Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Webshare.cz – neomezené stahování bez limitů za 99 Kč

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Zutro

Uz jsem podle mne zaplatil pres sms a zadny heslo mi neprislo v cem je problem?

Webshare.cz

Dobrý den, ozvěte se prosím na naši podporu na feedback@webshare.cz s uvedením tel. čísla, operátora a času kdy jste sms posílal ať můžeme dohledat co se přesně stalo.

Soňa

Zadání kódu proběhlo v pořádku. Už dříve jsem si koupila voucher a jsem naprosto spokojena. Neomezené stahování na rok za 399,– je výborná cena.

Slevomat.cz

Soňo to jsme moc rádi :-)

Užijte si víkend!

Lukáš Hunana

Dobrý den,

AŽ 500 Mb/s je vtip ne? Vždyť to je jak stahování bez VIP :D
Btw. na VIP mi to jede daleko více, tak nechápu proč sem píšete toto.

Webshare.cz

Dobrý den, pokud máte problém s rychlostí stahování u VIP účtu, kontaktujte prosím technickou podporu na feedback@webshare.cz která si od Vás vyžádá více informací (např. o Vašem poskytovateli připojení) a bude problém řešit.

Pat

Zdravím, toto bude dobré až bude neomezené stahování bez limitů, opravdu i bez časového limitu (3 měsíce – rok). Jinak zbytečně drahé

Webshare.cz

Dobrý den, bohužel pokud bychom prodávali za 399,– neomezený účet na věčné časy, tak se obávám že dříve či později bychom museli konstatovat že obchodní nabídka nebyla zasazena do reálného ekonomického rámce a vyhlásit bankrot :)

Honza

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi 3 měsíčním a 1 ročním účtem, zajímá mě to hlavně z důvodu zvláštní ceny, kdy na jeden rok to stojí více než na 3 měsíce.
Díky,
Honza

Webshare.cz

Dobrý den,
rozdíl je ve velikosti vašeho soukromého zálohovaného prostoru pro uložení vašich soukromých souborů (typicky záloh dat). U ročního účtu je prostoru 50GB, u třímešíčního 20GB.

Petr Návrat

Roman-jj se vůbec nevyplatí.Hlavně že slevomatu daj polovinu provize než aby to dali za polovinu tak toto

Roman

Dobry den pekne zdrazenie na rok stalo 199 Kc teraz 399 Kc

Webshare.cz

Dobrý den,
za 399 naše služba umožňuje zcela neomezené stahování libovolného množství dat po celý rok. Pokud porovnáte ceny s konkurencí jedná se pořád o výrazně výhodnější nabídku než je placení za jednotlivé stažené GB.

Zdeněk Pokorný

Hodláte už z webshare.cz udělat normální stahovací službu? Dva roky slibujete mobilního klienta a nic. VIP stahování rychlosti 200 kb/s? Facebook oné stránky toho máte plné a je vám to jedno! Nejhorší nákup na Slevomatu.

Webshare.cz

Dobrý den,
mobilní klient je k dispozici zhruba půl roku, ostatně můžete se sám přesvědčit vyhledáním webshare.cz v app store.
Pokud skutečně dosahujete uvedené rychlosti downloadu tak je více než zjevné že někde ve vašem připojení je nějaký síťový problém, ozvěte se naší technické podpoře přes formulář na webu, pomůžeme Vám najít problém.

Elvin

Dobry den, da sa Vas Voucher uplatnit aj zo Slovenska, ak ano prosim postup. Dakujem.

Lukáš

Nyní došlo k vygenerování nového kódu a již je vše v pořádku

Honza

Zadani voucheru na 3 mesice stale nefunguje …

Lukáš

Dobrý den,
koupil jsem Voucher na 1 rok. Bohužel pokud kód kuponu zadám do políčka uplatnění poukazu, píše mi stránka, že kód je neplatný.

Jenda

Dobrý den, stejný problém s poukazem na tři měsíce. Po zadání se objeví chybová hláška, VIP se neaktivuje.

Miroslav

Dobrý den,
koupil jsem si voucher na 3 měsíce, který mi nejde uplatnit. Kód lze vložit pouze do jednoho políčka, ale nad tímto políčkem je napsané"Kód poukazu napište do pole a bude vám aktivován VIP účet na 1 rok" a ne na 3 měsíce. Změnit to nelze. Tím pádem je kód neplatný. Jak teda mám uplatnit voucher na 3 měsíce?
Děkuji za odpověď.

Webshare.cz

Dobrý den, omlouváme se za chybu v textu na webu, kód zadejte do pole uplatnění poukazu na jeden rok, přičtou se Vám tři měsíce. Chybu v textu opravíme.

Vendelín

Ahoj, pokud už účet na Webshare mám, tak můžu si jej tímto prodloužit ? Končí mi asi za 3 měsíce, budu muset s prodloužením čekat na konec stávajícícho nebo to prodloužím hned po zakoupení ?

Webshare.cz

Ahoj,
uplatnit kód můžeš kdykoliv, platnost VIP se vždy přičítá ke stávajícímu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru