Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Fiveriders – Aerobní cvičení a posilování pro celé tělo s videotrenérem

4,3 / 5 JG-R Centrum Praha Praha - Nové Město  (mapa) 12 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku JG-R Centrum Praha

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

4,0

Obsluha byla vstřícná a milá, pán majitel pozorný

Monika
Varianty (2)

FIVERIDERS je cvičební stroj, který nabízí zábavnou formu cvičení, při kterém dochází nejen ke spalování tuků, ale i posilování břicha a dalších svalů v těle. Dokonce i těch, o kterých se říká, že jste ani nevěděli, že je máte.

  • posilování břicha
  • posilování nohou
  • posilování rukou
  • posilování vnitřních a stabilizačních svalů
  • spalování tuků

Aerobní cvičení s FIVERIDERS zkrátka působí na celé tělo.

Stroj FIVERIDERS umožňuje komplexní cvičení pro celé tělo v režimu, který si volíte svým vlastním pohybem. Během jednotlivých cviků posílíte všechny svaly, včetně opomíjených hlubokých a stabilizačních svalů na vašem těle.

Kombinace posilování a hubnutí

Posilování a aktivní pohyb jsou základem pro ideální tvarování těla a hubnutí. Tento stroj je kombinací obou těchto prvků. vaše tělo tedy není bez pohybu, přitom má čas se protáhnout, uvolnit svaly a zapracovat na odplavení kyseliny mléčné. Cvičení s FIVERIDERS je ideální aerobní cvičení pro hubnutí i formování postavy.

Hudba zvyšuje výkonnost – fitness pro ženy

Poslechem hudby jste motivováni k takzvanému tanečnímu kroku. Víc se uvolníte, a aniž byste to dělali cíleně, zapojujete více svalů. Houpavý pohyb je zábavná forma cvičení, během kterého se uvolňují endorfiny. To jsou hormony štěstí, které dokáží stimulovat vaše emoce a tím opět dochází k mnohem rychlejšímu procesu spalování tuků. Tento hormon je tím, který nás rozesmívá a dělá nás šťastnými. S tím je spojený i adrenalin, který nás dokáže povzbudit k mnohem lepším výkonům a dodává energii.

Šetrné posilování břišních svalů

Stroj nenamáhá kloubní systém díky klouzavému pohybu, který je bez tvrdého došlapu. Klouby pracují bez efektu nárazu na konci, pohyb je vyvážený, měkký. Klient si sám určuje hranici, kde cvik dokončí. 

Zapůjčení ručníků zdarma.

Nahoru