Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

645 Kč za samonafukovací karimatku Tramper. Na výběr z 5 druhů. Do stanu, pod širák i do bytu. Váš pohodlný spánek se slevou 50 %.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Synergy

Dobrý den. Toto se týká poštovného u objednávek na webu za běžné ceny, nikoliv této slevové akce. U této akce se platí poštovné 99Kč za zásilku.

Petra

Děkuji za odpověď. Ještě bych se chtěla zeptat, jak je to s poštovným, jelikož na vašich stránkách uvádíte, že poštovné je nad 1000kč zdarma. Bude to platit i v případě objednání více karimatek???

Petra

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, když budu chtít karimatku classic a už ji nebudete mít, vrátíte mi peníze nebo mi pošlete mummy, která se mi nehodí a tudíž jí nechci???

Synergy

Dobrý den.
Pokud nastane problém s vykrytím voucheru, budeme řešit situaci individuálně a nějak se to pokusíme vyřešit. Pokud bychom se nedohodli, myslím že Slevomat nabízí vrácení peněz do dvou týdnů. Ale pokusíme se Vám vyjít vstříc.

Franz

Také by mě zajímala odpověď na předchozí dotaz ohledně zamluvení karimatky.....

Tereza

Dobrý den, dnes jsem si zde objednala 3 vouchery a budu to platit bankovním převodem u kterého však trvá 2–3 dny než mi přijdou vouchery s kódem, jde si nějak zamluvit karamitky, které bych chtěla? Nechci aby na mě zbyli pouze mummy

Synergy

Dobrý den.
Classiků v červené barvě je zatím dostatek, ne všechny vouchery byly uplatněny.

Synergy

Zboží odesíláme podle připsaných plateb za dopravu, doporučuji ji proto klidně zaplatit hned, kdyžtak zavolejte…

Synergy

Bohužel je již doprodané i provedení classic v modré barvě. Nyní je k dispozici classic v červené barvě a mummy v zelené nebo modré barvě,

Ollie

Ještě mám jeden dotaz ohledně odstínu modré barvy, jelikož se na fotografiích u jednotlivých typů dost liší (zřejmě rozdílným nasvícením): je v reálu barva hodně tmavá, skoro dočerna, jako na obrázcích u provedení „blue mummy“, anebo se spíše blíží světlejšímu odstínu jaký ukazuje fotografie u typu „blue classic“?
Děkuji za odpověď.

Synergy

Dobrý den.
Barvy jsou samozřejmě skresleny osvětlením při focení i zobrazením na monitoru. Barva je řekla bych středně tmavá, určitě není do černa

Slevomat.cz

Provedení classic v zelené barvě je již doprodáno, prosíme do emailu si objednávejte jinou barvu.
děkujeme za pochopení a přejeme hezký den

Ollie

Dobrý den,
v jednom z předchozích příspěvků píšete, že karimatka Tramper Classic v zelené barvě je doprodaná. Je nějaká šance, že bude toto provedení ještě k dispozici do konce platnosti voucheru (31.5.)?
Děkuji.

Synergy

Dobrý den.
Zájem o zelené provedení je opravdu velký, ale bohužel je již vyprodaný a další kusy v tuto chvíli nejsou ve výrobě.

Ondřej

Škoda, že jsou tak krátké. Měřím 183 cm, což není na dnešní dobu vůbec mnoho. Klasická karimatka sice měří také jen 180 cm, ale u těchto nafukovacích se bojím, aby to nebyl problém…

Synergy

Dobrý den.
Kolega měří 187cm a používá přesně tento typ karimatky. Říká, že při spaní je stejně trochu skrčený (pokrčené nohy, prohnuté tělo), tak že s tím nemá žádný problém.
Nebo pak máme v normální nabídce prodlouženou verzi v délce 198cm.

Zouza

Všem váhajícím trempíkům karimatku doporučuji.Sama lituji,že jsem ji manželovi koupila před měsícem (i když prodlouženou velikost). Já jí dostala dárkem loni a i přesto, že jsem samá kost, normálně se ve stanu moc nevyspím,protože mě všechno tlačí a je mi stále zima, přestože nám počasí v noci nepřálo, vyspala jsem se parádně a má drahá dvoumetrová polovička klepala kosu.:-) Sama teď objednávám tři švagrové pro děti.
Ještě bych se chtěla zeptat, zda si mohu touto cestou zamluvit dvě červené a jednu modrou karmošku? vše klasik, děkuji

Synergy

Dobrý den.
Děkuji za kladné hodnocení. Jsem ráda, že károšky slouží a že jste spokojeni.
Za tak pěkné hodnocení Vám karimatky zamluvím, ale napište mi to prosím do e-mailu a proveďte platbu co nejdříve, rezerervuji Vám je do pátku.

Adam Bílek

Tvrdíte, že „Každopádně na karimatkách Haven Tramper se vám bude spát skoro jako ve vaší posteli.“. Máte alespoň osobní zkušenost?

Synergy

Dobrý den.
Abych řekla pravdu, tak já ne. Spím opravdu jen v té posteli. Ale kolegové je používají už několik let – buď provedení Tramper (3cm) nebo i Moonwalker (2cm) a jsou s nimi spokojeni.

ivbuk@seznam.cz

Mohu si karimatku vyzvednout osobně.Jezdíme tímto směrem na chalupu. Máte otevřeno i v sobotu,
Děkuji Iva

Synergy

Dobrý den.
Osobní vyzvednutí je samozřejmě možné. Ale bohužel jen od pondělí do pátku. Pokud jezdíte jen o víkendu, zavolejte mi a zkusíme se nějak domluvit.

Zita

dobry den,muzete mi vysvetlit jak to funguje?rozbalim ji a ona se sama nafoukne?!jaka je vyska po nafouknuti?!nejak jsem to nepochopila…dekuji

Synergy

Dobrý den.
Karimatku rozbalíte, otevřete ventil a ona nasaje vzduch. Hlavně při prvních nafouknutích je potřeba ji dofouknout ještě ústy (tím jak je dlouho složená, tak se hned tak nenafoukne). Poté ventil uzavřete. Když ji chcete složit, otevřete opět ventil a vzduch vytlačíte. Tloušťka karimatky je 2,5–3cm, podle nafouknutí. Obzvláště lidem s vyšší hmotností doporučujeme karimatku ještě přifouknout, aby byla komfortnější.

Synergy

Dobrý den.

Provedení classic v zelené barvě je již doprodáno!!!!

Klára

Dobrý den,
jakou má karimatka nosnost?
Děkuji

Synergy

Dobrý den.
Nosnost karimatky je do 150kg. Pouze je nutné ji při větší zátěži více dofouknout.

JITKA

vybrala jsem si karimatku blue classic,ale nevím,kde to mám odkliknout,aby mi nepřišel jiný druh nebo jiná barva

Synergy

Dobrý den.
Při objednání voucheru není třeba vybírat jaké provedení chcete. To prosím uveďte až do e-mailu s číslem voucheru a Vašimi kontaktními údaji.

Miluška

Při dvou kusech se platí poštovné 2×, nebo jen jednou?

Synergy

Dobrý den.
Poštovné při zaslání více kusů na jednu adresu platíte pouze jednou.

Miluška

Dobrý den, zaplatila jsem kartou Maestro. Prosím o informaci, co se týče poštovného, mám Vám ho tedy zaslat na b.ú., nebo ne (informace pod slevou)? Moc jsem nepochopila, zdali poštovné bude vykompenzováno kredity (žádné se mi nenačetly), nebo tak, že ho vůbec nebudu do 31.5. platit?

Synergy

Dobrý den.
Poštovné uhraďte na náš účet uvedený u akce. Platbu Vám pak vrátí kreditní společnost.

Martin

Dobrý den,
když je tedy karimatka mummy o něco málo menší a skladnější, proč má ve vlastnostech produktu napsáno, že je o 40g težší než karimatka classic. Co dělá těchto 40g karimatku mummy težší?
Děkuji za odpověď.

Synergy

Dobrý den. Je to přesně naopak … mummy je o 40g lehčí než classic, u popisu došlo k prohození údajů.

Petr Ošlejšek

Dobrý den,
v popisu je chyba classic je oproti druhé těžší.

Synergy

tak to opravdu špatně … provedení classic váží 740g a provedení mummy váží 779g. Došlo k prohození údajů.

Synergy

Omlouvám se, mummy váží 740g a classic 779g.

Ivana

Dobrý den, je nějaký funkční rozdíl mezi typem mummy a classic, nebo je skladnější? děkuji za odpověď, v čem se liší.

Synergy

Dobrý den.
Určitě, karimatka mummy je o něco málo menší a skladnější.Pro­vedení classic je zase pohodlnější.

Jaromir

Dobrý den,
vztahuje se na tuto nabídku akce dopravy zdarma při platbe pomocí MasterCard?
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den Jaromíre,

ano, i na tuto akci se vztahuje dopravné zdarma, při platbě kartou MasterCard. 

Děkujeme za Váš dotaz :-)
Rosta

Je povrch karimatky protiskluzny, aby nesklouzaval spacak na nerovnem povrchu.

Synergy

Dobrý den. Protiskluzná je pouze spodní strana karimatky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita