« Zpět na detail slevy

Diskuze ke dnešní slevě: 1 letenka na let balónem společnosti Česká vzduchoplavecká

• Lojza před 2 roky

Dobrý večer, to vypadá vskutku zajímavě. Chtěl bych se zeptat, jak velké skupiny budou v koši a dále zda při dvou kuponech za dva dospělé může dítě 4 roky letět zdarma či je nutno pro dítě pořizovat extra kupon.

• The.Day.X před 2 roky

Taktéž by mne zajímalo, jaké skupiny v balonu budou. Určitě by bylo super být tam jen ve dvou s přítelkyní, nicméně s podobnou cenou bych řekl že bude koš pro více lidí …

• Slevomat před 2 roky

Dobrý večer Lojzo, balon patří mezi největší a má kapacitu až 16 pasažérů v oddělených sekcích. Počty cestujících se ale mohou v různé termíny lišit. Co se týká dětské jízdenky, na tuto otázku Vám určitě ráno rád odpoví partner dnešní akce.

• Lada před 2 roky

Nedavno jsme absoluvovali a mel bych dve veci – majitel firmy je pomerne neprijemny a arogantni clovek, nicmene co se tyce letu a prace s balonem profesional, to zase ano. Kazdopadne bych jen upozornil na vseobecny problem balonovych letu a to, ze se leta ve skupinkach a 10–16 naprosto cizich lidi se nikdy nedomluvi na rozumne trase, takze ackoliv jsme let dali nasi mamince coby darek, aby se podivala na misto kde cele roky zije, tak diky osazenstvu kose nakonec letela nekam uplne jinam.....

• Coecs před 2 roky

Také jsem si vědom nekvalitních služeb majitelů firmy, hlavně předimenzovaných počtů účastníků v balóně, v ten okamžik se vytráci krásný okamžik z romantického letu, mělo by se to nabízet spíše jako kolektivní vzduchoplavba popř,školní výlet a tak, i cena je poměrně vysoká vzhledem k počtu účastníků, jedna hodina tak vyjde na 45000–67500 ( bez slevy 10–16 účastníků X cca 4500,–osoba ) což je brutální vzhledem k spotřebě a nákladům na provoz :-)

• Lovestorix před 2 roky

To znamená, že se může stát, že za 2,5 tisíce se bude člověk tlačít někde uprostřed koše mezi 16 lidmi bez možnosti výhledu z jeho okraje? To bych raději uvítal menší balon pro 4–5 lidí…

• Slevomat před 2 roky

Lovestorix, uprostred bez vyhledu se rozhodne tlacit nebudete.

Pokud chcete mensi „romantictejsi“ lety, doporucujeme domluvit se pripo s Ceskou vzduchoplaveckou. Jsem si jist, ze udelaji vse pro to, aby vam vysli vstric. Preci jen cilem teto akce je udelat z vas pravidelne „letce“, coz je mozne pouze v pripade absolutni spokojenosti :-)

Totez plati i pro trasu letu – nicmene ta je, alespon z casti, ovlivnena vetrem, takze tam bychom byli malicko shovivavejsi ;-)

• Alien před 2 roky

Dobrý den, jsem tu poprvé, takže možná hloupá otázka :-) Je možné za tuto sníženou cenu koupit dva kupony?
    Děkuji

• Slevomat před 2 roky

Dobry den Alien a vitejte mezi slevomatniky :-)

Za tuto cenu lze samozrejme koupit kolik jen kuponu chcete. Treba pro celou rodinu :-)

Hezky den!

• Ondra před 2 roky

z Vašeho příspěvku se tedy podává, že každý (i v případě plné obsazenosti) bude u okraje koše?

• Jana před 2 roky

Když jsem viděla dnešní akci, jasala jsem nadšením. Pak jsem si ale přečetla, že se za 2700 budu „mačkat“ s ještě dalšími až 15 lidmi. Hodně rychle mě přešla chuť. Raději bych menší balon s méně lidmi. Klidně trochu dražší, ale více soukromi:-( Takže dneska zase nic, snad příště:-(

• Gabka před 2 roky

Dobrý den.
    Mám stejný dotaz jak první.Chtěla bych tento dárek koupit synovi k narozeninám v dubnu bude mít 5 let,tak jsem plánovala jako každý rok výlet do Prahy v květnu.Jak mám teda zakoupit lístky,já + dítě nebo dítě do určitého věku zdarma?
    Předem děkuji

• Slevomat před 2 roky

Jano, kapacita je až 16 lidí a rozhodně nejde o mačkání. Na druhou stranu pokud čekáte, že poletíte za tuto cenu sama nebo jen s manželem nebo přitelem, tak je to poněkud nerealistické očekávání. Let pro pár stoji často přes 15 000 Kč. Mrzí nás, že Vás akce nezaujala. Snad příště!

• Slevomat před 2 roky

Lojzo, Gabko, 4 leté dítě je možno vzít zdarma – oznamte tento fakt prosím u rezervace.

• Jana před 2 roky

Slevomate dobře vim, kolik stoji let pro pár:-) Akce mě velmi zaujala. Ale bohužel v takovém množství lidí je pro mě nereálná. Nikdo mi nezaručí, že balon nebude plně kapacitně využit. A já prostě mezi 15 lidí vyklánějících se přes koš přítele opravdu nedostanu. Proto říkám, že bych uvítala menší balon s více soukromím, klidně i dražší. To není výčitka, je podnět pro příště.

• lop456 před 2 roky
  • Eva před 2 roky

Má někdo zkušenost s přistáváním toho balonu, jak velký je to adrenalin případně jestli jsou tam nějaké otřesy a tak. Chtěla bych tenhle let balonem koupit prarodičům a už je jim 80 roků, tak nevím, jestli je to vhodné…díky!

• Petr před 2 roky

Já jsem tenhle let absolvoval. Za ty peníze je to určitě zajímavá volba pro někoho, kdo nemá peníze na dražší a soukromnější zážitek. V balónu ale byli lidi opravdu nahňácaní jak v přervané MHD.My měli s přítelkyní ve svém bloku nějakou tlustou protivnou paní a pána, kteří se neustále dožadovali výhledu.Vedle celou dobu něco breptali hned 3 děti.Nebylo v podstatě ani místo si šáhnout do baťohu pod nás pro pití. Musim říct, že po 15–20ti minutách jsme se už těšili dolu.

Ale je to úměrné těm penězům. Pod 3tis se prostě 1 osoba do balónu nedostane. Řekl bych, že to je ale zajímavé spíše pro jednotlivce.

• jb1305 před 2 roky

vaporetto není gondola …reklama na cokoliv je vysoká škola oblbování – vraťte se k jakémukoliv reklamnímu textu za půl hodiny,až opadne nadšení …ale díky Slevomatu za nabídky

• Slevomat před 2 roky

To je zajimave… Vsichni maji spatne zkusenosti s letem balonem nebo jsou zde i nejake pozitivni? ;-)

• Marketa před 2 roky

Dobrý den slevomate, chci se zeptat, zda když se objednám na nějaký termín a bude objednaných jen tř. 10 lidí, tak se poletí i tak?

• Slevomat před 2 roky

Marketo, doporucuji zavolat primo Ceske vzduchoplavecne na 606 302 302. De­kujeme!

• Wheasel před 2 roky

Klidně si zaplatím 2700 a budu se hňácat, protože let za 15000 si nikdy nebudu moci dovolit. A taky je výhoda, že při nejhorším nezemřu sama:D

• Petra Zágnerová před 2 roky

Jéé, kdyby tu senzační cenu manžel viděl, tak by ušetřil.. Před měsícem jsem dostala k třicátinám dvě letenky a v pondělí letíme (tedy jestli počasí dovolí). Letu zdar :-)

• Jana před 2 roky

DObry den,

je mozne penize vlozit na ucet, berete to jako to same, jako poslani na ucet?

Diky

jana

• Karel před 2 roky

Dobrý den,
    já taky absolvoval let balonem a to nedávno. Dostal jsem jej darem k narozeninám od přítelkyně. Zaplatila ale exkluzivitu jen pro dva za 16 000,– menším balonem. Byl to úžasný zážitek, člověku se naskytne pohled, který nikde jinde nezažije. Letěli jsme trasu nad Českým rájem z Turnova k Jičínu cca 25 km. Pilotoval nás zkušený vzduchoplavec Luďek Křížek. Nádhera. Můj názor na nabídku Slevomatu? Lidičky berte to, za 2 690,– se nikdy a nikde do balonu nedostanete. Je to opravdu nezapomenutelný zážitek na celý život.

• Slevomat před 2 roky

Jano, to rozhodne neni problem :-) Jen se ujistete, ze jste spravne vyplnila variabilni symbol.

• Marek před 2 roky

Supr cena, ale ani za tu cenu přítelkyni do balonu nedostanu

• www.balonpraha… před 2 roky

Eva
    Většinou jsou přistání hladká. Raději zavolejte na linku 606 302 302 a zeptejte se, zda je let vhodný pro tuto věkovou kategorii.

Gabka
    Pro děti do 10 let je let zdarma

Jana
    Poletíte li menším balonem, budete se mačkat více, neboť v našem balonu je 5 kójí. Každá je koncipovaná pro 4 účastníky. Pátá je pro pilota. V každé kóji je na jednoho účastníka více místa, než mají malé balony v jejich celém koši na jednoho účastníka. Každá naše kóje je totiž větší, než celý koš malého balonu (kde je více než 4 pasažéři + pilot).

Ondra
    Ano, i v případě plné obsazenosti budou všichni nakraji.

Lovestorix
    Nikdo není uprostřed koše (kromě pilota, ten má uprostřed vlastní kóji), každý z účastníků je na kraji (a to i v případě, že by letělo všech 16 účastníků).

Coecs:
    Nekvalitní služby – to je věc názoru. Pro naše zákazníky jsme zakoupili nejdražší balonový komplet, který je na českém trhu možné zakoupit. Předimenzovaný počet účastníků – viz předchozí odpověďi. Spotřeba a náklady na provoz jsou vysoké a zcela odpovídající naší cenové politice. Do kalkulace je třeba započítat i počet letových dnů.

Lada:
    Majitel firmy je moc milý člověk Hodnocení arogantní a nepříjemný naprosto neodpovídá jeho povaze, zřejmě jste letěli s jinou společností než je Česká Vzduchoplavecká. V koši není možné se mačkat, neboť z důvodu pohodlí pasažérů nenaplňujememe koš úplně. 16 lidí v balonu ještě nikdy neletělo. Místo startu se určuje preferencemi účastníků. Konkrétní trasu však není možné plánovat, neboť balon letí po směru větru (nemá vrtuli či kormidlo…).

The.Day.X:
    Pro let ve dvou je nutné zvolit jiný typ balonu. Tento balon je největší balon v ČR pro 16 osob + pilot

Lojza:
    v koši je obvykle 10 – 12 osob (z důvodu pohodlí nelétáme se zcela naplněným košem)

• Lojza před 2 roky

Díky za odpovědi, kupóny už mám a těším se na zážitek.

• Jana před 2 roky

Dítě do 10 let má let zdarma, stačí tedy nahlásit jeho účast až při rezervaci času a místa v balónu?

• Jirka před 2 roky

Pokud koupm dvě letenky a nakonec nepoletím, je možné letenku darovat či prodat někomu jinému? Nebo se hned při koupi letenky udávají osobní data? Rád bych na romantiku s přítelkyní, ale zatím žádnou nemám :-)

• Pavel před 2 roky

Dostanu při koupi pouze email s číslem letenky nebo nějaký „dárkový“ poukaz – chci dát dvě letenky jako svatební dar, tak se ptám.

• Slevomat před 2 roky

Jirko, pochvala za optimisticky pristup :-) Poukazy darovat samozrejme mozne je – jsou prenosne!

Pavle, voucher je mozne darovat primo. Neni na nem uvedena ani vyse slevy ani nazev Slevomat.

• Ema před 2 roky

Jirko, já se hlásím;-)

• Katka před 2 roky

My chceme v Brně také letět balónem …

• lmao před 2 roky

Katka: Je takovej problem dojet autem?

• cepann před 2 roky

Kdybych neměl následující pochybnosti, koupil bych těch letenek za tu cenu aspoň tisíc a po ukončení této akce, na předvánočním trhu je velmi jednoduše prodal. Běžná cena letenky je 5000 – 5500 Kč, zážitkovky je prodávají klidně za 6500. A tak kdybych si přihodil jen pětistovku k ceně tady na slevomatu, budu pořád výrazně nejlevnější na trhu. Jenže co když??? Provozovatel, Balonpraha zkrachuje? Je to sro a nikdo mi nikdy nic nevrátí. A to, že zkrachuje, je v případě ceny letenky 2700 kč skoro jistota. Pamatujete ještě na SKY EUROPE? Taky prodávali pod náklady a do poslední chvíle. Dobrá každá koruna v hotovosti, když je špatný cashflow… Počítejte se mnou. Z ceny 2700 si vezme slevomat 30 %, zůstává 1900, z toho si vezme stát 20% DPH a zůstává 1500 Kč. Za to se balon prostě provozovat nedá, stejně jako se nedá lítat za 20 Euro do Paříže. A i kdyby chtěl balonpraha své lety dotovat, například kvůli reklamě, kterou mu tato akce přinese, bojím se, že konkurenční balonáři se velmi brzy postarají, aby ten balon přestal létat. Vás, vesele kupujících zboží pod náklady, jen proto, že je ve slevě, těch 2700 za letenku, na kterou nejspíš nikdy nepoletíte, tolik bolet nebude. Ale mě by ty vyhozené peníze za 1000 letenek mrzely. To už je snad rozumnější investice koupit si vlastní balon.

• Krakonoš před 2 roky

cepann – by mne docela zajímalo, co tě vedlo k této rozpravě. Každá firma se tu prezentuje za jiné situace a za jiným účelem. Jedna tu chce rozběhnout svůj byznys, druh8 si prostě jenom udělat reklamu, další vyplnit hluché období po sezoně. Každopádně pri ceně 2700×16 lidí – 30% pořád zbývá pěkných 30 tisíc na zaplacení provozních nákladů a lízingu. Zkrachovat může kdeco kdykoliv, základ je jít i na balón s čistou hlavou, nezkouřenej :-)

• Shadow před 2 roky

cepann > a neni nelegalni pak dal prodavat vouchery jen tak za zvysenou cenu? listky na fotbal taky nemuzete prodavat pred stadionem 2× draz ne?:) jinak k tomu s.r.o. – s.r.o. ruci do vyse 200 000 kc, takze neco by se vratit teoreticky melo ne?:) nevim no, nejsem pravnik:)

• Slevomat před 2 roky

Cann,

Tak nevim, zda Vas zcela zcestny komentrar smazat a riskovat, ze me nekteri nasi „priznivci“ nepochvali a nebo se k nemu vyjadrit a vyvolavat dalsi polemiku. Nekdy clovek proste vyhrat nemuze…

Kazdopadne:

1. Pokud budeme mit podezreni, ze kupujete kupony ve velkem za ucelem preprodeje, tak tomu samozrejme zamezime.
    2. Na to jak jste bystre prisel jak by se tato akce dala vyuzit ve Vas prospech, tak Vam uniklo, ze jednim z benefitu prezentace na Slevomatu je prave dobre cashflow.
    3. Penize, ktere firma uspori za marketing, take zustanou v bance, coz jste ve sve kalkulaci zapomel reflektovat.
    4. 30% si z teto akce rozhodne nebereme ;-)
    5. Vybrat si jednu neuspesnou nizkonakladovou leteckou spolecnost jako priklad mi prijde ponekud ucelove, kdyz na trhu uspesne funguje dalsich nekolik.
    6. „Konukrence se velmi brzy postara, aby ten balon prestal letat“ – Ale no tak! Jsme sice v cechach, ale pokud by to takhle fungovalo, tak by se konkurence postarala Slevomat, neslevomat. Probihaly by prestrelky mezi balony, balonove honicky… Zde uz Vas fantazie zavedla ponekud dale :-)

Hodne stesti s vlastnim balonem :-)

• Lojza před 2 roky

Naopak, mám pocit, že jste to vyhráli na plné čáře. Nevyhýbavá odpověď s racionální argumentací je řádově lepší než kritiku potichu smazat, protože pak byste akorát zadal důvody ke spekulacím, že na tom něco pravdy bude.

PS: Ne každý, kdo kritizuje, je nutně „příznivec“. Když vám třeba kamarád řekne, že smrdíte potem, tak tu nelichotivou věc říká proto, že mu na vás záleží a nejste mu ukradenej.

Shadow: s.r.o. ručí do výše základního jmění (min 200t), ale pokud má takové s.r.o. třeba milion dluhů, na každého prostě nezbude. To je jednoduchá matematika. R.O. v názvu znamená „ručení omezené“.

• Jana před 2 roky

Dobry den, mohu se zeptat zda je dano nejake minimum osob, ktere musi byt pro let ? Objednám-li se na nejaky termin , muze spolecnost kvuli nizkemu zajmu let zrusit treba den predem? Letet chci ale mam trohu obavy z vysky kde az balon leti, proto bych planovala voucher zakoupit a letet treba az v dubnu. Pokud pak ale stale bude plno nebo naopak malo zajemcu je mozne ze bych nestacila voucher vyuzit. Bude mozne nejake prodlouzeni voucheru ? Vzhledem k pracovni vytizenosti mam volne vetsinou jen vikendy a to ani ne vsechny. dekuji za odpoved. Jana

• Mirek před 2 roky

Chtel bych se zeptat slevomatu,jak je to s tim tisknutim kuponu.Nemam tiskarnu
    ze bych si vytiskl kupon.Na mailu je mi tto k nicemu.Jak v tomto pripade postupovat ?

• Slevomat před 2 roky

Jano, doporucuji zavolat primo Ceske vzduchoplavecke na 606 302 302. De­kujeme!

Mirku, staci kdyz si opisete unikatni kod voucheru nebo jej otevrete na mobilu a ukazete.

• Ema před 2 roky

Opravte si prosím „brzi“ na brzy, měla jsem pocit, že „hvězda zákaznické podpory“ měla mít schopnost „psát česky bez gramatických chyb“ :-)

• Slevomat před 2 roky

Děkujeme za upozornění, Emo, chybu jsme opravili.

• EmmsiEj před 2 roky

Dobrý den,chtěla bych se zeptat…kdybych chtěla let pro 8 osob…jako narozeninový dar k 25.narozeninám kamarádky a zároven i 5.narozeninám jejího syna.Někdy příští rok červenec,srpen…Bylo by možné zařídit aby s námi neletěl v balonu už nikdo jiný? Chtěli bychom to pojmout jako takový společný rodinný výlet bez dalších osob (pilota samozřejmě od Vás sebou) :) Je možné platbu provést už třeba ted,do konce září ? Nebo máme raději počkat ještě tak do jara? Ještě bych se chtěla zeptat máte nějakou dětskou slevu? Třeba dítě zdarma do určitého věku? Děkuji za informace.

• Hanka před 2 roky

Dobrý den, v ceníku této společnosti jsem se dočetla, že cena pro dítě 10–17 let je 2500 Kč, jak tedy u Vás objednat let pro 1 dospělou osobu a 1 dítě 12 let (zde už zřejmě 51%ní slevu nebude možné uplatnit). Bude tedy lepší zakoupit letenku pro dítě mimo Slevomat?

• Martin před 2 roky

Ema… no tak ted se pobavite Pani Emo. Jelikoz nejsem v CZ uz spoustu let, tak tady ty Y a I budou litat jedna basen a je mi uplne pumpicka co si ostatni mysli, ale on se dycky nakej rejpal najde ze :-)..... OK ted otazka kterou jsem zapomel jak jsem se rozohnil kdyz jsem si to tu louskal :-) Kdyz se rozhodnu pro tento nebo jiny let, muzu pouzit CC ktera je registrovana v jine zemi nez CZ a muzu pouzit AMEX(American Express) ???? Diky Slevomate za odpoved a vubec ten kdo vymyslel Y a I to musel bejt peknej V*L :-)

• Slevomat před 2 roky

Dobrý den, Martine. Pokud při objednávce zvolíte platbu PayPalem, budete moci použít platební kartu American Express. Podotýkám, že registrace na stránkách PayPal není nutná.

• Petr před 2 roky

Dobrý den,
    chtěl bych se zeptat co by se stalo kdyby firma nabízející výrobek nebo službu ukončila ( krach, vnitřní vytunelování, exekuce… )svoji činnost? Případně neukončila činnost ale v platnosti kupónu přestala službu nebo výrobek nabízet či přestala komunikovat a nebylo možno kupón uplatnit. Je to nějak ze strany Slevomatu ošetřeno, pojištěno? Nejedná se mi o kupóny v hodnotě večeří ale v tisícových hodnotách.

• Slevomat před 2 roky

Petre,

Toto osetreno samozrejme mame. O sve penize se rozhodne bat nemusite!

• Tomáš před 2 roky

Toto je ošetřeno jak? Vrátíte nám celou sumu? Určitou částku? Nic?

• Zdeněk před 2 roky

píšu tomu Cocecs:
    Kdybys věděl, jak jsou lidé po letu spokojeni, a jak slušně s nimi jednáme a že v koši mají více místa než v malém balonu (plocha našich jednotlivých kojí je větší než plocha balonového koše průměrného balonu kde se mačkají lidé s lahvemi a pilotem) a že každý vidí, protože koš je konstruován jako dlouhý, kdy pasažeři stojí v řadě a nikdy ne za sebou, a že ekonomika není tak výnosná jak píšeš, tak bys nemohl takovéhle negativa napsat. Fůůůj, takovéhle negativní signály vyzařovat, že ti není hanba.

• Slevomat před 2 roky

Tomasi, partnery si peclive vybirame a samozrejme je nase spoluprace vazana smluvne. Nikdy bychom na Slevomatu nenabidli firmu, ktera nema proverenou historii nebo jejiz riziko nemuzeme pokryt. Kupony vydava firma, Slevomat je pouze zprostredkovatel.

Slevomat si velmi vazi svych zakazniku a pracovali bychom s Vami pomoci vsech dostupnych pravnich prostredku na ziskanich vasich penez zpet – byt i za cenu financni ztraty pro Slevomat.

Nicmene kdybychom meli spekulovat na teto katastroficke bazi, tak si na internetu nekoupime nikdy nic.

Hezky zbytek vikendu :-)

• Hanka před 2 roky

Prosím ještě jednou o odpověď na otázku, jak mám postupovat při nákupu, když chci let pro jednu dospělou osobu a 1 dítě-12let? Dospěláka koupit přes Slevomat a dětskou letenku přímo u balonové společnosti? Vystaví mi ji také jako dárkový poukaz? – chtěla bych to mít jako vánoční dárek. Děkuji.

• Slevomat před 2 roky

Dobry den, Hano,

Toto je spise otazka primo na provozovatele sluzby, ale dle postupu, ktery jste uvedla, bychom jednali i my.

• Karel před 2 roky

jen upřesním pár informací:

• balon není největší v ČR
    • historie firmy je kratší než 1 rok a balón lítají piloti bez zkušeností a tradice .....

… nedopadne to myslím dobře :(

• Krakonoš před 2 roky

Slevomat – taky zalezi, jestli penize poskytovatelum sluzeb znizene o provizi posilate hned po ukonceni akce, nebo az po urcite dobe, jestli najednou, nebo po castech, tj jestli si drzite rezervu pro castecne uspokojeni veritelu, kdyz by poskytovatel sluzeb zacal delat problemy atd. Protoze maji nejenom levnou reklamu, ale hodne penez predem, nez zacnou drzitele kuponu uspokojovat.

• Markéta před 2 roky

Dobrý den, chci se zeptat jestli 1 letenka = let pro 1 osobu . Děkuji za odpověď

• Josef před 2 roky

Karle, stačí jeden pohled do obchodního rejstříku a tvoje tvrzení se rozpadá jako domeček z karet. Firma je podle MSp ČR do OR zapsána ke dni 01.12.1999, takže bude mít asi o něco delší historii.

• Honzajs před 2 roky

Josef – To sice ano, ale viz následující na justice.cz (musíš si dát úplný výpis):

• provozování leteckých prací

Zapsáno: 4.srpna 2010

• Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenské­ho zákona

Zapsáno: 9.srpna 2010

Dále bych rád upozornil, že minimální základní kapitál v roce 1999 byl 100.000 Kč místo 200.000 Kč. Momentálně má firma R.O. 108.000 Kč.

Nechci firmu hanit, ani ji chválit – popravdě je mi to dost jedno. Jen chci uvést fakta na pravou míru. Očividně ale moc dlouhou historii létání tedy nemají, jestliže jsou tyto předměty podnikání registrované měsíc.

Na 16-místný balón bych stejně nevlezl z toho důvodu, že mám nějak zapamatováno balón=romantika.

• Karel před 2 roky

Josefe, ale provozní oprávnění je ješte teplé od úřadu. A tak velký balon by meli lítat piloti se stovkami hodin praxe, tak jako je to v zahranici a ne pulroku platným pilotakem … . Histori, praxi …atd nenají na webu nic. Je spatne, ze na tohle urad civilniho letectvi nijak nedohlizi. Az se neco stane, bude pozde.

• Josef před 2 roky

Díky za upřesnění, hned je to jasnější.

• Krakonoš před 2 roky

Karel – a kde jako mají tu praxi získat, že budou nejdřív lítat 5 let s prázdným balonem? Si vzpomeň, jak jsi byl rád, když tě vzali do práce bez praxe. Člověk ani firma se s praxí nerodí. Z toho vyplývá, že ta firma potřebuje rozběhnout svůj byznys přes slevomat, jinak by to neměla zapotřebí dávat letenky za polovic. Základ je, aby byl balón „zdravotně“ v pořádku.

• nezmamy před 2 roky

pro Karla – asi budete jeden z těch zkušených balonářů se stovkami hodin, co si zvykli kasírovat 5 tisíc za letenku. Ale při tom „okopávání kotníků“ si uvědomte, že se možná touto cestou trh rozhýbe a všichni budete mít více práce.

• Slevomat před 2 roky

Marketo, presne tak to je.

• Rene před 2 roky

Zajimalo by mne, jak pan Karel vi, ze tam nelitaji piloti se stovkami hodin praxe, to ze je provozni opravneni cerstve, prece neznamena, ze nemaji zkusene piloty? Takovyhle spekulanty mam nejradsi. Vsechno pomluvil a nic konkretniho nenapsal. To tady muzu napsat, ze pana Karla znam, jmenuje se tak a tak, a ze krade v Tescu. A je to stejnej blabol.

• MA-KY před 2 roky

Dobrý večer, pořádně si čtu nadpis, chci se zeptat jestli ten let balonem musí být jen při západu slunce jak je uvedeno v nadpisu. díky

• Slevomat před 2 roky

MA-KY: Let nemusi byt pri zapade slnka, aj ked pravda, vtedy to je asi najromantickejsie :-)

• MA-KY před 2 roky

děkuji za odpověď, ještě mám jednu otázečku, let bych chtěla darovat na vánoce, takže někdy v příštím roce by bylo v plánu vybrání, je opravdu zaručené že firma bude nadále fungovat, přeci jen to je dost peněz a když to bude jako dárek, bylo by blbý kdyby to nevyšlo..

• Zdeněk Tetour před 2 roky

Vážení,
    jmenuji se Zdeněk Tetour, jsem jednatelem a pilotem České Vzduchoplavecké, telefon mám 606 302 302.
    Chtěl bych Vám i všem co nám dali důvěru poděkovat, a slíbit že udělám maximum abych ji nezklamal.

Pokud budete spokojeni a získáte krásný zážitek, tak my budeme mít hezkou a důstojnou práci. Hodně mi na tom záleží.

K těm všem připomínkám a jistě i oprávněným obavám si dovoluji podotknout, že v koši se nikdo nemačká a všichni dobře vidí, nikdo nemusí stát uprostřed. Skupina (na př. rodina) může letět v samostatné koji, lidé si mezi sebou sdělují dojmy a je to příjemější než když by byly sami. Společný zážitek se spíše umocňuje, nikdy jsem si nevšiml opaku. Také nelétáme plně vytíženi, získáváme tak větší přebytek výkonu a prostor pro klienty. I tak nám ekonomika letu vychází poměrně rozumě a nikdo se nemusí bát zmiňovaného krachu ani ztráty financí. Možná budeme mít v počátku trochu problémy s kapacitou, letošní podzim nám neumožňuje provést těch zhruba 40 letů v krátkém termínu. Ale to nevadí, rok je dlouhá doba a třeba v druhé polovině září budou stabilnější podmínky. Ke zmiňované praxi si dovolím podotknout, že Českou vzduchoplaveckou jsme založili zhruba před 10 lety ale je pravda že komerční lety balonem provozujeme první sezonu. Náš „drobeček“ byl uveden do provozu v říjnu minulého roku. Létáme velmi často, někdy i několik letů za den a letových hodin nalétáváme v průměru řádově více než je u běžných balonů obvyklé. Praxi máme dostatečnou. Navíc balon je kvalifikován jako letadlo pro komerční využití a tak musíme splňovat všechny velmi přísné letové i legislativní podmínky. Naší konkurenci (panu Karlovi) bych chtěl vzkázat, že se nemusí obávat „devastace“ trhu, že se jedná o testovací akci spíše ojedinělou.
    Děkuji za pozornost, Zdeněk.

• Věra Kautová před 2 roky

Milí přátelé,
    ráno jsem si snažila zaregistrovat 3 letenky,nejsem si ale vůbec jistá, jestli úspěšně. Můžete mi, prosím, dát vědět, jak to s mým pokusem dopadlo?
    Děkuji, Věra Kautová

Přidat dotaz

Diskuze k této nabídce je již uzavřena.
Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu a vyjářit tak svůj názor na nabídku, učiňte tak prosím na naší stránce na Facebooku nebo nám zašlete e-mail na adresu slevy@slevomat.cz.

V případě příspěvků mimo téma, urážilivých nebo rasistických si Slevomat.cz vyhrazuje právo tyto nevhodné příspěvky smazat.