Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

275 Kč za roční předplatné časopisu Moje Zdraví a knihu dle výběru v hodnotě až 849 Kč! Hlídejte si své zdraví nebo jej věnujte svým blízkým.

4,6 / 5 Mladá fronta a.s. Praha - Modřany  (mapa) 200 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Ivana M.

Dobrý den, časopis Moje zdraví máme předplacen cca do listopadu, a proto by mě zajímalo, pokud si zde zakoupím slevový voucher, bude možné ho uplatnit jako pokračování stávajícího předplatného (čili navázat někdy v listopadu/pro­sinci) nebo tato možnost není proveditelná? Děkuji za odpověď.

Mladá fronta

Dobrý den, akce je určena pouze pro nové předplatitele, navázat tedy nelze.

Hana Šustrová-Máčová

Dobrý den, časopis bych chtěla věnovat jako dárek, ale bonus knihu bych si chtěla nechat a zaslat jí na svoji adresu. Je to možné? Děkuji

Mladá fronta

Dobrý den,
při aktivaci voucheru uvedete obě adresy: svoji (plátce) a obdarovaného (příjemce). Bonusy jsou zasílány vždy na plátce.

Marta

Dorý den. Odkdy předplatné platí, tedy kdy přijde do schránky první časopis? A jsem nový předplatitel, pokud neodebírám a nikdy jsem neodebírala časopis Moje zdraví, ale mám předplacené jiné tituly u Mladé fronty? Děkuju za odpověď.

Mladá fronta

Dobrý den Marto, první výtisk, který Vám bude doručen bude č.3. Pokud jste neměla v posledním roce titul Moje Zdraví předplacený, tak jste nová předplatitelka, ostatní tituly v tom nehrají roli.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru