během celého týdne. Na víkendové návštěvy kina doporučujeme rezervaci. Pokud si voucher zakoupíte, musíte jej využít než propadne. Telefonní číslo na rezervaci je uvedeno na voucheru.

Příjemnou zábavu

• Petra před 24 dny

Hezký den, mě by zajímalo zda "strach na hřbitově trvá jen 5 min.??? Jak jsem viděla ve výběru nebo se vloudila chybička? :) děkuji za odpověď

Dobrý večer, film Strach na hřbitově opravdu trvá 5 minut, ale jedná se o plnohodnotný zážitek. Není to pouze ukázka, ale film s dějem. Pro 5D kina jsou vyvynuty speciální filmy. Přijďte a uvidíte, že i těch 5 minut stojí za to :)

• Kuba před 24 dny

Dobrý den, chtěl bych vědět, jak dlouhý je film? Jestli je to jen nějaký 15ti minutový nebo klasický film (cca 90 min)?

Dobrý den,naše filmy jsou od 5 – 16 minut a jsou speciálně vyvynuty pro 5D kino, tak je tomu všude na světě=5D spočívá v tom, že je 3D obraz, pohyb sedadel, které jsou vybavené efekty a nebudou chybět ani bublinky, sních, vítr, blesk a voda. Takže jde spíše o zážitek, než sledování klasického mluveného filmu. V těchto speciálně vyvnutých filmech není, až na 2 vyjímky,mluvené slovo. Filmy jsou pro všechny věkové kategorie, jazyk také není překážkou a uspokojíme i náročné zákazníky skělími efekty. Opravdu každý si v tom najde to své :)

• Pavla před 24 dny

Petra, Kuba: dnes jsem byla na těchto filmech ,,strach na hřbitově" a ,,cesta do vesmíru" …jedná se opravdu o pět minut (všechny ty filmy v 5D kinu jsou krátké, tuším max. na 15 min), ale je to zážitek, doporučuju!

• KATKA před 24 dny

dobry den, dneska jsem v tomto kine krz vouchery byla.byl tam opravdu prijemny pracovnik, ktery, jak uz bylo zmineno, doporucil a obsahove vysvetlil kazdy film…(o cem je)… filmy jsou opravdu kratke, ale byla jsem na 3 po sobe(dohromady cca 20 min)a urcite mi to stacilo…:D nemam zaludek ani na houpacky, ale toto bylo moc super… prsi na vas, blesky jsou kolem vas, bublinky litaji kolem vas, vitr a pod…myslim, ze kazdy by to mel vyzkouset, at vi, jake to je a o co by prisel… DOPORUCUJU!!!!:)

• marie před 24 dny

dobrý den,chtěla bych se zeptat – od kolika let se platí?chtěla bych vzít své dvě starší děti do Vašeho kina, třetí by z toho ještě nic nemělo (má 1,5roku), je možné ji vzít také, pokud nebudu mít hlídání?Děkuji

• Eliška před 24 dny

Dobrý den,musím mít s sebou vytištěný voucher?nestačí číslo kódu?Nemám totiž tiskárnu:-(

• I.Sucháčková před 23 dny

Dobrý den venku je –10 °C ± Vaše malé kino je vyhřívané? děkuji

Přidat dotaz

Diskuze k této nabídce je již uzavřena.
Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu a vyjářit tak svůj názor na nabídku, učiňte tak prosím na naší stránce na Facebooku nebo nám zašlete e-mail na adresu slevy@slevomat.cz.

V případě příspěvků mimo téma, urážilivých nebo rasistických si Slevomat.cz vyhrazuje právo tyto nevhodné příspěvky smazat.