Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Tunisko + 2 děti ZCELA ZDARMA, srpen s All Inclusive !

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Radka

Dobrý den, jaká by byla cena pro 1 dospělého a jedno dítě do 12 let? Je taktéž dítě zdarma v tomto případě?

CK ULYSSES

Dobré odpoledne přeji paní Radko, bohužel není. Dítě zcela zdarma do 12 let na přistýlce je při doprovodu 2 dospělých osob. Nejlepší varianta pro Vás by byla, kdyby s Vámi na dovolenou jela např. nějaká kamarádka. V případě, že pojedete takto sami – 1 dospělá osoba a 1 dítě do 12 let, které bude spát na pevném lůžku je platná cena 2× 13.990,– Kč. Děkuji, hezký zbytek dne.

Milan

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat,zda je možné v tomto hotelu
ubytovat pětičlenou rodinu 2 dospělí+3 děti (4,8 a 11 let). Prosím o cenovou kalkulaci.
 Děkuji

CK ULYSSES

Dobrý den pane Milane, bohužel v tomto hotelu je možné na jednom pokoji ubytovat maximálně 4 osoby. Ubytování pro Vaši rodinu by bylo možné ve dvou dvoulůžkových pokojích s 1 přistýlkou. Cenová kalkulace 4× 13.990,– Kč + 1× dítě zdarma, celkem 55.960,– Kč. V naší nabídce máme dva hotely, které umožňují ubytování 2 dospělých osob a 3 děti do 12 let s tím, že nejmladší dítě spí s rodiči na lůžku. Pro bližší informace nás v případě Vašeho zájmu kontaktujte telefonicky na 224 225 431 či 728 577 556 (9–18 hod.) Mějte hezký den.

Pavel

Dobrý den,
je možné si připlatit za kvalitnější pokoj? Dívala jsem se na recenze ubytování a myslím, že 3* jsou málo na Tunisko.
Zároveň bych se chtěl zeptat, zda-li nenabídnete i jinou zemi než Tunisko.
Děkuji.

CK ULYSSES

Dobré dopoledne přeji pane Pavle, hotel Samira Club 3* nenabízí nadstandardní typ ubytování. Standardní pokoje v přízemních bungalovech: klimatizace, standardní vybavení, telefon, koupelna, WC. Na standardním pokoji lze ubytovat max. 4 osoby + infanta (dítě do 2 let). Na vyžádání a za poplatek na recepci hotelu: minibar a TV se satelitem. Vzhledem k umístění přízemních bungalovů v zahradě není možný výhled na moře. Do naší nabídky se snažíme vždy zařadit kvalitní a čisté hotely, do kterých bychom jeli sami na dovolenou. Na našich webových stránkách naleznete aktuální first minute nabídku http://www.ulysses.cz/stranky/first-minute-tunisko
kde naleznete řadu 4* či 5* hotelů v Tunisku, výběr je na Vás. To samé platí i v případě Vašeho zájmu jinou destinaci, naše CK nabízí pobytové či poznávací zájezdy do celého světa, výběr destinace je na Vás. Děkuji, hezký zbytek dne.

Robert

Dobrý den,

chtěl bych se Vás zeptat, zda je možné udělat nějakou kombinaci voucherů a prodloužit si pobyt na 14 dnů? Je to prosím možné?
Děkuji,

CK ULYSSES

Dobré odpoledne pane Roberte, tato nabídka je pouze na termíny zájezdů na 8dní, 7nocí. V případě Vašeho zájmu o pobyt na 15dní, 14nocí je možné zakoupit vouchery v každém z termínů, termín zájezdu bude od 12.8. do 26.8. 2014. Děkuji.

Linh Le

Co všechno je zahrnuto v ceně? Chápu správně že all inclusive tedy zahrnuje stravu třikrát denně + jakékoliv nápoje na hotelu?

CK ULYSSES

Dobrý den Linh Le, jak je uvedeno v textu akce, cena zájezdu zahrnuje tyto služby: Letenku, letištní a bezpečnostní taxy, Základní palivový poplatek a pobytové taxy, Skupinové transfery letiště-hotel-letiště, Ubytování v hotelu na 7 nocí ve standardním pokoji, All Inclusive, Asistence česky hovořícího delegáta, Pojištění dle zák.č.159/1999 Sb. v pl.zn.. Ohledně Vašeho dotazu, týkající se All Inclusive v hotelu Samira Club, bližší popis naleznete také v popisu této akce. V ceně All Inclusive zahrnuto: snídaně, oběd, večeře bufetovou formou včetně rozlévaných nápojů. V časovém rozpětí určeným hotelem (cca od 10.00 hodin do cca 23.00 hodin), k dispozici místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje dle aktuální nabídky hotelu. Snack (např. špagety, zákusky, zmrzlina, káva, čaj apod.) dle sezónní nabídky hotelu. Animační sportovní a zábavní programy dle sezónní nabídky hotelu. Přesná nabídka, rozsah, upřesnění míst kde lze čerpat All Inclusive a časové dispozice pro čerpání All Inclusive i jeho jednotlivých složek, k dispozici na recepci hotelu. Přejeme hezký zbytek dne

Tereza

Dobrý den, jaká by byla cena při sestavě 2 dospělí, 1 miminko, 1 dítě do 12 let a druhé dítě 12 let.
Děkuji.

CK ULYSSES

Přeji dobrý den Terezo,

cena dospělé osoby je 13.990 Kč, 1. dítě do 12ti let zcela zdarma, dítě 12–17,99 let na pokoji na první přistýlce: 12 990 Kč, batole do 2 let ZCELA ZDARMA. Cena celkem pro celou rodinu:40.970Kč. Cena je konečná, jediné co nezahrnuje je cestovní pojištění, které můžete mít vlastní, či Vám ho můžeme nabídnout: http://www.ulysses.cz/cenik-a-plneni-cestovniho-pojisteni

Mějte příjemný den

CK ULYSSES

Dobrý den přeji paní Andreo, tato speciální nabídka s dětmi zcela zdarma je ve vybraných termínech 12.8.-19.8. nebo 19.8.-26.8., ostatní termíny zájezdu naleznete na našich webových stránkách www.ulysses.cz/stranky/first-minute-tunisko.
Děkuji a přeji hezký zbytek dne.

Andrea Hoplíčková

Dobrý den,
nemáte tento zájezd se stejnými podmínkami v jiném termínu? Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru