Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Půl kila prvotřídního uruguayského masa z mladých býčků. Šťavnatý nízký roštěnec té nejvyšší kvality právě pro vás – grilovací sezóna je tu!

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Řeznictví Novák

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Přehled nabídky

Varianty (1)

Můžete využít do 27. 4. 2012

Jak uplatnit
  • Objednávky alespoň 2 dny předem na e‑mailu selavita@gradient.cc – uveďte jméno, číslo voucheru, způsob předání (osobně nebo dovoz po Praze), datum vyzvednutí a v případě dovozu také přesnou adresu a tel. kontakt.
  • Následně obdržíte potvrzující e‑mail o objednávce.
  • Případná vyšší váha se doplácí na místě hotově (za cenu po slevě), za případnou nižší váhu se vrací peníze.
  • Rozváží se po Praze ve dnech úterý, středa a čtvrtek. Hodinu dodání upřesní dopravce.
  • Cena za dovoz je 44 Kč bez ohledu na váhu masa.
346 Kč −36 % 222 Kč
346 Kč −36 % 222 Kč

Uruguay je země kvalitnímu hovězímu zaslíbená. Čistý vzduch, výborná voda a bohaté pastviny zaručují společně s ekologickým chovem tu nejlepší chuť masa. Uruguayský masný průmysl je jednoduše pojem, který stojí za to ochutnat.

S dnešní nabídkou si díky dodavateli SelaVita pochutnáte na kvalitním nízkém roštěnci neboli Striploin steaku! Jeden voucher platí na půl kilogramu této vynikající lahůdky.

Nízký roštěnec se vyznačuje jemným mramorováním, díky čemuž je šťavnatý a plný chuti. Během přípravy se nevysušuje a zachovává si svou úžasnou šťavnatost. Je vhodný jak na grilování a přípravu vynikajících steaků, tak třeba na pečení v celku pro přípravu skvělého rostbífu.

Maso je vyzrálé, měkké jako dort a připravené na vaše kulinářské umění. Dodává se s lehkým tukovým krytím, které před přípravou nesundávejte. Tento tuk je totiž naprosto zásadní pro chuť steaku, jelikož mu dodá na chuti i šťavnatosti. 

Spoustu dobrých tipů a triků na gril i na přípravu masa na pánvičce najdete na stránkách SelaVita. Nic však nezkazíte tímto postupem – maso vytáhněte z lednice o pár hodin dříve, nemarinujte v rychlosoli, pořádně rozpalte pánev, nechte maso zprudka zatáhnout, nepropichujte a po grilování jej nechte chvíli odpočinout. 

 


Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita