-
Jiří Knapp před 12 měsíci
platí dopravu Slevomat při platbě kartou?
Slevomat.cz před 12 měsíciDobrý den pane Knappe,
bohužel k této slevě se akce MasterCard nevztahuje.
Děkujeme za Váš dotaz :-)
-
Kateřina… před 12 měsíci
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda nabízíte pouze jeden typ podložek nebo máte v nabídce i červeno-černou z úvodní fotky? A jestli lze program nainstalovat i v jiném než českém jazyce. Děkuji Katka
Partner SkočDoToho.cz před 12 měsíciDobrý den,
instalace je možná také v anglickém jazyce a akce se vztahuje pouze na jeden typ podložky. -
Petra V. před 12 měsíci
Dobrý den, objednala jsem si voucher s poštovným v ceně… Chci se zeptat, který způsob dopravy si mám vybrat v objednávkovém formuláři prodejce? Všimla jsem si, že ceny poštovného jsou tam vyšší jak 99,– Kč, tak jsem trochu zmatená. Budu ještě něco doplácet? Děkuji
poštovné v ceně máte zahrnuto, takže nic doplácet nebudete. Můžete si vybrat přepravní společnost IN TIME, popřípadě libovolnou variantu přepravy Českou Poštou. -
jitka před 12 měsíci
Dobrý den,
prosím o informaci k čemu se taneční koberec zapojuje ? K PC nebo k TV ? Nebo snad k obojímu ? To jsem z uvedeného nepochopila. Děkuji,
JitkaPartner SkočDoToho.cz před 12 měsíciDobrý den,
připojení je k počítači. V počítači musíte mít nainstalovanou také hru, kterou ke koberci dostanete. Dále z počítače si již můžete obraz přenést do televize například skrze HDMI apod. -
Radka před 12 měsíci
Dobrý den,
jestli to chápu dobře, tak pokud si nechám taneční podložku zaslat na dobírku, tak zaplatím na místě 499,– Kč (bez poštovného)? V objednávkovém formuláři to stejně jako Petra V. nechápu. A lze využít i varianty, kde se platí zrejmě převodem z účtu na účet? A cena bude také 499,– Kč? Děkuji.
varianty jsou:- koupíte si voucher s poštovným a následně si v objednávkovém formuláři vyberete přepravu a my vám podložku zašleme a vy již neplatíte nic navíc.
- koupíte si voucher bez poštovného a na dobírku zaplatíte poštovné (119,–Kč, 124,–Kč nebo 129,–Kč). Pokud však chcete podložku zaslat poštou, tak je pro vás výhodnější 1. varianta, kde je poštovné ve výši pouze 99,–Kč.
Cenu podložky 499,–Kč musíte vždy zaplatit přímo Slevomatu a na dobírku ji platit nelze.
-
jitka před 12 měsíci
Dobrý den,
ještě jednou… Můžete mi trochu více popsat proces jakým se to převádí do televize (zda třeba musím mít speciální kabel, pokud ano, jaký …) a zda to je možné přenést do každé televize, nebo jen do některých ? jde mi o to, abych věděla, co mám hledat u své televize (notebooku) … Děkuji -
SkočDoToho.cz Partner před 12 měsíci
Dobrý den,
zkusil bych vás odkázat například na stránku http://postrehy.havlas.eu/jak-na-to/jak-propojit-televizor-s-pocitacem/Abychom vám mohli poradit, tak bychom potřebovali konkrétní typ televize, typ grafické karty u počítače, popřípadě typ notebooku.
Přidat dotaz
Diskuze k této nabídce je již uzavřena.
Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu a vyjádřit tak svůj názor na nabídku, učiňte tak prosím na naší stránce na Facebooku nebo nám zašlete e-mail na adresu podpora@slevomat.cz.
V případě příspěvků mimo téma, urážlivých nebo rasistických si Slevomat.cz vyhrazuje právo tyto nevhodné příspěvky smazat.