Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Neomezená konzumace barbecue specialit z grilu! Luxusní restaurace Hotelu Praha***** a přepychová grilovačka na terase.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Martin Prokop

Kde lze u hotelu zaparkovat?

Hotel Praha

Dobrý den, hotel má parkovací místa v areálu zdarma.

Mirek - Horní Lhota

Hale a jak to bude když si snim celej talíř, dostanu přidat?

Hotel Praha

Dobrý den Mírku, vy budete asi pěkný jedlík, samozřejmě to není problém a dostanete nášup.

Otto Rikitan Ečer

Pokud to dobře chápu, tak jestli koupím nyní voacher pro 6 osob, tak mohu si koncem srpna u Vás týden přes uplatněním zamluvit 6 míst pro kamarády a uspořádat u Vás oslavu narozenin s tím, že si budeme v době od 18:00 – 22:00 hod. libovolně chodit v jakémkoliv množství pro masa a saláty + dezerty, přičemž pití si budeme platit sami? Pokud ano, tak to je skvělá akce a hned 6 voacherů koupím…

Hotel Praha

Dobrý den, přesně jak píšete. Pokud chcete grilování spojit s oslavou narozenin a znáte i přesný termín, můžete si jej zamluvit ihned.

Honsová

Dobrý den,omlouvám se možná hloupý dotaz,ale jak je to v případě nepřízně počasí – déšt,zima?Děkuji

Hotel Praha

Dobrý den, viz výše, pokud nebude opravdu velká zima, tak terasa je částečně zastřešena.

Jiřinka Kopretinová

výborná akce!díky slevomate…loni jsem tuto akci navštívila několikrát a pokaždé excelentní!takže kupuju zase x voucherů :)

Eva

Dobrý den, už jsem objednala.Mám však dotaz – jak bude akce na terase probíhat v případě špatného počasí? Děkuji za odpověď.

Hotel Praha

Dobrý den, velká část terasy je zastřešena. V případě velké zimy je možno grilovat venku a sedět v restauraci.

ivo

Jeste prosim o odpoved na moji prvni otazku
Dekuji

 Ivo

Hotel Praha

Dobrý den, počet rezervací se bude odvíjet od počtu prodaných voucherů.

ivo

Dobry den,
pro kolik lidi jsou rezervovana mista pro tuto akci na jeden vecer a jak dlouho predem se musi reservovat.
Dekuji

 Ivo

Hotel Praha

Dobrý den, rezervaci si pokud možno dělejte na termín, kterým si budete jisti. Pokud by byl na tento termín probém s kapacitou, budete si moci zvolit jiný. Obecně je lepší si dělat rezervaci alespoň týden dopředu.

Emily

Dobrý den, super nabídka v krásném prostředí hotelu, který dobře znám. Kupuji voucher a dělám rezervaci na ubytování. Jsme z Brna.

Hotel Praha

Dobrý den, děkujeme a budeme se těšit.

Lucie

Dobrý den, jsou možné i větší skupiny (cca 25–30 osob) a bylo by možné grilování v sobotu?

Hotel Praha

Dobrý den, ano, taková skupina by byla možná i v jiný den. Záleží to na konkrétní domluvě na uvedeném emailu ( zhlediska volné kapacity hotelu).

Eva

Dobrý den, zajímavá nabídka. Rozumím dobře tomu, že v ceně je nejen grilované maso, ale i zelenina, salát a dezert? Děkuji za upřesnění.

Hotel Praha

Dobrý den. Ano, maso z grilu a k tomu salátový bar a dezerty.

baču

Dobrý den, uvádíte dítě do 10 LET ZA 150, máme dítě 12 let a to by platilo už jako dospělý? A ještě mne zajímají ceny nápojů, uvádíte Plzeň 12, to je ale na sluníčku trochu moc, můžete prosím napsat i ceny za 10 stupňové pivo nealko typu juice a voda a víno ? Děkuji

Hotel Praha

Dobrý den, 12– ti leté dítko již musí mít zakoupený voucher. Terasa je částečně zastřešena, tudíž poskytuje stín a to hlavně kolem 6 hod. večerní. Orientační ceny ( Pivo 0,3 35,– Colové nápoje a juice 40,– sklenička vína od 50,– káva Lavazza od 40,–).

Linda

Dobry den,

Velmi prijemna nabidka a ja ji rada koupim jako darek pro manzela. Pokud jsem vegetarian a budu jist jen salaty, bude vyhodnejsi zaplatit salat na miste, nebo si take koupit voucher?

Hotel Praha

Dobrý den, cena je platná pro vstup na grilování, tudíž i přesto, že budete jíst pouze saláty je nutné zakoupit voucher.

Dana

Dobry den, dekuji za prijemnou nabidku u nas v Dejvicich. Jen pro upresneni, 6tilete dite je jeste zdarma ci doplaci 150 kc? Dekuji.

Hotel Praha

Dobrý den, 6-ti leté dítě je ještě zdarma.

Dáša

Dobrý den,tato akce platí opravdu až od 21.6?Děkuji

Hotel Praha

Dobrý den, ano, akce na grilování začne až ve čtvrtek 21.6.

Lenka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ještě na cenu za dítě. Zmiňujete nějaké paní výše, že pro cca 6ti letou dcerku 150,–Kč. Zajímá mě, zda tuto cenu musíme zaplatit i za 2,5 letého chlapce, který opravdu sní velmi málo. K němu máme 5ti letou dceru za kterou bychom 150,–samozřejmě platili. díky za odpověď

Hotel Praha

Dobrý den, děti do 6 let mají konzumaci jídla zdarma.

Jindra

Dobrý den, pokud přijde jeden dospělý a dvě děti 9 a 10 let – lze koupit jeden voucher pro dva? Díky za odpověď.

Hotel Praha

Dobrý den, viz odpověď výše. V případě, že máte děti do 10 let, zaplatíte za ně na místě 150,–/os. Poprosíme jen o této skutečnosti informovat při rezervaci.

VeruF

Dobrý den, nabídka je velmi zajímavá, proto bych ji ráda využila pro večírek tzv. loučení se svobodou. Je na toto možné vouchery využít a pokud by nás bylo více než 15, je možné mít grilování na terase bez dalších hostů, příp. se domluvit na nějaké množstevní slevě na nápoje? Děkuji za odpověď.

Hotel Praha

Dobrý den, při takovém počtu osob lze domluvit i jiný termín ( v závislosti na hotelovém provozu). Cena nápojů pro tuto akci již upravena bude, bohužel další sleva není možná.

Luboš

Dobrý den, je, prosím, možné za nápoje zaplatit platební kartou? Předpokládám, že ano, jelikož jste hotel, nicméně pro tuto akci mohou být jiná pravidla. Děkuji.

Hotel Praha

Dobrý den, ano, kartou u nás samozřejmě můžete platit.

Bohumil Hanus

Dobrý den, děkuji hotelu Praha i firmě Slevomat za skvělou nabídku gastronomického zážitku v protorech, kam bych zřejmě jako běžný návštěvník nikdy nezavítal. Ne sand proto, že bych na to neměl finance protože by mě to nenapadlo. Určitě této nabídky využiji a budu se těšit. Postrádám pouze recenzi slečny Koko. Hodnocení slečny Koko je vžy profesionální a zábavné zároveň. Tímto slečnu Koko zdravím a děkuji za její vtipné hlášky, které mě vždy zvednou náladu. S přáním pohodového dne BH

Slevomat.cz

Dobrý den, Bohumile. Velice nás těší Vaše chvála i chvála slečny Koko, samozřejmě se příště vynasnažíme, aby Vás provázela úplně u každé nabídky :-) Zatím ji od Vás budeme pozdravovat. ;-)

Milu

Dobry den,
Jaka je cena pro deti nad 6 let? Konkretne 7-leta dcera, ktera nesni skoro nic, je totalni nejedlik.
Dekuji.

Hotel Praha

Dobrý den, za děti od 6 do 10 let můžete zaplatit na místě a to polovinu z částky pro jednu osobu (tzn. 150,– )
To, že přijdete na bbq s dítky, zmiňte prosím při rezervaci.

Marie

Dobrý den, chteli bychom přijít i s kočárkem /dítě 1,5 r./ Je to možné? Děkuji

Hotel Praha

Dobrý den, to samozřejmě problém není. Jednoduše se s ním dostanete až na terasu hotelu.

Jirka

Dobrý den,

také by mne zajímala konrétní cena piva 0,5l „Plzeň“ na terase při grilování. Určitě nechci informaci typu „přijatelná cena“ !!

Hotel Praha

Dobrý den, odpověď na cenu piva naleznete o příspěvek výše.

Prochy

Dobrý den,

zajímavá a pěkná nabídka! Mohu se zeptat, kolik stojí na terase při grilování pivo? Děkuji

Hotel Praha

Dobrý den, bude se podávat Pilsner Urquell 12 za cenu: 30cl 35,– a 50cl 55,–.

Martin

Hezký den,
pokud přijdeme ve třech – dva dospělí a osmiletá dcerka, potřebujeme tři vouchery, nebo je možné a vhodnější zaplatit za dcerku na místě?

Hotel Praha

Dobrý den. V tomto případě stačí upozornit při rezervaci, že přijdete na dva vouchery + dítě a bude k tomu určitě přihlédnuto..

dali

Dobry den, muzete prosim trochu upresnit formulaci „Nápoje nejsou zahrnuty v ceně (na místě je na vybrané druhy během grilování poskytována sleva).“ – tedy jake druhy napoju jsou k dispozici a jake ceny ? Na strankach hotelu jsem o nabidce napoju ani cenach nenasel nic. Uz se mi na jine akci stalo, ze bylo nabizeno za rozumne ceny vyborne jidlo – ale pak bylo piti tak predrazene, ze to zkazilo cely efekt – tak bych rad vedel, na cem jsem. Dekuji.

Hotel Praha

Dobrý den, pro tuto akci bude vytvořen zvláštní nápojový lístek, který i přesto obsahuje široký sortiment nealka, kávy, vína, piva a alkoholu. Opravdu se nemusíte obávat, že by byly ceny nepřijatelné..

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru