Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Týdenní skvělá dovolená na Makarské riviéře

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
GCT

Dobrý den Danielo, cena je za voucher 2.990,– Kč + 1× pobyt.taxa (osoba nad 18 let). Doprava je 2.400,– Kč na osobu. Kontaktujte nás na mailové adrese.

Daniela

Jsme jedna dospělá osoba, dvě děti(11,13) a rádi bychom jeli autobusem v termínu 20.-27.7.2013. Jaká by byla cena ? Děkuji Sedláková

Eva

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat …na kolik by nás to vyšlo, když bych jela já a můj 5 letý syn s dopravou a s polopenzí. Děkuji za odpověď

GCT

Dobrý den Evo, pro obsazení třílůžkového studia musíte zakoupit 3 vouchery + 1 × 300,– Kč (pobyt.taxa). Polopenze 2.400,– Kč/osoba a doprava 2.400,– Kč/osoba.

Bára

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaké máte ještě volné termíny?Jsme dva dospělí a jedno dítě 9let.Pokud by jsme měli ještě jedno dítě 9 let,tak platíme 500,– bez lůžka,ale kolik místností a postelí apartmán či studio má?Měli bychom zájem i o dopravu.Děkuji za odpověď.

GCT

Dobrý den Báro, třílůžkové studio=jedna místnost se 3 lůžky. Ohledně volných termínů nás kontaktujte na mailu: info@goldencitytour.cz.

Iveta

Dobrý den chci jet s kámošky na dovolenou tohle se nám líbilo nejvíc chceme se zeptat na jednu osobu to teda stojí 2 990kč ?a ještě z Dopravou a polopenzí bychom chtěli asi určtě jestli mě napíšete kolik by to stálo dohromady mcokrát Děkujeme

GCT

Dobré odpoledne Iveto, 2990,– Kč voucher + 300,– Kč taxa + 2.400,– Kč doprava + 2.400,– Kč polopenze.

Cerny Andel

dobry den, kdybychom jeli 2 dospele + 2 deti (3,6 let) kolik bychom zaplatili i s autobusovou dopravou a stravou – plna penze celkem?

GCT

Dobrý den, odpověděla jsem Vám na nailový dotaz.

pepa

Dobrý den, kolik by nás stálo druhé dítě, které má 5let?

GCT

Dobrý večer Pepo, za 2.dítě bez lůžka zaplatíte na účet CK 500,– Kč.

Monika Havelková

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda jsou uvedená studia klimatizovaná. Děkuji za odpověď. Havelková

GCT

Dobré odpoledne Moniko, klimatizace v těchto studiích není.

Marek

Dobrý den, máte prosím volný termín 27. 7. – 3. 8. 2013 s polopenzí a vlastní dopravou pro 2 dospělí a 2 děti (16 a 13), je prosím možné sebou vzít malého psa?
Díky za cenu. Marek

GCT

Dobrý den Marku,
kontaktujte nás, prosím, na mailové adrese.

GCT

Dobrý večer Lindo, v této nabídce je třeba na obsazení studia zakoupit 3vouchery i v případě, že budete jen dvě. Kontaktujte nás na mailu s konkrétním datem, pokusíme se najít jinou možnost.

Linda B.


Dobrý den, chci se zeptat, pokud bychom jely jen dvě, tak kolik celkem budu platit ? Děkuji.

Pavla

Chtěla bych se zeptat zda je volné studio v termínu od 13.7. do 20.7. Díky :-)

GCT

Dobrý večer Pavlo, ohledně obsazenosti nás, prosím, kontaktujte na: info@goldencitytour.cz.

Petr

Starší syn má 13 let, mladší bude mít v srpnu 9. Kolik by byla cena za 2 dospělé a tyto 2 děti při vlastní dopravě a s polopenzí ? Díkec :)

GCT

3 vouchery x 2.990,– Kč Slevomatu, nám dítě bez lůžka 500,– + taxa 600,– . Polopenze 2.400,– Kč na osobu (rovněž hradíte CK)

Jan

Dobrý den,
kolik je přesná cena pro 2 dospělé a dvě děti 10 a 6 let děkuji

GCT

Dobré odpoledne Jane, za 3 vouchery zaplatíte 3 × 2.990,– Kč, nám pak za dítě bez lůžka 500,– + 600,– Kč taxa za dospělé osoby. Příplatky hradíte na účet CK

Martina

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na kolik by vyšlo ubytování pro dvě osoby?? Musí se koupit tři vouchery?? Nestačí na jednu osobu jeden voucher??

GCT

Dobrý den Martino, kontaktujte nás na mailu s konkrétním termíne.

Petr

Dobrý den, doprava pro 2 dospělé a 2 děti 13 a 9 let by vyšla na 9.600,– Kč ? Díky

GCT

3 × 2990 + 500 dítě bez lůžka + 2× 300,– taxa, 1.100,– Kč hradíte n účet CK, celkem tedy10.070,– Kč

Eva

Dobrý den, zajímalo by mne kdy se platí poplatek 500 Kč za dítě (jeli bysme tri dopele osoby a jedno dite)a taktez kdy se plati turistický poplatek pro osoby nad 18 let ve výši 300 Kč/týden. Zda ho musime hned uhradit pri koupi voucheru,ale neni zde uveden cislo uctu kam penize zaslat, nebo nam zaslete i se smlouvami cislo uctu kam zbyle penize zaslat. dekuji za odpoved.

GCT

Dobrý den Evo, kupte 3 vouchery a pošlete jejich čísla, jména všech osob s daty narození na náš mail.Vše ostatní Vám napíšeme.

Iveta

jak daleko od vily je more. Dekuji

GCT

Dobrý den Iveto, k moři je to cca 350m.

Markéta

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat když jsme 2 dospělý a dítě 2 roky musím koupit 3 vouchery. A když budu chtít jídlo tak je polopenze pro jednoho těch 2400 nebo pro nás tři? Děkuji :-)

GCT

Dobrý den Markéto, pro obsazení třílůžkového studia je třeba zakoupit 3 vouchery. Cena polopenze je 2.400,– Kč na osobu a týdenní pobyt.

Jiří Slavíček

Dobrý den, takže když jsme tři a chtěli by jsme dokoupit polopenzi i cestu, tak dáme 23.370,– kč? Počítám-li to správně se všemi vašimi příplatky? To je teda ale poměrně dost…

GCT

Dobrý den pane Slavíčku, jak se to vezme, určitě najdete i levnější nybídku.

Beáta V.

Dobrý den, jsme 4-členná rodina, 2 dospělí a 2 děti(13r,16r)je studio dostatečně velké pro nás všechny 4-je možné do studia dát ještě jednu postel? nebo si musíme objednat 2 studia a v každém budeme po á 2 osoby a jedno lůžko bude neobsazené – nebudeme platit?díky

GCT

Dobré odpoledne paní Beáto, v případě 2 studií je třeba zakoupit 6 voucherů. Je možné dodat přistýlku. Kupte 3 vouchery a kontaktujte nás na mailové adrese, dořešíme konkrétní termín a tu přistýlku.

Jana Vandrovcová

Dobrý den, chci se zeptat, pokud bychom jely jen dvě, tak budu platit něco navíc, když je ubytování pro tři? Děkuji Vám.

GCT

Dobrý den Jano, v této nabídce je třeba zakoupit 3 vouchery. Kontaktujte nás na mailové adresa, pokusíme se pro Vás najít jinou nabídku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru