Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

3denní pobyt pro 2 – romantika v Českém Krumlově

4,7 / 5 (612 hodnocení)
Penzion Maštal Český Krumlov (mapa) cca 250 km / 3 h
Počítáno autem z Jičína.
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Makepeace

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, zda je ještě volný termín od 28.-30.9.2012.
Děkuji a přeji pěkný den :)

Penzion Maštal

Dobrý den,

je mi líto, ale tento termín je již obsazen.
Další termíny Vás poprosím ověřovat si v našem on-line kalendáři http://penzionmastal.satlava.cz/4/cz/objednavka-ubytovani/ .
Termíny jsou zde aktuální, nemůže se Vám stát, že bychom Vám napsali, že je termín již obsazen. 

Přeji Vám pěkný den

Pavlína Kubalová
Marcela Voborská

Dobrý den přeji,
nabídka je to velice zajímavá a proto bych se ráda, před objednáním, zeptala, zda lze slevový kupon uplatnit i na apartmán.
Děkuji za odpověď, přeji pěkný den, Voborská

Penzion Maštal

Dobrý den,

pokud byste chtěli přijet ve třech či ve čtyřech, tak slevový kupón lze využít i na apartmán (doplácet budete pouze za případné přistýlky).
Pokud byste ale požadovali apartmán a chtěli na něm být pouze dva, pak je doplatek 300,–Kč/noc (dvojlůžkový pokoj stojí 1.390,–Kč/noc, apartmán pro 2 osoby 1.690,–Kč/noc – tedy doplatek rozdílu cen). 

S přáním pěkného dne

Pavlína Kubalová
Veronika Králová

Dobrý den,
a kolik máte dvoulůžkových pokojů? Děkuji za odpověď.

Penzion Maštal

Dobrý den,

penzion má 3 dvojlůžkové pokoje a jeden apartmá pro maximálně 4 osoby. 

Přeji Vám příjemný den

Pavlína Kubalová
Ján

Dobrý deň, rád by som sa opýtal, či máte voľnú izbu pre dvoch v termíne 7–9.8 alebo 8–10.8 ? Ďakujem za odpoveď.

Penzion Maštal

Dobrý den,

je mi líto, ale oba dva požadované termíny máme již obsazené. 

Další termíny Vás poprosím ověřovat si v našem on-line kalendáři http://penzionmastal.satlava.cz/4/cz/objednavka-ubytovani/ .
Termíny jsou zde aktuální, nemůže se Vám stát, že bychom Vám napsali, že je termín již obsazen. 

Přeji Vám pěkný den

Pavlína Kubalová
Veronika Králová

Dobrý den,
moc by se nám líbil pobyt v listopadu, ale zatím nevíme přesný termín. Budeme vědět v září, je problém si zatím nerezervovat přesný termín pobytu? A ještě bych potřebovala vědět, kolik by doplácelo dítě, které má 3 a půl roku? Moc děkuji za odpověď.

Penzion Maštal

Dobrý den,

problém to není. Může se Vám ale potom stát, že budeme pěkný termín hledat hůře. 

Za 3 a půl leté dítě by se dopláceno 300,–Kč/noc včetně snídaně. Dítě do 3 let bez nároku na lůžko je zdarma, takže už jste bohužel nad limitem =o). 

S přáním pěkného dne

Pavlína Kubalová
Kristina Kratochvilová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte volno 5.-7.8 a jestli pokoje rozlišujete na kuřácké a nekuřácké.
Děkuji, Kratochvilová

Penzion Maštal

Dobrý den,

omlouvám se, ale termíny Vás poprosím ověřovat si v našem on-line kalendáři http://penzionmastal.satlava.cz/4/cz/objednavka-ubytovani/ (jak už jste koukám učinila =o)).

Přeji Vám pěkný den

Pavlína Kubalová
Ekaterina

Zadny dotaz nemam, jen veskrze kladnou referenci: v penzionu jsem prespala v lete 2010, kdy jsem do Krumlova vyrazila na koncert Joseho Cury – a velka spokojenost. Velmi prijemne misto, primo v historickem centru. Vscehno fungovalo, vsechno se libilo, moc doporucuju!

Penzion Maštal

Dobrý den,

děkujeme a jsme rádi, že jste u nás byli spokojení a že se Vám líbilo =o) 

Přeji Vám pěkný den

Pavlína Kubalová
Roman

Dobrý den,
z čeho byla prosím počítána původní cena 3080 Kč? I na stránkách penzionu mi rezervační systém tvrdí, že bych za dvě noci pro dvě osoby platil 2380 Kč bez jakékoliv slevy?
Děkuji za odpověď.

Penzion Maštal

Dobrý den,

cena je kalkulována následovně:
Původní cena ubytování pro 2 osoby na dvě noci včetně snídaně v penzionu Maštal á 1390Kč/noc
Původní cena Ovoce na pokoji 150 Kč
Původní cena Sladké překvapení na pokoji 150 Kč
Původní cena celkem 3080 Kč
Sleva 35 %
Cena po slevě 1990 Kč 

Hezký den

Pavlína Kubalová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita