Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

3 hodiny hlídání v dětském koutku Time Out

4,5 / 5 Time Out (2 pobočky) Praha - Chodov  (mapa) 423 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Alena

Dobrý den! Mám tedy tomu rozumět tak, že i tříapůlleté dítě může mít případně doprovod, když toto uvádíte k mému dotazu jako výhodu, nebo se to týká pouze dětí do 3 let? A kolik běžně doprovod platí?Tyto informace nejsou totiž nikde uvedeny a pokud by takto malé dítě strávilo bez doprovodu cca 90minut za 108,– Kč jednalo by se o slevu zcela zanedbatelnou.

Time Out

Dobrý den Aleno, ano, doprovod může jít do dětského koutku i se starším dítětem než jsou 3 roky. Sleva kterou jsme se snažili poskytnout na Slevomatu je 50% z hlídání na 3 hodiny, tj. 99 Kč místo obvyklých 198 Kč – což doufáme není částka zanedbatelná.

Time Out

Dobry den, standardni cena je 78 Kc pri pobytu do 60minut, za kazdou dalsi zapocatou pulhodinu plus 30 Kč. Tento voucher se tedy vyplati uz pri presahnuti 60 minut pobytu. Dalsi vyhodou je vstup zdarma pro doprovod, ktery u nas jinak vstupne plati.

Alena

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, kolik je normální hodinové vstupné. Na www. stránkách jsem tuto informaci nenalezla a tři hodiny mohou být pro tříleté dítě zbytečně dlouhé, pokud je nutno kupon vyčerpat při jedné návštěvě.

Time Out

Dobry den, standardni cena je 78 Kc pri pobytu do 60minut, za kazdou dalsi zapocatou pulhodinu plus 30 Kč. Tento voucher se tedy vyplati uz pri presahnuti 60 minut pobytu. Dalsi vyhodou je vstup zdarma pro doprovod, ktery u nas jinak vstupne plati.

Lucie Kubátová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli platí vstup i 10 měsíční dítě, které jen leze, takže většinu atrakcí nenavštíví. Mám ještě 2,5letou dceru, takže bych tam šla spíše kvůli ní. Děkuji za odpověď

Time Out

Dobry den, vstupne plati vsechny deti. U teto akce se Slevomatem jsme pro zakazniky nastavili jinou vyhodu – vstup zdarma pro doprovod, ktery u nas jinak bezne vstupne plati.

misha

Dobry den, s rocnim ditetem mohu na atrakce i ja jakozto doprovod?Myslim napr. na tobogan, na skluzavku…a jsou u vas vhodne atrakce i pro takto male deti?
 Dekuji

Time Out

Dobry den, to je asi na zvazeni u kazde konkretni atrakce (dle vahy atd) a vzdy po dohode s personalem. V obou techto detskych koutcich jsou i atrakce pro takto male deti.

Milu

Dobry vecer, je nutne 3 hodiny vycerpat najednou? Plati se uvnitr za neco extra napr. hry, auticka.. Dekuji.

Time Out

Dobry den, voucher je na jednorazovy vstup, nelze pouzit vicekrat. Na zadne dalsi atrakce uz se neplati, uvnitr je vse zdarma.

Monika

Dobrý den, jaká je prosím časová platnost voucheru, abychom jej stačili vyčerpat? A rozumím tomu dobře, že tříleté dítě je možné u vás zanechat samotné, jen ho dospělá osoba musí přivést? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko. Platnost voucheru je do 29.7., ale doporučujeme využití skutečně nenechat na poslední chvíli

Time Out

Dobry den, rozumite tomu spravne. Hlidaci sluzba funguje od 3 let.

Iveta

Dobrý den, nabízíte 3 hodiny/1 voucher/dite- mohu pouzít l voucher na dve deti na dobu 90 minut?

Time Out

Dobry den, pro kazde dite je potreba zakoupit samostatny voucher.

Zdena Jechová

Dobry den, chtela bych se zeptat kolik plati doprovod a dite 11mesicu dekuji za odpoved

Time Out

Dobry den, pro dite lze pouzit voucher, doprovod je v tomto pripade zdarma.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru