Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

8denní Chorvatsko All Inclusive. Děti do 6 let zdarma!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Alena

Dobrý den. Ráda bych využila této lákavé nabídky, ale nemám s kým jet. Tzn., že můj dotaz je, že pokud si koupím voucher tzn. pro 1 osobu a pokoje jsou pouze dvoulůžkové, budu tam ubytovaná sama nebo mi někoho „přidělíte“ nebo jaké jsou možnosti? Díky za odpověď

CK České kormidlo

Hezký den, cena za 1 voucher je podmíněna 2 osobami v pokoji či bungalovu. Zatím nemám žádného dalšího singl cestujícího, abych Vám jej mohla přidělit. Jedině se zeptat mezi svými známými nebo rodinou.

VKF

Dobrý den, jsme 2 dospělí máme dva větší psy a jedno 3 leté dítě, bylo by možné ubytování v bungalovech?

CK České kormidlo

Hezký den, je možné ubytovat jen menší pejsky, bohužel.

Martin

Dobrý den. Jsme 2 dospělí a 2 děti (4a 6let). Jaká je v tomto případě cena? Děkuji

zuza

Dobrý den, jsou ještě volná místa pro termín 14–21/7 a 21–28/7? Díky za odpověď.

Renata

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s cenou když v bungalovu by byl na přistýlce 3 dospělý a zda-li je to možné. Děkuji za odpověď

Pavel Švácha

zapoměl jsem poděkovat za odpověď ! děkuji.

Pavel Švácha

jak je to prosím kdybychom jeli 2 dospělí a 2 děti (4,8) ?

CK České kormidlo

Hezký den, musíte zakoupit 2 vouchery a 8leté dítě budete hradit přímo CK.
ALE NEJPRVE SI VOLEJTE O REZERVACI DO CK (8:30–17:00 v pracovní dny).

Iveta Tumpachová Hlaváčová

a ještě dokdy se musí pobyt zaplatit od zakoupení vorcheru???

Iveta Tumpachová Hlaváčová

Dobrý den jeli by jsme do bungalovu 2 dospělý a dvě 4 leté děti,stačí tedy zakoupit jen 2 vouchery????a i v bungalovu máme stravu zdarma????děkuju za odpověd

CK České kormidlo

Hezký den, je psané, že děti na přistýlce do 6ti let mají ubytování a stravu zdarma. V bungalovu jsou možné 2 přistýlky, v pokoji jsou omezeně a je možná max.1 přistýlka pro dítě do 12ti let.
Na portále zakupujete vouchery pro dospělé osoby na základním lůžku, další příp.příplatky hradíte již přímo u CK

iveta

dobrý den,měla bych velký zajem o tuto dovolenou jsme 3 dospělí a11 leté dítě,pokud bychom jeli vl.dopravou jak je to s parkováním co zadáme do navigace abychom trefili na místo a koolik by nás dovolená stála jeli bychom1,9,děkuji

Tereza

Dobrý den, prosím Vás je v jednom z typů uvedeného ubytování klimatizace? děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Hezký den, bohužel není.

Zuzana Vacková

Dobrý den, je možné ubytovat 3 dospělé osoby?

CK České kormidlo

Hezký den, v bungalovu ano – ale 3.osoba bude na přistýlce (což je vždy na úkor místa). V bungalovu je jen jedna místnost společná + sociální zařízení.

Dana

Dobrý den,
slyšela jsem různé názory na cestovní pas do Chorvatska. Vím, že není v EU, ale na internetu jsem si našla, že je možné vycestovat jen s OP. Ovšem od 1. 7. prý člověk musí pas. Proto se ptám rovnou Vás. Jak je to u vaší CK?

CK České kormidlo

Hezký den, tyto podmínky pro cestování si bohužel nediktuje CK individuálně. Na vlastní dopravu-autem – určitě mějte pasy.
Pas musí mít už i každé dítě svůj.

Ela

Mám dotaz – pokud je dceři 6 let a 3/4 a nemáme zájem o přistýlku, bylo by možné, aby jela zdarma? Děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Hezký den, bohužel ne, platila by již nějakou část za přistýlku. Ubytovatelé tak velké dítko již bez přistýlky nesvolí.

Mirek

Měl bych zájem o bungalov. Lze žádat o přisýlku pro 2děti (8,9) . Jaká je pak kalkulace? Jsem ze západních Čech. Odkud jede autobus? Děkuji

CK České kormidlo

Hezký den, to záleží v jakém termínu chcete cestovat.
Musíte zde koupit 2 vouchery a děti platíte na fakturu přímo CK.
Bus by byl možný z Prahy.
O cenu na dítě si volejte přímo do CK.

Jaroslav Z.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli jsou možné pouze uvedené termíny sobota – sobota nebo jde týdenní pobyt začít a skončit v pracovním dnu ? děkuji

CK České kormidlo

Hezký den, jdou jen uvedené termíny.

Martina M.

Dobrý den,
měla bych zájem o autobusovou dopravu, ale nenašla jsem zde nástupní místa. Mohli byste mi je, prosím, vypsat. Děkuji.

CK České kormidlo

Hezký den, hlavní nástupní místo je Brno. Dále svozově lze Praha, Jihlava, Olomouc… Příp.si zavolejte do CK.

Monika L.

Dobrý den, jak zde máte uvedenou kalkulaci poplatků za děti a přistýlky tak je to jen na bungalovy. Není uvedena kalkulace na hotel.pokoje. Prosím o doplnění, takhle to vypadá že děti do 6let jsou jen v bungalovech zdarma. Aspoň já to tak chápu. Nebo jak to tedy je? Děkuji

CK České kormidlo

Hezký den, jak je uvedeno – přistýlky pro dospělé jsou v bungalovech, v pokoji je možná max. 1 přistýlka pro dítě do 6 let. Dítě do 6 let na přistýlce je jak v pokoji tak v bungalovech zdarma – ubytování se stravou.

Kateřina Sedláčková

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je na výběr z nějakých lokalit, kde budeme ubytováni nebo můžete sdělit kde přesně se nacházejí bungalovy nebo hotel?Trogirská riviéra je velká oblast..Děkuji

CK České kormidlo

Hezký den, hotelový komplex Resnik**+ v Kaštel Stafilič

Hana Nemeckova

dobry den mam dotaz lze na dvouluzkovem pokoji mit pristylku jsme 3 osoby z toho 2 dospele a 1 dite 16 lete dekuji

CK České kormidlo

Hezký den, na pokojích je možnost přistýlky jen omezeně a jen pro dítě max do 6ti let.

viktor

zdravim, mam dotaz…v recenzich z lonskeho roku na tuto ubytovaci kapacitu jsou fota klientu ukazujici staveniste primo pred apartmany/bun­galovy, je vse aktualne ok, tzn. neprobiha zadna rekonstrukce?

CK České kormidlo

Hezký den, mmt.žádná rekonstrukce neprobíhá.

sl.

Dobrý den, nabídka vypadá zajímavě, jen bych měl dotaz, zda-li se na kvalitě pobytu projevuje blízké letiště? Dosud jsme poblíž nebyli, nemáme zkušenost. Děkuji

CK české kormidlo

Hezký den, letiště je sice cca do 10ti kilometrů, ale nikdy jsme nezaznamenali stížnost klientů na hluk z letiště.

jitka

Dobrý den,
když pojedu jedna dospělá osoba a 2 děti ve věku 2 a 4 roky, koupím si jeden voucher a 3× dopravu k tomu?

CK České kormidlo

Hezký den, aby mohlo být dítě zdarma na přistýlce, musíte mít zakoupeny vouchery 2 (2 platící osoby).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita