Restaurace La Provence pro vás připravila božský gastronomický výlet do oblíbené Provence. Na šestichodové degustační menu plné provensálských specialit si však nemusíte balit kufry, postačí vám dnešní voucher.
Luxusní degustační zážitek
Perla jihovýchodní Francie, jak je Provence nazývána, je proslavená gastronomií typickou svou lahodností a výraznými vůněmi. Přeneste se na chvíli do neodolatelné atmosféry této části Středomoří a ochutnejte tamní speciality.
K menu vám příjemný personál nabídne přípitek i snoubená vína po skleničce, dobrá místní vína či špičková vína různých typů z Domaine Michel Caillot, od známého průkopníka a zastánce moderních burgundských vín.
Vyberte si ze dvou druhů šestichodového menu:
La Provence – perla jihovýchodní Francie
Variace husích a kachních Foie Gras se salátkem s levandulovým vinaigrettes (80 g)
Tradiční Francouzská cibulová polévka, gratinovaná s parmazánovými toasty
Kachní jatýrka pečená na olivovém oleji s větvičkou rozmarýnu, provoněná česnekem a feferonkou (120 g)
Ananasový Marquises – servírováno dle starých zvyků, pro odlehčení a podporu chuti k dalšímu chodu
Křehké konfitované kachní stehýnko s červenou cibulí Maury (200 g)
Dezert dle vlastního výběru (gramáž záleží na druhu dezertu – výběr z 10 druhů)
Cote d'Azur – skryté krásy Azurového pobřeží
Krevetové carpaccio s rajčátky, provoněné čerstvými bylinkami a fenyklem (80g)
Lehká krevetová polévka zjemněná mléčnou pěnou s chilli vlásky a marinovaným lososem
Ocásky tygřích krevet, pečená na olivovém oleji s větvičkou tymiánu, provoněná česnekem a feferonkou (120 g)
Bazalkový sorbet s čerstvou limetkou – pro odlehčení a podporu chuti k dalšímu chodu