Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

LadyCup – ekologický kalíšek v praktickém balení

SG Logistics, s.r.o. 2 838 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Leona

Dobrý den, mám dotaz k uživatelkám, co mají kalíšek již delší dobu – zavedení více méně na první pokus v pohodě, kalíšek dobře těsnil a neproteklo nic ven,jen mám menší problém s vyndáváním – ne že by kalíšek nešel nahmat a byl daleko, to ne, ale když kalíšek zmáčknu, tak se uvolní, ale také změní tvar (sice úzký, ale dlouhý) a vytažení okraje ven ja pak bolestivé..nevíte jak na to lépe? Jinak určo lepší než tampón a vložka určitě :)

Lucie

Dobrý večer,
já už jsem si kalíšek objednala a zaplatila včetně poštovného. Teď si vaši nabídku prohlížela mamka, taky ji zaujala a uvažuje o koupi vlastního kalíšku. Jak máme vyplnit druhou objednávku, když nechceme platit druhé poštovné, jelikož nám mohou přijít oba zároveň?
Děkujeme za radu

Lenka

Dobrý den, přes většinu kladných reakcí mi to nedá abych se nezeptala, jaký vliv má zavedení kalíšku na pánevní dno. Zda nepůsobí na jeho jeho uvolnění, abychom za pár let neřešili problémy s únikem moči… Děkuji

Kateřina Podškubková

Dobrý den, jak je to s poštovným? Objednala jsem dva kusy, každý jinou velikost a načetlo se mi u každého poštovné..... dě­kuji

LK

Dobrý den, prosím o zkušenosti, zda opravdu není kalíšek cítit. Zaráží mne, že se zavádí „nízko v pochvě“. Pokud zavedu tampon nízko, je to velmi nepříjemné.. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,


pokud kalíšek zavede správně, skutečně žádné nepříjemné pocity nemáte. Pánevní dno je velmi pružné a krásné se LadyCupu přizpůsobí. Vše je také hodně o zvyku, takže je potřeba být trpělivá, než se správně naučíte s kalíškem zacházet. 


Krásný den:)
Radka

Dobrý den, ráda bych se kalíšek objednala, ale budu se během 14 dnů – 1 měsíce stěhovat, proto není vhodné zasílat na starou a prozatím ani na novou adresu. Bylo by prosím možné doručení až za měsíc?
Normálně bych si zakoupila voucher a objednala zboží až za pár týdnů…Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Radko.


Rádi bychom Vám vyšli vstříc, ale vzhledem k dlouhé době, kdy nebudete moci zboží vyzvednout, to není z naši strany možné. Doporučujeme Vám, abyste se domluvila s někým v okruhu svých přátel na převzetí zboží. Můžete požádat například kamarádku, aby LadyCup zakoupila a nechala si ho zaslat na její doručovací adresu. 


Krásný den:)
Markéta

Může se stát, že oklem kalíšku něco proteče – pokud je plný, nebo pokud se špatně nasadí a nepřisaje se tak jak má. Proto v 1. dnech radši používám slipovku..

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto.


Ano, menstruační kalíšek by měl být plně přilnutý a tím zamezí možnému protékání. Při špatném výběru velikosti nemusí ke správnému přilnutí dojít (je menší nebo naopak větší a zcela se nerozvine) a proto muže dojít ke zmíněnému protékání. 


Moc Vám děkujeme za Váš příspěvek.


Krásný den:)
Barbora

Dobrý den,
je možné, že se nabídka bude v budoucnu ještě opakovat?

Slevomat.cz

Dobrý den, Barboro.


Nabídku na menstruační kalíšky LadyCup plánujeme opakovat. Kdy to však bude, Vám zatím nedokážeme říci. 


Krásný den:)
Hana

Pokud je kalíšek plný tak fakt přeteče.Po zkušenosti hold chodím častěji vylévat a to i v noci.A stejně na něj nedám dopustit.Každá časem dojde jak s kelímkem zacházet co nejlépe,aby byla v klidu a nebála se že něco unikne. Je to o cviku.Kdo má silnou menstruaci tak musí častěji vylévat.

Slevomat.cz

Dobrý den, Hako,


velmi Vám děkujeme za podělení se Vašich zkušeností při používání LadyCupu. 


Krásný zbytek dne:)
O.

Dobrý den, mám dotaz kvůli výběru velikosti (gynekolog mi bohužel neporadil). Je mi 40, rodila jsem a po porodu se mi udělala uvnitř taková boule asi 48mm od vchodu. Kvůli šířce bych volila L ale s délkou si tak jistá nejsem. Jakou velikost byste mi doporučili? Děkuji za odpověď

Martina

Z přečtení výše uvedených příspěvků mám dotaz, a sice ohledně „přetékání“. Podle popisů jsem pochopila, že se kalíšek uvnitř kompletně přisaje a tudíž není možné, aby tekutina jakkoli unikala ven. Ve výše uvedených příspěvcích je ale několikrát zmíněno, že kalíšek přeteče, propustí nebo že dojde ke špinění. Jak to tedy prosím je? Myslela jsem, že kališek laicky řečeno „zašpuntuje“. Moc děkuji :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino.


Ano, menstruační kalíšek by měl být plně přilnutý a tím zamezí možnému protékání. Při špatném výběru velikosti nemusí ke správnému přilnutí dojít (je menší nebo naopak větší a zcela se nerozvine) a proto muže dojít ke zmíněnému protékání. 


Krásný den:)
Pavla

Dobrý den chtěla jsem se optat. Jsem po jednom porodu – císařský řez. Postavově tak asi normální ( 80 kg a výška 176cm ) pánev se mi po těhotenství podle mě rozšířila ( co vidim v zradle :-D ) a nevím tedy jaký kalíšek objednat. menzes mam normální nic drastyckýho :-) Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo.


Pokud je Vám více jak 25 let, pak Vám určitě doporučujeme, zakoupit si menstruační kalíšek velikosti L. 


Krásná den:)
Hanka

Musím Markétce dát za pravdu.Mám stejnou zkušenost jako ona.Od té doby co mám kalíšek nevím co je bolest v pobříšku.A co jsem si takových bolestí do svých 45 let vytrpěla…Takže dámy,které máte na začátku bolesti a stéle ještě váháte,tak s kalíškem bude po problémech.
Jo a ke kalíšku,který používám už 3 roky jsem si dokoupila kelímem na vyvařování do mikrovlnky.Takže 100% spokojenost

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko,


děkujeme za Vaši reakci. Jsme velmi rádi, že jste s menstruačním kalíškem spokojena a ulevil Vám. 


Krásný zbytek den :-)
Kamila

Dobrý den, kalíšek mám už několik let a pro mne obrovským přínosem, neměnila bych… Jen bych novým uživatelkám doporučila zastřihnout úchopovou část úplně – první dvě menstruace jsem neustále vymýšlela, zkoušela, zkracovala – pořád tam překážel, cítila jsem ho, byl tam navíc a nebylo to nic příjemného… Nakonec jsem se ho zbavila úplně a od té doby si kalíšek nemůžu vynachválit. Co se vyjmutí týče, nikdy jsem ho nevyndavala zatažením za úchopovou část, ale samotný kalíšek jsem pomocí 2 prstů zmáčkla, uvolnil se podtlak, do pochvy proudil vzduch a následně vyndala, takže úchopná část není u tohoto výrobku vůbec nutná (alespoň pro mne nebyla, spíš mi „překážela“)…

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamilo.


Děkujeme Vám za příspěvek. Vaše poznatky jsou důležité pro rozhodování všech žen, které stále váhají s koupí LadyCupu. 


Krásný zbytek dne:)
Nelli

Dobrý večer,
právě jsem si zakoupila kalíšek ale mám nitroděložní tělísko gynefix doufám že to k používání kalíšku nevadí. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den,


děkujeme Vám za dotaz. Pro Vaši 100% jistotu Vás však poprosíme, abyste se obrátila na svého gynekologa, zda je pro tento typ nitroděložního tělíska LadyCup vhodný. 


Pěkný zbytek dne:)
Markéta

Kalíšek už používám nějakou dobu a proto jsem se rozhodla odpovědět na některé z otázek, které se tu opakují: mám kalíšek L a přestože působí, že je obrovský, tak není cítit, jen je třeba si zvyknout na zandavání a hlavně vyndavání. Kalíšek se nedává tak vysoko jako tampon – dává se níž. 1× se mi stalo, že mi odcestoval kamsi hluboko a nemohla jsem ho nahmatat, ale nakonec se mi ho podařilo vyndat – jen to trvalo delší dobu. To je jediná věc, která mi užívání kelímku znepříjemňuje – bojím se, aby se to nestalo znovu – ale zatím se nepovedlo. Co se týče pocitu čistoty – u kalíšku je mnohem větší než např. u vložek – nic neteče, nepáchne… je možné se koupat.. Co se týče protékání – při váhání je třeba zvolit větší velikost určitě. Protekl mi jen při extrémně silné menstruaci – tehdy, když ani obrvložka nestačila déle než hodinu. Při normállní síle stačí měnit opravdu ráno a večer. Co se týče vracení krve zpět – v TV říkala gynekoložka, že při poloze vleže atd. se krev samozřejmě vylije zpět do pochvy, protože kalíšek není shora uzavřený, ale protože kalíšek je ze silikonu a krev se ničím nekontaminuje, tak to nevadí – při sedu či stoji se vrátí zpět do kalíšku ;o))
Na závěr – kalíšek doporučujji, člověk ani neví, že má ms, i břicho s ním bolí míň – nedokážu si vysvětlit proč :o)

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto,


děkujeme za sdílení Vaší zkušenosti, pro nové uživatelky je Váš názor zajisté přínosný. 


Krásný zbytek den :-)
Lucie

Dobrý den, mám specifický dotaz, kalíšek velikosti S mám doma už několik měsíců a přes den funguje výborně. Mám ale problém, že pouze první a druhou noc při menstruaci mi kalíšek netěsní, a i když mám v noci velmi slabý menzes, vždy něco málo proteče ven. Přitom si ho nasazuji úplně stejně jako kdykoliv jindy. Myslíte, že bych třeba měla první dvě noci používat velikost L? Nebo v čem by mohl být problém? Je mi 23 a ještě jsem nerodila.
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucko.


Zřejmě bude i záležet, jakou značku menstruačního kalíšku používáte. Pokud Vám v noci protéká, doporučili bychom Vám, abyste vyzkoušela zakoupit kalíšek spíše velikosti L. Je totiž možné, že Vaše pánevní dno je větší a to zapříčiňuje horší těsnění menstruačního kalíšku. 


Pěkný den:)
K.

Dobrý den, zajímalo by mě, zda máte nějaké studie, že materiál, ze kterého je kelímek vyráběn, nezpůsobují např. rakovinu a zda na něj člověk může mít alergii? Děkuji za oodpověď na moje otázky :)

Slevomat.cz

Dobrý den,


děkujeme Vám za dotaz. Materiál je testovaný u akreditované laboratoře v Německu a výrobky jsou posouzeny SZÚ České republiky. U materiálu za dobu existence používání v lékařském odvětví není známa žádná alergická reakce na lékařský silikon. 


Krásný den:)
Simona

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli kalíšek obdržím za tuto cenu, když budu platit převodem a peníze k vám dorazí až po skončení slevy. Velice vám děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono.


Ano, kalíšek od nás obržíte za uváděnou cenu i v případě, že nabídka již bude skončena. Jedinou podmínkou je, abyste o LadyCup nepřišla, že platba bude na náš bankovní účet připsána nejpozději do 13 dne od skončení slevové akce. 


Mějte příjemný den:)
Miška

Přeji hezký den „kališnice“,
používám kalíšek více jak rok a můžu ho vřele doporučit všem :)) … Ze začátku jsem s ním trochu bojovala než jsem se ho správně naučila dávat a vyndávat :))), ale teď už je to všechno rychlovka. Hodně sportuji a s kalíškem při tom nemám žádný problém. A když chodím na bazén, tak ho používám i když nemám menstruaci- díky němu se Vám „tam“ nedostane žádná bazénová voda :))).
Ke kalíšku jsem si koupila i silikonovou nádobku do mikrovlnky, takže vyvaření je otázka 2 minut :)))

Slevomat.cz

Dobrý den, Miško.


Děkujeme Vám za reakci. Jsme rádi, že jste s tímto produtem spokojena a povzbujete váhající ženy do koupi LadyCupu. 


Krásný den:)
Aja

Dobrý den, tak taky rozmýšlím…nějak si to dost dobře nedokážu představit, menstruaci mám celkem slabou, od té doby co beru HA, je mi 26, ale ještě jsem nerodila, takže přesto bych si měla pořídit velikost S? Nemůže se kalíšek při pohybu, nebo spaní kalíšek nějak „zvrknout“ a vylít ven nebo někam zpět? A kalíšek by přes den stačil omývat a otírat dámským ubrouskem a po menstruaci vyvařit? ..Jelikož tu čtu samou chválu nemůže to být nic špatnýho, takže spíš poslední dotaz pro spokojené uživatelky…co pocit čistoty? oproti vložkám a tamponům?…moc děkuji za odpovědi

Slevomat.cz

Dobrý den, Ajo.


Děkujeme Vám za dotazy. V první řadě Vám doporučujeme zvážit velikost Vašeho pánevního dna. Pokud je menší a zatím jste nerodila, pak můžete spíše zvolit velikost S. Při době silnější menstruace je ale třeba počítat s tím, že ho budete muset častěji měnit 2× až 3× denně. Kalíšek je v pochvě ve stále vertikální poloze a nemůže se nijak převrátit. LadyCup je třeba při výměně omývat čistou vodou a určitě neotírat žádnými ubrousky. Tak byste zvýšila riziko jeko kontaminace. Po skončení mentstruace je dobré kalíšek vyvařit. 


Přejeme Vám krásný den:)
Jitka

Dobrý den, mě překvapila jiná věc, jak je možné, že součástí balení výrobku není návod k použití? Nejsou snad v ČR předpisy, které tuto povinnost výrobcům stanoví?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko.


Děkujeme Vám za dotaz. Můžeme Vás ujistit, že současně s balením LadyCupu obržíte také návod na jeho použití. Nemusíte se tedy ničeho obávat. Tuto skutečnost jsem si i ověřovala s obchodním zástupcem, který má akci na starosti. 


Krásný den Vám přejeme:)
Soňa

Dobré ráno,
chtěla bych se podělit o zkušenosti: měla jsem „obyčejné“ tělísko bez hormonů a velmi silnou menstruaci. Kalíšek mě zachránil, mohla jsem spát v klidu celou noc, jen pro jistotu jsem si v prvních dnech brala ještě vložku. Na otázku jestli může kalíšek přetéct odpovídám ANO, ale u opravdu velmi silného krvácení. Také jsem velmi trpěla na mykózy a podobné radosti, ale s používáním kalíšku zmizely. Naštěstí už mám jiné tělísko a menzes vůbec :-)
Přeji všem pěkný den!

Slevomat.cz



Dobrý den, Soňo.


Děkujeme Vám za reakci. Jsme rádi, že jste s tímto produtem spokojena, pomohl Vám při Vašich problémech a povzbujete váhající ženy do koupi LadyCupu. 


Krásný den:)
Eli

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda mě kalíšek nemůže „ucpat“? Když se tampon nacucá,tak proteče,ale jak je to s kalíškem? :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško.


Menstruační kalíšek Vás určitě ucpat nemůže. Kalíšek je třeba měnit v závislosti na tom, jakou používáte jeho velikost a jak silnou menstruaci máte. 


Pokud máte velikost S a menstruaci silnější, pak je výměna vhodná 2× až 3× denně. U velikosti L pak stačí kalíšek vyprázdnit cca 1× za 12 hodin. 


Pěkný den:)
Ludmila

Taky 100% doporučuji. Pro nerozhodné-volila bych spíše větší velikost.
Jsem po dvou porodech a měním většinou jen ráno a večer- tedy když na to nezapomenu což se stává velmi často:-)
Super věc na všechno a hlavně do bazénu! Oproti tampónu,který nasaje vodu dovnitř!!

Slevomat.cz

Dobrý den, Ludmilo.


Děkujeme Vám za reakci. Jsme rádi, že jste s tímto produtem spokojena a povzbujete váhající ženy do koupi LadyCupu. 


Krásný den:)
Monika

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak je to s užíváním LadyCupu v případě vracejících se zánětů a problémů. Je možné jej používat bez toho, aby přispěl k opakovanosti zánětů? Může třeba i pomoci? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko.


Děkujeme Vám za dotaz. LadyCup je narozdíl od jiných prostředků v době používání menstuace, vyroben ze zcela zdravotně nezávadného materiálu- lékařský silikon. Dle zkušeností žen, může jeho používá opakovaným zanětům zamezit. 


Přejeme Vám krásný den.
Miša

Dobry den, porad nemam jasno ve velikosti, nejdrive jsem chtela volit S, pote L, protoze mam fakt menstuaci na zacatku hodne silnou bych rekla, ale pak uz je to okey. Rozhodla jsem se zase pro S, protoze jste mi to doporucili, ale pak jsem cetla prispevky tu, ze tu radite pro ty, ktere jen spini a pouzivaji nejmensi vlozky a to jen pr. 3 dny, ze maji zvolit velikost S, tak se bojim, aby mi kalisek neprotekal, kdyz zvolim tu mensi velikost. Opravdu pojme kalisek 3 x vice nez tampon? Tzn. kdyz si tampon (super) menim po 2 hodinach, kalisek muzu vylit treba po sesti? Zda se mi, ze takove mnozstvi nemuze pojmout :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Míšo.


Pokud si zvolíte velikost LadyCupu S, je třeba ho v silnějších dnech menstruace měnit častěji (cca 2× až 3× denně). Pak se Vám nemůže stát, že byste začala špinit v důsledku plnosti mentruačního kalíšku. 


V případě, že máte kalíšek velikosti L, pak můžete výměnu kalíšku provádět cca po 12 hodinách i při dnech silnější menstruace. 


Krásný den:)
Jarka Budínová

Dobrý den,
omlouvám se, pokud jsem podobný dotaz přehlédla, ale prosím o ujasnění termínu dodání.
Objednáno a placeno převodem dnes 5.2., předpokládám tedy, že nejdéle 7.2. máte platbu připsanou. Proč tedy termín dodání až 22.2. ????

Slevomat.cz

Dobrý den, Jarko.


Menstruační kalíšky jsou přes náš sklad a tudíž je termín dodání delší oproti jiným dealům. Díky tomu je však LadyCup za tak výhodnou cenu. 


Krásný den:)
Jana Červinková

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat. Používám tampóny, na kterém jsou 4 kapky, tzn. větší velikost. Ještě jsem nerodila. Ale plánujeme s přítelem rodinu. A příjde mi škoda teď kupovat S a pak L. Když používám větší tampóny byla by vhodná velikost L? Bude mi za chvíli 26 let. Moc děkuji za odpověď. :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano.


Ve Vašem případě bychom Vám doporučili, abyste si raději rovnou zakoupila kalíšek velikosti L. 


Můžete se však, zejména v začátcích, potýkat s menšími komplikacemi při zavádění. Na internetu Vám mohou pomoci zveřejněná instruktážní videa (www.youtube.cz) s popisem uchopení kalíšku při zavádění. 


Krásný den.
Andrea Svatoňová

Dobrý den, menstruační kalíšek vřele doporučuji, používám ho již dva roky a jsem maximálně spokojená. Stačí ho vyměnit ráno a večer a je to naprosto v pohodě. O menstruaci skoro ani nevím, prostě super věc :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo.


Děkujeme Vám za reakci. Jsme rádi, že jste s tímto produtem spokojena a povzbujete váhající ženy do koupi LadyCupu. 


Krásný den:)
Daniela

Dobrý den, prosím o sdělení, zda je nitroděložní tělísko kontraindikací k používání menstr. kalíšku či nikoliv.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Danielo.


Děkujeme Vám za dotaz. V tomto případě bychom Vám doporučili, abyste se obrátila na svého gynekologa. Ten Vám určitě rád sdělí, zda je přímo pro Vás menstruační kalíšek vhodný, či nikoliv. 


Pěkný zbytek dne:)
Hanka

Dobrý den,
já kalíšek kupovala, když mi bylo 23, neměla jsem po porodu a jsem hodně drobné postavy, ale paní v kamenném obchodě mi doporučila kalíšek L, že se tam ženy s S vrací, že jim občas vyteče.. používám ho 4 roky bez problému… Bratrova přítelkyně si ho o 2 roky později taky kupovala, a protože je velmi štíhlá, doporučili jí S. Ale říkala mi, že se někdy trochu uvolní, že už by volila L… tolik moje zkušenost. Jinak ke sportům se můžu připojit, testovala jsem při horolezení, na snowboardu, na vodě, aquaaerobiku a dalších… a všude bez problému. Co se týče omývání, tak mohu doporučit hodit do kabelky lahev s násadou na pití (např. Rajec), pod tlakem se dá kalíšek nádherně vypláchnout… A konec kalíšku jsem hned po prvním použití ustřihla úplně, vyndávání je opravdu jen o cviku a nemusíte se bát, že by to nešlo…

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko.


Velmi si vážíme toho, že jste zde z vlastní zkušenosti uživatelkám Slevomatu poradila. Vaše poznatky jsou důležité pro rozhodování všech žen, které stále váhají s koupí LadyCupu. 


Děkujeme Vám a přejeme krásnýden:)
Jana

Dobrý den,
nevím, jakou vel. zvolit, je mi 36 let, děti zatím nemám, používám tampony střední, dříve velké. Prosím, poradíte mi? Uvažovala jsem o vel. L.
 Děkuji

Šárka

Dobrý den, včera jsem udělala objednávku tří kusů a dneska večer potřebuji ještě udělat doobjednávku. jak mám postupovat, abych nemusela platit další poštovné? Mám dát osobné odběr? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko.


V případě Vašeho dotazu Vám doporučíme, abyste se obrátila na naši Zákaznickou podporu. Kontakty jsou zde: http://www.slevomat.cz/kontakt 


Zde Vám co nejrychleji s Vašim dotazem pomůžou. 


Krásný den:)
Jana P.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je kalíšek vhodný pro mě, když mám velmi slabou menstruaci? Vystačím si se slipovými vložkami po celou dobu menstruace. Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano.


Pokud jste ještě nerodila a máte menstruaci velmi slabou, doporučujeme Vám zakoupení kalíšku velikosti S. Výhodou je to, že s kalíškem můžete provádět jakýkoliv sport bez omezení- i plavání. 


Hezký den:)
Jindřiška

Dobrý večer, je mi 39 let, mám po dvou porodech a moje menstruace je extrémně slabá, prakticky jen 3 dny špiním. Je i v mém případě vhodné používat kalíšek? Děkuju za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jindřiško.


Záleží hodně na Vašem zvážení. Výhodou menstruačního kalíšku je zejména to, že je vyroben z nezávadného materiálu- lékařský silikon, který na minimum snižuje riziko zánětu, apod. Další výhodou je to, že s kalíškem můžete provádět jakýkoliv sport bez omezení. 


Věříme, že Vaše rozhodnutí bude správné.


Krásný den:)
Kristýna Tobolová

Společné poštovné Ostrava, F-M a okolí?

Hana Žaloudková

Nevím, jestli se někdo dočte až sem, ale jako asi pětiletá uživatelka kalíšku bych vám sem ráda napsala nějaké zkušenosti a praktické rady. V prvé řadě: kalíšek je super! Nemůžu si ho vynachválit – oceňuju hlavně, že se s ním dá skutečně dělat všechno (chodím s ním i třeba do sauny) a že je ekologický a jednoduchý na používání. Vždycky se začínající menstruací ho pět minut vyvařím v horké vodě a potom čistím jen propláchnutím obyčejnou vodou. Vyprazdňuji ho většinou tak dvakrát do dne a vydrží mi ho v pohodě celou noc. K tomu, jak se zavádí, zejména kvůli dotazům Lenky nade mnou – kalíšek se nevkládá nijak hluboko a oproti tampónům je to chvíli nezvyk. Tyčinka, kterou tam máte na aplikaci, je opravdu pro začátek, abyste se ho naučily bez nervů vkládat a vykládat. Skutečně – kalíšek má být tak nízko, že by tyčinka doslova koukala ven a trochu zavazela. Proto si ji před skutečným nošením ustřihněte. Mám kámošky, které se na začátku trochu bály a nechtěly si ji ustřihnout, akorát že si ho potom dávaly moc vysoko a byly nespokojené, že protíkal, ale bylo to opravdu o špatné aplikaci. Někdy se skutečně může stát, že kalíšek při sportu sjede výš, ale stalo se mi to jen párkrát a pokaždé jsem to sama poznala a šla si to upravit. Určitě není možné, že ho nepůjde vytáhnout:) nejste bezedná, jen musíte očekávat, že se nesmíte bát zajet si prsty trochu hlouběji. Každopádně jsem s tím nikdy problém neměla! Při chůzi ani jindy mi fakt nevadí a celkově mi mindráky z nadcházející menstruace zklidnil. Nemůžu si ho vynachválit – oproti němu mi všechny ostatní varianty teď přijdou nepříjemné a nechutné (tampóny vysušují, navíc je to průmyslově balené, to mi fakt sympatické není, člověk tam taky řeší vyhazování…) a tak. Oproti tampónů se nemusí tolik hlídat zejména díky tomu, že u kalíšku není riziko toxického šoku. A poslední věc: jako první kalíšek jsem měla švédskou značku Lunette, ale poté, co jsem jednou viděla jako novinku v lékárně Ladycup jsem si ho koupila, protože silikon, z kterého je vyroben, je měkčí a je fakt příjemnější. Přeju spokojené nošení :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko.


Jste moc laskavá, že jste sem Váš příspěvek vložila a ostatním váhajícím ženám pomohla při rozhodování. Jste dlouhodobou uživatelkou menstruačního kalíšku a Vaše zkušenosti jsou k nezaplacení. 


Přejeme Vám krásný den:)
Lenka Boil

Dobrý den, sice jsem koukala i na obrázky an stránkách LadyCup, ale prosila bych o opravdu „polopatické“ vysvětlení toho, jak se kalíšek zavádí, vyndává, nosí apod., protože podle toho, co jsem pochopila, se kalíšek zpřekládá na čtvrtiny, pak se vloží do poševního vchodu (stále jsem nepochopila jak hluboko!) a nechá se čouhat kousek toho silikonu, který je teda ohebný, takže ho necítím při chůzi? Nebo ho mám zastrčit tak daleko, abych necítíïla ani to, čím se to zavádí? To bych ho pak ale nemohla vytáhnout.. Takže asi můj jediný problém je, že vlastně nechápu, jak hluboko by se to mělo zavést. Není možné, že se kalíšek sesune více do těla a nebude ho možné vytáhnout? Stalo se to již někomu? Jsem an takovéhle věci trochu „posera“ a zavádět si trychtýř do pochvy mi přijde strašně zajímavé, ale podivné.. Děkuji Vám za odpověď :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko.


Děkujeme Vám za odpověď. V žádném případě se nemusíte obávat, jak zavádění kalíšku tak také jeho následného vyndávání. Na internetu Vám mohou pomoci zveřejněná instruktážní videa (www.youtube.cz) s popisem uchopení kalíšku při zavádění i jak správně kalíšek vytáhnout ven. 


Kalíšek se zavádí zhruba do stejné hloubky jako klasický tampón. Držátko Vám nesmí čouhat ven, jelikož při sezení by to mohlo být pro Vás nepříjemné. Přečnívající část držátka je tedy dobré následně zkrátit- jednoduše ustřihnete kousek nůžkami. 


Vyndávání kalíšku je velmi jednoduché. Pouze uchopíte držátko, uvolníte se, mírně můžete také zatlačit a kývavými pohyby jej jemně vyndáte ven. 


Pěkný den:)
Slevomat.cz

Dobrý podvečer, Jano.


LadyCup je určen pouze při periodě. Nedoporučujeme Vám ho tedy používat k jiným účelům. 


Příjemný večer:)
Jana

Dobrý den. Je možné kalíšek používat i mimo periodu, např. po styku? Děkuju za odpověď

Daniela

Je mi „čerstvých“ 25, nerodila jsem, ale ze zkušenosti vím, že tam dole jsem „větší“ (např. používání největších tampónů mi nedělalo problém už od puberty atd.). Zvažuji, zda vzhledem k věku a svému pocitu raději nekoupit L. Na druhou stranu svaly pánevního dna pravidelně cvičím, ale nevím, zda mi S bude dlouhodobě stačit. Nemůže mě L tak nějak „roztáhnout“? Docela se toho bojím :-) Děkuji a přeji hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý den, Danielo.


Jsme rádi, že jste se na nás s dotazem obrátila. Při výběru velikosti LadyCupu je určitě nejprve třeba zvážit velikost Vašeho pánevního dna. Ve Vašem případě Vám doporučujeme, zakoupit si kalíšek velikosti L. Nemusíte se obávat, k žádnému nechtěnému roztáhnutí dojít nemůže. 


Přejeme Vám krásný den:)
Marì

Dobry den, mohu vzit i 4 kalisky stale za jedno postovne? Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den.


V naší nabídce můžete zakoupit až 10 kusů menstruačních kalíšků na jedno poštovné. 


Krásný zbytek dne:)
míla

http://www.mu­nimedia.cz/pris­pevek/menstru­acni-kalisek-je-prakticka-a-ekologicka-vec-rika-studentka-1394/ určitě a jednině menstruační kaléšek …asi není co dodat

Slevomat.cz

Dobrý den, Mílo.


Moc Vám děkujeme za vložený článek, který zcela jistě pomůže každé váhající ženě při koupi LadyCupu. 


Pěkný den:)
Maky

Dobrý den, jak hluboko se má kelímek zavádět?Co nejvíce jako u tampónů? A nenarušuje častější výměna povrch sliznice a můžu ho zavést už před začátkem menstruace?

Slevomat.cz

Dobrý den,


děkujeme Vám za dotazy. Kalíšek se zavádí zcela standardně a to zhruba do stejné hloubky jako tampón. K narušení povrchu sliznice při správném zavádění i vyndávaní by dojít nemělo. LadyCup je vyroben z lékařského silikonu a neobsahuje žádné části, které by mohly sliznici uškodit. Kalíšek samozřejmě můžete zavést již před začátkem menstruace, ne však déle než pár hodin před jejím počátkem. 


Přejeme Vám hezký den:)
Marie

Pokud vyberu barvu kalíšku, dostanu zcela jistě ten pytlíček, který je u kalíšku vyobrazený (tj. u bílého bílý s červenými puntíky, u růžového růžový s puntíky atd.)? Nebo se může stát, že pošlete kalíšek v pytlíčku s jiným designem? Děkuju za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie.


Každý kalíšek má přidělený svůj barevný pytlíček, který je ještě společně s LadyCupem zabalen do igelitového sáčku. Nemusíte se tedy obávat, že by Vám přišel jiný pytlíček se zakoupeným menstruačním kalíškem. 


Krásný den:)
Bára

Dobrý den,
chci se zeptat, když si zvolím osobní převzetí u vás ve Slevomatu, jak dlouho mi tam můžete zboží nechat uložené? V týdnu, kdy je 22.2. budeme na jarních prázdninách, tak si ho budu moct vyzvednout až v dalším týdnu, od 25.2. Je to možné?
Díky za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den,
pokud byste nestíhala do 28/2/2012, tak stačí poslat e-mail na naší zákaznickou podporu (podpora@slevomat.cz) a my Vám ho na Myšáku pozdržíme déle.. nic uplatňovat již nemusíte, zboží, které se vyzvedává v Mašáku, se uplatňuje automaticky :)

Hezký den

Patty

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zhruba v jakém časovém horizontu hodláte tuto akci opakovat? Děkuji:)

Slevomat.cz

Dobrý den.


V tuto chvíli Vám nedokážeme přesně říci, kdy akci budeme opakovat. 


Přejeme Vám hezký den:)
Simona

Dobrý den, chtěla bych vědět, jak je to s případnou výměnou? Na int. stránkách ladycup.cz je napsáno, že jej vyměníte za druhou velikost. Jak by to bylo v případě této slevové akce? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono.


Výměna zboží je možná pouze v případě nepoužitého zboží v neporušeném obalu. Pokud menstruační kalíšek použijete, pak skutečně výměna zboží nebo vrácení peněz není možná a to vzhledem k charakteru produktu. 


Děkujeme Vám za pochopení.
Krásný den:)
Zuzana

Dobrý den,chtěla jsem poprosit o radu.Je mi 42let,jsem po 3 porodech,ale menstruaci mám velmi slabou.Tampóny používám spíše menšího rozměru.Stále váhám jakou velikost kalíšku zvolit.Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzko.


V případě, že jste již po 3 porodech, pak určitě zvolte velikost L. Po porodech máte zvětšené Vaše pánevní dno a pokud byste si koupila menší velikost, hrozilo by, že Vám bude kalíšek protékat. 


Mějte hezký den:)
Lenka

Dobrý den,
mám již zaplaceno a zvolila jsem si osobní odběr, v emailu od slevomatu je napsáno" Zboží lze na prodejně vyzvednout až po obdržení e-mailové výzvy."

Zajímalo by mě jak dlouho tento voucher platí? A zda-li mám email o vyzvednutí očekávat také kolem 22.2.
Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko.


Děkujeme Vám za dotaz. Platnost voucheru je do 28. 2. Do 10 dnů od obdržení platby Vám přijde e-mail s výzvou o vyzvednutí zboží. Záleží tedy, kdy od Vás obdržíme platbu za menstruační kalíšky. 


Přejeme Vám hezký den:)
Marie

Už jsem rodila a bude mi 38. Menstruaci mám tak slabou, že mi stačí klidně jedna slipová vložka na celý den. I tak byste mi doporučili kalíšek vel. S? Děkuju

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie.


LadyCup velikosti L je určen pro ženy, které již rodily, jelikož velikost pánevního dna se po porodu zvětší. Raději Vám tedy doporučujeme, abyste si zakoupila menstruační kalíšek velikosti L. 


Krásný den:)
Romana Doubková

Dobrý den, pokud vezmu více kusů, mohu vybrat různé barvy? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Romano.


Děkujeme Vám za dotaz. Určitě si můžete zakoupit libovolný počet kusů kalíšků v různých barvách. Stačí pouze kliknout na Koupit na určitou barvu a velikost, pak se vrátit zpět a opět si zvolit barvu a velikost. V košíku (nahoře v liště) uvidíte, jak se Vám jednotlivé kalíšky načítají. Jakmile budete mít nakoupeno, pak jen hromadnou objednávku najednou uhradíte. 


Krásný den:)
Dana

Moc dekuji, mam L, ale prave mi s tim zatím nikdo neporadil. Možná je to povolenym svalstvem (hodne jsem zhubla). Budu to dal zkoušet. Ale díky moc a kalisek doporučuji! MS s vlozkou, či nedejbože tamponem byla pro me jako těžkého atopika utrpeni.

Slevomat.cz

Milá Dano. Rada je pro nás samozřejmostí a věříme, že pro Vás byla přínosná. Kalíšek je zcela zdravotně nezávadný a vyroben pouze z velmi kvalitního lékařského silikonu, tedy pro Vás zcela vhodný. 


Držíme pěsti, aby se vše srovnalo a byla jste s menstruačním kalíškem spokojená. 


Hezký den:)
Marie

Dobrý večer. Mám extrémně slabou menstruaci, prakticky jen špinění. Je tedy kelímek vhodný i pro mě? Děkuju

Slevomat.cz

Dobré ráno, Marie.


Určitě i pro Vás je LadyCup vhodný. Je velmi šetrný k ženskému tělu. Pokud jste ještě nerodila a máte menstruaci velmi slabou, doporučujeme Vám zakoupení kalíšku velikosti S. 


Krásný den:)
Michaela Bártová

Dobrý den,
i já mohu kalíšek vřele doporučit. Je mi 26, jsem po dvou porodech a velikost L je pro mě vhodná. Největší výhodou je, že se nemusím bát delších cest, výletů do přírody, je to pohodlné a ta finanční úspora je opravdu znát! Všem, které ještě váháte, mohu jedině doporučit…

Slevomat.cz

Dobré ráno, Michaelo.


velmi Vám děkujeme za pozitivní hodnocení k menstruačnímu kalíšku. Určitě jste mnoha ženám pomohla při jejich rozhodování, zda si LadyCup pořídit, či nikoli. 


Přejeme Vám krásný pondělní den:)
Yvona

Dobry den, koupila jsem si kalisek u jiz zmenene konkurence. Je mi 30 a menstruaci mivam hodne silnou, tak jsem si vzala L. Dnes jej mam prvni den a kupodivu jsem jej zavedla bez problemu i s dlouhymi
umelymi nehty. Akorat proteka:-( na internetu jsem nasla v diskusi prispevek od zeny, ktera mela stejny problem, az kdyz vyzkousela Vas vyrobek protekani ustalo. Takze ted nevim, jestli si rovnou objednat Vas vyrobek nebo jeste chvili pockat, treba casem protekat nebude, az se lepe naucim zavadeni. Jakou vy mate zpetnou vazbu od zakaznic, co se tyka protekani? Hodlate tuto akci opakovat? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Yvono.


Je možné, že než začnete s menstruačním kalíškem lépe manipulovat, může dojít k nechtěnému protékání. Píše zde mnoho žen, které kalíšek používá již několik let a to zcela bez problémů. Bohužel, zkušenosti s menstruačními kalíšky jiných značek nemáme. LadyCup je špička mezi menstruačním kalíšky, můžete tedy vyzkoušet tuto značku a uvidíte. 


Akci plánujeme opakovat, takže máte čas svůj kalíšek lépe otestovat a pokud Vám skutečně nesedne, pak v další akci u nás můžete LadyCup zakoupit. 


Pěkný den:)
Dana

Dobry den, je mi 27 a po 2 porodech mi kalisek vubec nefunguje. I kdyz mi přijde, ze podtlak vznikne, krev jdeveven. Neuměla byste mi prosim poradit? Dřív fungoval dobře a jsem vic nez rok po porodu.

Slevomat.cz

Dobré ráno, Dano.


Děkujeme Vám za dotaz. Podle zkušeností žen, které zde píší, kalíšek používají již několik let a to zcela bez problémů a nežádoucího protékání. Pokud používáte velikost S a to i po dvou porodech, pak Vám doporučujeme si zakoupit LadyCup spíše velikosti L. Je možné, že máte větší pánevní dno a proto Vám kalíšek protéká. LadyCup je špička mezi menstruačním kalíšky, můžete tedy vyzkoušet tuto značku a uvidíte. 


Každá žena je velmi individuální a vyhovuje jí v době menstruace jiná ochrana. Je potřeba vyzkoušet, co právě Vám sedne nejlépe. 


Krásný den:)
M

Dobry den, premyslim jakou velikost zvonit jestli S nebo L. Je mi 22 let, neberu HA – tudiz si myslim, ze mam menstuaci silnejsi nez ostatni co ji berou. Prvni 3 dny to mam celkem silne a pak je to celkem OK, rikam si, ze bych si vzala velikost eL, ale nebude mi kalisek treba na konci cyklu vadit, kdyz uz nebudu mit tak silne mesicky. Bojim se, ze kdyz si vemu velikost S – nebude mi to stacit a budu muset porad litat na zachod a take, ze mi v noci pretece. Na strankach pisi, ze lze kdyztak velikost neni problem vymenit, je to pravda, pude to bez problemu? Diky.

Slevomat.cz

Dobrý den,


děkujeme Vám za dotaz. Pokud jste ještě nerodila určitě Vám doporučíme zakoupit si menstruační kalíšek velikosti S. Ve dnech silnější menstruace je dobré kalíšek 2× až 3× za den vyprazdňovat, aby nedošlo k nechtěnému špinění. Při dnech slabší menstruace stačí výměna 1× za 12 hodin. 


Krásný den:)
Monika Hoangova

Dobrý den,ráda bych si kalíšek zakoupila,ale nevím jak to je s dodáním.Budu mimo republiku asi do konce února a pokud budete zboží dávat dopravci třeba 23.2 tak ho nemůžu převzít.Dá se po doručení e-mailu domluvit(pokud to bude potřeba)o pozdržení odeslání?

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko.


Rádi bychom Vám vyšli vstříc, ale vzhledem k dlouhé době, kdy budete mimo ČR Vám nemůžeme být nápomocni. Doporučujeme Vám, abyste se domluvila s někým v okruhu svých přátel na převzetí zboží. Můžete požádat například kamarádku, aby LadyCup zakoupila a nechala si ho zaslat na její doručovací adresu. Jakmile přicestujete zpět do ČR, kalíšek si jednoduše převezmete. 


Krásný den:)
H

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak poznám, jestli je kalíšek dobře zavedený (dostatečně hluboko), nebo jestli ho potřebuji zkrátit? Na stránkách píšete, že se dá normálně ustřihnout nůžkami, nebude to tam pak nějak vadit? Děkuji

Slevomat.cz

Dobré ráno,


samotný kalíšek se nezkracuje, jen pouze jeho držátko. Jestli je třeba LadyCup zkrátit poznáte tak, že po zavedení kalíšku Vám bude malý kousek držátka vyčnívat ven a bude Vám vadit. Pokud se tak stane, stačí si přečnívající část ustřihnout. 


Krásný den:)
Hana

Dobrý den, mám problém s vložkama, proto používám tampony i přes noc. Je kalíšek hlavně na denní použití? Přece jenom tampon tekutinu nasaje i v leže, kalíšek ji neabsorbuje a ta zůstává v těle. Díky za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko.


Menstruační kalíšek je určen jak pro denní, tak také pro noční používání. Tekutina zůstává v kalíšku a to i v leže. Nemusíte se tedy obávat, že by tekutina někama unikala. 


Krásný den:)
Pavla

Také moc prosím o radu! Ráda bych si kalíšek koupila, ale nevím, zda to zvládnu. Bude mi 40 let, mám porod 2 dětí, ale bohužel jsem v invalidním důchodu mimo jiné i s páteří a poruchou metabolismu ( velká obezita ) a mám veliký problém zavádět tampon, takže musím používat jedině vložky. Menstruaci mám velmi silnou. Má někdo prosím podobnou zkušenost nebo mohl by mi někdo poradit? A vůbec, jak hluboko se musí kalíšek strčit? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo.


Děkujeme Vám, že jste se s dotazem na nás obrátila. 


Zavádění i vysunování menstruačního kalíšku vyžaduje určitou zručnost a to zejména při prvotním používání. Jeho výhodou však je, že ho nemusíte měnit tak často, jako právě tampóny. 


Bohužel, vzhledem k Vašim zdravotním problémům není v našich silách Vám používání LadyCupu potvrdit nebo vyvrátit. 


Krásný den:)
Kateřina

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Jak poznám, že je kalíšek plný? Nevylije se, když ho budu vytahovat?

Slevomat.cz

Dobrý den, Katko.


Děkujeme Vám za dotaz. Kalíšek je zasunut vevnitř a tudíž nikdy nejde přesně odhadnout, kdy je plný. Je třeba se řídit podle toho, jak silnou menstruaci v daný den máte a jakou velikost LadyCupu používáte. 


Pokud máte velikost S je třeba ho v silnějších dnech menstruace měnit častěji (cca 2× až 3× denně). Pak se Vám nemůže stát, že byste začala špinit v důsledku plnosti mentruačního kalíšku. 


V případě, že máte kalíšek velikosti L, pak můžete výměnu kalíšku provádět cca po 12 hodinách i při dnech silnější menstruace. 


Krásný den:)
Lucie

Dobrý den, rodila jsem dvakrát císařem, mám malou úzkou pánev, menzes celkem slabou..... Jaký mi doporučujete kelímek… Díky za info…

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie.


ve Vašem případě Vám doporučíme menstruační kalíšek spíše velikosti S. Při silnějších dnech menstruace ho však budete zřejmě častěji měnit. 


U velikosti L se můžete setkat, zejména při prvotním zavádění s mírnými komplikacemi, než se naučíte s kalíškem správně manipulovat. Vše je ale o zvyku. LadyCup je díky svému materiálu (lékařský silikon) velmi poddajný, nemusíte se tedy nijak zvlášť obávat zavádění i větší velikosti. Na internetu jsou k dispozici také videa (www.youtube.cz), kde ženy radí, jak správně kalíšek zavést a vyndat zpět. 


Krásný nedělní den:)
Jana

Trochu mě mate cena, v úvodu píšete, že kalíšek stojí 349kč a když kliknu koupit, tak je barevný dražší…

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano.


U nabídek, kde je více variant cen je to takto nastaveno ve valné většině vždy. U menstruačního kalíšku jsme také zároveň vycházeli z toho, že průhledné kalíšky (s nejnižší cenou) jsou ty nejprodávanější a u žen tedy nejoblíbenější. 


Krásný den:)
Evka

Pro Monču, tak to je super, děkuji že si se ozvala :)

Najdou se další Brňačky, které mají zájem neplatit tak velké poštovné? Sejít se a udělat hromadnou objednávku.
Pište na evelina306@centrum.cz

Jana

Dobrý den, nejsem si jista s výběrem velikosti… Rodila jsem, jsem ale menší drobné postavy ( 40 kg) menstruace stredni( první dva dny tampon super potom uz jen normal)… Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý večer, Jano.


děkujeme Vám za dotaz. S výběrem velikosti Vám rádi pomůžeme. Jelikož je každá žena individuální je potřeba v první řadě zvážit, velikost Vašeho pánevního dna. 


Pokud máte menstruaci slabší, ale již jste rodila, doporučujeme Vám zakoupit si velikost L. 


U velikosti L se můžete setkat, zejména při prvotním zavádění s mírnými komplikacemi, než se naučíte s kalíškem správně manipulovat. Vše je ale o zvyku. LadyCup je díky svému materiálu (lékařský silikon) velmi poddajný, nemusíte se tedy nijak zvlášť obávat zavádění i větší velikosti. Na internetu jsou k dispozici také videa (www.youtube.cz), kde ženy radí, jak správně kalíšek zavést a vyndat zpět. 


Věříme, že jsme Vám naši radou pomohli a nyní již budete vědět, jaký LadyCup si zakoupit. 


Pěkný večer:)


Krásný večer:)
Klára

Dobrý den,
zajímalo by mě, zda se nemůže kalíšek v těle dostat hodně hluboko, aby jsem ho pak vyndala. Dále mám obavy při vyndavání, aby to nebylo úplně všude..:-) než ho stihnu umít. Pokud má někdo zkušenost, budu ráda když se o ni podělí. Děkuji, hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Kláro.


Menstruační kalíšek se do těla nemůže dostat nijak hluboko. Vyndávání kalíšku je velmi jednoduché. Pouze uchopíte držátko, uvolníte se, mírně můžete také zatlačit a kývavými pohyby jej jemně vyndáte ven. Kalíšek je po celou dobu ve vertikální poloze, takže se vylít nemůže. 


Krásný večer:)
Michaela

Opravdu není proč váhat, používám už asi tři roky, jezdím na koni, chodím plavat…Není nic lepšího, než nevědět, že nějaká menstruace vůbec je. První dva dny měním ráno, v poledne a večer a pak už jen jednou či dvakrát (ve sprše). Navíc mi i pomohl zmírnit menstruační bolesti. Už nikdy bych nepoužila nic jinýho.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Michaelo.


velmi Vám děkujeme za pozitivní reakci v této diskuzi:) Je hodně přínosné pro všechny váhající ženy, získávát zkušenosti o dlouhodobých uživatelek menstruačního kalíšku. 


Krásný večer.
Andrea Bardonová

Dobrý den. Jdu se podělit o zkušenost. Mám LadyCup už 3 roky. Dlouho jsem váhala s koupí a teď nedám na kalíšek dopustit. Můžu do bazénu, lyžovat, cvičit, ležet, sedět, nikdy nezklamal, narozdíl od tampónu. První 3dny jsem byla zoufalá s aplikací, ale po natrénování již žádný problém. Vylívám podle potřeby- síly menstruace, někdy 4× za den, jindy jen ráno a večer. Umývám vodou s mýdlem, někdy vlhčeným ubrouskem, jinde jen vodou, je to podle okolností. Po ukončení menzes vyvařím v hrnečku a schovám zpět do pytlíčku. Naprostá spokojenost! Doporučuji si přečíst diskuze o zavádění kalíšku, já za ně byla vděčná. Pěkný den :-)

Slevomat.cz

Dobrý večer, Andreo.


velmi Vám děkujeme za podělení se Vašich zkušeností při používání LadyCupu. 


Mějte krásný večer:)
MM

Mohu se zeptat z jakého důvodu máte barevné kalíšky dražší?

Slevomat.cz

Dobrý večer,


děkujeme za Váš dotaz. Barevné kalíšky jsou dražší přímo od výrobce a proto i Slevomat musel nastavit odpovídající cenu barevného LadyCupu. Vyšší cena je způsobena právě jeho barevnou úpravou, jinak jsou kalíšky totožné s těmi průhlednými. 


Krásný večer:)
Michaela

a jeste jeden dotaz me napadl – asi takovy vtipny, ale musim se zeptat, abych v tom mela jasno :-))) drzatko se zasouva taky nebo se necha venku?

Slevomat.cz

Dobrý večer, Michaelo.


Držátko LadyCupu se zasouvá také a je dobré si ho popřípadě zkrátit tak, aby Vám v nošení nepřekážel. Zkrácení je velmi jednoduché. Stačí překážející kousek odstřihnout nůžkami. 


Mějte se hezky.
Radža

Zdravím, mám dotaz. Je mi 37 , rodila jsem ale císařským řezem (neplánovaně, takže 33 hodin probíhal normální porod) můžete mi napsat, jakou velikost mám tedy zvolit? Děkuji za odpověď a přeji krásný den.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Radžo,


děkujeme Vám za dotaz. S výběrem velikosti Vám rádi pomůžeme. Jelikož je každá žena individuální je potřeba v první řadě zvážit, velikost Vašeho pánevního dna. 


Pokud máte zároveň menstruaci slabší, doporučujeme Vám zakoupit si velikosti S. V prvopočátcích je také velikost S mírně snažší na zavádění. 


U velikosti L se můžete setkat, zejména při prvotním zavádění s mírnými komplikacemi, než se naučíte s kalíškem správně manipulovat. Vše je ale o zvyku. LadyCup je díky svému materiálu (lékařský silikon) velmi poddajný, nemusíte se tedy nijak zvlášť obávat zavádění i větší velikosti. Na internetu jsou k dispozici také videa (www.youtube.cz), kde ženy radí, jak správně kalíšek zavést a vyndat zpět. 


Věříme, že jsme Vám naši radou pomohli a nyní již budete vědět, jaký LadyCup si zakoupit. 


Krásný večer:)
Michaela

Dobry den,
je mi 22 let, mesicky mam silnejsi – na zacatku pouzivam spise tampony superplus a pak prechazim k slabsim. Chci si objednat velikost S (kdyztak budu menit casteji), ale napadlo me, kdyz treba umyju kelimek az vecer po celem dni, jestli nemuze vzniknout nejaky zanet z menstruacni krve nebo neco podobneho, kdyz kelimek (ve skole, v praci) utru jen papirem na toalete.
Diky za odpoved a krasny zbytek dne.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Michaelo.


Děkujeme Vám za dotaz. LadyCup je vyroben z takového materiálu (lékařský silikon), který maximálně zamezuje nechtěné infekci. LadyCup určitě oplachujte raději vodou a neutírejte papírem na toaletě. Tím můžete zvýšit riziko toho, že na kalíšku Vám zůstanou kousky papíru, což by mohlo vést ke komplikacím. 


Pěkný večer:)
Jana

Dobrý den, také řeším jakou velikost, je mi 40let a mám jedno dítě. Menstruaci mám střední. Než dojdu k doktorovi se zeptat tak akce skončí. Kolik máte kusů na prodej v akci? Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano,


děkujeme Vám za dotaz. S výběrem velikosti Vám rádi pomůžeme. Jelikož je každá žena individuální je potřeba v první řadě zvážit, velikost Vašeho pánevního dna. 


Pokud máte menstruaci středně silnou a již jste rodila, doporučujeme Vám zakoupit si velikosti L. 


U velikosti L se můžete setkat, zejména při prvotním zavádění s mírnými komplikacemi, než se naučíte s kalíškem správně manipulovat. Vše je ale o zvyku. LadyCup je díky svému materiálu (lékařský silikon) velmi poddajný, nemusíte se tedy nijak zvlášť obávat zavádění i větší velikosti. Na internetu jsou k dispozici také videa (www.youtube.cz), kde ženy radí, jak správně kalíšek zavést a vyndat zpět. 


Věříme, že jsme Vám naši radou pomohli a nyní již budete vědět, jaký LadyCup si zakoupit. 


Krásný den:)
A.

taky poprosím o radu s velikostí, je mi 26, 1× jsem rodila ale jsem velmi drobné postavy, menstruaci mám spíše slabší. nevím tedy jestli volit L nebo raději S, děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,


děkujeme Vám za dotaz. S výběrem velikosti Vám rádi poradíme. Jelikož je každá žena individuální je potřeba v první řadě zvážit, velikost Vašeho pánevního dna. 


Pokud máte menstruaci slabší, ale již jste rodila, doporučujeme Vám zakoupit si velikosti L. 


U velikosti L se můžete setkat, zejména při prvotním zavádění s mírnými komplikacemi, než se naučíte s kalíškem správně manipulovat. Vše je ale o zvyku. LadyCup je však díky svému materiálu (lékařský silikon) velmi poddajný, nemusíte se tedy nijak zvlášť obávat zavádění i větší velikosti. Na internetu jsou k dispozici také videa (www.youtube.cz), kde ženy radí, jak správně kalíšek zavést a vyndat zpět. 


Věříme, že jsme Vám naši radou pomohli a nyní již budete vědět, jaký LadyCup si zakoupit. 


Krásný sobotní den:)
Aneta

Dobrý den, nemám žádný dotaz, pouze takovou poznámku:-) Na otázku, zda je kalíšek vhodný pro panny, byste spíš měli rovnou napsat, že spíš nevhodný. Jestliže má v průměru 4 cm a délku bez úchytky 6, tak to asi nebude to pravé ořechové, že? :D

Slevomat.cz

Dobrý den, Aneto,


děkujeme Vám za Vaši reakci.


Každá žena je jedinečná a proto je potřeba vždy individuálně zvážit velikost jejího pánevního dna. Radou pro ženy, které ještě pohlavní styk neměli je ta, aby se nejprve poradily se svým lékařem, zda je konkrétně pro ni vhodné, aby menstruační kalíšek použila. 


Krásný den:)
jolča

Dobrý den,
je mi 40 let, rodila jsem císařským řezem a mám spíše slabší menstruaci.Jaká velikost je pro mě vhodná? Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Slevomat.cz

Dobrý den, Jolčo,


děkujeme Vám za dotaz. S výběrem velikosti Vám rádi poradíme. Jelikož je každá žena individuální je potřeba v první řadě zvážit, velikost Vašeho pánevního dna. 


Pokud máte menstruaci slabší, doporučujeme Vám zakoupit si velikosti S. V prvopočátcích je také velikost S mírně snažší na zavádění. 


U velikosti L se můžete setkat, zejména při prvotním zavádění s mírnými komplikacemi, než se naučíte s kalíškem správně manipulovat. 


LadyCup je však díky svému materiálu (lékařský silikon) velmi poddajný, nemusíte se tedy nijak zvlášť obávat zavádění i větší velikosti. 


Věříme, že jsme Vám naši radou pomohli a nyní již budete vědět, jaký LadyCup si zakoupit. 


Krásný sobotní den:)
wiva

Dobrý den,
potřebuji pomoc s výběrem velikosti. Je mi 23 let, ještě jsem nerodila, ale menstruaci mám silnou – používám tampóny velikosti super. Jakou si mám tedy objednat? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,


děkujeme Vám za dotaz. S výběrem velikosti Vám rádi pomůžeme. 


Pokud máte menstruaci silnou, tak máte prakticky dvě možnosti. Buď si zakoupíte LadyCup velikosti S, ale s největší pravděpodobnosí jej budeme muset častěji měnit, aby nedošlo k nechtěnému špinění. V prvopočátcích je však velikost S mírně snažší na zavádění. Jelikož je každá žena individuální je také potřeba zvážit, velikost Vašeho pánevního dna. 


U velikosti L se můžete setkat, zejména při prvotním zavádění s mírnými komplikacemi, než se naučíte s kalíškem správně manipulovat. Výhodou však je, že v období silné menstruace ho nebudete muset častěji vyprazdňovat. 


LadyCup je však díky svému materiálu (lékařský silikon) velmi poddajný, nemusíte se tedy nijak zvlášť obávat zavádění i větší velikosti. 


Doufáme, že jsme Vám naši radou pomohli a nyní již budete vědět, jaký LadyCup si zakoupit. 


Krásný sobotní den:)
Petra

Zkušenost pro ostatní s velikostí – Je mi 38 let, rodila jsem před 3,5 roku a nejsem žádný drobeček. Velikosti jsem si ve výhodné sadě (stále dražší než je v této akci) pořídila obě, tedy L i S a oboje využívám. Pro první dny L a ke konci již S. Dle názorů vyčtených na netu jde u velikosti také o stav vašeho pánevního dna. Máte-li ho cvičené, nebudete mít ani po porodu a vyšším věku s velikostí S nejspíš žádný problém s protékáním. A i tento malý naplnit, je dle mého názoru „fuška“ (menstruaci mám ovšem po porodu slabší) Jinak menstruační kalíšek by si zasloužil zcela jistě nobelovku, je to opravdu úžasná věc a nechápu, jak jsem to všechny ty roky zvládla bez něj. Upřímně – neváhejte. A nenechte se případně odradit prvním používáním, kdy se pořád sledujete a vyléváte a pod. Od druhé menstruace už o něm opravdu nebudete ani vědět. K vyplachování na veřejných WC a následné sterilizaci na konci cyklu doporučuji kelímek na sterilizaci. Je gumový, skládací. Naplníte vodou u umyvadla a v kabince v něm vylitý kalíšek vypláchnete.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro.


Velmi si vážíme toho, že jste zde z vlastní zkušenosti uživatelkám Slevomatu poradila, jakou velikost kalíšku použít a jak je to s jeho vymýváním. Vaše poznatky jsou důležité pro rozhodování všech žen, které stále váhají s koupí LadyCupu. 


Děkujeme Vám a přejeme krásný víkend:)
Petra Pekařová

Dobrý večer.Ráda bych si ho koupila,ale když kliknu na koupit,tak se nic neděje.Jsem přihlášená a nejde to.
Děkuji za radu P.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro.


Děkujeme Vám, že jste se na nás s obrátila. Rádi Vám pomůžeme. Poprosíme Vás nyní, abyste se ze svého účtu na Slevomatu odhlásila a pokusila se přihlásit z jiného internetového prohlížeče- Firefox, Google Chrom, apod. 


Problém také může být v ukládání Cookie a proto bude nutné Cookie vymazat. Jak postupovat při mazání Cookie naleznete zde, podle typu internetového prohlížeče, který využíváte: https://www.google.cz/search?q=Cookie+jak+smazat&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a 


V případě, že se Vám ani poté nepodaří menstruační kalíšek zakoupit, doporučíme Vám, abyste se obrátila na naši Zákaznickou podporu. Kontakty jsou zde: http://www.slevomat.cz/kontakt 


Přejeme Vám příjemný víkend.
Šárka

Dobrý den,chtěla bych napsat všem,které ještě váháte s koupí kalíšku.I já jsem zprvu přemýšlela a zvažovala všechna pro i proti.Nyní kalíšek používám prvním rokem a jsem s ním velice spokojena.Chce to trochu praxe ze začátku,aby jste se naučily vkládání a následné vyjmutí.Ale naučíte se to velmi rychle.Vyplachuji 2× denně.Ráno a večer.Nejlepší je to ve sprše a nebo na bidetu.Od té doby co ho mám,už netrpím na mykózy a jiné nesmysly. Je mi 28,ještě jsem nerodila,používám velikost S a nemám s ní nejmenší problém.Ženský,jdě­te do toho.Opravdu to stojí za ty peníze.Ve výsledku vlastně ještě ušetříte.A to nejen vlastní peněženku,ale i přírodu. :-) Přeji hezký večer všem.

Slevomat.cz

Dobrý večer.


Šárko, děkujeme za Vaši pozitivní reakci a povzbuzení ostatních váhajících žen ke koupi LadyCupu. Těší nás, že jste s menstruačním kalíškem spokojena a zároveň také šetříte naši matku Zemi. 


Mějte krásný večer:)
Dagmar

Dobrý den.
Prosím o radu jestli vel. S nebo L.Je mi 40 a obě děti jsem rodila císař.řezem.Men­struaci mám střední,dík.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Dagmar.


Pokud si chcete být 100% jista jakou správnou velikost menstruačního kalíšku zvolit, doporučíme Vám, abyste se obrátila nejdříve na Vašeho gynekologa. 


Jelikož jste rodila císařským režem obě Vaše děti, z našeho pohledu by Vám měl stačit LadyCup velikosti S. 


Přejeme příjemný večer:)
Áďa

Příjde mi ta velikost L opravdu velká, co když mi nebude vyhovovat. Je mi 40let

Slevomat.cz

Dobrý večer, Adélo.


V případě, že si nejste jista a váháte mezi velikostí L a S, doporučíme, abyste raději zakoupila menstruační kalíšek menší. Nejdříve tak vyzkoušíte, zda Vám tato velikost sedne. 


Nebála bych se však rozdílů mezi velikostmi kalíšků. Rozdíl zde sice určitě je, ale LadyCup je velmi snadné zavést i poté vysunout zpět. Díky lékařskému silikonu je velmi flexibilní a krásně se Vašemu tělu přízpůsobí. Chce to jen trochu cviku. 


Krásný večer:)
Monča

Dobrý den Evko, já jsem taky z Brna a ráda se s vámi rozdělím o poštovné. A pokud by nás bylo ještě vít, tím lépe :-)

Monika Monika

Dobrý den,
jak snadné je vyndávání kalíšku. Nemůže uvíznout v těle?

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko,


děkujeme za Váš dotaz.


Vysunutí menstruačního kalíšku je velmi snadné a v těle Vám určitě uvíznout nemůže. Nemusíte se bát. Kalíšek postačí pouze uchopit za držátko, mírně stisknout a jemně kývavými pohyby výjmout. Pro lepší cvik doporučujeme zavedení i výjmutí menstruačního kalíšku mimo Vaše dny. 


Krásný víkend:)
Alena

Dobrý den,
mám dotaz k dezinfekci, vlastním ultrazvukovou čističku. Mohla bych ji k dezinfekci použít???

Slevomat.cz

Dobrý den Aleno,

děkujeme Vám za dotaz, se kterým jsme se pro jistotu obrátili přímo na výrobce LadyCup kalíšku. Jakmile budeme mít odpověď k dispozici, vložíme Vám ji sem.

Slevomat.cz

Již máme k dispozici odpověď přímo od výrobce kalíšků LadyCup. Bohužel Vám nemůžeme doporučit takový způsob čištění menstruačního kališku. Údržba ultrazvukovým čistěním nebyla testována na materiál. Doporučujeme běžnou dezinfekci vyvářením nebo sterlizačním roztokem.

Krásný zbytek dne:)

Kristýna

Dobrý den, při čtení o tomto výrobku mě napadla jedna otázka. Jak to je, pokud je žena s kalíškem vzhůru nohama? Podle fyzikálních zákonů musí krev v kalíšku vytéct a opět se vrátit na původní místo. Také při spánku, kdy je kalíšek vodorovně, musí krev být mimo něj. Nevadí to nějak?

Slevomat.cz

Dobrý den Kristýno,


děkujeme Vám za dotaz, se kterým jsme se pro jistotu obrátili přímo na výrobce kalíšku. Jakmile budeme mít odpověď k dispozici, vložíme Vám ji sem. 


Pěkný den.
Slevomat.cz

Tak výrobce nás informoval, že menstruačnímu kalíšku nevadí otáčivé pohyby těla různými směry. Důležíté je dodržet maximalní dobu zavedení 12 hod., po té je třeba menstruační kalíšek vyprazdnit.

Pěkný zbytek dne:)

Lucie

Dobrý den,
je mi 20,ale již několik let mám hodně silnou menstruaci-nejčastěji používám největší tampony,popř.druhé největší. Ještě jsem nerodila,takže spadám do velikosti S,ale obávám se,že při mé síle menstruace bych kalíšek musela měnit velmi často :(
Myslíte si,že je velikost L opravdu až moc velká?

Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucko.


Přesné rozměry kalíšku jsou:


Velikost S(mall) – malý
průměr 40 mm
délka 46 mm
délka držátka 19 mm
max. objem 21,2 ml 


Velikost L(arge) – velký
průměr 46 mm
délka 53 mm
délka držátka 13 mm
max. objem 34,3 ml 


Kalíšek velikosti L je viditelně větší, ale stejně jako velikost S se krásně dokáže Vašemu tělu přizpůsobit. Kalíšek je vyroben z flexibilního lékařského silikonu. 


Můžete se však, zejména v začátcích, potýkat s menšími komplikacemi při zavádění. Na internetu Vám mohou pomoci zveřejněná instruktážní videa (www.youtube.cz) s popisem uchopení kalíšku při zavádění. 


Ideálním řešením pro Vás by bylo si do začátku a pro dny slabší menstruace pořídit kalíšek velikosti S a postupem poté přejít na kalíšek velikosti L. Vše je zejména o zvyku:) 


Krásný páteční den.



Aneta

Můj dotaz jste přeskočili :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Aneto,
děkujeme za upozornění, již odpověď máte vloženou.
Hezký den :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Aneto.


Váš dotaz jsme zodpověděli souběžně s otázkou, která je nad Vaší reakcí. Paní Jana Janů měla obdobný dotaz hned nad Vámi. V oslovení v odpovědi na její otázku jste uvedena také:) 


Krásný den.
Aneta Zachariášová

Dobrý den, používám už asi 5 let a nemůžu si jej vynachválit, můžu v klidu spát, koupat se, sportovat, nevypadává, prostě super, díky že to někdo vymyslel :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Aneto.


těší nás, že jste spokojená a o své dojmy se dělíte také s ostatními ženami, které se nyní rozhodují při koupi LadyCupu:) 


Děkujeme Vám.
Pavla

dobry den,nevim jakou zvolit velikost. jsem po cisarskem rezu,ale je mi 25let tak nevim jakou zvolit velikost.dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den Pavlo.


Pro výběr správné velikosti LadyCupu přímo pro Vás, Vám doporučíme, abyste se pro radu obrátila na svého gynekologa. Ten Vám zcela jistě adekvátně poradí, jakou velikost menstruačního kalíšku po císařském řezu zvolit. 


Mějte se hezky:)
Veronika

Dobrý den,
zajímalo by mě, jestli je rozdíl 6 mm v průměru mezi velikostí S a L při používání tak znatelný? Je mi 26, ještě jsem nerodila, ale vzhledem k životnosti až 15 let bych ten menší třeba za dva roky nerada vyhazovala. Nemáte někdo zkušenost? Díky za odpověď :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko.


Děkujeme Vám, že jste se na nás s dotazem obrátila. 


Rozdíl mezi velikostí S a L je znatelný. Pokud jste tedy ještě nerodila, doporučili bychom Vám spíše velikost S. Je skutečně menší a při prvotním používání se s ním budete cítit lépe. 


Krásný den:)
Aneta

Dobrý den, na jiném slevovém portálu mají ted v nabídce kalíšek od společnosti Luno za 299 i s dopravou, jakej je rozdíl?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano a Aneto.
Narozdíl od jiných slevových portálů nabízíme menstruační kalíšek značky Lady Cup. Jedná se o českého výrobce, který má svou výrobu přímo v Praze. LadyCup je vyráběn ve speciálním čistém prostředí při dodržení nejvyšší kvality.
Našim cílem bylo pro všechny ženy zvolit takový menstruační kalíšek, který bude velmi kvalitní a zároveň cenově dostupný. Z našeho výběru zvítězil právě LadyCup. Jeho tvar i materiál je poddajnější a perfektně se přizpůsobí Vašemu tělu. Jde o certifikovaný produkt s mezinárodními patenty. Je vyroben z vysoce kvalitního lékařského silikonu. Použitý materiál má všechny nezbytné certifikáty pro použití v lékařství.
Povrch LadyCupu je zcela hladký a umožňuje tak nejlepší možnou údržbu. Nemá na povrchu žádné měřicí značky nebo jiné symboly.
Pěkný den.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano a Aneto.
Narozdíl od jiných slevových portálů nabízíme menstruační kalíšek značky Lady Cup. Jedná se o českého výrobce, který má svou výrobu přímo v Praze. LadyCup je vyráběn ve speciálním čistém prostředí při dodržení nejvyšší kvality.
Našim cílem bylo pro všechny ženy zvolit takový menstruační kalíšek, který bude velmi kvalitní a zároveň cenově dostupný. Z našeho výběru zvítězil právě LadyCup. Jeho tvar i materiál je poddajnější a perfektně se přizpůsobí Vašemu tělu. Jde o certifikovaný produkt s mezinárodními patenty. Je vyroben z vysoce kvalitního lékařského silikonu. Použitý materiál má všechny nezbytné certifikáty pro použití v lékařství.
Povrch LadyCupu je zcela hladký a umožňuje tak nejlepší možnou údržbu. Nemá na povrchu žádné měřicí značky nebo jiné symboly.
Pěkný den.

Jana Janů

Dobrý den, ráda bych zakoupila raději na Slevomatu,, ale jsem nemile překvapena, že zde je o cca 150 Kč dražší. Cena včetně poštovného na jiných portálech je 229 a 274 Kč. Proč tedy ten rozdíl, prosím? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano a Aneto.


Narozdíl od jiných slevových portálů nabízíme menstruační kalíšek značky Lady Cup. Jedná se o českého výrobce, který má svou výrobu přímo v Praze. LadyCup je vyráběn ve speciálním čistém prostředí při dodržení nejvyšší kvality. 


Našim cílem bylo pro všechny ženy zvolit takový menstruační kalíšek, který bude velmi kvalitní a zároveň cenově dostupný. Z našeho výběru zvítězil právě LadyCup. Jeho tvar i materiál je poddajnější a perfektně se přizpůsobí Vašemu tělu. Jde o certifikovaný produkt s mezinárodními patenty. Je vyroben z vysoce kvalitního lékařského silikonu. Použitý materiál má všechny nezbytné certifikáty pro použití v lékařství. 


Povrch LadyCupu je zcela hladký a umožňuje tak nejlepší možnou údržbu. Nemá na povrchu žádné měřicí značky nebo jiné symboly. 


Pěkný den.
Eva Pavezová

Dobrý den,může se s ním provozovat sex?Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo.


Děkujeme za Váš dotaz. Intimnosti v době menstruace a při současném použití menstruačního kalíšku jsou velmi individuální. Proto bychom Vás pro Vaši 100% jistotu odkázali s dotazem na Vašeho ošetřujícího lékaře. 


Hezký den.
Pavla

Chápu to správně, že stačí koupit jeden kalíšek, který se používá opakovaně a není třeba jej měnit, jen vylévat?
Po porodu císařským řezem to bude chtít asi velikost S, že? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo,
kalíšek stačí opravdu jen jeden, při menstruaci jej při výměně oplachujete a opět zavádíte. Pokud jste rodila císařským řezem a menstruaci nemíváte silnou, doporučujeme Vám velikost S. Při volbě velikosti je dobré zvažovat i věk, pokud Vám je nad 25 let, je pro Vás vhodný větší kalíšek L.
Děkujeme za dotaz :-)

Kateřina

Dobrý den. Jakou velikost bych měla zvolit, když můj porod skončil císařem. Ale byla jsem otevřená cca na 7 cm. Díky za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Kateřino. Standardně doporučujeme po porodu císařským řezem menší velikost, ve vašem případě bych volila ale větší velikost LadyCup.

Děkujeme za zájem

Mirabel Soukupová

Mohu také jenom doporučit. Je pohodlný, vhodný pro všechny sporty (squash, kolo, tanec, volejbal, plavání – nenasakuje chlorovanou vodu jako tampon), ekonomicky výhodný a zbavila jsem se opakovaných zánětů, které způsobovaly tampony, protože vysušují sliznici a tedy narušují její přirozenou obranu. Mám ho tři roky a neměnila bych.

Slevomat.cz

Dobrý den,


děkujeme Vám za hodnocení. Určitě i ostatním moc pomůže při rozhodování. 


Hezký večer
R.

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda při osobním odběru si mohu kalíšek vyzvednout hned druhý či třetí den nebo musím také čekat do toho 22.2. jak zde píšete. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den,
datum je orientační. Může se stát, že bude k odběru dříve, bohužel zaručit Vám to nemohu. Počítejte tedy raději s vyzvednutím od 22.2.
Děkujeme za otázku a hezký večer

Barča

Pro Katerinu, co se ptala na sportování – mám kalíšek už přes 5 let a bylo to s ním v pohodě ať na kickboxu, kole, plavání (i v moři), vlastně jsem s ním ještě při žádné aktivitě neměla problém. Jedině, jak píšete, „náročný sport“ – jedním z častých důsledků je zvýšení intenzity menstruace a pak by kapacita nemusela stačit.
Pro Markétu – já byla taky panna, když jsem si ho kupovala, a žádný problém jsem s tím neměla, ale samozřejmě je vhodné se poradit s lékařem.
Pro všechny váhající – já o něm ani nevím, je to vážně skvělá pomůcka.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Barčo. Moc Vám děkujeme za hodnocení – je určitě užitečné pro všechny, které ještě váhají a zodpoví jim plno otázek.

Děkujeme a hezký večer

Lucie

Již 3 roky pužívám, jsem naprosto spokjená! Jednoduchá manipulace, člověk ani neví, že něco v sobě má! Díky, za tento výrobek :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie. Moc děkujeme za milé hodnocení, těší nás, že jste spokojená. I pro ostatní, které ještě váhají, bude Váš příspěvek určitě užitečný.
Hezký večer

Jitka Červinková

Před dvěma lety jsem se nechala na LC přesvědčit a od té doby jsem jeho nadšená propagátorka :-) Je mi 49 a lituji, že tato možnost nebyla už před dávnými lety.

Slevomat.cz

Dobrý večer Jitko, moc děkujeme za příspěvek. Jsme rádi, že jste s výrobkem takto spokojena.

Hezký večer

Zuzana

Používám a doporučuji!
Co se týče omývání – mě bohatě stačí vylít ráno a večer, takže doma. A kdyby náhodou, tak jsou fajn intimní ubrousky.

Slevomat.cz

Dobrý den,


moc děkujeme za příspěvek, pro zájemce bude určitě užitečný. 


Hezký večer
T.

Muzu jen doporucit, pouzivam ho uz par let a jsem maximalne spokojena!

Slevomat.cz

Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení.

Kateřina Tomešová

Dobrý den,
mohli byste uvést přesný průměr obou velikostí kalíšku?

Slevomat.cz

Dobrý den, přesné rozměry jsou:
Velikost S(mall) – malý
průměr 40 mm
délka 46 mm
délka držátka 19 mm
max. objem 21,2 ml

Děkujeme za dotaz :)

Slevomat.cz

Velikost L(arge) – velký
průměr 46 mm
délka 53 mm
délka držátka 13 mm
max. objem 34,3 ml

Evka

Dobrý den,
je nějáká žena či dívka ochotná se domluvit a rozdělit si pak poštovné (na pul, na třetiny, podle toho kolik nás bude), z Brna a okolí.
Děkuji, v případě zájmu přidám kontakt

Tereza

dobrý den ,chtela bych se zeptat pišete velikosti S a L ale jaká je vubec velikst třeba na cm tohoto kalíšku .A zavádení je v podstate jako u tamponu ? dekuji za dotaz

Slevomat.cz

Zavedení menstruačního kalíšku LadyCup je snažší než zavedení tamponu, navíc je možné použít lubrikační gel LadyLube pro jestě snadnějsí zavedení. Použitý materiál – silikon, nevyvolává žádné známé alergie. Používáním LadyCup snižujete riziko bakteriálního onemocnění a zabraňujete vzniku syndromu toxického šoku (TSS), který hrozí např. při používání tamponů.

H.

Je možné použít menstruační kalíšek i na noc?

Slevomat.cz

Dobrý den,
ano, menstruační kalíšek je možné používat po celou dobu menstruace.
Děkujeme za dotaz :-)

L.

Dobrý den, přidávám se k několika uživatelkám, se zkušeností. Mohu vřele jen doporučit, používám ho několik let a je to neskutečný rozdíl oproti vložkám/tamponum. Jednou z výhod je, že oproti tamponům či vložkám lze používat na všechny druhy sportů – plavání, bikram joga, aerobik, prostě opravdu vše. Na čištění opravdu stačí buď umýt vodou nebo mýdlem a pak po skončení cyklu je dobré vydezinfikovat buď převařením nebo speciálními sterilizačními tabletami, které jsou k dostání v lékárně (např. na vyvařování kojeneckých věcí – dudlíků atd). Takže závěr – rozhodně doporučuju, nejen že je to ekologické, ale ohromně se to vyplatí, pár stovek dáte teď, ale pak už nemusíte vyhazovat nemalé peníze za vložky či tampony. A pohodlnost je o tisíc procent vyšší.

Slevomat.cz

Dobrý den,
děkujeme za sdílení Vaší zkušenosti, pro nové uživatelky je Váš názor zajisté přínosný.
Krásný den :-)

Jája

Nemůže se mi s kalíškem stát, že tzv. přeteče? U tamponu se mi často stává, že si špatně propočítám, kdy ho vyměnit, a při opožděné výměně zjistím, že už mi něco uteklo. U Ladycupu je psáno, že vydrží 12 hodin, ale na jiném místě je zas psáno, že se má vylévat tak 2–5× za den podle síly menstruace. Může tedy přetéct, když ho například při silnější menstruaci vyleju až po 12 hodinách? Předem děkuji za odpověď :-)

Slevomat.cz

Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Doporučujeme při silnější menstruaci vyměňovat kalíšek častěji, aby nedošlo k zašpinění. Nicméně intenzita menstruace je u každé ženy jiná. Zajisté si při užívání najdete svůj individuální přístup tak, aby Vám kalíšek vyhovoval.
Hezký den :-)

;)

Já používám třetí menstruaci také ladycup, je to cvik, jako se vším ostatním. Nic jiného už bych nepoužila :-) Škoda jen, že jsem ho koupila za plnou cenu ;) Od té doby, co ho mám, skoro nevím, že nějakou menstruaci mám, nemusí se měnit často jako tampon, nehrozí žádný syndrom toxického šoku (kalíšek není živná půda na rozdíl od nasáklého tampónu), ke konci menstruace měním už jen prakticky ráno :-) 

  • ekologický

  • cenově dostupný

  • nic s sebou během menzes nepotřebujete, dezinfikuje se až po skončení (dbát na čistotu rukou)

  • žádné provázky, prostě nevím, že ho mám :-)

  • všechny sporty (od jumping po plavání :-))
Slevomat.cz

Dobrý den,
děkujeme za Vás názor :-)

Rolenka

Dobrý den,zřejmě přijde ke kalíšku i návod k použití,ale ráda bych věděla předem jak se vkládá.Neumím z obrázků přijít na to jak funguje uvnitř.Tenký konec je uzavřený a slouží k vytažení?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den,
podrobný návod naleznete na oficiálních stránkách:
http://www.ladycup.cz/ . Naleznete zde i kalíšek ve formě 3D. Kalíšek vypadá přesně jak píšete, jeho konec je uzavřený a slouží k vytažení kalíšku.
Hezký den :-)

Míša

Ještě mám jeden dotaz :). U většiny akci na slevomatu je platnost voucheru a kde to máme objednat. Chápu to dobře, že je to přímo zboží slevomatu a budete nás kontaktovat na mail po zaplacení kdy a jak bude kalíšek doručen? Tedy respektivně, na email se nás zeptáte kam to doručit nebo jestli nechci osobní odběr?

Slevomat.cz

Dobrý den,
ano, máte pravdu. Přímo při nákupu zboží si před placením budete moci vybrat, zdali chcete využít osobního odběru nebo formu doručení. Jakmile potvrdíte platbu, bude voucher automaticky uplatněn. Poté Vám dojdou na email podrobné informace ohledně vyzvednutí / doručení.
Děkujeme za Váš dotaz.

Míša

Dobrý den, příjde mi s kalíškem i návod jak ho používat?

Slevomat.cz

Dobrý den,
návod ke kalíšku přiložen v balení není, doporučujeme se podívat na oficiální stránky: http://www.ladycup.cz/Pou%C5%BE%C3%ADv%C3%A1n%C3%AD.aspx , kde naleznete podrobné informace o používání.
Hezký den :-)

Alena

Dobrý den,
když bych chtěla i sterilizační kelímek,je možné ho poslat dohormady pod jedno poštovné?
Děkuji Alena

Slevomat.cz

Dobrý den,
v této nabídce není součástí sterilizační kelímek.
Děkujeme za dotaz.

Dominička Řeháková

Andrea Novotná: Dá se s tím koupat uplne normalne :)

Slevomat.cz

Dobrý den,
s kalíškem se lze koupat naprosto bez problémů.
Děkujeme za dotaz.

V.

Dobrý den,

prosím jak je to s pohodlím při používání kalíšku – jezdím na koních a zajímalo by mě, zda je ho možné použit i při ježdění… Díky za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den,
kalíšek by neměl vadit při jakémkoliv sportu.
Krásný den.

Slevomat.cz

Vyzkoušejte! Většina žen jeho zavedení v těle vůbec necítí (díky pružnému lékařskému silikonu) a občas i na něj zapomene.....Držát­ko, pomocí kterého se menstruační kalíšek vysouvá je možné zkrátit.

Dominička Řeháková

Dobrý den,
neváhejte a určitě kupte!! Je to fakt skvělá věc..Jsem s tím strašně spokojena! Od te chvile co mám menstruační kalíšek tak nevím o tom že mám nějakou menstruaci..Fakt super věc :)

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za zkušenost, pro nové uživatelky je tento názor určitě přínosný.
Hezký den :-)

Petra Pětníková

Dobry den, zajimalo by me, zda nevypadava?

Slevomat.cz

Dobrý den,
menstruační kalíšek nevypadá. Lady Cup je navíc po stranách opatřen drobnými otvory, které pomáhají tomu, aby kalíšek držel v té správné poloze.
Děkujeme za dotaz.

Hanka

Mohu jen doporučit.Je to super věc i při koupání. Používám už 2 roky.

Slevomat.cz

Děkujeme za názor a podporu :-)

Z....

Dobrý den. Není mi 25 let,jsem po porodu,ale mám nitroděložní tělísko,tak budu mít mensruaci slabou i přesto mam volit velikist L? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den,
i v tomto případě Vám doporučíme poradit se s Vaším gynekologem v souvislosti s používáním kalíšku zároveň s nitroděložním tělískem.
Děkujeme za dotaz.

Markéta

Dobrý den,
prosím, je kalíšek vhodný i pro panny? :)
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den,
doporučujeme Vám poradit se raději se svým ošetřujícím lékařem.
Děkujeme za dotaz.

Katerina

Dobry den,
jak je to se sportovanim? Lze pouzivat i behem narocnych sportu? Diky

Slevomat.cz

Dobrý den,
jaký typ sportu máte přímo na mysli? Obecně by neměl kalíšek vadit při jakémkoliv sportu.
Hezký den :-)

=)

Dobrý den, již jsem rodila, ale tampony používám buďto ob mini, nebo ob light day. Myslím, že i kalíšek by byl lepší ten menší. Co myslíte Vy? Také se chci zeptat jak to udělat např. ve škole na toaletě, přijde mi nevhodné to tam umývat před ostatními. Dá se to zvládnout v kabince? Jak? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,
můžeme Vám doporučit dle Vašeho popisu spíše kalíšek velikosti S nebo se poraďte s Vaším lékařem.
Pro pohodlné a diskrétní omytí kalíšku, Vám můžeme poradit vzít si s sebou do kabinky malou lahev s obyčejnou vodou a kalíšek nad mísou omýt.
Hezký den :-)

Andrea Novotna-Cernohorska

Dobry den, mam jeste jeden dotaz, co se tyce koupani. da se s nim i koupat a fuguje tak, ze nepropusti zadnou vodu? dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo,
s kalíškem se můžete určitě koupat bez jakékoliv obavy.
Děkujeme za dotaz.

Klára

Dobrý den,
když je mi 28 let, ale ještě jsem nerodila, mám volit raději S nebo L? Děkuji za odpověď-

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro,
Nejdůležitějši faktor pro výběr velikosti je, zda jste již rodila. Pokud ne, zvolte velikost S.
Krásný den :)

Inka Upová

Dobrý den, když koupím dva, bude to za jedno poštovné?

Slevomat.cz

Dobrý den, Inko, ano, poštovné bude pouze jedno. Při zakoupení klikněte na počet kusů, který chcete zakoupit a přičte se vám pouze jedno poštovné :)

:-)

Mám už skoro tři roky a spokojenost :)

Slevomat.cz

Děkujeme za zkušenost :-)

Andrea Novotna-Cernohorska

Dobry den, zajimalo by me jak se kalisek dezinfikuje?

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, děkujeme za dotaz :)
LadyCup se vyprazdňuje dle síly menstruace 2 – 5× deně. Po vyprázdnění je možné pouhé omytí vodou. LadyCup můžete také vyvařit, nebo očistit sterilizační vodou. Volba údržby zavisí na vašich momentálních možnostech.

Hezký den :)

Lenka

Dobrý den, asi je to hloupá otázka, ale pro jistotu se zeptám: jak je to s používáním LadyCupu a močením? Musí se vyndat, když jdu na wc, nebo to nevadí? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, děkujeme za dotaz. LadyCup není třeba při močení vyndavat :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru