Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vyvolání fotografií 9×13 či 10×15 cm. Na výběr zhotovení 50, 100 nebo 150 snímků. Zážitky z dovolené, momentky dětí i z rodinných oslav.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Věrka

Dobrý den,dneska mi od vás přišel voucher,vložila jsem do sběrny asi 10fotek,pak mi PC vypnul.Teď jsem se znovu přihlásila,deset fotek ve sběrně zůstalo,ale nejdou mi vložit další fotky.Můžete mi poradit,co s tím?Děkuji V.

FotoFast

Dobrý den Věrko,

zkuste použít jiný prohlížeč nebo PC ještě jednou restartovat. 

Pěkný den,
FotoFast
Olča

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jakou správnou velikost ořezu si mám nastavit na fotografiích. Pokud by to mělo být 10×15 :) Mám tam nastavit nějaký kousek navíc? A ještě prosím, v případě osobního vyzvednutí s sebou mám ještě voucher přinést také na prodejnu? :)
Děkuji

FotoFast

Dobrý den Olčo,

přesný rozměr fotografií je 10,2×15,2cm. Pokud si fotografie připravíte na tento formát, tak se Vám z fotografií nic neztratí. Odpovídá to ve fotoaparátu nastavení poměru 2:3. 

Hezký den,
FotoFast
FotoFast

Dobrý den Olčo,

pokud zadáváte fotografie přes sběrnu, tak do objednávky píšete i voucher, takže ho s sebou mít nemusíte. Pokud byste fotografie zadávala přímo na prodejně, tak si vezměte číslo voucheru s sebou. 

Pěkný den,
FotoFast
Jitka

Dobrý večer, v předchozí diskusi jsem četla, že minimální doporučené rozlišení fotek je 2 MP.Ráda bych si nechala vyvolat fotky pořízené telefonem, u kterého je rozlišení foťáku 1MP. Můžete mi napsat, zda budou fotky alespoň trochu kvalitní? Děkuji.

FotoFast

Dobrý den Jitko,

samozřejmě Vám fotografie rádi zhotovíme. Musíte ale počítat se sníženou kvalitou. Můžeme Vám nabídnout, že Vám jednu z Vašich fotografií zhotovíme jako vzorek a vy se rozhodnete, jestli Vám to bude vyhovovat. 

Pěkný den,
FotoFast
Monika

Dobrý den, mám spoustu fotografií v rozlišení 800×600, mohl by tedy být problém s vyvoláním?Změní se tím kvalita fotografie když jste psali, že je doporučené rozlišení 1600×1200? Děkuji

FotoFast

Dobrý den,

fotografie Vám samozřejmě zhotovit můžeme, ale musíte počítat s tím, že jejich kvalita bude nižší. 

Hezký den,
FotoFast
Lenka

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,kdy chodí tak ty vouchery na email od zaslání peněz na Váš účet?

Slevomat.cz

Dobrý den Lenko,

transfer z jedné banky do druhé a následné zpracování požadavku trvá zpravidla 2 – 3 pracovní dny. Jakmile Vaši platbu potvrdíme, voucher vám bude zaslán na Vaši e-mailovou adresu. 

Děkujeme za Váš dotaz :-)
Martina Dudáková

Dobrý den, jsem z Českých Budějovic a chtěla bych se zeptat, zda můžu přinést fotky na CD spolu s voucherem přímo na pobočku?
Děkuji za odpověď.

FotoFast

Dobrý den Martino,

ano, můžete. Budeme se těšit.

Pěkný den,
FotoFast
PJ

Dobrý den,

již dvakrát jsem si u vás zakoupil vouchery na fotografie. Na fotografiích je vidět, že jsou kvalitní, bohužel jsou však pokaždé velmi tmavé a přesycené barvy. To vše i přesto, že jsem u fotografií upravoval histogram a světlost nastavil tudíž na maximální možnou rozumnou hodnotu. Jelikož vypadáte jako solidní fotografické studio využíval jsem v obou případech volbu „autokorekce“ při nahrávání fotografií. Též nahrávaní přes webové rozhraní je pokaždé jedno velké dobrodružství (přípojkou k internetu ani počítačem to stoprocentně není), při nahrávání fotografií většího počtu fotografií dojde k zatuhnutí systému a člověku nezbývá nic jiného než začít znovu. Možná by stálo za rozmyšlení tento systém opravit, jelikož si myslím, že to zbytečně odradí celou řadu Vašich potenciálních zákazníků. 

Rád bych opět využil Vaší nabídky, bohužel jsou pro mě přesycené a tmavé fotografii velkým strašákem a nevím, zda by se tento problém dal vyřešit odškrtnutím políčka autokorekce při zadávání objednávky.
FotoFast

Dobrý den PJ,

pokud volíte autokorekci, laboranti volí zlatou střední cestu, aby fotky nebyly ani moc tmavé, ani moc světlé. Pokud se Vám i tak zdají tmavé, stačí do poznámky připsat, že chcete fotografie spíše světlé. Představy zákazníků o dokonalých fotografiích se skutečně liší a každému se líbí něco jiného. Pokud nám to připíšete, budeme vědět, že chcete fotografie světlé. A nebo si můžete fotografie upravit sám.
Děkujeme za upozornění ve sběrně. Pokud jste nahrávala fotografie na poslední chvíli je možné, že byl server přeplnění. 

Pěkný den,
FotoFast
Martin

Chtěl bych se zeptat na zkušenosti uživatelů s touto foto sběrnou. Cena 1,99,– za fotografii je celkem bežná ,ale výhodou této nabídky je 0,– za zpracování a zaslání. Máte někdo srovnání třeba s DM ? Používal jsem DM Premium a ta měla již dobrou kvalitu.

FotoFast

Dobrý den Martine,

jen si dovoluji upozornit, že cena 1,99 za NEautomatické zpracování fotografií běžná není. Fotografie ve Vámi uváděné sběrně zpracovává automat, takže se například ořez fotografie nedá volit ručně a stroj fotku ořízne podle automatického nastavení. To samé platí u úpravy barev.
U nás zpracovává fotografie zkušený laborant, který i přesto, že to nazýváme autokorekce (vžitý pojem), zpracovává každou fotografii individuálně. V diskuzi si můžete přečíst několik příspěvků od spokojených zákazníků. 

Pěkný den,

FotoFast
Lada

Dobrý den,

ráda bych se zeptala na cenu poštovného.

Děkuji za odpověď
FotoFast

Dobrý den Lado,

cena poštovného je uvedená v nabídce v části Jak uplatnit slevu. 

Za zaslání poštou při využití 1–2 voucherů zaplatíte 95 Kč (při platbě převodem na účet 708084369/0800 s var. symbolem číslem vaší objednávky, které vám přijde jako potvrzení do vašeho e-mailu), poštovné na dobírku 119 Kč. Poštovné při využití 3 a více voucherů je řešeno přičtením 40 Kč jednorázového poplatku k běžnému poštovnému. 

Pěkný den,

FotoFast
Erika

Byla jsem nadmiru spokojena a uz jsem koupila dalsi, fotky byli nadherne a i kdyz jsem objednavala na posledni chvili byli brzo hotove dekuju:)

FotoFast

Dobrý den Eriko,

my také děkujeme. Jsme rádi, že jste spokojená. 

Hezký den,

FotoFast
lenka

Dobry den, vcera jsem si objednala tisk 150ks fotografii. Po dokonceni objednavky a odeslani bylo bylo napsano, ze vzhledem k velkemu poctu objednavek se zrejme protahne dodaci lhuta. Dale nebylo nic specifikovano. Muzete mi prosim tedy napsat, jak dlouho bude vyrizeni zakazky opravdu trvat? dekuji za odpoved.

FotoFast

Dobrý den Lenko,

omlouváme se a děkujeme za upozornění. Věta tam zůstala nedopatřením z konce předchozí akce na Slevomatu, už se pracuje na jejím odstranění. Pro zhotovení fotografií si vymezujeme pro jistotu 5–10 dní, ve skutečnosti bývají fotografie zhotovené dřív. 

Pěkný den,

FotoFast
Jitka Kudrnová Vašáková

Dobrý den, již jsem si také u Vás objednávala fotky ale měla jsem problém s velikostí fotky (velké rozlišení). Bylo mi zděleno že to nevadí, ale v konečné fázi byly fotky neúplné a chyběly okraje ( např. celá hlava). Můžete mi tedy poradit na jaké rozlišení bych měla fotky zmenšit, aby se situace neopakovala? Děkuji

FotoFast

Dobrý den Jitko,

rozměry fotografie 10×15 jsou přesně 10,2×15,2. Velké rozlišení přímo nesouvisí s poměrem stran papíru. Je možné, že jste měla nastavený poměr stran 16:9. Pokud nejste spokojená, přineste prosím fotky k reklamaci. 

Pěkný den,

FotoFast
Pavla

Dobrý den,
při nahrávání fotografii se mi zasekl počítač.
Fotky už se dále nenahráli a nejdou přidat ani vymazat. Znovu jsem počítač restartovala a pořád mi nedjou přidat fotky. Jde s tím něco udělat?
Děkuji za odpověď.

FotoFast

Dobrý den Pavlo,

zkuste jiný prohlížeč nebo počítač. To by mělo pomoct. 

Hezký den,

FotoFast
Martin Syrovátka

Dobrý den. Vztahuje se také na tuto slevu akce doprava zdarma při platbě kartou Mastercard a objednávce do 31.5. ? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Martine,

je nám líto, nicméně na tuto slevu se akce, doprava zdarma při platbě kartou MasterCard, nevztahuje. 

Ivet

Poukaz jsem si již objednala, ale nenašla jsem možnost zakliknout poštovné, tak jsem čekala, že údaje o poštovném mi přijdou emailem a tam také nic. Jak mám zaplatit poštovné? Nebo to se platí zvlášť až při samotné objednávce? Děkuji za odpověď.

FotoFast

Dobrý den Ivet,

pokyny k platbě poštovného Vám přijdou v potvrzovacím e-mailu po té, co dokončíte objednávku ve sběrně. 

FotoFast
Alena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy nejpozději mám poslat fotky a udělat objednávku když voucher platí do 16.9. 2012?

FotoFast

Dobrý den Aleno,

nejpozději 16.9. do půlnoci.

FotoFast
Ivet

A je možné nahrát fotky za dva poukazy zaráz?

FotoFast

Dobrý den Ivet,

ano, to je samozřejmě možné. Oba poukazy zadáte do příslušné kolonky. 

Hezký den,

FotoFast
Ivet

Pokud si koupím 2 poukazy. Bude možné fotky nahrát za každý poukaz zvlášť, ale aby mi byly poslány jednou zásilkou. Děkuji za odpověď.

FotoFast

Dobrý den Ivet,

je to možné, ale platíte dvě poštovné. Vzhledem ke zkušenostem z minulých akcí to není technicky možné. Děkujeme za pochopení. 

Hezký den,

FotoFast
Zlámalová

ještě dotaz, v objednávce mám ale zadat voucher, který sem pochopila mi příjde až peníze dorazí na Váš účet, což možná nestihnu, nebo příde hned? I přes to, že převod je cca ty 3 dny?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den paní Zlámalová,

voucher Vám dorazí do 3 dnů od uskutečnění platby, nicméně platnost voucheru je do 16. 9. 2012. Vše tedy stihnete. 

Děkujeme za váš dotaz :-)
FotoFast

voucher můžete uplatnit až do 16.9.

Hezký den,

FotoFast
Zlámalová

Dobrý den, nejde mi zaplatit visa kartou ihned. Musím zaplatit převodem, který může trvat až tři dny. Když akce končí již za 10hod. je rozhodující čas odeslání peněz, nebo přijetí platby? Děkuji

Slevomat.cz

rozhodující je, kdy objednávku uskutečníte. Takže pokud ji uskutečníte ještě dnes, nemusíte se ničeho obávat. 

FotoFast

Dobrý den,

počkejte si prosím na odpověď od Slevomatu.

Pěkný den,
Jana

Dobrý den , takže poštovné zaplatím na váš účet až po zaslání a zaplacení objednávky a vy mi pošlete na email variab.symbol??Ro­zumím tomu dobře , děkuji.

FotoFast

Dobrý den Jano,

na Slevomatu si koupíte vouchery na fotografie. Po dokončení objednávky v internetové sběrně Vám přijde potvrzující e-mail, jehož součástí jsou i pokyny k platbě poštovného. 

Hezký den,

FotoFast
Eva

Dobrý den,
půjdou fotografie nahrát z Mac OS?
Za zpracování se neplatí žádný poplatek, tudíž cena je konečná?
Děkuji,

FotoFast

Dobrý den Evo,

mělo by to jít bez problémů nahrát. Za zpracování ani osobní odběr se neplatí žádný poplatek. Pouze pokud byste chtěla fotografie zaslat poštou, tak platíte poštovné. 

Hezký den,

FotoFast
Lucie

Pc jsem restartovala, když opět otevřu vaše stránky a chci vytvořit novou objednávku je tam původní nastavení i s fotkama a nejde ani dokončit objednávku.
 Děkuju

FotoFast

Dobrý den Lucie,

vouchery jsou platné od 16.5. V tuto chvíli Vám systém vouchery nepřijme. 

Pěkný den,

FotoFast
Lucie

Dobrý den,
při nahrávání fotografii se mi sekl pc. Fotky už se dále nedohráli a nejdou ani přidat ani odmazat. Jde s tím něco udělat?

FotoFast

Dobrý den Lucie,

vouchery jsou platné od 16.5. Pokud se Vám sekl pc, zkuste zavřít prohlížeč nebo ho celý restartovat. 

Pěkný den,

FotoFast
Olga

Dobrý den, chtěla bych se poradit, jak je to s ořezem – fotografie jsou upravovány ve Photoshopu přímo na velikost 10×15, je nutné zadávat ořez či nikoliv? Díky za info.

FotoFast

Dobrý den Olgo,

přesný rozměr fotografií 10×15 je 10,2×15,2. Pokud máte tedy fotografie upravené na rozměr 10×15, tak zadejte ořez, abyste tam neměla 2mm bílý pruh. 

Pěkný den,

FotoFast
Šárka Balcarová

Dobry den,
včera jsem si vyzvedla hotofé fotky v Sabinově ulici,fotky skvělé a přístup pána ve fotosběrně též velmi dobrý.Mám radost,že na portálech nabízejí služby také slušné firmy,rozhodně si poukazy koupím.
S pozdravem Šárka

FotoFast

Dobrý den Šárko,

jsme rádi, že jste spokojená.

Pěkný den,

FotoFast
Josef

Dobrý večer, teprve nyní jsem si všiml vaší nabídky. Když do konce platnosti koupím kupon a fotografie zadám později, lze tuto slevu přesto uplatnit? Vyzvednu pak osobně v ČB v dalších dnech.

FotoFast

Dobrý večer Josefe,

ano, samozřejmě. Vouchery můžete uplatnit až do 16.9. 

Pěkný večer,

FotoFast
Martina

Dobrý den, souhlasím s Veronikou. Taky jsem vyzkoušela vícero firem a kvalita vašich fotek byla nejlepší. Konečně někdo kdo nejede pouze na kvantitu :-) Určitě kupuji :-)

FotoFast

Dobrý večer Martino,

jsme rádi, že jste spokojená.

Pěkný večer,

FotoFast
Jana

Dobrý den, kdy budou fotografie k vyzvednutí ve Vodičkově ul., od doručení voucheru na mail? Potřebuji fotografie co nejdříve. Děkuji za odpověď

FotoFast

Dobrý večer Jano,

od zadání objednávky v naší sběrně si vymezujeme na zpracování pro jistotu 5–10 dní. Ve skutečnosti to bývá často mnohem kratší interval. Pokud na fotografie spěcháte, tak nám po zadání objednávky napište e-mail a můžeme Vaši objednávku upřednostnit. 

Pěkný večer,

FotoFast
Tereza Podhorska

dobry den, jiz jsem si fotky objednavala v minule akci a byla spokojena. Bohuzel pri vsech zadavanich pres internet (3x) se mi nenahraly vsechny fotky, proto jsem to musela vyresit tak, ze jsem je donesla na USB do pobocky na Praze 3 odkud je poslali na vyvolani. Lze u teto akce opet donest fotky na USB na pobocku v Praze 3 a pote hotove vyzvednout v Galerii Mysak? dekuji

FotoFast

Dobrý den Terezo,

příjem zakázky na Praze 3 není možný. Většina ostatních zákazníků neměla s nahráváním problémy. Pokud byste měla s nahráním stále problémy, je možné poslat data na CD nebo DVD na prodejnu do Tábora. 

Pěkný den,

FotoFast
Jana

Hezký den,
moc ráda bych si voucher koupila, ale zasekla jsem se u pasáže 

„Klikněte na „Vybrat fotky“ a zadejte kód voucheru kliknutím na „Máte slevový poukaz/voucher? Klikněte zde.“, odečte se sleva.“ 

Nikde na stránkách dotaz na voucher nemohu najít…
Poradíte mi, asi jsem slepá. Děkuji.
FotoFast

Dobrý den,

vouchery jsou platné od 16.5. Nyní není ještě tedy možné fotografie objednat. 

Pěkný den,

FotoFast
Jitka Černá

Dobrý den, voucher je platný do 16.9.2012, přijedu z dovolené 15.9.2012 lze udělat objednávku přesně v den ukončení platnosti voucheru – tzn. 16.9.2012? Děkuji.

FotoFast

Dobrý den Jitko,

ano, vouchery jsou platné do 16.9.

Pěkný den,

FotoFast
Darling

Dobrý den, když zmáčknu tlačit Vybrat fotografie, tak se mě to neptá na „Kód voucheru“, ale načítá se akorát cena za jednotlivé fotografie. Jak to? Děkuji.

FotoFast

Dobrý den,

vouchery jsou platné od 16.5.

Pěkný den,

FotoFast
Luboš

Dobrý den. Jaké nároky jsou kladeny na zaslaný materiál, aby výstup byl prakticky přesně to, co je v souboru? Myslím tím rozlišení, počet pixelů, barevný prostor, formáty souborů, apod. Děkuji.

FotoFast

Dobrý den Luboši,

minimální doporučené rozlišení je 1600×1200px (2MP). Formát nejlépe jpg. Pokud chcete ponechat fotografie tak, jak je máte, zvolte volbu bez korekcí a bez ořezu. 

Pěkný den,

FotoFast
Kateřina Pokorná

Dobrý den,mám pytel filmů,z kterým bych chtěla nechat zhotovit fotografie,je možné tento materiál donést z vám a nechat si z něj zhotovit fotografie,bohužel nevím kolik fotek to bude tímpádem netuším kolik koupit voucheru.

FotoFast

Dobrý den Kateřino,

tato akce se vztahuje na fotografie z digitálních dat. Pokud máte větší množství filmů, napište nám na fotoprace@fotofast.cz a dohodneme se na zvýhodněné ceně. 

Pěkný den,

FotoFast
Gabriela

Dobrý den, již jsem v minulosti využila 2 vouchery. Osobní podání a převzetí zakázky v Sabinově ul. Praha 3 není u této akce možné? Děkuji za odpověď

FotoFast

Dobrý den Gabrielo,

pro tuto akci jsme zvolili přímo výdejní místo Slevomatu v Praze kvůli lepší dopravní dostupnosti. Zadání objenávky je řešeno pouze elektronicky z důvodu rychlejšího zpracování všech zakázek. 

Pěkný den,
FotoFast
Luki

Dobry den
V pobocke na Sabinovej 4 sa uz nedaju vybrat fotografie?

FotoFast

Dobrý den Luki,

pro tuto akci jsme zvolili přímo výdejní místo Slevomatu v Praze kvůli lepší dopravní dostupnosti. 

Pěkný den,
Lida

Dobrý den, taky už jsem několikrát akci v minulosti využila, ale teď si nejsem jistá – je možné v rámci jedné objednávky kombinovat formáty 9×13 a 10×15?

FotoFast

Dobrý den Lído,

ano, v rámci jedné objednávky je možné kombinovat oba formáty. 

Pěkný den,

FotoFast
Veronika Bečicová

Objednávala jsem foto již dříve z této slevové akce a opravdu jsou fotky překrásné. Při další akci na slevomatu jsem objednávala další fotky, ale od jiné firmy, také takovýto kvalitní papír a fotky jsou nesrovnatelné. Fotofast má opravdu fotky krásné, ostré, barevně nevyrovnatelné jiné firmě :-( Kupuji zas :-)

FotoFast

Dobrý den Veroniko,

děkujeme za pochvalu. Jsme rádi, že jste spokojená. 

Pěkný den,

FotoFast
Martin Kopal

Dobrý den, uvádíte, že bude použit FUJICOLOR CRYSTAL ARCHIVE PAPER. Znamená to tedy, že již fotofast upouští od tisku na FUJICOLOR CRYSTAL ARCHIVE PAPER SUPREME (použit v minulých akcích), nebo se to týká pouze této akce a za plnou cenu bude papír SUPREME i dále používán? Díky

FotoFast

Dobrý den Martine,

Vámi uvedený materiál není momentálně skladem v dostatečném množství v celé Evropě. Z tohoto důvodu musíme volit materiál, který je dostupný. Ostrost a barevnost fotografií není snížena. Navíc jsme i vyslyšeli přání některých zákazníků, kterým se nelíbí barevný potisk na zadní straně. 

Pěkný den,

FotoFast
FotoFast

Dobrý den,

vítáme vás v diskuzi. Veškeré dotazy vám rádi zodpovíme. Přejeme vám příjemný nákup a hodně radosti z vašich fotografií. 

FotoFast

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita