Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Lodí, vlakem i lanovkou do Hřenska, Děčína a Ústí

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kristy

Dobrý den, jiné termíny nejsou? Děkuji za odpověď.

CA Futura

Dobrý den,
o dalších termínech budeme uvažovat až po vyhodnocení právě nabízených termínů.

Lenka

Dobrý den, po zakoupení voucheru, kdy pak mám zaslat informace na uvedený email, mám rovnou uvést, že se mnou bude cestovat i můj 5ti letý syn? A částku 100,– Kč následně zaplatit až u průvodce? Děkuji za info a přeji hezký den.

CA Futura

Dobrý den,
až obdržíte čísla voucherů, tak mi je prosím pošlete. Uveďte, o jaký program v Děčíně máte předběžně zájem ( aquapark nebo zámek ) a kde budete nastupovat ( většinou Praha hl.n.). V tomto e-mailu mne také upozorněte na dítě, částku 100 Kč zaplatíte přímo průvodci během dne.

Petr

Dobrý den. Koupil by jsem si voucher v plné výši pro dvě osoby,ale mám dotaz. Jela by se mnou dcerka ,které je 5Let a 8měsíců, platila by poplatek 100Kč, jak uvádíte? Je v tomto poplatku zahrnutá jízdenka ČD z Prahy, 2× jizdenka na lodní plavbu ,poté Větruše a ještě jízdenka ČD z Ústí do Prahy?. v případě ,že tomu tak není co je v poplatku pro dítě 100Kč obsaženo? Děkuji za Vaší odpověď.

CA Futura

Dobrý den,
dítě do 6 let má v ceně 100 Kč všechny Vámi výše vyjmenované služby.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita