Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

75% sleva na chiptuning vašeho vozu

3,5 / 5 ABC tuning Brno  (mapa) 69 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Karolína

Dobrý den, kde najdu Vaší pobočku v Jablonci nad Nisou? Děkuji.

Ing. Juráček Michal

Dobrý den paní Karolíno. V Jablonci nad Nisou žádnou pobočku nemáme, ale jezdíme do Liberce do JL Tuning, nebo do Nescar Toyota, tak je možné spojit při této cestě návštěvu k Vám přímo na adresu. Jezdíme totiž i přímo k zákazníkům s mobilní laboratoří a neučtujeme si ani korunu navíc. S čím Vám můžeme pomoci? Děkujeme za Váš zájem o naše služby. Ing. Juráček Michal – Abc Servis

Petr

Nissan Primera WP12, r.v. 2005, 1,9 TD, 88 kW

ABC Tuning ČR

Dobrý večer pane Petře, zvýšení výkonu je po úpravě stupeň 1.optimal o 25PS, točivý moment +58Nm a snížení spotřeby je po úpravě v průměru o –0.8 litru dolů, cena po slevě vč. DPH je 1850,–Kč, děkuji a hezký večer přeje Lucie Čermáková.

Tomáš SKOTÁK

Dobrý den,
lze provést chiptuning na vozidle Nissan Maxima QX, obsah. cca. 2970, výkon 142 KW, palivo: benzín, RV. 1997. Jaké jsou výstupní data po provedeném chiptuningu?

S pozdravem Skoták

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Skoták, ano u vozu Nissan je možná, stupeň 1.optimal zvýší výkon o 26PS, točivý moment +54Nm a spotřeba se sníží o –1.6 litru dolů, cena po slevě vč. DPH je 2980,–Kč děkuji a hezký večer přeje Lucie Čermáková.

Tomáš SKOTÁK

Dobrý den,
lze provést chiptuning na vozidle Nissan Maxima QX, obsah. cca. 2970, výkon 142 KW, palivo: benzín. Jaké jsou výstupní data po provedeném chiptuningu?

S pozdravem Skoták

ABC Tuning ČR

odpověd níže …

Michal

rok výroby je 2007. Děkuji

ABC Tuning ČR

Děkuji Vás za upřesnění roku výroby, u tohoto motoru je zvýšení výkon stupeň 1. optimal +11PS, točivý moment +24Nm a spotřeba se sníží v průměru o –1.1 litr dolů v průměru, cena po slevě vč. DPH 1980,–Kč, hezký zbytek dne přeje Lucie Čermáková.

Michal

Dobrý den,
mám opel corsa D 1.2 (59kw). Jaká bude cena po slevě a výsledné vylepšení KW a spotřeba? Děkuji.

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Michale, děkuji za dotaz ale potřebuji znát rok výroby vozu, děkuji a jsem s pozdravem Lucie Čermáková.

Michal

Dobrý den, mám Kia Pro_Ceed 2009 a motor 1,6 CRdi
85 kw, cena je mi jasná, o kolik dojde ke snížení spotřeby? A původní data zálohujete pouze u Vás, nebo je dodáte na CD i pro mě?

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Michale, u Vašeho vozu Kia se sníží spotěba po úpravě v průměru o –0.9 litru dolů, jinak data zálohujeme, pokud vůz do 5.ti let prodáte vrátime je zpět načipujeme jiný vůz zdarma, jinak je možné je d´t v kopii na CD nebo poslat e-mailem, díky a hezký den přeje Lucie Čermáková.

Martina

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat kolik by stál chiptuning na Škodu Octavia 1.4 59kW r.v. 2010 a o kolik by se zvedli kW a snížila spotřeba? Děkuji

ABC Tuning ČR

Dobrý den paní, slečno Martino, u Vaší Octavie se zvýší výkon po úpravě stupeň 1. optimal o 12PS, točivý moment +28Nm a spotřeba se sníží o –1.3 litru dolů v průměru, cena po slevě je vč. DPH 1.980,–Kč děkuji a hezký den přeje Lucie Čermáková.

Michal Lohr

Vyhledával jsem na internetu po negativních příspěvcích na vaší adresu a zajímalo by mě tedy ještě jedna věc. Jak probíhá měření před přečipováním a somozřejmě po?

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Lohr, program na Váš motor je na motorové brzdě již změřen proto kupujete produkt který je funkční a se zárukou 5.let, jinak pokud by jste chtěl změřit i Váš vůz je to možné v Praze a cena za jedno změření je 1500,–Kč, pokud se to tedy udělá před i po úpravě je cena 3000,–Kč za obě změření, děkuji a hezký den Vám přeje Lucie Čermáková.

Dominik Vašírovský

Dobry den,
BMW E46, 320i, r.v. 1999, diky.

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Dominiku, u Vašeho BMW je zvýšení výkonu o 18PS, točivý moment +42Nm spotřeba klesne stupněm 1.optimal program o –1.4 litru dolů, cena po slevě vč.DPH 2.050,–Kč, děkuji a jsem s pozdravem Lucie Čermáková.

Jan

Dobrý den,
nemáte právě nejlepší reputaci v odborných končinách, nebo se snad už něco změnilo? 


http://mateju.bigbloger.lidovky.cz/c/100287/ABC-Podvod-Group-as.html


Chtěl bych vidět ty auta na brzdě
ABC Tuning ČR

Dobrý večer pane Honzo, reaguji na dotaz, někdy i odborné končiny píší na zakázku někoho v médiích toho je plno každý den, k dalším dotazu mohu jen dodat že programy jsou ověřené a s garancí jako u konkurenčních renomovaných firem kam se řadí ABC Tuning za 20.let č.1 na trhu ve službách chiptuningu, hezký večer přeje Lucie Čermáková.

Romana Barošová

dobrý den mám seat ibiza ST r.v. 2010, 1,4 obsah a 63kW.díky

ABC Tuning ČR

Dobrý večer paní, slečno Bartošová, u Vašeho vozu se zvýší výkon po úpravě stupeň 1.optimal o 14PS, točivý moment +29Nm a spotřeba se sníží po úpravě v průměru o –1.3 litru dolů a cena je po slevě vč. DPH 2398,–Kč, děkuji a jsem s pozdravem Lucie Čermáková.

Michal Lohr

A poslední dotazy. Jak dlouho přečipování trvá? Jak je to s následnou platbou za čiptuning? Dáváte zálohu původního softwaru? Máte zdarma případné přečipování na původní hodnoty? Možná se zdám otravný, ale chci aby bylo vše jasné před obchodem.

ABC Tuning ČR

Úprava, trvá asi hodinu a půl, platba je hotově po úpravě, záloha software je u nás standartně, na úpravu lze vrátit zdarma na požádání nebo dát do jiného vozu formou převodu v 5.ti let, jsem na příjmu děkuji. LČ

Michal Lohr

Vy uvádíte 18 koní a úsporu 0.8 litru. U konkurence uvádí + 18 ale kW a –0.4 litru což je docela rozdíl. Jak úprava probíhá? Děláte před zásahem měření současných hodnot a pak nových?

ABC Tuning ČR

Ano hodonty měříme, u nás je úprav v režimu optimal program což je nej pro motor, nezvyšujeme i tolik výkon proto spotřeba klesne tolik, hezký den přeji LČ.

Michal Lohr

Dobrý den. Pokoušel jsem se o dotaz přes email, ale zde to možná bude rychlejší. Nenašel jsem na vašich stránkách svůj automobil Renault Megane II, r.v. 2005, 1,5dci , 74 kW. Mohl bych znát cenu po slevě, navýšení výkonu, točivého momentu a pobočky v Plzni? Děkuji

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane, cen po slevě je vč.DPH 2470,–Kč a zvýšení výkonu je po úpravě o 18PS, točivý moment +39Nm spotřeba klesne o –0.8 litru dolů, díky a jsem s pozdravem Lucie Čermáková.

ABC Tuning ČR

Pobočka v Plzni je u Olympie ale adresu Vám dáme den dopředu jak pojede technik den dopředu. Děkuji LČ.

El Nicko Jakub

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat nakkolik by vyšlo chipnout Alfa Romeo 147 1.6ts 88kw r.v. 2001. Děkuji za odpověď

ABC Tuning ČR

odpověd je nad dotazem děkuji LČ.

El Nicko Jakub

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat nakkolik by vyšlo chipnout Alfa Romeo 147 1.6ts 88kw r.v. 2001. Děkuji za odpověď

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Jakube, cena po slevě vč. DPH je u Vaší Alfy 2050,–Kč děkuji a jsem s pozdravem Lucie Čermáková.

Radek Fotr

Dobry vecer, mam dotaz ohledne ceny po zakoupeni voucheru na vozidlo Opel Vectra, 1.9 CDTI, 88kw.
Predem dekuji

ABC Tuning ČR

Dobrý večer pane Fotr, u Vašeho vozu Opel je zvýšení výkonu o 30PS, točivý moment +65Nm a spotřeba se sníží po úpravě v průměru o –1.2 litru dolů, cena po slevě je vč. DPH 2489,–Kč, děkuji a hezký večer přeji. Lucie Čermáková

Jaroslav Staniček

Dobrý den,
zajímalo by mne, čím se liší přečipování shodného motoru 1,5 dCI 81 kW/240 Nm např. u Renaultu Scénic (cena 10890,– Kč) a Dacia Duster (cena 13189,– Kč). Je to chyba Vašeho ceníku, nebo je v něčem rozdíl za 2299,– Kč??? Jak získám kontakt na Vašeho smluvního partnera v Havířově?
Děkuji za odpověď ve Vašem zákaznickém fóru.

ABC Tuning ČR

Dobrý večer pane Jaroslave, ohledně ceny jsem již psala na Váš email jelikož zde ještě dotaz nebyl zobrazen, jak budete mít voucher koupený poslete ho emailem nebo zavolejte telefonicky jak je to na něm psané na tel 777 608 543 a domluvte si termín
dopředu den až dva, kolega Vám řekne kde technik bude a tam to u našeho partner servisu můžete zrealizovat, děkuji a hezký večer přeje Lucie Čermáková.

Pavel

Dobrý den, mám v automatu Espace (r.2004) 2.2 dCi 110 Kw, jež v nabídce ale nemáte. Raději se zeptám, zda děláte i na tento vůz chipování? Jak by to vypadalo po Vaší úpravě a jaká by byla cena s tímto voucherem? Děkuji

ABC Tuning ČR

Dobrý večer pane Pavle, tento motor také čepujeme, zvýšení výkonu je po úpravě stupeň 1. optimal o 38PS, točivý moment +76Nm a spotřeba se sníží po úpravě v průměru o –1.4 litru dolů, cena po slevě vč. DPH je 2985,–Kč, díky a jsem s pozdravem Lucie Čermáková.

Burian

dobry den, prosim o cenu a nove parametry pro Renault Laguna 2 1.9 Dci 88kW r.v.2003? dekuji

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Burian, cena u Vašeho vozu Renault je po slevě vč. DPH 2895,–Kč a zvýšení výkonu je o 32PS, točivý moment +64Nm a spotřeba se sníží v průměru o –1.1 litr dolů, děkuji a jsem s pozdravem Lucie Čermáková.

Petr

Dobry den jaka by byla cena a hodnoty na chiptuning po sleve.Mam
Ford Galaxy 2TDCI 96 kW a rok 2007.Dekuji

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Petr, cena u vozu Galaxy je po slevě vč. DPH 3.600,–Kč, zvýšení výkonu je po úpravě o 35PS, točivý moment +79Nm a spotřeba se sníží o –1.2 litru dolů v průměru, děkuji a jsem s pozdravem Lucie Čermáková.

David Šolc

Dobrý den, prosím o cenu a hodnoty, jaké by šli udělat na Passatu B5, 1.9TDi 81kW AFN r.v. 99. Děkuji

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Šilc, zvýšení výkonu stupeň 1.optimal program u Vašeho vozu je o 35PS, točivý moment +84Nm, spotřeba se sníží v průměru –0.8 litru dolů, cena po slevě vč. DPH je 2950,–Kč, děkuji a jsem s pozdravem Lucie Čermáková.

Jan Rouša

Dobrý den, prosím o cenu na Passat B6 1.9TDI r.v. 2006, děkuji

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Rouša, cena u Vašeho Passatu je po slevě vč.DPH 2390,–Kč diky a hezký den přeje Lucie Čermáková.

Martin

Dobrý den,
zajímala by mě cena a hodnoty navýšení výkonu a krouťáku pro vůz Alfa Romeo 159 2,4 JTDm, r.v. 2007.

 Děkuji

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Martine, u Vaší Alfy Romeo je zvýšení výkonu stupeň 1.optimal o 38PS, točivý moment +76Nm a spotřeba se sníží v průměru o –1.4 litru dolů, cena po slevě vč. DPH je 3890,–Kč, hezký den přeje Petr Juráček.

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Petře, výšení výkonu je po úpravě u Vašeho Superbu stupeň 1.optimal o 35PS, točivý moment +75Nm a spotřeba se sníží v průměru o –1.2 litru dolů, cena po slevě vč. DPH je 3600,–Kč, hezký den přeje Lucie Čermáková.

Petr

obrý den, chtěl bych se zeptat na Škodu Superb 1,9 TDi 103Kw rok výroby 2009, manuál. Jak by to vypadalo po Vaší úpravě a kolik by byla cena s tímto voucherem? Kde všude provádíte chiptuning? Děkuji

Petr

obrý den, chtěl bych se zeptat na Škodu Superb 1,9 TDi 103Kw rok výroby 2009, manuál. Jak by to vypadalo po Vaší úpravě a kolik by byla cena s tímto voucherem? Kde všude provádíte chiptuning? Děkuji

ABC Tuning ČR

odpověd níže…

Petr

obrý den, chtěl bych se zeptat na Škodu Superb 1,9 TDi 103Kw rok výroby 2009, manuál. Jak by to vypadalo po Vaší úpravě a kolik by byla cena s tímto voucherem? Kde všude provádíte chiptuning? Děkuji

ABC Tuning ČR

odpověd níže…

Petr Hanák

Dobrý den,
proč mi lžete ? Vaše firma se předpokládám, asi jen přejmenovala, když firma která je na videu http://www.kamvbrne.cz/prezentace/auto-abctuning.php byla na web stránkách, na kterých ted jste vy a sídlíte i na stejné korespondenční adrese.

Marek Kolář

Dobrý den, mám vůz VW Touereg 4,2 TDi kde je cena dle tabulek 22900kč bez dph, bude platit opravdu na tento vůz sleva 75% což bude super cena, už jsem Váš zákazník dělalo se nám asi 60.kamionů a 12 manažerských vozidel a vše OK je to asi 2.roky zpět diky za odpověd. Kolář

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Kolář, kolega Vás o akci informoval správně, cena se slevou platí a tím že jste VIP zákazník dostanete od nás ještě malý dárek, hezký den Vám přeji. Lucie Čermáková

Laďa

Je zajímavé, že někdo tu poukáže na negativní zkušenosti a buď se jedná o smyšlené či nepravdivé příběhy a nebo o člověka od konkurenční firmy, který to zmiňuje. Chápu Vaši obranu, že se snažíte takovéto příspěvky potlačit, abyste nepřišli o obchod, ale já zase nevěřím tomu, že by si lidi z automobilového klubu, v němž jsem členem, účelově vymýšleli. Nicméně negativní reklama je taktéž reklamou a jakožto naivní člověk věřím, že jste se v minulosti poučili a oproti těm předchozím rokům jste někde jinde, než se psalo.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Láďo. A proč to nevyzkoušet :-) Uvídíte sám. Věříme, že budete velmi mile překvapen

ABC Tuning ČR L.Čermáková

Zdravím Láďo ještě jednou, je to tak že doba i lidé se mění ale na spokojenosti si zakládáme na prvním místě, hezký večer přeji. Petr Juráček

Vlastimil Novotný

Dobrý den.
V ceníku jsem nenašel Škodu Fabii I, r.v. 2000, motorizace 1,9 TDI 74 kw…Jak by to vypadalo u této ? Cena a nárůst výkonu a krouťáku a nížení spotřeby ?
Děkuji.

ABC Tuning ČR

Dobrý večer pane Vlastimile, u Vaší Fabie TDI PD je zvýšení výkonu stupeň 1.optimal program o 36PS, točivý moment +79Nm a spotřeba se sníží v průměru o –0.6 litru dolů, cena po slevě vč. DPH je 2495,–Kč, díky a jsem s pozdravem Petr Juráček.

Jaroslav Kratochvíl

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Škodu Octavii 1,9 TDi 81Kw rok výroby 2001. Jak by to vypadalo po Vaší úpravě a kolik by byla cena s tímto voucherem? Děkuji

ABC Tuning ČR

Dobrý večer pane Jaroslave, zvýšení výkonu je po úpravě u Vašeho vozu o 35PS, točivý moment +84Nm a spotřeba klesne po úpravě o –0.8 litru dolů v průměru, cena po slevě je vč. DPH 2950,–Kč, díky a jsem s pozdravem Petr Juráček.

Petr

Dobrý den, mám dotaz kolik bude stát chiptuning po slevě na Ford Focus- benzín 1,6 74kw r.v. 2009 a jaké budou parametry- výkon, točivý moment a spotřeba
děkuji za odpověd

ABC Tuning ČR

Dobrý večer pane Petře, u Vašeho vozu Ford je zvýšení výkonu stupeň 1.optimal +14PS, točivý moment +32Nm a spotřeba se sníží v průměru o –1.2 litru dolů, cena po slevě vč. DPH je 2490,–Kč, díky a jsem s pozdravem Petr Juráček

Ondřej Lešák

Děkuji, cena se zdá býti zajímavá. Disponuji ještě jedním autem. Co umíte a za kolik s Citroen C3, 2004, 1,4 HDI, 50kw.

ABC Tuning ČR

Dobrý večer pane Lešák, u motoru 1 4 HDi je zvýšení výkonu o 22PS, točivý moment +45Nm a spotřeba se sníží o –0.8 litru dolů v průměru, cena po slevě vč. DPH je 2490,–Kč. Díky a hezký večer Vám přeji. Petr Juráček.

Ondřej Lešák

Dobrý den, mám chrysler Crossfire, 3,2i, r.v.2004, 160 kw. Chipujete i tento model, popřípadě prosím o sdělení ceny po slevě. Jsem z Prahy, kde je možné slevu uplatnit?

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Lešák, , tento motor lze také chiptuningovat, zvýšení výkonu je stupněm 1.optimal o 28PS, točivý moment +64Nm a spotřeba se sníží v průměru o –1.6 litru dolů, cena po slevě vč. DPH je 4.298,–Kč, v Praze je to možné provést na Černém Mostě, v Čakovicích nebo ve Stodůlkách, díky a jsem s pozdravem Petr Juráček.

Tomáš Jelínek

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat kolik by stál chiptuning na Renault Laguna II 1.8 16V 88kW r.v. 2003 a o kolik by se zvedli kW a snížila spotřeba? Díky.

ABC Tuning ČR

Zdravím pane Jelínek, u Vašeho vozu Renault jsem už reagoval na nabídku kde je cena po slevě vč. DPH 2045,–Kč s tím že zvýšení výkonu stupeň 1.optimal je o 18PS, 42Nm a spotřeba se sníží po úpravě v průměru o –1.4 litru dolů, děkuji a jsem s pozdravem Petr Juráček.

Lenka

Dobrý den, vlastním VW Golf IV, 1.6, r.v. 1999, ve Vašem ceníku jsem našla cenu chiptuningu před slevou 9680 Kč, ale nenašla info o snížení spotřeby. Mohu poprosit o tuto informaci? Dále jsem se chtěla zeptat, zda se chiptunung musí zapsat do technického průkazu? Děkuji za odpověď.

ABC Tuning ČR

Dobrý den paní, slečno Lenko, chiptuning se po úpravě zapisovat do velkého TP nemusí dostanete jen certifikát o úpravě a ten Vám stačí na vše až půjdete na STK kde se měří emise atd. tím vším pak bez problému projdete, stupeň 1.optimal zvýší výkon u vašeho vozu o 16PS, točivý moment +38Nm a spotřeba se sníží o –1.3 litru dolů v průměru, cena po slevé vč. DPH je 2290,–Kč, děkuji a jsem s pozdravem Petr Juráček.

Kadlec

Po zkušenostech mých a známých lidí v mém okolí bych si konkrétně u Vaší společnosti nenechal provést chip tuning ani kdyby stál těch 300 Kč celkem. Já Vám před lety zaplatil 9000 Kč a na brzdě motoru se neukázalo vůbec nic natož pak při diagnostice… Ani jste to nenapojili jen vzali prachy.. Tudíž všechny varuju!!

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Kadlec, nevím jaké vozidlo se Vám dělalo ale pokud mi pošlete na email: info@abctuning.cz záruční list ihned a rád se na to podívám ale teď mohu jen říct že to píšete jen tak nebo z konkurenční firmy, hezký den Vám přeji, Petr Juráček.

karel

dobry den mama dotaz ,mam vw touran 2008 2.0tdi 103kw mužete napsat kolik bude stat chiptuning a okolik se mi zvíší vykon , spotřeba . moc děkuji kříž a prosim o adresu pobočky v Teplicich spozdravm k,kříž

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Karle, cena chiptuningu vč. DPH je po slevě 3600,–Kč a výkon se zvýší stupněm 1.optimal o 35PS, točivý moment +78Nm a spotřeba klesne o –1.2 litru dolů v průměru, děkuji a jsem s pozdravem Petr Juráček

Laďa

Tak snad jste se za těch pár let už zlepšili:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=search&mode=results

ABC Tuning ČR

Dobrý den Láďo, produkt je poskytován kvalitní technikou a dobrým teamem zaměstnanců kteří jsou školeni, ohledně fóra mohu dodat že informace jsou často smyšlené a nepravdivé, pokud by jste něco potřeboval neváhejte se na nás obrátit, hezký den přeji Petr Juráček.

Petr Hanák

Rok výroby transita 1996

ABC Tuning ČR

Díky za poslání informace, zvýšení výkonu by bylo u toho typu motoru možné stupněm 1.optimal o 26PS, 56Nm a spotřeba se sníží o –1.2 litru dolů v průměru, cena po slevě vč.DPH je 3840,–Kč děkuji a jsem s pozdravem Petr Juráček.

Karel

74kW

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Karel, chiptuning u Vašeho vozu zvýší výkon stupněm 1.optimal o 25PS, točivý moment +55Nm a spotřeba se sníží o –1.1 litr dolů v průměru, cena po slevě vč.DPH je 2550,–Kč

Karel

Dobrý den, prosím o změny výkonu a kalkulaci pro Focus combi 1.8TDCi 7/2004
 děkuji

ABC Tuning ČR

nabídka níže…

František

Dobrý den, nenašel jsem v ceníku Mazda 6, 2.0 diesel, 89kW, r.v. 2006. Můžete mi sdělit cenu? Děkuji

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane František, cena u Vašeho vozu Mazda je po slevě vč. DPH 3890,–Kč, díky a jsem s pozdravem Petr Juráček.

Petr Hanák

Dobrý den,
je možné poladit i Ford Transit 2,5 TD 63 kW za jakou případně cenu ?

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Hanák, jaký je rok výroby Vašeho Ford, díky za info a jsem s pozdravem Petr Juráček.

Pavel Karlík

Dobrý den, prosil bych o výslednou cenu a parametry úpravy u VW Passat B5, motor 1.6 AHL 74kW. Nenašel jsem ho ve Vašich tabulkách, děkuji.

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Karlík, u Vašeho vozu je cena po slevě vč. DPH 2290,–Kč, hezký den přeje Petr Juráček.

Masáro

Dobrý den,jaká by byla cena chiptuningu u vozu Ford
C-MAX 2007 1,8 Flexifuel + LPG
 Děkuji

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Masáro, cena chiptuningu u vozu C-Max je po slevě vč.DPH a nastavení LPG 3798,–Kč, hezký den Vám přeji. Petr Juráček

Wlayk Dwori

Dobrý den mám starší auto Mazda 323F mrkačka 1.6 16v SOHC – zdvihový objem 1597cm3, výkon 66kW, točivý moment 132Nm, chci se zeptat, jestli je možné chipovat i tohle auto. Děkuji za odpověď Dvořák

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Dwori, reaguji na Váš dotaz, tento motor jde také načipovat, zvýšení výkonu je stupeň 1.optimal +16PS, točivý moment +35Nm a spotřeba se sníží o –1.3 litru dolů v průměru, cena po slevě vč. DPH pokud si koupíte voucher na Slevomatu je 2120,–Kč, hezký den přeje Petr Juráček.

Petr Hanák

Prosím o cenu a parametry u Ford Galaxy 1,9 TDi 96 kW PD, dáváte i záruky, kdyby se mi náhodou po tom nárustu výkonu rozpadl motor, převodovka, spojka, homokynetáky, atd… ?

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Hanták, cena u Vašeho vozu Ford je po slevě vč. DPH 2495,–Kč a výkon se zvýší stupěn 1.optimal program o 30PS, točivý moment + 60Nm a spotřeba klesne o –0.9 litru dolů v průměru, hezký den přeji. Petr Juráček

Jakub A6

..a ještě jsem zapomněl jaký je nárůst výkonu a točivého momentu, event. snížení spotřeby? děkuji

ABC Tuning ČR

díky za dotaz, nárust výkonu je po úpravě stupeň 1.optimal program +35PS, 78Nm a spotřeba se sníží o –1.3 litru dolů v průměru, hezký den ještě jednou přeji PJ.

Jakub A6

Dobrý den, chvíli již o chiptuningu na svůj vůz audi A6 avant, 2,5TDI, 132kw, r.v. 1999 uvažuji a tato nabídka mě zcela fascinovala. Chci se zeptat na cenu po slevě s dph? děkuji

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Jakube, u Vaší AUDI A6 je chiptuning po slevě vč. DPH za 2498,–Kč, děkuji a jsem s pozdravem Petr Juráček.

Tomáš Jelínek

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat kolik by stál chiptuning na Renault Laguna II 1.8 16V 88kW r.v. 2003.

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Jelínek, chiptuning u Vaší Laguny by stál po slevě vč. DPH 2045,–Kč, díky a hezký den přeje. Petr Juráček

Pavel K.

Chci se zeptat na cenu chiptuning na vůz Audi A 3 , r.v.1997 obsah 1,6 benzín Děkují

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Pavle, cena chiptuningu u Vaší AUDI A3 je po slevě 1958,–Kč, díky a hezký den přeje Petr Juráček.

Jiri

Dobry den, umite i chiptuning na vuz s LPG? Golf IV 1.4 16V 55kW kod motoru AXP. Jaky jaky je narust vykonu a momentu při zachovani spotreby?

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Jiří, u Vašeho vozu s LPG chiptuning je možný, zvýšení výkonu je o 11PS, točivý moment +24Nm a spotřeba se sníží v průměru o –1.2 litru dolů, cena po slevě vč. DPH je 1893,–Kč, hezký den přeje Petr Juráček.

Tomáš

Dobrý den mám od vás načipovanou Audi A6 a jsem velice spokojen auto je daleko dynamičtějši a spotřeba mi klesla o litr a to nejezdim nijak pomalu. Ale dotaz mám k motorce Husgvarna 900 Nuda model 2013 o kolik by jste mi u ní navýšili výkon na spotřebě mi u ní ani tak nezáleží.dik za info.

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Tomáš, děkuji za pochvalu chiptuning u Vaší AUDI A6, u motorky Nuda 900 je zvýšení výkonu o 10% a cena je po slevě vč. DPH 3190,–Kč, hezký den přeje Petr Juráček.

Veronika Tribučkovi

Dobrý den, nenašel jsem svoje auto v ceníku. Mám Octavii Tour 1,9 TDi 66Kw. Jak by vypadalo čipnutí a co by to stálo. Děkuji Tribuček

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Tribuček, reaguji na Váš dotaz, chiptuning u Vaší Octavie TDI by stál po slevě vč.DPH 2150,–Kč, zvýšení výkonu je o 30PS, 65Nm a spotřeba se sníží o –0.6 litru dolů v průměru, hezký den přeje Petr Juráček.

Aleš

Zvláštní je, že prumerna cena chiptuningu napr. na Seat Ibiza 1.4 16V je 3 500 Kc (staci si projit nekolik renomovanych tuningovych firem). Dle Vaseho ceniku je to 9 500Kc, takze po sleve a zapocitani ceny voucheru je to cca 2 700 Kc. Vypada to na ucelove navyseni ceniku, aby byla vytvorena predstava velke slevy, protoze realna sleva je nejakych 23%. Slevomat by si na takoveto akce mel davat vetsi pozor, kazi zbytecne jmeno.

ABC Tuning ČR

Zdravím pane Aleš, nevím jaký máte vůz ale cena není účelově zvýšena ale je v ní i věrnostní program v rámci 60. měsíční záruky takže pokud majitel vůz prodá zdarma mu chiptuning zakoupeny přes Slevomat převedeme na nový vůz aniž by ho musel celý platit znovu, ceny jsou účtované na nové modely a salony i firmy tyto částky běžně platí, děkuji a jsem s pozdravem Petr Juráček – Zákaznické centrum služeb

Michal Krnáč

Zdravím, také mám stejný problém, v seznamu pro FIAT mi chybí fiat stilo, umíte chipnout 1,9JTD 85kw ? Poprosím Vás také a napsaní ceny bez slevy s DPH. Předem díky za info.

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Krnáč, reagovala jsem už na Váš email že potřebujeme znát rok výroby Vašeho vozu aby byla dle ceníku poslána nabídka, díky a jsem s pozdravem Lucie Čermáková – Zákaznické centrum služeb

Erik

Dobrý den, mám auto, které ve vašem seznamu chybí. Jak je to v tuningem? VW Touran 2.0 EcoFuel (CNG)

ABC Tuning ČR

Zdravím pane Eriku, reaguji na Váš dotaz, i vůz VW Touran na CNG čipujeme, zvýšení výkonu je po úpravě resp. nahrání nového programu programu přes diagnostickou zásuvku o 18PS, točivý moment +45Nm a spotřeba se sníží o –1.2 litru dolů v průměru, cena po slevě vč. DPH je 4890,–Kč, realizace je možná do druhého dne od objednání přes telefon nebo email, díky a jsem s pozdravem Petr Juráček.

Tomas Matousek

Dobrý den,
copak to je za chiptuning? cena 299,– při slevě 75%
tzn. původní cena byla 1200,– ?
Ale cena chiptuningu běžných osobáků se pohybuje mezi 3500 – 5000 kč
Je tam háček?

ABC Tuning ČR

Dobrý den pane Matoušek, reaguji na Váš dotaz, chiptuning za 299,–Kč je pouze cena voucheru který po zakoupení jak je psáno v nabídce předložíte a bude Vám započtena sleva –75% na chiptuning, jaký máte prosím znocku vozu, obsah motoru a rok výroby, kdykoliv můžete i volat na telefon 777 608 543, s pozdravem Petr Juráček – Zákaznické centrum služeb

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru