Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Chirurgická liposukce BodyJet dvou partií těla

3,9 / 5 Glamour Aesthetic Clinic Praha - Nové Město  (mapa) 1 prodej

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
JANA K.

Dobry den, je mozne touto metodou odstranit tuk i kdyz vaha je vyssi a jak bude vypadat bricho po liposukci, pokud by tam zustala kuze, ta se preci nevstreba. Dekuji za Vasi odpoved a preji mnoho uspechu ve Vasi praci.

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den paní Jano, ano je možnost odsátí tuku liposukcí i při vyšší váze. Liposukce přístrojem Body Jet je unikátní metoda, při které dochází k odsátí nadměrného množství tuku. Pokud by po liposukci zůstalo nadměrné množství kůže, je možnost podstoupit abdominoplastiku při které se tato kůže odstraní. Doporučuji Vám osobní konzultaci s panem doktorem. Konzultaci lze sjednat na tel. 252547078. Pěk­ný den

Mila Hendriksen

je možno vidět nějaké reference vašich zákazníků s tímto zákrokem? Jak dlouho už tuto metodu používáte?
 Děkuji

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den pani Mila,
bližšie referencie na kliniku a k zárokom nájdete na našich webových stránkach pod sekciou " reference zákazníku", alebo navštívte webové stránky „Plastickej chirurgie info“, kde nájdete mnoho referencií na zákroky a aj našich doktorov. Body jet liposukciu používa naša klinika už tri roky a osvedčila sa nám ako najlepšia možnosť pri boji s nadmernými kilami. Zákrok je bezbolestný, trvá dve hodinky a po zákroku odchádzate domov. Odporučené je nosiť po zákroku liposukčné prádlo jeden mesiac aby bo efekt čo najlepší. Výsledky vidíte už po pár dňoch. Prosím, kontaktujte nás v prípade dotazov.
Pekný den

Eva

Dobry den na klasické liposukci jsem byla asi před 17 lety.Tuk je zpět, partie břicha je možno to znovu opakovat? S jakým výsledkem?
 Děkuji

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den pani Eva,
áno, samozrejme liposukcia brucha sa može opakovať. Body jet je inotvatívnou novinkou na trhu, velmi šetrný a zákrok sa vykonáva len v lokálnej anestézii. Odsáva sa také množstvo tuku z danej oblasti, aké vaše telo dovolí. V oblasti brucha budete nosiť o 1 – 2 konfekčné velikosti menšie oblečenie. Prosím, objednajte sa na našu kliniku a pán doktor vám rád zopdovie ďalšie dotazy.
S pozdravom

Roman Kužel

Dobrý den chtel jsem se informovat o moznosti liposukce podbradku. Cena a obednani. Dikyvza odpověď

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den pan Kužel,
liposukcia podbradku sa vykonáva prístrojom Smart lipo laser, ktorý pracuje na odlišnej bázy ako Body jet ( určený na liposukciu tela). Prístrojom Smartlipo laser dochádza k odstráneniu tukového tkaniva za použitia laserového paprsku. Prosím, zavolajte si na kliniku a informujte sa bližšie o detailoch. Volné termíny vieme poskytnúť už na příští týždeň.
Pekný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru