Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Poukazy na nákup originálních brýlí

4,9 / 5 Efekt Optik Vinohradská Praha - Vinohrady  (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Hana Zikmundová

Je možné zakoupit v ceně voucheru i multifokální skla s cylindrem? Dioptrie –4,5 a – 4,75. Díky

Efekt optik

Dobrý den
ve svém dotazu zmiňujete cylindr, ale v dioptriích ho již neuvádíte.Ceny multifokálních skel se pohybuje od 2500,– za jedno. Upozorňuji, že je to hodně orientační cena, protože multifokální sklo je technologicky velmi náročné a cena je podle kvality. Je zde hodně aspektů, které se musí dodržet. Prosím kontaktujte osobně nebo telefonicky některou z našich poboček a rádi Vám poradíme nejvhodnější alternativu pro Vás
Těšíme se na Vaší návštěvu

Adéla

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, v jaké cenové relaci jsou k dostání vrtané brýle? Dále bych se ráda zeptala na cenu plastových skel – dioptrie –6,00 z důvodu správného voucheru.
 Děkuji

Efekt optik team

Dobrý den,
vrtané brýle máme v cenové relaci od 1500,– Kč. Nicméně bych Vás rád upozornil, že vrtané obruby pro Vaše dioptrie nejsou nejvhodnější. Prosím zastavte se v jedné z našich provozoven a ochotně s Vámi situaci prodiskutujeme a společně najdeme nejlepší řešení.

Těšíme se na Vaší návštěvu

Kateřina

Dobrý den, lze voucher využít jenom na pořízení skel do vlastní obruby? Jaký by byl doplatek u čoček Essilor Crizal –6,75 a –5.0. Děkuji.

Efekt Optik

Dobrý den, tato akce je koncipována na nákup celých brýlí (obruby + brýlové čočky). Voucher tedy není možné použít jen na nákup brýlových čoček do vlastní obruby. Děkujeme za pochopení.

Jana

Dobrý den, lze voucher využít i na bifokální čočky?Děkuji

Efekt Optik

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. Ano, voucher lze použít i na brýle s bifokálními čočkami. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Tatiana

Dobrý den, lze voucher využít i na cylindrické čočky? Dioprie mám –4 a 2,5 cylindr. Případne jaká by byla výše doplatkú? Děkuji.

Efekt Optik

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. Voucher lze využít i na brýle s cylindrickými čočkami. Cena cylindrických čoček se pohybuje od cca 600 Kč do cca 3000 Kč, záleží na materiálu a povrchových úpravách. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru