Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dřevěná plovoucí podlaha – ČTYŘI druhy

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Josef Simek

nikde jsem se nedočetl, jak silná je vrchní vrstva dřeva. Uvádíte zde dost matoucí informaci 14–15 mm, ale pravé dřevo je u této 3 vrstvé parkety jen v poslední vrstvě-kolik je? V případě broušení jsem skrz, pokuď to bude málo.

D55

dobry den,
naslapna vrstva je 3,6–4mm, je mozne ju 3× brusit.

stana

dobry den,zajimalo by me,kdyz mam byt o velikosti 47m2 ,kolik potrebuji koupit voucheru? premyslim o briza/javor/olse. a kdybych to chtela nechat dovezt a zpraha uhrineves do praha zizkov i s montazi,kolik by to vse stalo?dekuji predem za odpoved.

D55

dobry den,
potrebujete aj s rezervou 50m2, doprava na Zizkov 600kc + dph, montaz 180kc + dph/m2.

David

Dobrý den.Chtěl bych si objednat 30m2 javor lak. Mám použít 3 tyto vouchery?
10× Bříza/javor/olše* 3-lamela lak click – 15×192×2200 mm , (*olše 15×186×2200 mm, perodrážka) (10 m2)
Děkuji David

D55

ano, presne takymto sposobom objednate 30m2 javor lak.

Lenka

Dobrý den, mám 2 otázky:
1. Jaký odstín podlahy byste mi doporučili do ložnice (14m2) a dětského pokoje (10m2), oba pokoje jsou na sever, chladnější, méně světla. Nábytek v něm máme z Ikey (bříza).
2. lišty – kolik cm vezmou lišty směrem do prostoru – jde mi o to, že potřebuji mít skříně maximálně přisunuté ke stěně, každý cm hraje roli.
Děkuji za radu.

D55

dobry den,
do loznice optimalne brizu a nebo olsi – budu sa hodit k IKEA nabytku. Lista ma tvar 20×40, to znamena odoberie z priestoru cca 2cm, pripadne mozete vynechat listu „za skrinou“ a vtedy mozete so skrinou az k stene.

Markéta Pe

Dobrý den,

chci se zeptat, kde bych našla ukázku plovouci podlahy dub rošáda click lak. Dívala jsem se na vaše stránky, a konkrétně tuto podlahu s těmito rozměry jsem neviděla. 

Děkuji za odpověď
D55

dobry den,
fotku dubovej rosady najdete v odkaze akcie http://www.d55.cz/_download/akce.pdf, pripadne Vam ju mozeme poslat do emailu.

D55

dobry den,
budete potrebovat, aj s rezervou 20m2 drevenej podlahy. Podlahy su uz s finalnou povrchovou upravou, to znamena, ze ich nie je potrebne lakovat a ihned po pokladke je miestnost obyvatelna.

Josef Hodánek

Dobrý den,
potřebovali bychom podlahu položit do místnosti pravidelného obdélníkového tvaru o velikosti 18,5 m2, kolik metrů podlahy bychom měli objednat? Je nutno podlahu po pokládce ještě něčím natírat? Lakovat?

D55

dobry den,
budete potrebovat, aj s rezervou 20m2 drevenej podlahy. Podlahy su uz s finalnou povrchovou upravou, to znamena, ze ich nie je potrebne lakovat a ihned po pokladke je miestnost obyvatelna.

Jaromír

Kde mohu vidět podlahy v Praze, případně s kým hovořit?

D55

dobry den,
podlahy mame vystavene v showroome Praha Uhrineves, ul Pratelstvi 627/3, telefonny kontakt 604 262 222

Míra

Dobrý den, přeji všem. Je možné si objednat nejlépe ihned vašeho odborníka, který mne navštíví u mne doma a společně vše probereme, dohodneme a jdeme na věc !? Předem děkuji, Míra

D55

dobry den,
poslite nam informaciu, kde sa nachadza Vas domov a mozeme zariadit odbornika, prosim poslite majl na info@d55.cz

D55

dobry den,
poslite nam informaciu, kde sa nachadza Vas domov a mozeme zariadit odbornika, prosim poslite majl na info@d55.cz

Klára

Dobrý den, podlahy se nám moc líbí, ale rádi bychom je viděli i na živo, nevíte zda je možné vidět ukázku v Brně, popř. zda zde nemáte pobočku nebo nějakou spolupracující firmu? Děkuji

D55

dobry den,
kontakt na Brno, 605 424 734

dada

Mohu pro jistotu požádat o spočítání: kolik voucherů je třeba zakoupit pro pokládku na 57 m2?

D55

dobry den,
pokial sa jedna o pravidelne tvary, bude Vam stacit 60m2.

Lida

Dobrý den, bude mi stačit dokoupit 1m2, na prořez – při velikosti pokoje 14,08 m2 , pravidelného tvaru, rovné plochy ?

D55

dobry den,
pokial pri pokladke neznicite nejake prkno, tak by to malo stacit.

Kiki

Děkuji za odpověď a kde bych si je mohla objednat? Nikde jejich nabídku nevidím? Předpokládám tedy , že nejsou součásti slevové nabídky .

D55

dobry den,
listy si objednate pri objednani podlahy priamo u nas, nie su sucastou nabidky, cena drevenej dyhovanej listy je 170 kc/ks+dph, lista ma dlzku 2700mm

horsetime

Dobrý den,
jak dlouho se čeká na dodávku ? Lze ji nějak případně urychlit ? Děkuji předem za odpověď

D55

dobry den,
pokial potrebujete podlahu odobrat rychle, je mozne aj buduci tyzden

Kiki

Dobrý den, je možné dokoupit ve stejném dekoru , jako má podlaha ( buk ,lak ) i zakončovací okrajové lišty?

D55

dobry den,
k podlaham su aj drevene obvodove listy, v rovnakej drevine.

Strakova Pavla

Dobry den, je nektera s nabizenych podlah vhodna do kuchyne? Nebo mi muzete nejakou jinou doporucit?
Predem moc dekuji za odpoved

D55

dobry den,
do kuchyne su vhodne vsetky nabizene podlahy, v lakovanom prevedeni.

Kolářová Iva

Dobrý den,
v jaké kvalitě jsou tyto masivní podlahy na tradiční škále 1–4? Jaká je sukovatost dřeva? Konkrétně mě zajímá buk a bříza.
Děkuji.

D55

dobry den,
buk je standart – klasicka skala 2, to znamena povolene zrcadla a drobne barevne rozdiely, briza je vyberova, alebo rustikalna, javor je v najvyssej kvalite natur.

Marta

Dobry den,
jake jsou ceny zacistovacich list? Jaky je zpusob jejich uchyceni? Dekuji za odpoved.

D55

dobry den,
cena drevenej dyhovanej listy dlzky 2700mm je 170 kc/ks, uchycenie standartne hrebikmi, alebo chemickou kotvou/lepidlom, pripadne na vodiacu listu.

D55

cena je 170kc/ks + dph, dlzka listy 2700mm.

Irena

Dobrý den, za 20m2 by bylo kolik poštovné? Děkuji za odpověď?

D55

dobry den,
zalezi na vzdalenosti, pokud to je do 100km tak 700kc + dph, nad 100km 950 kc + dph

Alena

Dobrý den, pokud bych potřebovala položit podlahu na místnost 25m2, prosím, kolik voucherů by bylo třeba zakoupit?

D55

dobry den, na 25m2 ciste plochy pravidelneho tvaru, potrebujete s prorezem cca 28m2 podlahy a tedy koupite 2 vouchery po 10m2 a 8 voucherov po 1m2 ve Vami vybrane drevine.

dali

Dobry den,

mel bych 2 dotazy:

1. Byla by tato drevena podlaha vhodna i do prizemi chatky, kde neni dokonala spodni izolace a proto by mohl byt problem s vetsi vlhkosti ?

1. Kolik zhruba vazi tech 10m2 buk (lze odvezt osobnim autem?

Dekuji mnohokrat.
D55

dobrý den, v pripade, že máte problém s vetsi vlhkostí, buk není vhodná volba. Napiste nam na email info@d55.cz a vymyslime pro Vas vhodnou variantu. 10m2 je mozne odvezt osobnim autem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita