Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nechte si vyvolat až 100 fotografií – výběr z více formátů

4,3 / 5 Foto Šobáň Uherské Hradiště  (mapa) 444 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Lucie

Dobrý den,

jakou mi doporučujete vybrat si velikost fotografií? Fotoaparát mi píše, že fotí v 5312×2988 (16:9)

děkuji za odpověď

J.Šobáň

Dobrý den, fotit v poměru stran 16:9 není moc vhodné, protože při zpracování fotografií dochází k velkému ořezu fotografie. Zvolil bych fotografii formátu 10×15cm.

Malá

Dobrý den
Mam dotaz kolik vlastně mě nakonec ty fotky budou stát?? Děkuji

J.Šobáň

Dobrý den, za 100 fotografií platíte 199,–Kč
Cena přepravného je podle zvoleného způsobu dopravy a je uvedena v podmínkách akce . Manipulační poplatek 39,–Kč se platí jednou, až do 4 objednávek. Vzhledem k tomu, že nevím kolik fotografií budete objednávat a jaký způsob přepravy zvolíte, nedokážu odpovět jaká bude celková cena objednávky.

Lucie Sluštíková

Dobrý den,

pokud bych chtěla některou fotku vytisknout víckrát je to možné a pokud ano, kam mám například napsat které fotky a kolikrát.Děkuji

J.Šobáň

Dobrý den, počet kopií zadáte po nahrání fotografií přímo ve fotosběrně do kolonky kopie a to tak, že kliknete na snímek u kterého chcete zadat počet kopií, napíšete požadované množství a potvrdíte kliknutím na tlačítko – Použít na vybrané.

Radka

Dobrý den, omlouvám se za laický dotaz. Jaký je rozdíl mezi plným formátem a ořezem? Pokud jde o ořez, tak jak moc se změní, ořízne původní záběr? Nerada bych pak litovala výběru špatné varianty.

J.Šobáň

Dobrý den, plný formát znamená, že pokud je fotografie v jiném poměru stran, tak na snímku bude motiv celý a okraje bílé. U ořezu snímek upravíme oříznutím nepodstané části snímku (např. oblohy) tak aby byl motiv snímku přes celý formát a nevznikly bílé okraje.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru