Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Velká trampolína Markus Pedriksen. Nosnost 150 kg

SG Logistics, s.r.o. 148 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Jitka

Dobrý den,


také sháníme pro svého malého syna trampolínu a proto jsem již zhruba zjistila jaké typy a za jaké ceny se pohybují na našem trhu.
Nerozumím, proč inzerujete 44% slevu, na trampolínu – 305 cm, když za cenu od 4000,– se standartně prodává, i v plné výbavě.
S výrobou v Číně u jiných trampolín nesouhlasím, jelikož spousta z nich se vyrábí, (u některých jen části), v USA nebo v Německu. 


Z mého pohledu je tedy tato sleva nezajímavá a jelikož jste přímými dovozci, tak velmi zavádějící!
Slevomat.cz

Dobrý den, JItko. Děkujeme za Váš příspěvek, v době, kdy jsme uveřejnili slevu jsme měli cenu skutečně nejlepší na trhu. Nyní ale je v podstatě již téměř po sezóně a tedy logicky nasotupili i slevy. Ale stále se nemusíte díky nám starat o dopravu, ta je zdarma a ručíme za kvalitu, tak jak jste u nás zvyklí. Děkujeme a přejeme příjemné skákání :-)

radim

dobrý den chci se zeptat zda je možno objednanou trampolinu zaplatit při převzetí dopravci tak zvaně na dobírku

Slevomat.cz

Dobrý den Radime, bohužel na dobírku nezasíláme. Hezký den !

David

Dobrý den. Právě jsem dostal info od přepravce, že mi tramoplínu veze, ale balík má 9kg a vy uvádíte:
Baleno ve 2 krabicích o rozměrech: 



Krabice 1: 124×50×23 cm, 36 kg

Krabice 2: 106×42×16 cm, 19 kg 


To je rozdíl 45kg na váze. Kde je chybička? Díky a hezký den
Slevomat.cz

Dobrý den Davide, zřejmě Vám přepravce sdělil nesprávný údaj. Všechno by mělo být v pořádku :-) hezký den !

FIlip

Dobry den, bude k dispozici i jiny rozmer trampoliny?
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den Filipe, bohužel jiný rozměr v současnosti nemáme a v příštích týdnech ani neplánujeme. Hezký den !

míra

Dobrý den, v návodu není popsáno spojení obvodového kruhu,ptám se z důvodu demontáže po sezoně.děkuji za odpovědˇ,přeji hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý den, stačí vyšroubovat šroubky a manuálně rozpojit do sebe zasunuté trubky . je to rychlé a jednoduché :-) hezký den !

Helena Přibáňová

Prosím o informaci,kde bych sehnala 2 tyče na ktrých je natažena ochranná síť.Mám trampolínu průměr 3,05m.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Heleno, každý výrobce prodává jiný typ trampolín, liší se tloušťka tyčí, způsob uchycení apod. Bylo by nejlepší se obrátit na prodejce trampolíny, od kterého jste to koupila. Hezký den !

Irena

Dobrý den, v předchozí akci jsem si zakoupila stejně velkou trampolínu CrazyJump, i cena byla prakticky stejná. Tato trampolína nám naprosto vyhovuje. Teď bychom rádi ještě jednu. Myslíte, že aktuálně nabízená trampolína je srovnatelná? Děkuji :-)

Slevomat.cz

Dobrý den Ireno, tahle je dokonce lepší a stabilnější, Crazy Jump měla 3 nohy, tato naše má 4 nohy a více pružin. Také je atestovaná na vyšší nosnost. Určitě neprohloupíte :-) Hezký den !

Dana

Dobrý večer,
je na trampolínu poskytována záruka? Bude možné koupit náhradní díly (pružiny, krycí límec pružin,…)?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Dano,
samozřejmě, záruku poskytujeme standardní dvouletou. Co se týče náhradních dílů, v rámci záruky je samozřejmě v případě poškození poskytneme bezplatně, po uplynutí záruky je budeme ještě nějakou dobu prodávat. Hezký den !

Romana

Také jsem nikde název nenašla (nic o něm neví ani Google…). To ve mne nevzbuzuje důvěru. Jaké máte reference, v jaké zemi je výrobek vyroben, jak by se případně řěšila reklamace apod.? Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Romano, jedná se vlastní značku společnosti Slevomat. Brzy spustíme webové stránky této značky, kde se vše podstatné dozvíte :-) Jelikož jsme sami dovozci, případné reklamace si řešíme sami. Výroba je v Číně, stejně jako u jiných trampolín dostupných na českém trhu. Dovozce u všeho zboží je náležitě uvedeno na krabicích, trampolíny prošly přísnými testy, není se tedy čeho bát :-) Hezký den !

David Hanuš

Dobrý den,
chci se zaptat ohledně dopravy, je možné si dopravu naplánovat na víkend? Rád bych trampolínu zakoupil na chalupu, ale jsme tam jen o víkendu. Děkuji Hanuš

Slevomat.cz

Dobrý den Davide, bohužel doručení probíhá pouze v pracovní dny, ale dalo by se s přepravní službou určitě domluvit na páteční odpoledne. Vzhledem k rozměru by se Vám trampolína taktéž vešla do auta. Hezký den !

Sylva Krčmová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na výrobce trampolíny. Název Markus Pedriksen nikde nemohu najít.
Děkuji
Sylva

Slevomat.cz

Dobrý den Sylvo, dovozce trampolín je přímo Slevomat.cz, resp. spol. SG logistics, která pro Slevomat zajišťuje logistiku. Hezký den !

adel

Dobrý den,chci se zeptat kolik ma trampolína pružin?děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Adel, jak píšeme v textu – 64 ks. Hezký den !

Markéta

Dobrý den, je možné využívat trampolínu i v domě? Resp. jak vysoká by měla být místnost, aby bylo skákání na trampolíně bezpečné. Asi to není úplně zodpověditelné, protože určitě záleží na zdatnosti skokanů, ale dalo by se to aspoň trochu říct? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Markéto, počítejte, že na trampolíně bez problémů vyskočí osoba i metr – metr a půl vysoko. Výška trampolíny je od země 65 cm plus výška postavy + aspoň těch 100–150 cm rezerva. Hezký den !

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru