Už jsem uplatnila před pár dny a výsledek je moc dobrý, takže jestli někdo váhá, doporučuji :-)
Dobrý den, ano..na všechny délky vlasů je to to stejné. Varianta číslo 3, (tzn. za 597Kč) Vám bude stačit i na střih i barvení. Přejeme Hezký den
Dobrý den,
na polodlouhé vlasy mi bude stačit 1voucher za 597Kč?Chtěla bych obarvit a
nový sestřih.
Díky.Kájina
Dobrý den ,
na melír pro dlouhé vlasy mi bude stačit pouze 1 voucher v ceně 398 Kč?
. Děkuji.
Dobrý den, na melír bez rozdílu délky vlasu Vám stačí dva vouchery, které jsou tak jak jste napsala správně v hodnotě 398Kč. (jen jsou dva) Ale nepřehlédněte, že v hodnotě dvou voucherů je pouze barva a již už zmíněný melír. Nemáte již v ceně ani stříhání s foukanou, regenerací a dalšími úkony, které jsou obsaženy v hodnotě jednoho voucheru. (prvního) V případě, že by jste nechtěla ani střih, foukanou, závěrečný styling a regeneraci, tak Vám stačí dva vouchery, ale pokud by jste chtěla nějaký již zmíněný úkon k melíru, je tedy potřeba si ho doplatit. Proto je opravdu výhodnější pořídit si rovnou vouchery tři a vše již máte kompletně v ceně. Hezký den.
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý den,na zastřižení konečků popř.nový sestřich mi stačí 1 voucher za 199kč? Mám dlouhé vlasy. Děkuji
Dobrý den, ano samozřejmě, na Váš sestřih Vám bude stačit jeden voucher. Hezký den.