Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Dagmar Benešová

Dobrý den,
je mi 47 roků a mám +4,5 levé i pravé oko. Brýle nosím stále. Levé oko mám tupozraké, to již vím, že se léčit nedá, ale chtěla bych se zeptat, zda by byla operace vhodná. Děkuji

Matzenauer

Dobrý den, ano, můžeme to zoperovat.

Lenka

Dobrý den,mám 25 let, jsem zatím bezdětná a mám na obou očích –5 dioptrií.brýle nosím tak 10 let.je operace vhodná?děkuji

Matzenauer

dobrý den, ano operace je pro Vás vhodná

Anna

Dobrý den,
je to již 15 let, co jsem „závislá“ na brýlích a posléze i na kontaktních čočkách. Zrak se mi horšil poměrně rychle, nicméně cca 2 roky mám stejný počet dioptrií (konkrétně –4 (levé) a –5 (pravé) a tuším, že i 0,5 cylindr.
Jak moc je v mém věku (21) vhodná laserová operace ? Srazí se laserem dioptrie na nulu ? Jaká je pravděpodobnost zhoršování zraku ? (při korekci brýlemi se mi horšil zrak cca po roce, někdy i po půlroce)
Předem děkuji za radu

Pepa

Dobrý den.Syn má zakřivení rohovky a 1/2 dioptrie.Je pro něj operace vhodná?Mohu zakoupit 4 vouchery?Děkuji.

Matzenauer

Dobrý den, ano, operace je pro něj pravděpodobně vhodná.

Pepa

Dobrý den.Přispívá na zákrok některá z pojištoven?Je dobré si nechat oči pojistit?Děkuji.

František

můj manžel měl ve třech letech operované pravé oko z důvodu poúrazového zakalení sklivce, asi kolem 50 let se mu zdravé oko zhoršilo a lékař mu předepsal brýle na čtení, dnes má 63 let a má na zdravém oku na dálku +1,5 a na čtení + 3,5 +0,5 cilindr má smysl operovat toto oko a jaké jsou rizika.Na pravé oko v podstatě vidí v zamlženě.Děkuji za odpověď.

Pepa

Dobrý den,nešlo by vyšetření udělat v ranních hodinách a operaci odpoledne?Za jakou dobu mohu řídit auto a kdy nejdříve provedete zákrok na druhém oku.Děkuji.

Matzenauer

Ano, šlo by to. Obě oči se operují najednou, auto můžete řídit 5. pooperační den.

Petr B.

Dobrý den,

doplňuji informace k mému výše uvedenému dotazu .. mám 3 dioptrie a jsem krátkozraký.
Mám jen obavy aby po zákroku např.za 2 roky se mě stav očí nezhoršil. Byl zde dotaz na záruku zákroku na který Vámi psaná odpověď pro mně nebyla zcela jasně definovaná proto se ptám znovu a prosím jasnou odpověď. Jestli ja tak jak dlouho je záruka na Vámi uvedený zákrok??? 

Děkuji za odpověď.
Miroslav

Dobrý den, je mi 20let, špatně vidím do dálky mam na obou očích –2,5 dioptrie, chci se zeptat jaky je rozdíl mezi metodou photorefraktivní keratektomie a např. metodou LASEK (kterou nabízí Prim. MUDr. Ilja Šín) a proč je mezi nimi takový cenový rozdíl. popřípadě podle čeho se metoda určuje. předem děkuji

Jana

Dobrý den, mám dotazů několik a děkuji předem za zodpovězení všech, jistě i ostatním zájemcům o akci odpovědi poslouží. 

1. mám 6 dioptrií na dálku na obou očích (již posledních pár let, je mi 35let), do kolika dioptrií maximálně lze tento zákrok provádět, a tedy je vhodný i pro mě?

1. po operaci nebudu mít v mém případě brýle vůbec nebo se mi počet dioptrií pouze sníží a pokud tak o kolik?

1. jaké máte nejbližší možné volné termíny a za jak dlouho po prvním oku budu moci nejdřív jít hned i na korekci druhého oka?

1. na kterém pracovišti a adrese se operace provádí – přímo na Pavelčákově ulici v ambulanci?

1. budu po zákroku ihned vidět? za jak dlouho se mi obnoví normální vidění a za jak dlouho budu moci řídit auto?

1. jak starý resp. mladý tj. z kterého roku – je uváděný přístroj přístroj Schwind Keratom, je z těch modernějších, nebo již jsou jiné novější?

1. pod jaký typ laserového zákroku spadá vámi uváděná metoda (LASIK, FemtoLASIK, EpiLASIK, LASEK a PRK nebo jiný-jaký?)

1. kde si mohu přečíst profesní životopis a způsobilost uvedeného pana lékaře a reference na něj?

Děkuji ještě jednou, i za další zájemce, za zodpovězení všech osmi dotazů. Jedná se o oči, mám v rodině špatnou zkušenost s laserovou korekcí oka a tedy snažím se o veškeré možné informace, aby to u mě dopadlo dobře. Děkuji za pochopení. Jana
Rosta B.

Dobrý den, můžete sdělit, za jak dlouho budu po zaplacení voucheru pozván na předoperační vyšetření, za jak dlouho následně proběhne operace?Na čtení mám asi +3 diop.,zbavím se brýlí aspoň na čtení? Děkuji za odpověď. R.B.

Matzenauer

Dobrý večer, platnost voucheru je 1 rok, takže předoperační vyšetření a operace může proběhnout kdykoli v tomto časovém horizontu.

Daniela

Dobrý den, jsem z Mostu, je mi 46let a mám (opisuji z poznámek optometrika) PO: +4.00 Dpt, Cyl=0.50, Osa 10, Addice 1.25; LO: +5.00 Dpt, Cyl=0.75, Osa 160, Addice 1.25. Nevidím nablízko, ale posl. dobou se horší i zrak na dálku. Brýle, které jsem musela používat dříve jen na drobný text, musím nyní nasazovat už i k PC.. Ráda bych se zeptala, zda je pro mě operace možná, a pokud ano – jaké jsou vyhlídky, že bych se zbavila brýlí úplně. (Neboli zda už je nyní jasné, že bych stejně ordinaci opouštěla s receptem na další, byť mnohem slabší (a lehčí..) brýle. Vzhledem k mé vzdálenosti (a tím i nutnosti zajišťování noclehu atd…)potřebuji vědět, kdy je po provedení výkonu obvyklá 1. kontrola: zda např. těsně( 2–3dny) po zákroku – tedy by bylo výhodné/nutné zajistit si ubytování rovnou na celý týden…) Děkuji předem za odpovědi.

Matzenauer

Dobrý den, pro Vás operace není vhodná.

Jana

Dobrý den, mám podobný dotaz jako Petr B.: Mám na jednom oku cca 1,5 dioptrie, na druhém 1, krátkozrakost – to mně bylo naměřeno před dvěma lety. Brýle ani čočky nenosím, je mi 27 let. Je lepší operaci provést třeba ve 35 letech, kdy už se zrak zhoršuje jen pomalu nebo se po operaci již nezhorší, ať je provedena kdykoliv? Děkuji za odpověď.

Matzenauer

Dobrý den, kolem 18. až 20. roku věku bývá již krátkozrakost ve většině případů stabilizovaná, takže operace je pro Vás vhodná už nyní.

Marta

Dobrý den,nosím multifokální brýle, do dálky mám P +2,00 a L +2,5, na blízko P +4,25 a L +4,75. Je tato operace pro mne vhodná? Děkuji.

Matzenauer

Dobrý den, ano, operace je pro Vás vhodná. Budu se těšit.

Radim Hodulík

Dobry den,
manzelka trpi kratkozrakosti. Rad bych ji koupil voucher jako darek, ovsem nevim jestli mam problemy s jednim nebo obema oky. Kdyz bych koupil dva vouchery a jeden bych nevyuzil, budou mi za nej vraceny penize, pripadne jim lze uhadit cast doplatku ?
Dekuji.

Matzenauer

Dobrý den, ano, v případě, že bychom operovali jen jedno oko a Vy měl koupené vouchery na oči dvě, bude Vám vrácena částka 2.000,– za jeden voucher. Budu se těšit.

David Svoboda

Dobrý den, od mých 14 let, kdy jsem měl krátkozrakost na obou očích korigovanou 0,5 dioptrie se mi zrak postupně zhoršuje. Před rokem, ve 30 letech už jsem musel začít nosit 1,5 dioptrie na obou očích a současně mi bylo poprvé sděleno, že mám i astigmatismus. Jaká je pravděpodobnost, že po odstranění vad Vaší metodou se mi zrak opět zhorší?

Matzenauer

Dobrý den, ve 30 ti letech by měla být krátkozrakost již stabilizovaná, stejně tak i astigmatismus. Pravděpodobnost, že po odstranění vaší refrakční vady přibudou nějaké další dioptrie je velmi malá.

Daniela

Dobrý den, prosím, jak je dlouhá čekací doba na zákrok, dny, týdny, měsíce?
Děkuji za odpověď

Matzenauer

Hezký den, vzhledem k velkému zájmu o tyto zákroky je u mě čekací doba 3 až 4 týdny, ale můžeme se domluvit i na dřívějším termínu operací.

Petr B.

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, jaké je nebo může být procento, že zrak se po operaci znovu zhorší nebo po tomto zákroku je stav zraku již neměnný?
 Děkuji

Matzenauer

Dobrý den, záleží na tom, zda-li jste krátkozraký nebo dalekozraký a také na počtu dioptrií. Vyspecifikujte, prosím, Váš dotaz více. Děkuji.

Martin

Dobrý den. Mám krátkozrakost + astigmatismus. Konkrétně : P 2,5 dioptrie, cylindr Dp 2,5 Osa 10 stupňů. L 2,75 dioptrie Cylindr Dp 2,5 Osa 165 stupňů. Je tato operace pro mne vhodná? Děkuji.

Matzenauer

Dobrý den, ano, jste naprosto vhodný kandidát na laserovou operaci. Budu se těšit.

Josef Verner

Dobrý den.Mám na každém oku asi 3 dioptrie,ale jsem z okr.Praha západ.Je možné po domluvě vykonat operaci s tím,že si v OL zajistím ubytování(kolik dní?),abych k Vám nemusel pendlovat.Díky Pe­pa.

Matzenauer

Dobrý den. Ano, je možno se domluvit tak, že v předchozím dni před zákrokem provedeme předoperační vyšetření, přespíte 1 noc a na druhý den provedeme vlastní zákrok a můžete odjet domů.

Pavla

Dobrý den,

jak dlouhá je plánované hojení po zákroku, potřebuji pracovat na PC a jaká je záruka na výkon? 

Děkuji
Matzenauer

Dobrý den, hojen í po zákroku je 2 až 3 dny. Záruka na výkon? Zárukou jsou tisíce spokojených pacientů.

MIKE

dobry den, budete delat podobnou akci i pro Prahu?

Slevomat.cz

Krásný den. Pokusíme se.

Michal

Dobrý den, je možné provést vyšetření a zákrok v ten samý den, abych nemusel cestovat 2x?
Děkuji
 M.

Matzenauer

Dobrý den, bohužel, předoperační vyšetření je v jiný den než operace.

Martina Eibinová

Dobrý den, chtěla bych se optat zda li máte i jiné pracoviště kde by bylo možno zákrok provést Olomouc je pro mě celkem z ruky a jestli po zákroku potřebuji doprovod nebo jsem schopna odjet sama . děkuji za info.

Matzenauer

Dobrý den, jiné pracoviště nemám a doprovod je zcela nutný.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita