Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

4499 Kč za lyžařský zájezd do Itálie v hlavní sezóně! Tři dny plné alpského lyžování, skipas, doprava i ubytování s polopenzí v ceně.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Nela K.

Dobrý den, co všechno mám vyplnit v cestovní smlouvě krom osob a nástupního místa? Kam napsat čísla voucherů a termín, který máme rezervovaný? Do poznámky? Děkuji.

Michal G.

zdravim,
jak dlouho trva priblizne cesta autobusem.
dekuji za odpoved.

Martin Bernas

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli je volný termín od 23.2 nebo pak od 2.3. ? Děkuji a přeji hezký den.

Hana Němečková

Mám koupený zájezd od 25. 2 do 29. 2. – jedu sama. Hledám spolubydlící.

Michal Paták

Dobrý den, máme koupený zájezd v termínu od8 do 12.3 chtěl bych se zeptat v kolik je plánovaný příjezd do Brna?

Polišenská

Dobrý den, příjezd do brna je plánován cca v 6 hodin ráno – podle počasí.

Nika

Dobrý den, píšete, že 1. den je odjezd z ČR ve večerních hodinách a 2. den je příjezd do Itálie, po té následuje lyžování a večer po lyžování ubytování a večeře. Když se tedy přijede do Itálie, kde je pak možné se po cestě BUSem např. osprchovat, převléci do lyžařského, odpočinout si nebo občerstvit se, než člověk „vyleze“ na sjezdovku? A kde budou až do večera uschována naše zavazadla??? Díky za odpověď! Nika

Polišenská

Dobrý den, převléci se můžete v buse, nástup na hotel je až ve večerních hodinách. zavazadla si můžete nechat v autobuse.

Eva Pertlíková

Dobrý den,
pokud by jsme jeli 2 dospělí a 6 leté dítě, máme koupit 3 vouchery nebo je na dítě nějaká sleva ?

Polišenská

Dobrý den, jak jsem již psala výše – cena pro dítě je stejná jako pro dos.osobu-takže musíte zakoupit 3 vouchery.

Vladka Sefcakova

Da se pobyt prodlouzit napr. na 10 dni?

Polišenská

Dobrý den, ne to není možné.

Terrysh Gruntová

nebyl by možný i pozdější termín mezi 17–25.březnem?

Polišenská

Dobrý den, tento termín jsme měli v předcházející nabídce,ale je již zcela obsazen.

Zuzana Neuvaldová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je volný termín od 6.3 do 10.3 pro 2 osoby

Plišenská

Dobrý den, je to možné – zavolejte si o předrezervaci míst do CK.

Hana Němečková

Dobrý den,
chtěla bych se dotázat, zda-li je volný termín od 23.2. anebo od 25.2. pro jednu osobu?
 Děkuji

Polišenská

Fobrý den, momentálně jsou ještě místa volná v obou turnusech. prosím zavolejte si o přdrezervaci na telefon do CK.

Nikola Dobiášová

Dobrý den, pokud koupím dva vouchery pro dvě osoby, budu ubytována v pokoji s touto osobou?

Polišenská

V cstovní smlouvě je třeba uvést obě osoby- pak není problém.

Jitka Kubatova

Dobrý den,,

máte volno pro dvě 4 člené rodiny na unor
21. 2. ?

Polišenská

Dobrý den, v tuto chvíli je to ještě možné – jak máte napsáno na stránkách sl. portálu je třeba si udělat přederezervaci v CK na požadovaný termín.

Zuzana Neuvaldová

Dobrý den, bylo by možné se u vás i pojistit, kolik by pojištění stálo. děkuji za odpověď

Polišenská

Dobrý den, je to možné – záleží na tom jaké pojištění by si klient přál. vše najdete na našich www.cskekormidlo.cz

Tomáš Leja

Poskytujete slevu na vlastní dopravu?Děkuji

Polišenská

Dobrý den, jak jem již odpovídala – cena zůstává stejná.

Zuzka

Dobrý den, když si koupím 1 voucher, budu mít 1-lůžkový pokoj za stejnou cenu nebo mi někoho přidělíte?
Děkuji za odpověď.

Polišenská

Dobrý den, pokud budete mít pokoj 1/1 – je příplatek 780,–-/pobyt – dvě noci.

JANA

Dobrý večer máte ještě volné termíny v únoru pro 5 lidí?

Polišenská

Dobrý den, momentálně jsou ještě volná místečka ve všech turnusech.

Zuzana Kolářová

Dobrý den, v případě koupě dvou voucherů pro dvě osoby, bude nám zaručeno ubytování v dvoulůžkovém pokoji? Děkuji za odpověď.

Polišenská

Ano, pošlete vyplněnou cesovní smlouvu, kde uvedete obě jména.

Monika

Dobrý den,

jsou, prosím, pokoje v hotelu Angelo vybaveny vlastním soc. zařízením? A bylo by případně v rámci polopenze možné vegetariánské stravování? Děkuji.

Polišenská

Dobrý den, všechny hotely, které nabízíme mají vlastní soc. zařízení. Bohužel vegetariánskou stravu nesme schopni zajistit. Hotely nabízejí jednotné menu.

David Krupička

Ahoj tak 14.1. jsme se vrátily z tohoto střediska a lyžování opravdu super. Žádné fronty pěknén sjezdovky akorát by mohlo být více sněhu jinak můžeme vřele doporučit! Všechny sjezdovky byly otevřeny.

Zbyšek Volný

Toto středisko mohu jen doporučit. Je tam krásně. Byl jsem tam s Vámi 16.-20. a byl jsem spokojen. Jen sněhu tam moc není, ale sjezdovky jsou uměle zasněženy. Takže OK ;-)

Polišenská

děkujeme.

Mirka Zvolánková

Dobrý den, lze jet vlastní dopravou? Děkuji

Polišenská

Dobrý den, je to možné, ale cena zůstává stejná.

Petr Gottvald

Dobrý den,
pokud budu ubytován v hotelu Fai opravdu do teto obce jezdí Ski Bus? Na stránkách středska jsem nenašel plánek pro městečko Fai Della Paganella a přitom pro městečko Andalo mají vypsáno detailně umístění hotelů a kdy který skibus kde zastavuje.
Druhá otázka zní zda je skibus placen Skipasem nebo zda je za poplatek. Děkuji.

Polišenská

Dobrý den, v ceně skipasu je skibus zdarma. jezdí i do oblasti fai.

JANA

Dobrý den chci se zeptat nemáte nástupní místa blíž na sv.moravě?A jaká cena by byla pro 3 leté dítě?Děkuji za odpověd

Polišenská

Dobrý den, nástupní místa brno, Jihlava, Praha, Plzeň. děti mají zcela stejnou cenu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita