Do kdy je nutné po zakoupení vzkaz zadat?
do konce března. pokud budete mít problém, prodlouží vám to na kdykoliv, budu ale potrebovat vaše cislo voucheru.
Dobrý den,jakým způsobem,budou cedulky chráněny proti vandalismu?Pokud bude cedulka zničena,bude nahrazena?Děkuji
cesta se nachází v turistické lokalitě, vandalismus zde prakticky neni. za 17 let co zde jsem se zde nic nestalo. Pokud by se něco přesto stalo, jednotlive cedulky bezplatně nahradime. obe cesty jsou frekventované a jsou pod kazdodennim dohledem.
Dobrý den, je možné uplatnit slevu nějakým způsobem na větší rozměr cedulky? Děkuji předem za odpověď…
ano, během dne vám napisu kód na ostatni rozměry se slevou 50%
kód pro slevu 50% můžete uplatnit po zadání kodu cesta2012
Dobrý den, dozvím se nějak, kdy a kde se bude můj vzkaz nacházet?
Děkuji
Dobrý den. Na stránkách www.cestavzkazu.cz v sekci NOVINKY budeme informovat o každém kroku, který se chystá a který proběhnul. Sloupy jsou očíslovány a dozvíte se, na jakém sloupu jsou jaké vzkazy, resp. pořadová čísla, které najdete na faktuře.
Dobrý den, je možné do vzkazu dát fotku? V e-shopu je možnost nahrát obrázek, ale nahraje se do nějakého okna, které nelze zavřít? Jak správně postupovat?
Dobrý den. Určitě to musí jít, je tam zřejmě nějaká chyba. Dám vědět až bude odstraněna. Díky za pochopení.
1. kliknout na tlačítko obrázek
2. pak záložka „nahrát“
3. pak procházet a vybrat dány obrázek
4. kliknout nahrát obrázek
5. změnit velikost např. 100 x100
6. zarovnání vlevo nebo v pravo
7. ok a je tam
v případě, že se vám to nebude dařit, pošlete obrázek a já vám to
zpracuji.
Dobrý den, vytištění, laminatování a zaslání certifikátu za poplatek na adresu nenabízíte?
Pokud potřebujete vzkaz zalaminovat, pošlete ho na email info@pohadkovacesta.cz a zajistím vám to.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat za jak dlouho od objednání se vzkaz objeví na cestě vzkazů?
Dobrý den. Prvních 3000 vzkazů bude na sloupech do měsíce.
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý den, Kdy mi bude zaslán certifikát? Včera jsem vzkaz objednala i zaplatila. Na email mi stále nikdo neodpověděl… Děkuji.
Dobrý den. Certifikát bude odeslán během zítřka. Mějte se fajn…