Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Třídenní pobyt PRO DVA u Moravské Třebové

3,7 / 5 Penzion Badinka Východní Čechy (mapa) 211 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Lenka

dobrý den,dítě 2 roky 100/za noc a dítě 5 let 280/za noc to je cena i s plnou penzí a maj děti nárok na postel nebo spí na přistýlce či jak …jedná se o 2 dospělé a 2 děti..

Naturcentrum

Dobrý den,
ano pro děti je vždy plná penze, jak jsme odpovídali již výše.
Děti spí na posteli ne na přistýlce.
Děkujeme za dotaz.

Emanuel Bacigál

Dobrý den, mám dotaz, jsou volné termíny v srpnu? :) Jeli bysme tam jako čtyřčlenná rodina na 5 dnů, takže bysme měli radi pokoje vedle sebe se společnou sprchou…jsou tedy srpnové termíny na 5 dnů ještě volné? Děkuji, Emanuel Bacigál

Naturcentrum

Dobrý den,
ano ještě jsou volné termíny v srpnu.Prosím kontaktujte nás prostřednictvím emailu penzionbadinka@gmail.com a napište nám jaký termín by se Vám líbil a my zjistíme zda je volný či ne.Pokud nebude nabídneme Vám jiné termíny.Volných termínů v měsíci srpnu je ještě dost.
Děkujeme za dotaz.

Jitka

Dobrý den, ještě jsem u vás nic nekoupila, jen zatím sleduji novinky. Takže ještě moc věcem na slevomatu nerozumím, ale zajímá mě, za co, u téhle slevy platím těch 990. To je ubytování s polopenzí? Takže neplatím za žádné lůžko ani za stravu?

Naturcentrum

Dobrý den,
u této nabídky 990,–Kč platíte jak je uvedeno v textu ubytování a polopenzi pro 2 osoby na 2noci.Takže neplatíte za žádné lůžko ani za stravu v rámci polopenze žádné jiné další poplatky.
Děkujeme za dotaz.

Petra

Dobrý den, je na každém pokoji wc?

Naturcentrum

Dobrý den, na žádném pokoji není WC,jak je uvedeno v textu a na našich www stránkách WC je společné na chodbě pro všechny.
Děkujeme za dotaz.

František

Dobrý den, dovolil bych se zeptat, jestli je využití voucheru omezeno na určité dny v týdnu, nebo jej lze uplatnit na kterékoliv dny?

Naturcentrum

Dobrý den, nejsou určené dny, kdy lze uplatnit voucher, lze ho uplatnit 7 dní v týdnu jestliže bude volná kapacita.
Děkujeme za dotaz.

Naturcentrum

Dobrý den, píšete si v emailech o více fotografii.
Více fotek i od klientů najdete u nás na Facebooku http://www.facebook.com/pages/Penzion-Badinka/156870211093350
Děkujeme za dotazy.

Naturcentrum

Dobrý den,ano dětské postýlky k zapůjčení máme.Prosím pokud si jí budete chtít objednat je nutné to připsat do objednávky,po­prosíme i o věk dítěte.Postýlky jsou k dispozici zdarma. Děkujeme za dotaz.

Kateřina

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli máte k dispozici postýlku pro dítě děkuji

jehlička

kolik víjde pobyt pro 1 dospělého a dvě děti 5 / 9 let na 3 dny s plnou penzí? červenec.

Naturcentrum

Dobrý večer,nejlevnější řešení je vzít jeden voucher pro dospělého a 9leté dítě a na místě doplatit 5-leté dítě, což je 1390,–Kč+(2×280,–Kč)=1950,–Kč
Děkujeme za dotaz.

zacekluda zacekluda

Mohu se ubytovat se psem.

Naturcentrum

Dobrý den, ubytovat se můžete s malým plemenem psů za poplatek ,jak je uvedeno v popisu nabídky.
Děkuji za dotaz

Hanka Oplatková

Dobrý den,
máte volný pokoj v termínech květnových svátků? tedy 1.-8.5. ?
Děkuji.

Naturcentrum

Dobrý den, ano v tomto termínu jsou ještě nějaké volné pokoje.Doporučuji si pokoj co nejdříve po zakoupení voucheru pokoj objednat emailem na penzionbadinka@gmail.com
Děkujeme za dotaz.

Jarmila Doležalová

WC je kde? Mám ZTP-jak je řešen pokoj bezbariérový? Tam je příslušenství součástí pokoje?Byl by volný termín na tento pokoj 14.6.-16.6.?

Naturcentrum

Dobrý den,bezbarierový pokoj má příslušenství oddělené od pokoje,tj. bezbarierový sprchový kout a bezbarierové WC, na pokoji je umyvadlo s teplou a studenou vodou. V tento moment pokoj určený pro ZTP je ve Vámi požadovaném termínu volný.Doporučuji si pokoj co nejdříve po zakoupení voucheru pokoj objednat emailem na penzionbadinka@gmail.com
Děkujeme za dotaz.

K.

Dobrý den, v úvodu nabídky píšete: „Třídenní pobyt s polopenzí nebo s plnou penzí …“, ale dále v textu je: „Voucher na dvoudenní nebo třídenní pobyt platí pro dvě osoby. Vyberte si variantu s polopenzí, nebo s plnou penzí.“ Po rozkliknutí „KOUPIT“ jsou nabídky pouze na 2 noci, což je dle mého názoru třídenní pobyt. Informace o dvoudenním pobytu je tedy chyba ?? A lze poukazy sčítat a zůstat 4 noci (pětidenní pobyt) nebo déle?

Slevomat.cz

Dobrý den K.,

velice děkujeme za upozornění:) chyba by již měla býti opravena. Na to jestli jdou poukazy sčítat záleží na domluvě s partnerem, který slevu poskytuje a je nutno řešit to individuálně po domluvě rezervace na tel č. 731364595.
Děkuji.

Naturcentrum

Dobrý den,ano poukazy lze sčítat.
Děkujeme za dotaz.

Jarmila Doležalová

Dobrý den.Cena pro děti-450,–Kč za noc je jen za nocleh nebo s polopenzí?

Naturcentrum

Dobrý den, u dítěte je to vždy plná penze. Děkujeme za dotaz.

Jarek

Jestli spravne pocitam tam dospeli s polopenzi stoji cca 250 Kc/noc, za dite chcete 280 Kc a vic. Nedava mi to uplne smysl proc by se za dite melo platit stejne nebo vic.

Naturcentrum

Dobrý den,celková sleva na ubytování včetně polopenze,ale i plné penze je jen pro dospělé a děti mají oproti platnému ceníku, jen sníženou cenu né plnou slevu.Děti mají vždy plnou penzi.
Děkujeme za dotaz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru