Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Luxusní péče o vlasy ve studiu Nicol. Střih, ošetření vlasů tekutým zlatem, foukaná, styling či melír, barva. Kadeřnický balíček pro ženy dle výběru.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kalimka

Už jsem uplatnila před pár dny a výsledek je moc dobrý, takže jestli někdo váhá, doporučuji :-)

Jarča

Dobrý den,na zastřižení konečků popř.nový sestřich mi stačí 1 voucher za 199kč? Mám dlouhé vlasy. Děkuji

Studio Nicol

Dobrý den, ano samozřejmě, na Váš sestřih Vám bude stačit jeden voucher. Hezký den.

Studio Nicol

Dobrý den, ano..na všechny délky vlasů je to to stejné. Varianta číslo 3, (tzn. za 597Kč) Vám bude stačit i na střih i barvení. Přejeme Hezký den

Karolína

Dobrý den,
na polodlouhé vlasy mi bude stačit 1voucher za 597Kč?Chtěla bych obarvit a nový sestřih.
Díky.Kájina

Eva H

Dobrý den ,

na melír pro dlouhé vlasy mi bude stačit pouze 1 voucher v ceně 398 Kč? . Děkuji.

Studio Nicol

Dobrý den, na melír bez rozdílu délky vlasu Vám stačí dva vouchery, které jsou tak jak jste napsala správně v hodnotě 398Kč. (jen jsou dva) Ale nepřehlédněte, že v hodnotě dvou voucherů je pouze barva a již už zmíněný melír. Nemáte již v ceně ani stříhání s foukanou, regenerací a dalšími úkony, které jsou obsaženy v hodnotě jednoho voucheru. (prvního) V případě, že by jste nechtěla ani střih, foukanou, závěrečný styling a regeneraci, tak Vám stačí dva vouchery, ale pokud by jste chtěla nějaký již zmíněný úkon k melíru, je tedy potřeba si ho doplatit. Proto je opravdu výhodnější pořídit si rovnou vouchery tři a vše již máte kompletně v ceně. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita