Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Účinné bělení zubů bez peroxidu pomocí LED lampy a patentovaného gelu. Zářivější úsměv a zuby bělejší o 3 až 8 odstínů během 30minutového sezení.

4,3 / 5 Studio Marion Praha - Vinohrady  (mapa) 165 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Nina

Dobrý den, voucher jsem již využila a byla jsem mile překvapena. S bělením jsem naprosto spokojená. Procedura je skutečně naprosto bezbolestná a výsledků si všímá i mé okolí. Rada bych věděla zda při zakoupení dalších voucherů je možnost prodloužit jejich platnost. Děkuji

Studio Marion

Dobrý den,
moc nás těší Vaše spokojenost. Při zakoupení dalších voucherů neni problém platnost prodloužit, stává se nám často, že je třeba jej prodloužit například z důvodu nemoci a nedělá nám to žádný problém.Budeme se těšit
Hezký den

Tereza

Dobrý den, zajímalo by mě, kdo bělení provádí. Zda je vystudovaný dentální hygienista, nebo prošel pouze školením.

Studio Marion

Dobrý den,
bělení provádí naše kosmetičky, které mají k tomuto výkonu řádnou kvalifikaci.

Soňa Kurucová

A ještě jedna poznámka na závěr 12 leté dítě opravdu bělit nemůžete – nemá dokončenou mineralizaci zubní skloviny … nechápu, jak může být někdo tak hloupý a kupovat si bělení zubů v kosmetickém salónu .. neuvěřitelné

Studio Marion

Pokud byste si znovu přečetla předešlí dotaz, tak gel sklovinu nepoškozuje a v případě prodělání horečnatého onemocnění bělení pomůže. Naši zákazníci jsou spokojeni a to nám stačí .
Hezký večer

Studio Marion

A ještě jedna poznámka : jsou stovky spokojených zákazníků, kteří mají zuby vybělené a hloupý rozhodně nejsou. Tato diskuze je pro ty, kteří mají zájem.
Děkujeme

Soňa Kurucová

A ráda bych ještě dodala, že kojení kontraindikací je!!!!

Studio Marion

Jak jste si mohla všimnout , tak jsme napsali že bělení při kojení nedoporučujeme.

Soňa Kurucová

Dobrý den, ráda bych věděla přesné složení gelu a ne jen, že obsahuje „speciální bělící účinné látky“ … Zuby ničím jiným, než peroxidem vodíku nebo jeho sloučeninami bělit nejdou. To modré světlo je jen katalizátor, který urychluje a zesiluje reakci gelu … Prosím o konkrétní odpověď. Děkuji

Studia Marion

Máte možnost přijít k nám do Studia a všechny podklady a certifikáty vidět a prostudovat.
Budeme se těšit

Studio Marion

Každý zákazník má složení rozepsané na krabičce kterou u nás dostane.

Zuzana

Dobrý den, mohu se zeptat, zda je kojení kontraindikace? Děkuji, z.

Studio Marion

Dobrý den,
kojení kontraindikace neni.
Hezký den

Studio Marion

Nutno ale dodat, že kojícím a těhotným ženám není bělení doporučováno. Pokud na to nespěcháte, tak raději odložte proceduru na později.

Patrik

Když jde o zdraví, je třeba opatrnosti…
A dokud neuvedete jaké super šetrné speciální bělící účinné látky ten gel obsahuje, tak stále nemám odvahu Vám svěřit své zdravé pevné zuby.

Studio Marion

Dobrý den,
jedná se o revoluční neperoxidový gel v souladu s novou směrnicí EU –76/768/EHS. Tato směrnice zakazuje použití více jak 0,1 koncentrace peroxidu v přípravcích na bělení zubů.

Studio Marion

Dobrý den,
nutností to neni, bělení je učinné i tak.
Hezký večer

Lucie

Chci se zeptat, jestli je dentalni hygiena nutnosti pred belenim u vas? Myslim si, ze bych ji nepotrebovala… de­kuji

Karel

Dobrý den, sice jsem to jaksi taksi pochopil z dřívějších dotazů a odpovědí, ale pro jistotu taková menší rekapitulace :-) před měsícem a půl jsem byl na dentální hygieně…pískování a odstraňování zubního kamene… mám však na stoličkách klasické blomby, které jak předpokládám se vybělit nedají, ale jejich okolí ano? Lze si potom zajít vyměnit plomby za bílé a budu jako nový?

Studio Marion

Dobrý den,
je v pořádku že jste absolvoval dentální hygienu, okolí zubů se vybělí a plomby je pak možné vyměnit.
Těšíme se na Vaši návštěvu.Studi­o Marion

Petra

Omlouvám se ale nerozumím Vaší odpovědi z 4.5. „zaplombované zuby bohužel vybělit nejdou. Vybělilo by se Vám pouze okolí zubů.“ Je mně jasné, že plombu mně to nevybělí ale samotný zub, kde je plomba, by to přece mělo vybělit? Plomby mám ve stoličkách. Vždyť zaplombované zuby mají taky normální sklovinu jako zcela zdravý zub. Děkuji

Studio Marion

Dobrý den, samotný zub Vám to samozřejmě vybělí.

Padre

„Ze žluta do žluta“ znamená vybělení na úroveň přirozené barvy zubů. Zuby nejsou od přírody sněhově bílé a tímto se v podstatě jen sníží ona „žlutost“. Při peroxidovém bělení se jde přece dál a zub se stává až nepřirozeně bílým, ale to je na tom přece to cool .-) Doteď nevím, na jakém (přesném a konkrétním) principu ten gel funguje, ale to tady asi nikdo.

Jana Poko

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se vybělí také zuby u dítětě (12 let), kterému zežloutly zuby následkem horečnatého onemocnění?
Děkuji.

Studio Marion

Dobrý den,
ano, v tomto případě Vašemu dítěti vybělení pomůže a neperogidová metoda je šetrná.

Dan Toma

Dobrý den,


když mám tedy některé zuby zaplombované z důvodu dřívějších kazů není bělení možné? 


Děkuji
Studio Marion

Dobrý den,
zaplombované zuby bohužel vybělit nejdou. Vybělilo by se Vám pouze okolí zubů.

Padre

Dobrý den, není 3 až 8 odstínů rozdíl příliš velký? Máte někde škálu odstínů? Jaké jsou zkušenosti Vašich zákazníků, jsou s touto metodou spokojeni? Jaké je tedy reálné zbělení – ze žluta do žluta?
Děkuji za odpovědi

Studio Marion

Dobrý den,
přístroj Vás zbaví zažloutnutí, které Vám zanechal zub času, káva, čaj, červené víno a tabák. Výsledky jsou viditelné ihned. V případě silně zažloutlých zubů je možné proceduru po 14 dnech opakovat. Máme spousty spokojených zákazníků a věříme, že budete patřit mezi ně. Můžete prosím lépe formulovat „ze žluta do žluta“? Děkujeme

Marek

Dobrý den,
píšete že bělení není vhodné pro ty, kteří májí kazy, citlivé zubní krčky, prasklou sklovinu nebo jiné zubní či ústní defekty. Co to pro mne tedy znamená v případě kdy mám citlivější zubní krčky, nebo citlivější sklovinu? Rád bych si jinak voucher koupil…

Studio Marion

Stroj je v podstatě nástupcem laserové metody, neobsahuje žádný peroxid a tudíž je šetrný k zubům a jejich okolí. Přitom se můžete těšit o 3 až 8 odstínů světlejší.

Katka

Dobrý den,
jaká je tedy účinná látka, když to není peroxid a bělení je bezpečné? Co konkrétně tedy gel obsahuje?

Studio Marion

Gel obsahuje speciální bělící účinné látky, které aktivuje studené modré světlo přístroje Smile Briliant o vlnové délce 490 –530 nanometrů. Je nástupcem laserové metody, působí šetrněji a nepoškozuje sklovinu.

Janina

Dobrý den,
jak dlouho takto vybělené zuby vydrží?
Děkuji

Studio Marion

Dobrý den,
vybělené zuby vydrží až půl roku, v případě kuřáků a časté konzumace kávy je možné jít pouze na dobělení.

zakaznik

Dobrý den,
je metoda účinná na tetracyclinové zuby?
Děkuji

Studio Marion

Dobrý den,
ano, na tetracyklinové zuby je metoda učinná.
Budeme se těšit
Studio Marion

Dan

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat ,když mám plombované krčky a jeden umělý zub jestli i toto bude vybělené ? Aby pak výsledek nebyl dvoubarevný,slyšel jsem že krčky ani umělý zub prý nejde vybělit. Děkuji Dan 





Studio Marion

Dobrý den,
umělý zub a prombované krčky bohužel vybělit nejdou. Vybělilo by Vám to pouze okolí.
Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru