Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

850 Kč za celého kanadského humra pro DVA, kterého si sami vyberete z akvária. K tomu ratatouille, limetková omáčka a sleva 55 %.

4,5 / 5 Hliněná bašta Průhonice  (mapa) 315 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Věrka

Prosím, mám dotaz, zda je humr připraven ke konzumaci či zda je nutné se s ním poprat kleštičkami a podobnými nástroji, nemám ještě zkušenost, ale prý je to dost náročné a chce to cvik. Děkuji, Věrka

Hliněná bašta

Přeji dobrý den,


humr je připraven ke konzumaci a nemusíte se bát,rozhodně nepotřebujete cvik:-).Samozřejmě dostanete speciální příbory,ale humr je rozpůlen,takže k masu které je v ocásku máte tzv. zcela volný přístup a klepýtka jsou taktéž naseknutá,aby jste se k masu dobře dostala a náš personál Vám rád ochotně vysvětlí jak se s touto mořskou delikatesou poprat/nepoprat.:-) 


Přeji hezký zbytek dne
monki

Dobrý den, jak je to s možností nasycení – 1 humr 1 osoba, nebo 2 osoby? Jak doporučujete? Dík.

Hliněná bašta

Přeji dobrý den,


toto jídlo prezentujeme jako jídlo pro dvě osoby a myslím,že z toho se i dvě osoby celkem nasytí(pokud tedy nejste zvyklá na svíčkouvou s osmi:-))).Maso se u humra nachází v ocásku,klepítkách a za použití speciálních příborů ho můžete vyndat i z nožiček.K tomu dvojtá porce restované zeleniny a pečivo. 


Přeji příjemný zbytek dne a na shledanou
Jana

Dobrý den, mohli byste nám, prosím, osvětlit původ nabízených humrů? Děkuji.

Hliněná bašta

Přeji dobrý den,


námi nabízení humři mají kanadský původ.


Přeji Vám příjemný den
Livia

Dobrý den,


předpokládám, že v akvárku nejsou pouze 1kg humři, takže pokud je humr větší, jak je to s doplatkem? 


Děkuji
Hliněná bašta

Přeji dobrý den,


tato akce se týká humrů kteří mají cca 1000 gramů,v této gramáži je objednáváme a tak nám je dodavatel i vozí.Většinou mají od 950 gramů do jednoho kila.V akváriu jsou samozřejmě i větší humři,ale ty jsou určeny k nabídce na jídelním lístku.Jsou minimálně jednou tak velcí,než ti určení k akci,aby si je nikdo nemohl splést.:-) 


Přeji příjemný zbytek dne
Táňa

Dobrý den,
mám o Vaši nabídku zájem, chci to koupit jako dárek, ale mám takvou dost blbou otázku, takže se předem omlouvám. Zajímalo by mne, jakým způsobem se ten humr zabijí? vysvětlíte mi to, prosím ?
Děkuji.

Hliněná bašta

Přeji dobrý den,

Vaše otázka rozhodně není blbá,naopak.Humra nejdříve podchladíme a následovně ho restujeme na olivovém oleji a čerstvých bylinkách,poté podlejeme bílým vínem a vaříme.
Humřík je mrtvý během několika málo sekund a opravdu se snažíme,aby jeho konec byl co nejhumálnější :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru