Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vyvolání 50, 100 či 150 fotografií nejen z dovolené

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Petra

Dobry den, chci se optat, koupila jsem vouchery / celkem 1200 fotek. Stahuji to, ale jde to strastne pomalu. Je mozne do Vodickove ulice v Praze take prinest flasku nebo Cd s nahranyma fotkama? nebo jaky jiny zpusob mam zvolit, pres fotofast.cz je to nemozne. Dekuji mockrat za info,

FotoFast

Dobrý den, Petro,

fotografie nemusíte nahrát najednou, můžete je rozdělit na několik zakázek. Záleží na rychlosti Vašeho internetového připojení a to především na rychlosti odesílání dat, která se často mění od rychlosti přijímání dat. Zkuste tedy prosím jiné připojení, pokud by Vám to stále nešlo, můžete CD s fotografiemi, parametry a vouchery poslat na pobočku do Tábora. 

Pěkný den,
FotoFast
Iva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik kupónu mám koupit, pokud bych např. chtěla 100ks fotografií ve velikosti 10×15cm? Díky za odpověď.

FotoFast

Dobrý den, Ivo,

po kliknutí na zelené políčko koupit se Vám zobrazí tři možnosti voucherů – 50, 100 nebo 150 fotografií. Pokud chcete 100 fotografií, stačí koupit jeden voucher na 100 fotografií, což je druhá volba po rozkliknutí. 

Pěkný dne,

FotoFast
Kristýna

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné třeba 50 fotek ve formátu 9×13 a 50 fotek ve formátu 10×15? Díky za odpověď.

FotoFast

Dobrý den, Kristýno,

ano, je to možné.

Pěkný den,

FotoFast
Lenka Keclíková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kolik je poštovné, a jestli budu poštovné hradit hned na začátku nebo až když si objednám fotky. Děkuji

FotoFast

Dobrý den, Lenko,

poštovné hradíte až po objednání fotografií.
Za zaslání poštou při využití 1–2 voucherů zaplatíte 95 Kč (při platbě převodem na účet 708084369/0800 s var. symbolem číslem vaší objednávky, které vám přijde jako potvrzení do vašeho e-mailu), poštovné na dobírku 119 Kč.
Poštovné při využití 3 a více voucherů je řešeno přičtením 40 Kč jednorázového poplatku k běžnému poštovnému (poštovné 3 a více voucherů – platba převodem je tedy 95 Kč + 40 Kč, poštovné 3 a více voucherů – platba na dobírku je tedy 119 Kč + 40 Kč). 

Pěkný den,
FotoFast
Dáša Čechová

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je možné nechat si vyvolat fotografie z kinofilmu (po donesení na prodejnu)?

FotoFast

Dobrý den, Dášo,

tato akce se vztahuje pouze na fotografie z digitálních dat. Pokud byste měla fotografie z Vašeho filmu naskenované, tak je to možné. 

Pěkný den,

FotoFast
Barbora

Dobrý den, plánujete akci i na fotografie 13×18? :-) Děkuji

FotoFast

Dobrý den, Barboro,

sledujte prosím naše stránky a facebook, kde vás informujeme o novinkách. Pokud máte větší množství fotografií, které chcete zhotovit ve formátu 13×18, můžete využít našich množstevních slev. Cenové kategorie jsou uvedené na našich stránkách http://www.fotofast.cz/Stranky/Zpracovani-fotografii 

Pěkný den,
FotoFast

FotoFast
Robert

Dobrý dem, je možné přinést do pobočky v ČB vouchery a DVD s fotkama? mám přes 800 fotek a nechce se mi to nahrávat na server. Děkuji

FotoFast

Dobrý den, Roberte,

ano, fotografie můžete přinést osobně na prodejnu v ČB. Jen Vás poprosím, abyste si doma na DVD vytvořil složku všech fotografií, které chcete zhotovit. Jedině tak můžeme Vaší zakázku zhotovit rychle. 

Děkujeme za pochopení.

Pěkný den,

FotoFast
delkim

Dobrý den. Prosím jaká je gramáž fotopapíru?

FotoFast

Dobrý den, delkim,

gramáž se u materiálů do minilabů neuvádí. Je možné ji pouze orientačně spočítat z hmotnosti role, což vychází na 220g/m2. Na vzorek materiálu se můžete dojít podívat na jednu z našich prodejen. 

Pěkný den,

FotoFast
Gita

Mám zakoupený voucher pro 100 fotek většího formátu.Zajímalo by mě, jak postupovat v případě, že některou fotografii budu chtít zhotovit vícekrát, např.3×, jinou 5x?Mám to někam poznamnat, či příslušnou fotografii do souboru stáhnou několikrát, co ji chci zhotovit, takže budu ji v souboru budu mít třeba 3× za sebou??
Děkuji za odpověď.

FotoFast

Dobrý den, Gito,

u každé nahrané fotografie se Vám v levém dolním rohu zobrazí symbol + a – . Plusem přidáte počet fotografií a mínusem je odeberete. 

Pěkný zbytek dne,

FotoFast

Hanka

Vždy jsem byla velmi spokojená, děláte opravdu krásné fotky a velmi rychle. Moc doporučuji!

FotoFast

Dobrý den, Hanko,

jsme rádi, že jste s naší kvalitou spokojená.

Pěkný zbytek dne,

FotoFast
Anita

Dobrý den,
když si koupím 2 vouchery, můžu si tedy nechat poslat fotky na jednou za jedno poštovné, chápu to správně?
Díky za info

FotoFast

Dobrý den, Anita,

ano, chápete to správně.

Pěkný den,

FotoFast
Šárka

Dobrý den,

tentokrát není možné vyzvednout si fotky na pobočce v Praze na Žižkově? Díky za info.

FotoFast

Dobrý den, Šárko,

osobní odběr v Praze je možný pouze v Galerii Myšák přímo v prodejně Slevomatu. 

Pěkný den,

FotoFast
Eva

Zdravím,dají se fotky poslat i a CD?

FotoFast

Dobrý den,

pokud by Vám fotografie nešly nahrát prostřednictvím sběrny, můžete nám zaslat CD s fotografiemi a uvedenými parametry. 

Pěkný den,

FotoFast
Hana Maznová

Již jsem od vás měla poukaz a bylo možné do sběrny doručit nahranou flešku. Objednávka přes e-shop mi nevyhovuje. Bude toto možné i tentokrát. Sběrna je v Českých Budějovicích. Děkuji za odpověď

FotoFast

Dobrý den, Hano,

ano, můžete doručit flešku na naší prodejnu v Českých Budějovicích. Na flešce si prosím vytvořte složku s fotografiemi, které chcete zhotovit. 

Pěkný den,

FotoFast
Denisa Benešová

Dobrý den chci se zeptat fotky které budu chtít vyvolat jak Vám je zašlu emeilem nebo jak se to dělá děkuji za odpověď

FotoFast

Dobrý den, Deniso,

fotografie si objednáte prostřednictvím sběrny http://sberna.fotofast.cz/, kde zvolíte všechny parametry fotografií i způsob doručení. 

Pěkný den,

FotoFast
Milena Bejlková

Již jsem od Vás měla poukaz několikrát a vždy to bylo i na fotky 9×13. Tentokrát se to na ně nevztahuje? Děkuji za odpověď.

FotoFast

Dobrý den, Mileno,

vouchery se vztahují i na formát 9×13. V nabídce je to uvedené. 

Pěkný den,

FotoFast

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita