Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

299 Kč za vlastní zprávu na světově unikátní Cestě vzkazů v Krkonoších. Vaše myšlenky a vyznání přetrvají desítky let a osloví miliony lidí.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Tereza

Dobrý den, Kdy mi bude zaslán certifikát? Včera jsem vzkaz objednala i zaplatila. Na email mi stále nikdo neodpověděl… Děkuji.

ALEXANDR BÍLEK

Dobrý den. Certifikát bude odeslán během zítřka. Mějte se fajn…

XXX

Do kdy je nutné po zakoupení vzkaz zadat?

Alexandr Bilek

do konce března. pokud budete mít problém, prodlouží vám to na kdykoliv, budu ale potrebovat vaše cislo voucheru.

Eliška Kohoutová

Dobrý den,jakým způsobem,budou cedulky chráněny proti vandalismu?Pokud bude cedulka zničena,bude nahrazena?Děkuji

Alexandr Bílek

cesta se nachází v turistické lokalitě, vandalismus zde prakticky neni. za 17 let co zde jsem se zde nic nestalo. Pokud by se něco přesto stalo, jednotlive cedulky bezplatně nahradime. obe cesty jsou frekventované a jsou pod kazdodennim dohledem.

Tereza

Dobrý den, je možné uplatnit slevu nějakým způsobem na větší rozměr cedulky? Děkuji předem za odpověď…

Alexandr Bilek

ano, během dne vám napisu kód na ostatni rozměry se slevou 50%

Alexandr Bilek

kód pro slevu 50% můžete uplatnit po zadání kodu cesta2012

Přemek

Dobrý den, dozvím se nějak, kdy a kde se bude můj vzkaz nacházet? Děkuji

ALEXANDR BÍLEK

Dobrý den. Na stránkách www.cestavzkazu.cz v sekci NOVINKY budeme informovat o každém kroku, který se chystá a který proběhnul. Sloupy jsou očíslovány a dozvíte se, na jakém sloupu jsou jaké vzkazy, resp. pořadová čísla, které najdete na faktuře.

Petra

Dobrý den, je možné do vzkazu dát fotku? V e-shopu je možnost nahrát obrázek, ale nahraje se do nějakého okna, které nelze zavřít? Jak správně postupovat?

ALEXANDR BÍLEK

Dobrý den. Určitě to musí jít, je tam zřejmě nějaká chyba. Dám vědět až bude odstraněna. Díky za pochopení.

ALEXANDR BÍLEK

1. kliknout na tlačítko obrázek
2. pak záložka „nahrát“
3. pak procházet a vybrat dány obrázek
4. kliknout nahrát obrázek
5. změnit velikost např. 100 x100
6. zarovnání vlevo nebo v pravo
7. ok a je tam

v případě, že se vám to nebude dařit, pošlete obrázek a já vám to zpracuji.

janek

Dobrý den, vytištění, laminatování a zaslání certifikátu za poplatek na adresu nenabízíte?

ALEXANDR BÍLEK

Pokud potřebujete vzkaz zalaminovat, pošlete ho na email info@pohadkovacesta.cz a zajistím vám to.

chantal

Dobrý den, chtěla bych se zeptat za jak dlouho od objednání se vzkaz objeví na cestě vzkazů?

ALEXANDR BÍLEK

Dobrý den. Prvních 3000 vzkazů bude na sloupech do měsíce.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita