Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Permanentka do solária Alfasun Plus v libovolné hodnotě. Dokonalé a rovnoměrné opálení po celém těle ještě před létem a se slevou 70 %.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Dalibor

Ano máme výkonné solária základní cena 12 – 14 Kč první návštěvu doporučuji dle solária 6 – 8 minut
 díky

p.Anna

Brněnské Alfasun studio jsem navštívila poprvé a Můžu říci že jsem byla spokojená jak s odborně zaškoleným personálem tak i s ochotou s. recepční mě maximálně vyjít vstříc a proto se tam budu ráda vracet.

Dalibor

Dobrý večer
Děkujeme a těšíme se na Vaši další návštěvu.

Johhny

S manželkou už dlouho využíváme služeb tohoto studia a jsme nadmíru spokojeni a to jak s přístupem personálu tak i s jejich profesionalitou­.Vřele Všem doporučujeme.

Alfasun Brno

Děkujeme a těšíme se na Vaši další návštěvu.

milena

dobrý den, na stránkách brněnského studia je otevírací doba i v neděli. je to opravdu tak? děkuji za odpověď.

Nataša

Ano v neděli máme otevřeno od 16 do 20. hod. Těšíme se na Vaši návštěvu

Ivan Xivanx Odehnal

Já mohu Českobudějovickou pobočku jen doporučit, slečna co obsluhovala má přehled, dokáže poradit, vzorně se stará. Takže asi opět vememe nějaký voucher.
Jana: Většinou chodíme bez objednání a není problém.

Alfasun - péče o tělo

Děkujeme a těšíme se na další návštěvu.
Pěkný den

pavla

Dobrý den, mám atopický ekzém, mohu s tím do solárka? Pokud ano, potřebuji si k tomu zakoupit ještě nějaké opalovací krémy či něco takového? Nikdy jsem v solárku nebyla. Děkuji.

Nataša

Bohužel s atopickým exzémem bych Vám solárium nedoporučovala, mohl by se ještě rozbouřit, ale raději se poraďte se svým lékařem. Jinak naše studio umožňuje víe procedůr, jako např. lymfodrenáž, kavitace(odbou­rávání tuku)pokud by jste měla zájem, podáme Vám bližší informace.

Věra

No já mám svoji zkušenost, že s atopický exzém se mi v soláriu zlepšil, zrovna chodim na Dlouhou 1 a nemám problém.Kupuji si krém XXB před opálením.

Markéta P.

Dobrý den,
Ráda bych se zeptala, na přesnou adresu pobočky solária s touto akcí v Brně. V podrobnostech jsem se dopátrala ,že to je v Bohunicích, ulice Dlouhá č.p.1 (v 1.patře nad Albertem), je tato adresa tedy správná?? Děkuji.

Nataša

Ano to je správná adresa. tramvaj č.6,7,8 zastávka za krematoriem

Jana

Dobrý den, musím se do solárka v Č.B. objednávat nebo můžu přijít kdykoliv? Děkuji

Alfasun ČB

Dobrý den, na solárium se objednávat nemusíte.
Hezký den

Ivet Fabešová

Dobrý den, na kolik minut je permanentka za 299 Kč? Děkuji

Dalibor

Zdravím
jde o to na které solárium budete chodit dle jejich výkonu asi 100 minut to nikde nenajdete opalování za 2,90 Kč

Tereza Vaňáčková

Na Brněnskou pobočku nelze se objednávat přes formuláš, pouze telefonicky?

Dalibor

Zdravím
nerozumím jak to myslíte objednat se do solária není nutné,máme silné solária a nebudete čekat déle než 10 minut
 díky

Matulová

Dobrý den,
je potřeba celou částku „vychodit“ během těch dvou měsíců nebo stačí první návštěva v daném období?
Děkuji.

Dalibor

Zdravím
nutno přijít uplatnit do 2 měsíců na první návštěvu pak kartička – permanentka platí 1 rok je přenosná s čárovým kódem

Pavla

Dobrý den, chci se zeptat, zda si mohou permanentku objednat když už mám doma jednu (také ze slevomatu) téměř vychozenou? nebo jestli musím peníze dobíjet na tu co mám doma?

Dalibor

Zdravím
je to jedno dobijeme na Vaši nebo novou jak potřebujete

Tereza Vaňáčková

Brno – Máte někdo zkušenosti? Tuším, že tu již taková nabídka byla.

Dalibor

Ano nabídka je stejná jako před časem více na webu

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita