Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Alko i nealko v Movie‘s Clubu v hodnotě 500 Kč

4,3 / 5 MOVIE´S BAR, CLUB Praha - Holešovice  (mapa) 91 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Michal

Opravdu koktejly mají a našel jsem je tam :-), najít je ovšem po prvním přihlášení je takřka nemožné. Doporučuji lépe směrovat nebo upravit na www stránkách (není problem najít nápojový lístek, ale koktejly ano).

Movie's club

Polepšíme se :)

Radek Radek

Já jsem tedy asi také slepý, ale žádnou druhou část nápojového lístku jsem tedy nenašel… Všude jen 4cl polud nepočítám víno a pivo -:(

Movie's club

Když na stránkách moviesclub.cz kliknete na napojový lístek, tak vlevo ( vedle okna na hledaní) je rezdělení nápoje / koktejly.

Nika

Dobrý večer, takže je možné za voucher kúpiť aj kombináciu jedla a nápojov pre 2 osoby? Ďakujem

Movie's club

Dobrý večer, voucher je určen pouze na nápoje, na jídlo bude samostatná akce.

Monika

muhehe :) Takže do třetice položím v podstatě tu samou otázku, ale snad ještě více polopaticky: kde přesně ve Vašem odkazu na stránky www.moviesclub.cz naleznu míchané koktejly, např. ty z obrázku? Nebo je to tak, že koktejly ve standardní nabídce nemáte, ale když přijde zákazník a řekne, že by chtěl namíchat panáky a nealko z vašeho nápojového menu, tak to namícháte? Např. budu-li chtít Mojito, objednám si tedy vodu, panáka rumu dle svého výběru a k tomu požádám o třtinový cukr, ledovou tříšť, limetku a mátu? Jak přesně pak budete prosím sestavovat kalkulaci drinku? Děkuji za odpověď.

Movie´s club

Dobrý den,
na Vaší otázku jsem již odpověděl. Na našich stránkách je odkaz nápojový lístek, který má dvě části 1. Nápoje 2. Koktejly nevím co víc máte namysli ? Pokud Vám to pořád nebude jasné můžete se přímo obrátit níže uvedené kontakty, kde Vás někdo z našich zaměstnanců navede jak kliknout myší na odkaz. Vaší poznámku ohledně objednávky míchaných nápojů na přání zákazníka beru jako dobrý nápad a pokusím se ho zahrnout do naší nabídky.

Jakub

Dobrý den,
je možné u Vás koupit drinky, jako jsou na obrázku? V nápojovém lístku jsem je nenašel.
Děkuji!

Movie´s club

Dobrý večer, ano drinky na obrázku jsou náš výtvor :) více na www.moviesclub.cz

Martina Hýrková

Dobrý den,
ve Vašem nápojovém lístku, na který zde máte odkaz, jsem žádné alko ani nealko koktejly neobjevila. Máte nějaký speciální koktejlový lístek? Můžete sem na něj poskytnout odkaz, když je nabídka postavená na koktejlech?
Předem díky,

Movie´s club

Dobrý večer, sleva se vztahuje na celý nápojový sortiment, který najdete na www.moviesclub.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru