Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

3 páry značkových ponožek Kappa

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Slavomila Francová

Dobrý den, mladý pane, objednala jsem 3× voucher ponožky Kappa a chtěla bych je poslat najednou, abych zaplatila pouze jedno poštovné. To už hrazené je. Co mám udělat? Slávka

Tomáš Berka

Dobrý den Slávko,

jakmile od Slevomatu.cz obdržíte kupony s kódem, musíte tyto kupony uplatnit na adrese http://vytvorobjednavku.cz
Kde si vyberete slevový portál „Slevomat.cz“ a slevovou akci „Ponožky Kappa“.
Dále vyplníte jméno, adresu, telefon a email.
Do políčka kód voucheru (kupónu) vyplníte 13– ti místné číslo kuponu, které jste obdržela od Slevomatu a v políčku „Výběr produktu k voucheru“ si vyberete ponožky jaké budete chtít.
Pokud budete máte 3 kupony, stačí kliknout na odkaz „Přidat voucher“ a znovu si vybrat ponožky a napsat číslo voucheru k vybraným ponožkám. :-) 

Přeji pěkný den.

Tomáš Berka
Ivana Jalůvková

Dobrý den, při platbě poštovného mi nechce přijmout pouze čtyřmístné variabilní číslo. Co mám uvést, aby platba přes internet prošla. Děkuji.

Tomáš Berka

Dobrý den Ivano,

před 4– místný V.S. uveďte nuly.

S pozdravem

Tomáš Berka
Jana

Dobrý den,
chtěla bych si objednat 2 trojice ponožek, každou v jiné velikosti. Myslím, že musím koupit 2 vouchery, ale bude možné je poslat jedním balíčkem a platit tak jedno poštovné?
 Děkuji

Tomáš Berka

Dobrý den paní Jano,

Ano, zaplatíte si 2 vouchery a po té tyto vouchery uplatníte na adrese http://vytvorobjednavku.cz Poštovné se platí pouze jednou a je jedno kolik balení máte objednáno. 

S pozdravem
Dawe Jamal

Dobrý den, 5.7 jsem si objednal jeden pár ponožek, a stále mi neprisel zadny voucher, diky

Slevomat.cz

Dobrý den,

zkontrolujte si prosím v.s., zda jste jej zadal správně při platbě. Vaši platbu ještě na účtě připsanou nemáme, dle v.s., který se do platby zadával. Může to být také způsobeno svátečními dny.
Pokud byste zadal špatný nebo žádný v.s., platba by Vám byla automaticky vrácena zpět na Váš účet. 

Děkujeme za Váš dotaz a přejeme příjemný den.
Jiřina

Mám dotaz na dlouhé ponožky: jsou uvnitř hladké nebo je na vnitřní straně takzvané froté? Z obrázků to nejde poznat.

Tomáš Berka

Dobrý den paní Vaňková,

nabídka se vyplatí především při zakoupení více balení ponožek, neboť poštovné 72 Kč zůstává stejné při zaslání více kusů. 

Přeji pěkný den

Tomáš Berka
Nikola Vaňková

Dobrý den, uvažuji o koupi, ale odrazuje mne cena poštovného. Tím že pracuji na poště, si myslím že ty 3 páry ponožek by se vklidu vlezli rozložit po páru do bublinkové obálky, a poštovné by mohlo být klidně levnější, kdyby ste to poslali doporučeným dopisem, který je do 5 cm tloušťky…

Tomáš Berka

Dobrý den paní Vaňková,

nabídka se vyplatí především při zakoupení více balení ponožek, neboť poštovné 72 Kč zůstává stejné při zaslání více kusů. 

Přeji pěkný den

Tomáš Berka
Jana

Děkuji za rychlou odpověď.
Taktéž Vám přeji příjemný den.

Jana

Dobrý den,
poštovné se platí převodem. Mám poslat poštovné zároveň s platbou Voucheru nebo se to hradí vzlášť?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano,

poštovné se hradí zvlášť. Jakmile pošlete platbu za voucher a uděláte objednávku zboží na základě voucheru, dostanete údaje k platbě poštovného po dokončení objednávky zboží. 

Děkujeme za Váš dotaz a přejeme příjemný den.
medina

dobry den. prosim vas chci objednat ponozky kappa ale nevim jak mam objednat podle barvu a velikost. dekuji

Tomáš Berka

Dobrý den,

jakmile od Slevomatu.cz obdržíte kupony s kódem, musíte tyto kupony uplatnit na adrese http://vytvorobjednavku.cz
Kde si vyberete slevový portál „Slevomat.cz“ a slevovou akci „Ponožky Kappa“.
Dále vyplníte jméno, adresu, telefon a email.
Do políčka kód voucheru (kupónu) vyplníte 13– ti místné číslo kuponu, které jste obdrželi od Slevomatu a v políčku „Výběr produktu k voucheru“ si vyberete ponožky jaké budete chtít. :-) 

Pokud budete mít více kuponů, stačí kliknout na odkaz „Přidat voucher“ a celou akci opakovat, jak je popsáno výše. 

Přeji pěkný den.

Tomáš Berka

Michaela Černá

Dobrý den, mají kotníčkové ponožky zesílenou spodní část???
A poštovné platím jen 1× 72kč i když si koupím např. 9párů?
Ponožky si můžu vybrat klidně i všechny bílé?Děkuji

Tomáš Berka

Dobrý den paní Černá,

ponožky nemají vyloženě zesílenou spodní část.
Z vlastní zkušenosti Vám mohu říci, že v ponožkách se skvěle hraje tenis a jezdí na in-line bruslích. :-)
Poštovné platíte pouze jednou, i když si například koupíte 9 balení.
Ponožky si můžete vybrat třeba všechny, bílé, černé nebo šedé, výběr je zcela na Vás. :-) 

Přeji fajn večer.

S pozdravem

Tomáš Berka
Jana Hudcová

Omlouvám se, už to vidím, není možný. Je to škoda, když jste z Brna. :-( Pěkný den přeji

Jana Hudcová

Dobrý den,
mohu vyzvednout osobně? V Brně?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita