Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

199 Kč za zhotovení 100 fotografií o rozměru 10×15 cm! Vzpomínky na rodinné oslavy, sešlost s přáteli, fotky dětí i domácích mazlíčků se slevou 60 %.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Lucie Obročníková

Dobrý den, v dotazech jsem se dočetla ze fotky lze poslat na CD i s voucherem. Chtela bych vyvolat třeba jednu fotku víckrát, znamená to, že na CD nahraju jednu fotku tolikrát kolikrát ji chci?V programu bych to pochopila ale nevim jeslti vy to pak z toho CD pochopite taky :-)
Děkuji za odpověď

FotoFast

Dobrý den, Lucie,

vytvořte si na CD složky, které se budou jmenovat podle počtu, který chcete zhotovit. Například složka 10×15 – 10ks. 

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
Barbora

Dobry den,je jedno jak velke budou moje fotky?musim je upravovat na mensi nebo vetsi nebo si to upravite sami?diky

FotoFast

Dobrý den, Barboro,

zadejte ve sběrně formát fotografií a laborant je upraví na požadovanou velikost. 

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
Martina

Dobrý den chtěla jsem se zeptat cena na slevomatu je konečná za fotografie,při obním odběru odběru?

FotoFast

Dobrý den, Martino,

ano, cena je konečná. Žádný další manipulační poplatek neplatíte. 

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
Pavel

Dobrý den, nesmějte se mi, jsem počítačový antitalent. Jak zjistím v jakém formátu mám fotografie, když nemám žádný speciální program na jejich úpravu? Děkuji

FotoFast

Dobrý den, Pavle,

nemusíte to zjišťovat. Fotografie nahrajte a pokud by byly v malém rozlišením, tak Vám dáme vědět. 

Příjemný zbytek dne,

FotoFast
Anna

Dobrý den,
musím si na fotografiích při osobním dodání a vyzvednutí udělat korekci červených očí, nebo jsou tyto úpravy dělány obsluhou? Děkuji za odpověď

FotoFast

Dobrý den, Anno,

pokud zvolíte autokorekci, tak Vám červené oči upravíme. Pro jistotu to připište do poznámky. 

Příjemný zbytek dne,

FotoFast
Marta Musílková Budilová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu nechat udělat i fotky v nižší kvalitě než jakou uvádíte.Nízké kvality jsem si vědoma, ale i přesto chci tyto fotografie zhotovit. Nechá je vůbec program, který bude fotky nahrávat k dalšímu zpracování u vás, projít a nahrát k zhotovení? Děkuji za opověď

FotoFast

Dobrý den,

ano, fotografie Vám určitě zhotovit můžeme, ale je možné, že budou v horší kvalitě. Program fotky pustí. 

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
Petra

Dobry den,mohu se poptat zdali jsou fotky klasicky vyvolavane nebo jen tistene-kopirovane?dekuji za info

FotoFast

Dobrý den, Petro,

fotografie jsou vyvolávané klasickou mokrou fotografickou cestou. Vznikají pomocí laserové osvitové jednotky o vysokém rozlišení na profesionálních minilabech Fuji Frontier. Díky této technologii jsou fotografie velmi detailní a ostré (vstupní data by měla být v dostatečné kvalitě, doporučené rozlišení je 1600×1200px (2MP). Používáme FUJICOLOR CRYSTAL ARCHIVE PAPER SUPREME, který je určený k výrobě vysoce kvalitních fotografií. 

Příjemný zbytek večera,

Váš FotoFast
Mira

Dobrý den,
chtěl bych se informovat, zda-li je k zásilce (i při osobním odběru) účtován nějaký manipulační poplatek jak je u těchto zakázek běžné? Celková cena je tedy 199,–/100 ks fotek + případné poštovné? Děkuji

FotoFast

Dobrý den,

k zásilce není učtován při osobním odběru na prodejnách žádný další manipulační poplatek. Za zaslání poštou při využití 1–2 voucherů zaplatíte 95 Kč (platba na účet předem), za poštovné na dobírku 119 Kč. Poštovné při využití 3 a více voucherů je řešeno přičtením 30 Kč jednorázového poplatku k běžnému poštovnému. 

Přjemný zbytek večera,

Váš FotoFast
Iva

Dobrý den,
mám na Vás dvě otázky..

1. když si dnes koupím voucher, mohu ho osobně uplatit až koncem ledna na pobočce v Českých Budějovicích?

1. když fotografie na flashce donesu na pobočku osobně, za jak dlouho budou hotové?

Děkuji
FotoFast

Dobrý den,

ano, voucher můžete uplatnit do 26.4.2012. Když fotografie přinesete koncem ledna, budou zhotovené do třech pracovních dní. Pokud se s obsluhou domluvíte, je možné je mít ještě ten den. Předpokládáme, že se v dubnu dodací lhůta prodlouží, protože většina zákazníků využívá voucher na poslední chvíli. 

Příjemný zbytek večera,

Váš FotoFast
Romana Babicová

Dobrý den,
Vaši nabídky jsem využila již minule a jsem naprosto spokojená. Práce byla odvedena rychle, kvalitně a komunikace s vámi byla velice příjemná. Této nabídky znovu ráda využiju a doporučuji všem svým známým :-) přeji spoustu úspěchů v dalším roce a těším se na další vaši akcičku :-). Hezký den

FotoFast

Dobrý den,

děkujeme a jsme rádi, že jste spokojená. Vám také všechno nejlepší do nového roku. 

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
Dana

Dobrý den,mám asi 1000 fotek na CD,může je poslat poštou společně s voucherem?

FotoFast

Dobrý den,

ano, můžete. Na CD dejte prosím jen ty fotografie, které chcete zhotovit. Nelze poslat CD se všemi Vašimi fotkami a z toho požadovat výběr. 

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
Shareen

Dobrý den,
mám hodně fotek ve formátu 4:3. Když si ve vaší fotosběrně zadám ořez, bude to dělat automat? Bude tedy riziko, že ořízne i méně vhodný kraj? Mám si to raději ořezat předem?
Díky za odpověď.

Jinak já též kupuji voucher znovu, s minulými fotkami jsem byla spokojená, ačkoliv patřím mezi ty uživatele, co si je zadali na poslední chvíli a zhotovení tedy trvalo dlouho. Nakonec vše ale dobře dopadlo.

FotoFast

Dobrý den, Shareen,

ořez je prováděn individuálně u každé fotografie. Ne vždy se však laborant trefí do Vašeho požadavku, méně vhodný okraj si každý zákazník někdy představuje jinak. Můžete si tedy fotografie upravit předem do poměru 2:3 (10,2 × 15,2 cm). 

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
Jebediah Stasink

Dobrý den,
na kolik fotografií se nabídka vztahuje při formátu 13×18?Děkuji.

FotoFast

Dobrý den,

tato akce se vztahuje pouze na fotografie formátu 9×13 nebo 10×15. 

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
Vendula

Dobrý den, je možné si u vás nechat také udělat kalendář a spojit s fotografiemi v rámci jednoho poštovného ? Nemohu na Vašich stránkách najít ceník kalendářů, je to možné ? Děkuji.

FotoFast

Dobrý večer, Vendulo,

ano, je to možné. Ceník kalendářů je na našich stránách, je součástí ceníku pro ostatní služby. Je v dolní části stránky. Kalendář jednoduše připravíte v programu, který je umístěn na našich stránkách. 

http://www.fotofast.cz/Stranky/Zpracovani-fotografii

Přjemný zbytek večera,

Váš FotoFast
Dana

Dobý den,
nabídku jsem využila již minule, fotky jsou opravdu nádherné, i přes delší dodací lhůtu jsem opravdu moc spokojená a vřele doporučuji, samozřejmě kupuji znovu.

FotoFast

Dobrý den, Dano,

děkujeme a jsme rádi, že jste spokojená. Do 27.11. dostávali všichni zákazníci své fotografie do několika dní. Koncem listopadu bylo vytvořeno přibližně 2000 objednávek, takže se doba doručení prodloužila, na což byli zákazníci upozorněny a za což se omlouváme. 

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
Terinka Gricová

Dobrý den všem, chci jen doporučit tuhle nabídku, fotky jsem si koupila už v minulé nabídce a jsou opravdu perfektní a bez chybičky.

FotoFast

Dobrý den,

děkujeme, jsme rádi, že jste s naší kvalitou spokojená. 

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
Rostislav Zálešák

Zdravím. Jelikož se mi všechny fotky pomíchaly, a nevím která je z mobilu (míň kvalitní) a která z foťáku… nakolik je problém, tohle rozlišit… díky.

FotoFast

Dobrý den,

seřaďte si fotky podle názvu (po kliknutí na pravé tlačítko vyberte volbu „seřadit podle“ a poté vybrat „název“). Fotky z mobilu by měly mít jiný název než ty z foťáku.

Věra

Dobrý den, také jsem využila minulou akci a byla jsem maximálně spokojená, zakázka byla do dvou dnů hotová, měla jsem několik voucherů, fotky krásné. Doporučuji..

FotoFast

Dobrý večer,

děkujeme a jsme rádi, že jste byla s naší kvalitou spokojená. 

Příjemný zbytek večera,

Váš FotoFast
Katka

Dobrý den,v minulé akci jsme si nechali vyhotovit fotografie a opravdu jsou nádherny…nebojte se…kvalita je opravdu velmi dobrá… vřele doporučuji a akci znova opakujeme.Fotky jsou krásný.Ještě jednou díky :)…Katka

FotoFast

Dobrý večer,

jsme rádi, že jste s naší kvalitou spokojená.

Příjemný zbytek večera,

Váš FotoFast
Edita

Dobrý večer,
chtěla jsem se zeptat zda mi při nahrávání fotek na vaších stránkách program sám upozorní kdyby neměla nějaká fotka dostatečnou kvalitu(rozlišení) nebo si na to musím dávat pozor sama.Děkuji za odpověd.Zatím jsem neměla příliš čas vaše stránky prostudovat, tak se nezlobte.

FotoFast

Dobrý večer, Edito,

v současné době to program neumožňuje. Doporučené rozlišení je 1600×1200px (2MP). Pokud byste nahrála fotografie v malých datech, tak Vás na to upozorníme. Nezhotovíme Vám fotografie ve špatném rozlišení, aniž bychom Vás o tom informovali. 

Příjemný zbytek večera,

Váš FotoFast
Stáňa

Dobrý den, jsem z Č. Budějovic – mohu přinést fotky např. na flashce na Vaši pobočku zde spolu s voucherem?
Děkuji za odpověď, hezký den.
 Stáňa

FotoFast

Dobrý večer, Stáňo,

fotky můžete přinést na flashce, CD, DVD nebo na paměťové kartě spolu s kódem voucheru. 

Příjemný zbytek večera,

Váš FotoFast
Eva

Dobrý den a co když mám fotografie zhruba 3000×4000 pixelů?Děkuji

FotoFast

Dobrý den, Evo,

v pořádku. O doporučeném rozlišení píšeme kvůli dolní hranici, což je 1600×1200px (2MP). 

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
Radka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli by byla možnost 50 fotek udělat ve formátu 9×13 a 50 fotek 10×15. Děkuji za odpověď

FotoFast

Dobrý den, Radko,

ano, můžete mít 50 fotek formátu 9×13 a dalších 50 formátu 10×15. Pokud budete fotografie objednávat přes sběrnu, vytvoříte si dvě skupiny fotek – každou pro jeden formát. Pokud je chcete přinést osobně na prodejnu, tak si prosím vytvořte dvě složky – každou pro jeden formát. 

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
Iva

Dobrý den, dívala jsem se na vaše stránky a na stránce fotosběrna se mi zobrazuje – parametry fotografií, ale nikde nevidím nahrát fotky… můžete mi prosím poradit? Díky Iva

FotoFast

Dobrý den, Ivo,

po zvolení parametrů se Vám otevře okno, ve kterém kliknete na „Vybrat fotky“. 

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
Jaruška Toboříková

Dobrý den, mohou mít fotky i méně než 300px?

FotoFast

Dobrý den,

vstupní data by měla být v dostatečné kvalitě, doporučené rozlišení je 1600×1200px. 

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
Ivana

Dobrý den,
je možné nechat si udělat fotky ze starých negativů, které bych Vám přinesla na provozovnu v Praze?
Děkuji

FotoFast

Dobrý den, Ivano,

tato akce se vztahuje na fotografie z digitálních dat. Fotografie z negativů Vám můžeme ale zhotovit mimo tuto nabídku. 

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
Kamila

V minulé akci jsem si objednala poukaz, fotky došly před Vánoci a jsou nádherné.. všem, kteří váhají, vřele doporučuji:)

FotoFast

Dobrý den,

děkujeme za pochvalu.

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
Míša

Dobrý den,

kolik fotografií o formátu 9×13 cm byste mi udělali za uvedenou cenu voucheru? 

Děkuji za informaci.
FotoFast

Dobrý den,

voucher se vztahuje na fotografie 9×13 nebo 10×15 na 100 kusů. 

Váš FotoFast
Giada Esperado

Dobry den, jaké rozlišení musí mít fotky do fotosberny pro formát 10×15? předem děkuji

FotoFast

Dobrý den, Giado,

300dpi.

Váš FotoFast
FotoFast

Dobrý den, Giado,

ještě pro upřesnění. 1600×1200 bodů

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
Renata Chobodidesová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli mohu fotky osobně dones na pobočku na Praze 3 a využít vašeho voucheru ? A ještě by mě zajímalo jestli dělají fotky i s karty s kamery. Děkuji Renata

FotoFast

Dobrý den, Renato,

ano, fotografie můžete donést osobně na prodejnu. Fotografie Vám zhotovíme i z karty. 

Váš FotoFast
Hana Veselá

Dobrý den, jaký formát fotogrfií mám v programu připravit, aby nevznikala nedorozumění jako usekmuté hlavy, nohy nebo bílé okraje? Děkuji

FotoFast

Dobrý den,

pokud máte fotografie ve formátu 2:3, tak ořez nebude nutný a 100% plochy fotografie se přenese do formátu 10×15. Takže tam nebudete mít bílé okraje, ani oříznutí fotografie. 

Příjemný zbytek dne,

Váš FotoFast
FotoFast

Dobrý den,

ještě pro jistotu e-mail, na který prosím napište číslo zakázky. fotoprace@fotofast.cz

Váš FotoFast
Denisa

Dobry den, objednavala jsem si u vas fotky z minule nabidky. Objednavku jsem uskutecnila 30.11. a fotky stale nemam doma, na email mi od vas nikdo neodpovida. Doufam, ze se jedna o nejake nedorozumeni, protoze bych si voucher rada zakoupila znovu. Dekuji

FotoFast

Dobrý den, Deniso,

na e-maily směřované na adresu fotoprace@fotofast.cz se snažíme odpovídat co nejrychleji. Tento e-mail je uvedený v potvrzovacím e-mailu, který Vám přišel po dokončení zakázky. Je možné, že jste omylem odpověděla na tento potvrzovací e-mail. 30.11. bylo vytvořeno přibližně 2000 objednávek, takže se doba doručení prodloužila, za což se omlouváme. Během tohoto, nejdéle následujícího týdne bychom měli všechny zbylé zakázky zpracovat. Napište mi prosím číslo Vaší zakázky, abych mohla zjistit její stav a obratem Vám mohla dát vědět. 

Váš FotoFast
FotoFast

Dobrý den,

vítáme vás v diskuzi. Veškeré dotazy vám rádi zodpovíme. Přejeme vám příjemný nákup a hodně radosti z vašich fotografií. 

Váš FotoFast

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita