« Zpět na detail slevy

Diskuze ke dnešní slevě: 75 Kč za celodenní vstup pro 1 osobu do dětského zábavního centra Beckiland

• Kami před 2 roky

Dítě do dvou let zdarma znamená do jeho 2. narozenin? Dě­kuji

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

den po 2. narozeninách už musí zaplatit vstupné.

• ddd před 2 roky

Dobrý den návštěva v neděli je bez objednání? Děkuji

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

návštěvu v Beckilandu se neobjednává, ale např. narozeninová párty ano.

• Anet před 2 roky

Dobrý den, chci se zeptat, toto vstupné je tedy i na dospělou osobu? Dále jsou všechny atrakce zdarma? – pokud ne, prosím o ceník.

Lenka před 2 roky

Všechny atrakce jsou zdarma, to je vše ve stupném,byli jsme tam několikrát, jen pokud se chcete občerstvit,tak to si platíte u vstupu dostanete čip- hodinky na ruku a na to nakupujete pití atd.. a u pokladny pak zaplatíte :o)

Anet před 2 roky

Děkuji…

• Myška před 2 roky

Dobrý den, v tomto centru jsem nikdy nebyla, nicméně to vypadá úžasně… můžu se zeptat, zda je možné (není blbé) tam jít i bez dětí – zda jsou atrakce i pro dospělé? Zatím jsme s přítelem bezdětní… Děkuji

Lenka před 2 roky

:o) na něco můžou asi i dospělý si myslím :o)

Světla před 2 roky

Maximálně na trampolínu no spíš bych šla na nějaký lanový park pro dospělé toto je opravdu pro děti.

Hela před 2 roky

…A nebo si Mysko nekde pujcte ditko (myslim u kamaradky, sestry, sousedky…legalne ;-)) Budete pak skakat na trampoline a nebudete se stydet ;-)

• Vlaďka před 2 roky

Na stránkách Beckiland jsem si přečetla, že jsou v areálu atrakce i pro rodiče, to pak chápu, že platí vstupné i oni, ale když chci přijít pouze jako doprovod (v 6. měsíci těhu se na trampolínu necítím ;o)), tak musím také platit?! Je to nějak odděleno? Díky

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

bohužel, ale i jako doprovod dospělé osoby platí vstupné.

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

prostor není oddělen, můžete si dát něco dobrého v bistru a sledovat Vašeho drobečka jak si hraje.

Danča před 2 roky

Dobrý den, doprovod platí plné vstupné nebo už je to zahrnuto v ceně ?

• Olina před 2 roky

Dobrý den, můžu využít zlevněnou vstupenku na narozeninovou­ párty?

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

v narozeninové párty je zahrnuto občerstvení, ale ve voucheru je zahrnut „pouze“ vstup do areálu a využití všech atrakcí.

• Katka před 2 roky

Dobrý den, potřebuji koupit 6 vstupenek, ale s tím, že ti lidé nepřijdou najednou. Musím koupit každou vstupenku zvlášť? Děkji K

Slevomat před 2 roky

Ne, Katko. Můžete i najednou :-) Počet voucherů na osobu ani celkový počet není omezen.

• Lenka před 2 roky

Dobrý den, chápu dobře že i pro 26 měsíčního syna je potřeba voucher. díky za odpověď

lenka před 2 roky

díky už vím,že ano L

• Veronika před 2 roky

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jakou dobu ma platnost voucher?

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

platnost voucheru je od 20. 5. 2011 do 26. 10. 2011.

Veronika před 2 roky

Děkuji moc

• Zdeni před 2 roky

Dobrý den,6–7 leté děti už můžou samy,zvládnou všechny atrakce bez doprovodu dospělého nebo se dospělák ještě „hodí“ a sem tam s něčím pomůže???

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

dítě od 8 let může zůstat v Beckiland samotné. Doprovod vyplaní prohlášení a zanechá na sebe telefonní kontakt.

• Hanka před 2 roky

Dobrý den, mohu se zeptat, když jsme 2 dospělí + 2 děti nad 3 roky, mohu si tedy zakoupit 4 vouchery, které uplatním při 1 návštěvě? To znamená, že při vstupu nehradím už nic? Díky za odpověď.

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

ano přesně tak.

Hanka před 2 roky

super :-), moc díky

• kika před 2 roky

Dobrý den, ještě nikdy jsem zde nenakupovala žádné slevy takže nevím jak to tu chodí . Chci se zeptat na zakoupené slevy mám určenou dobu ale na využitít mám čas 6 měsíců . Chápu správně nebo špatně ?

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

voucher si můžete zakoupit od 19.5. do 25.5.2011 a využít ho můžete od 20. 5. 2011 do 26. 10. 2011.

• Dubak před 2 roky

Hura, diky za akci. Konecne se tam clovek dostane za rozumne penize. Normalne to predrazuje zejmena nezmyselne vstupne pro rodice. Jinak doporucuji, je to tam super ( i kdyz obcas opravy nekterych atrakci by neskodili, ale nemuze byt vsechno perfektni:)

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

vyřídím Váš vzkaz údržbářům.

• Lejka před 2 roky

Dobrý den, máme 3 děti, 5, 10 a 13, bylo by možné nechat tu nejmenší tedy 5-letou pod dozorem dvou bráchů? Eventuálně, že bych jí tam uvedla, vyzkoušeli bychom co a jak a pak bych s manželem zaběhla na nákupy do Ikey :-) ??? Nejsme z Prahy a bylo by fajn, kdyby se děti zabavily zatímco bychom si v klidu nakoupili… Nevím ale jak moc velké je riziko nějakého úrazu, ještě jsme v podobném areálu nebyli. Děkuji za odpověď.

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

bohužel to není možně. Děti mladší 8 let musí hlídat osoby starší 18 let.

• Eva S. před 2 roky

Dobrý den, v případě, že bych měla zájem o narozeninovou oslavu, lze doplatit pouze rozdíl ceny (tj. např. u ŽELVY je cena/os 249 Kč- hodnota vstupenky 190 kč = doplatek 59 Kč/ dítě? Děkuji

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

ano přesně tak doplatíte jen rozdíl.

• Martin před 2 roky

Dobrý den, pokud jde o narozeninovou párty… Mohu využít zakoupené vouchery a „zbytek“ do ceny (některé z variant) oslavy poté doplatit ? Děkuji za odpověď

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

ano je to možné.

• Hana před 2 roky

Dobrý den, do centra se tedy není nutno objednávat? V podmínkách je nutnost objednání v sobotu. Prosím tedy o vyjasnění. Děkuji

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

ano na sobotní návštěvu je nutno se objednat.

• Petra před 2 roky

doplatím pouze 59 kč, takže by mě to na osobu stálo 75+59? oslavenci neplatí, ale já jako matka se tedy musím započítat do platících osob? a to i rodiče ostatních dětí? děkuji

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

ano u narozeninové oslavy želva použijete pro každé dítě koupený voucher a doplatíte za každé dítě 59,–-Kč. Oslavenec neplatí nic, ale pouze v den narozenin. A dospělé doprovodné osoby platí všechny.

• Terka před 2 roky

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli lze odejít z areálu a zase se vrátit, aniž by se muselo znovu platit vstupné. Díky

Veronika před 2 roky

Dobrá den,

ano je to možné odejít a opět se vrátit, ale týká se to spíše rodičů.

• Monika před 2 roky

Dobrý den, když jsme 2 studenti a 1 dítě stačí nám 2 vourchery? Na stránkách máte, že studenti jsou za 50%. Předem děkuji

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

bohužel se slevy nesčítají.

• Radka Šlapáková před 2 roky

Dobrý den, mám dotaz ohledně vstupu pro dítě, které má průkazku ZTP…nevím zda sleva neplatí jen pro typ průkazky ZTP/P ??? děkuji

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

osoba s průkazkou ZTP a ZTP/P má vstup zdarma i osoba která doprovází osobu z průkazkou ZTP/P má také vstup zdarma (osoba musí být starší 18 let).

• Andrea před 2 roky

Dobrý večer měla bych dotaz je možné z areálu beckilendu odejít a pak se tam zase vrátit když budeme mít vstup na celý den?? Anebo nechat tam děti samotné 9+13 let a jít si nakoupit a pak se zase vrátit za dětmi?? Děkuji moc za Vaši odpověď.

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

ano můžete odejít z prostor Beckiland a zase se za dětmi vrátit. Dětí starší 8 let tam můžete nechat samotné.

• Lenka před 2 roky

Hezký den, ráda bych se zeptala na koutek pro batolata-na ten jsou potřeba dva vouchery?JAk je velký a co vše tam najdeme?Máte někde foto prosím?

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

batolata platí vstupné den po 2. narozeninách. http://www.beckiland.cz/index.php?id=10
    klikněte si na atrakci která vás zajímá a otevře se Vám fotografie.

• Petr před 2 roky

Hurá !

• Petr před 2 roky

Hurá !

• Eva před 2 roky

Dobrý den, zakoupila jsem si 5 voucherů, příplatek na narozeninovou akci Želva budu platit až na místě u pokladny????

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

ano přesně tak rozdíl 59,–-Kč za každé dítě bude platit při odchodu z centra.

• muna před 2 roky

Dobrý den, koukám, že je tu spousta lidí kteří chtějí dělat oslavy, co když se všichni sejdou v jeden den? Kolik oslav může probýhat najednou? Díky

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

narozeninové oslavy se objednávají.

muna před 2 roky

no, ale když bude mít oslavenec konkrétní den narozeniny a jen na ten den může mít vstupné zdarma tak jak se to pak bude řešit, když by měli všichni narozeniny v jeden den a protože jich je moc tak se na ně nedostnate.

• sonije před 2 roky

Dobrý den,koupila jsem tři vouchery a nic mi nepřišlo, co s tím?

Slevomat před 2 roky

Napsala jsem Vám e-mail, Sonie.

• Alex před 2 roky

…Mám stejný problém, koupil jsem 4 vouchery …a taky nic. Nějaký problém ???? koupil jsem ještě káry a tam to bylo v pohodě…co se děje ?

Slevomat před 2 roky

Dobrý den, objednávku v pořádku u nás máte. Koukněte do uživatelského profilu. :-)

• poglerka před 2 roky

Dobrý den, můj dotaz byl už možná zodpovězen, ale nanašla jsem v textu výše žádnou odpověď. Pokud půjdmeme jako čtyřčlenná rodina do Beckilandu, muhu koupit všechny lístky zde na slevomatu za 75Kč 4×75Kč) a nebo jen dětem a dospělí musí za plné vstupné (2× 75Kč děti a dospělí 2×........Kč), děkuji za odpověď :)M.

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

i rodiče můžou použít vstupenky ze slevomatu.

• poglerka před 2 roky

Zkuste odepsat na e-mai, kde máte pokyny k platbě a potvrzení o zaplacení (pokud ho máte). Já takto postupovala u jiné slevy a voucher dorazil!!! Vypadá to, že bude velký zájem, takže asi nestíhají :)). Chystám se též objednat!

• Michaela před 2 roky

Dobrý den, objednala jsem si 2 vouchery před 5ti dny, tzn.19.5. večer a chtěla jsem zaplatit až ráno spolu s dalšími platbami. Bohužel jsem na Slevomat zapomněla..... :-( Mohu zaplatit teď,i když je v instrukcích pokyn do 2 pracovních dnů, nebo už má objednávka propadla a já musím objednat vouchery znovu ? Omluvte prosím zmatkařku a díky za odpověď. M.

Slevomat před 2 roky

Dobrý den, určitě zaplaťte :-) Bude to v pořádku

• Lenka před 2 roky

Dobrý den, je Váš zábavný park srovnatelný s Bongem v Brně? Myslím, co se týká rozlohy a nabízených atrakcí. Děkuji

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

tam jsem bohužel nikdy nebyla, tak Vám neporadím.

• Danča před 2 roky

Dobrý den, doprovod platí plné vstupné nebo je to již zahrnuto v ceně ?

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

voucher může uplatnit dítě i dospělá osoba.

• Iveta před 2 roky

Dobrý večer akce je krásná, není mi jasné, jak je to s tou průkazkou ZTP? Já matka mám ZTP, dítě ne. Může mít dítě vstup zdarma jako doprovod? Děkuji za odpověď

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

bohužel to není možné.

• Markéta před 2 roky

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda je možné kdyby tam šla i dcera je jí 14let,tak jestli může na všechny atrakce(předce jenom už má přibližně váhu jako dospělá) a ještě mám 3letého,tak jestli s ním můžu být na atrakcích a asistovat mu,aby se třeba nebál…Díky

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

myslím si, že může na všechny atrakce mimo motokár a vláčku, ale záleží jak je velká.

• Zuza před 2 roky

Dobrý den, Chci se zeptat, když budu chtít voucher uplatnit, musí být vytisklý nebo stačí opsat ten kód.Děkuju.

Veronika před 2 roky

Dobrý den,

stačí když si opíšete ten kód.

• Iveta před 2 roky

Děkuji za odpověď, tak jsem koupila 2 vouchery a chtěla bych se zeptat, je mi to hloupé, jestli jste to už poslali, mám pocit že jsem smazala něco co jsem neměla..

Přidat dotaz

Diskuze k této nabídce je již uzavřena.
Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu a vyjádřit tak svůj názor na nabídku, učiňte tak prosím na naší stránce na Facebooku nebo nám zašlete e-mail na adresu podpora@slevomat.cz.

V případě příspěvků mimo téma, urážlivých nebo rasistických si Slevomat.cz vyhrazuje právo tyto nevhodné příspěvky smazat.